Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 16:14
- Nahlásit

birma
v zimě můžeš testovat třeba spacáky doma v posteli a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 16:19
- Nahlásit

v sobotu du na vychazku tak se uz tesim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 17:25
- Nahlásit

birma
hele, jak bys u dítěte (martin) rozkrokovala nácvik na inhalační masku?
Vezmu dycky tu masku a dám jí marťovi na obličej s tím, že říkám "jdeme dělat Dárt Vejdra" nebo jen "dárt Vejdrrrr" Napadá tě něco lepšího?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 18:19
- Nahlásit

kachna jdeš na to skvěle - jen je škoda, že mu není o pár roků víc a toho Vejdra "nežere"...

Fajka dneska jsme byli chvilku v lese u lomu nad kapličkou a donesli jsme devět mladých krásných hub... Skoro letos nejvíc.

Jinak nestíííhááám

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 18:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
jdeš na to skvěle
nooo, já nevim. Odsávala jsem Marťovi z nosu rýmu, starší děti mě pozorovaly a pak to nejstarší povídá "To mu odsáváš z pusy?"
Tak takhle úspěšná jsem (když on se strašně mele)

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 19:42
- Nahlásit

kachna_
odměnu asi žádnou nemůže co?
s tímhle teda neporadím a co vím, i to odsávání se často dělá mírným násilím, kdy mu prostě přidržíš nohy mezi nohama a pak už hlavu udržíš

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 19:56
- Nahlásit

Adam už je rovnej bylo tam toho tentokrát víc než na jaře - jeden prst na levý zadní (což vlastně mohlo zapřičinit celej ten problém), levý koleno (což jsem čekala), levá kyčel, na pravý zadní pata, levý rameno, pánev, zrotovaná křížová kost a 6. krční obratel. Tak doufám, že mi rovnej vydrží do jara, kdy půjdem před začátkem sezony zas

kachna_
Rozkrokování klasický by bylo od ukázání, postupnýho přibližování, a pak přiložení na pikosekundu a prodlužování, ale u prcka mi to nepřijde jako nejlepší řešení. S dětma zkušenosti nemám, zkusila bych mu to nechat prozkoumat, pokud to jen trochu jde, případně ukázat, jak to sluší tobě a holkám, ale to už tě určitě obojí napadlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 19:58
- Nahlásit

birma
tak supr, ze je adamek vyrovnanej

Darenka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 20:23
- Nahlásit

birma
tak to jsou skvělý zprávy, že Adámek už je srovnanej
Kachna
já bohužel neporadím. Nikdy jsem se s tím nesetkala. Snad se zadaří a Martínek si zvykne, že ho mamka čas od času bude otravovat. Držím palce ať to zvládnete.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 20:29
- Nahlásit

birma
u prcka mi to nepřijde jako nejlepší řešení
což o to, ono by i bylo, kdyby to nebylo potřeba každejch šest hodin.
ukázat, jak to sluší tobě a holkám
jooo, to jsme dělali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 07:34
- Nahlásit

to byla noc. ferinka knucela cely odpoledne, co sem prisla z prace a vetsinu noci. Nekdy nad ranem sme ji vykuchali ten drahej elastickej obvaz, co dostala ve stredu. Predtim mela vymekceny i pres stehy a normos a pak jeste tohle a ted jen tohle na jednom obvazu. Asi ji to chudinku uz tlacilo, tak sme tu vypreparovali nohavici z pyzama, ovazali kolem pasu a k voditku a uvidime. Odmita s tim chodit a v noci dostala limec, protoze furt drbala nohu. Ted chrape s limcem a nohavici, mozna ji limec zkusim sundat... s nohavici ovsem odmita chodit.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 07:48
- Nahlásit

Ahoj, po jakých granulích vám to ti psi hubli bez ohledu na recepturu?
Mamče přestala besinka jíst Brita light (a taky ho nějak přestávají vyrábět)

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 07:53
- Nahlásit

Jo a hele, jak je to, když mám napsáno:
Výrobky ze suchozemských zvířat a výrobky z nich získané (kvalitní drůbeží dehydrované maso 30%, drůbeží tuk 2%), tak to znamená, že z těch výrobků ze suchozemských zvířat a výrobků z nich získaných, je 30 % kvalitního drůbežího dehydrovaného masa a 2 % tuku, že jo a 68% je bůhvíco, že jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:21
- Nahlásit

kachna_
Ahoj, po jakých granulích vám to ti psi hubli bez ohledu na recepturu?
po TOTW
30 % kvalitního drůbežího dehydrovaného masa a 2 % tuku, že jo a 68% je bůhvíco, že jo?
ano, těch 68% jsou pak vedlejší produkty, teda kafilerní odpad jako peří, zobáky, vnitřnosti a tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:24
- Nahlásit

a ten e-shop, kde bereš?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:30
- Nahlásit

Maya
vidíš, to já bych v těch výrobcích hledala spíš "vratky" uzeného apod.
Taky je vtipný, "grain free" receptura, "Obvyklá kombinace obilovin či brambor je zcela nahrazena pouze kvalitní rýží"
Složení: Zrna obilovin a výrobky z nich získané (kvalitní rýže 53%)

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:37
- Nahlásit

kachna_
www.granule.cz ale TOTW má spousta obchodů, jsou celkem běžný
Taky je vtipný, "grain free" receptura
no jo, číst tyhle marketingový nápisy na pytli nebo letáku je ztráta času

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:40
- Nahlásit

kachna_
po totw a taky ty nizkotucny wolfsbluty wild duck kdyz byla feri nejak furt po zime tlustci

jinak treba ta seniorka od acany nevypada nejhur

ja beru acanu nebo z granule.cz

jinak s tim grain free a obilovinama to je srandovni, mozna jen blbej preklad?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:43
- Nahlásit

cernej caj
mozna jen blbej preklad?
jako do angličtiny? Firma je česká .
Teď tu budu celý dopoledne přemýšlet, co by tak podle nich mohlo znamenat "grain", aby toho mohla být ta receptura "free"
Díky moc, doporučení předám

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:49
- Nahlásit

kachna_
možná je to myšlený, že tam nejsou s tou rejží zrna pšenice nebo kukuřice, ale jen vedlejší odpad z nich, jakože ty výrobky z nich získané, a to jsou obykle plevy
ale pravděpodobnější je, že to je holt marketing, spousta lidí se s tím spokojí a složení, kde už to takhle okecat nemůžou, už si přečte málokdo

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 08:53
- Nahlásit

Maya
no třeba mamča to z toho nepoznala. Prostě složení četla jako 50% rýže, 30% drůbežího masa (což u lightky není až taková trága)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:01
- Nahlásit

kachna_
v kazdym pripade bude fajn, kdyz besinka trochu zhubne, kdyz ted bude taky uplne bez pohybu, tak to bude lepsi...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:19
- Nahlásit

čaj a hubli ti čoklíci po všech typech TOTW ?? Zvažovala jsem změnu a hubnout by mi tedy Night nemusel. A různé typy TOWT mají různá procenta tuků i proteinů...

A krmila jsi podle tabulek ?? Nebo jak. Já totiž moc nekoukám na doporučené dávkování... a tak nějak jedu podle potřeb a stavu psiska

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:26
- Nahlásit

https://www.4camping.cz/clanky/novinky/vyprodej-vy stavneho-zbozi/

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:28
- Nahlásit

Xerxová
já měla tuším od TOTW kuře i jehně a hubli po obojím a tak různě po netu co píšou lidi, hubne po tom hodně psů, prostě asi nějaká zvláštní receptura
já na dávkování vůbec nekoukám, dávám pořád víceméně stejnej objem, protože dát míň tak mě Kim sežere a dát víc, tak to zase Dorin nesežere
ale jak ty značky střídám, tak ono třeba trochu přiberou a pak zase zhubnou a tak
teď bych řekla, že trochu přibrali po Black Canyon, ale na zimu jedině dobře

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:29
- Nahlásit

kachna_
se mi to neotvírá ten odkaz, ale mě nějak blbne prohlížeč, tak to bude asi chybka na mojí straně

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:32
- Nahlásit

Maya
tak stejně tam jsou hlavně věci do přírody , spacáky apod.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:45
- Nahlásit

kachna_
už se mi to otevřelo, ty led svítilny na baterky by se šikly za ty prachy, ale zas s tím poštovným to je blbý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:49
- Nahlásit

Xerxová
já měla červený a to pisou "Hrubý protein 29%, hrubé oleje a tuky 15%"

krmim vzdycky podle tabulek, presne odvazim do kelimku a pak sleduju a podle kondice priberu/uberu a po totw mi oba zhubli pri urcene davce, jenze 200 g nepoznas a pres ty chlupy..., takze tak po mesici (uz si nepamatuju) se divam, ze sou nejaky hubenejsi oba, tak sem jim pridala davku a pak sem to uz neobjednavala. Taky po tom dost prdeli (coz je hlavni duvod, jinak uprava davkovani neni zas tak problem).

Maya
v tom odkazu je mezera (nekdy se to stane, ze se tam pridava...)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 09:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jinak to bude treba dobry i pro darenku, aby mohla chtit na vanoce vencici nepromokavou bundu a tak

tak nic, sou to hlavne stany, nadobi kempingovy, nabytek, spacaky a karimatky, obleceni tam nemaji v te vyprodeji

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání