Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 08:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no to jo, no. doufam, ze vsichni lazari se uzdravi, jak psi tak lidstky, adamek dneska bude srovnan, tak snad bude tlapa taky lepsi

kachna_
at se dobre hoji cumacek

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:23
- Nahlásit

kachna_
a Martínek má teda regulérní astma a nebo je to jen alergie nějaká? jsem viděla u doktora, že tam choděj na testy i s takhle malýma dětma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
se obavam, ze pokud ma celou dychaci masku, tak regulerni astma...

ale v tom dokumentu co sleduju o everestu je astmatik, co sice az navrchol nevylezl, ale do nejakych 8600 se dostal, takze to bude spis problem u miminka aby dost dychal pres masku ale v zivote by to uz problem byt nemel vyraznej... tak budu martinkovi drzet palce, aby to bylo lepsi

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:46
- Nahlásit

zkoušel jste někdo tu seznam apku na maily?
jako zobrazování pěkný, ale že to chce pin jen po odhlášení, takže buď jak magor musím zadat heslo i pin a nebo je to volně přístupný, to je moje blbý nastavení a nebo to zase navrhoval nějakej seznamáckej idiot?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:47
- Nahlásit

Maya
cernej caj
nevím, zatím se léčí příznaky.
Má stažený průdušky.
A teda doufám, že po vyléčení dostaneme doporučení na alergologii. Mohl taky něco chytit od holek, co ony už odnesou jenom s kašlem. Ale samozřejmě ten atopickej ekzém naznačuje spíš to astma.
Anebo (ale to doktorka neuzná, i kdyby to byla pravda a bylo by to mírně netypický) blbá kombinace nachlazení (odkládali jsme kvůli tomu očkování o týden a byla jsem přesvědčená, že mu nic není, ale před tím nastydlej byl) a očkování. Jestli mu fakt ta hexa vakcína tak moc nesedí, že by vyvolala atop. ekzém a teď to stažení průdušek?
Fakt jenom teoretizuju, takže buď
- alergie (ale to se mi nezdá)
- astma (možná)
- zánět průdušek z infekčních příčin (možná)
- netypicky pozdní reakce na infarix hexa, která se stejně do statistik nedostane (možná)
Masku má podle mě proto, že je to miminko, tak je ta oplikace všeho dobrodružnější

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:48
- Nahlásit

cernej caj
ono co znám, tak ti astmatici to maj jak kdo, ale zase u dětí je velká šance, že to v pubertě zmizí
každopádně dusit se může člověk i jen chvíli kvůli nějakejm pylům a o astma ani jít nemí, proto jsem se ptala, teď na podzim je pylová sezona

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:50
- Nahlásit

kachna_
podle mě reakce na očkování může být jakákoliv, já bych tuhle teorii nezavrhovala
tak to chce asi vyčkat a minimálně tou alergologií nic nezkazíte

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:52
- Nahlásit

Maya
ja to nepouzivam, takze nevim.

kachna_
cetla sem i o detech, u kterych vyvoala mnohem vaznejsi problemy, napr. ochrnuti...

tak asi uvidis, jak se to vyvrbi, doufejme, ze to odezni a ze z toho astma teda nebude. Mas v tomto ohledu s martinkem docela starosti, i kvuli alergenum z mlika...

Maya
ted je fakt pylova sezona? by me ani nenapadlo...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:54
- Nahlásit

cernej caj
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/ryc hlovky/42848-cizrna-3x-jinak-jako-falafel-chutovku -k-televizi-i-v-omacce-si-ji-zamilujete

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 09:56
- Nahlásit

cernej caj
tak ona je nějaká pylová sezona v podstatě furt, ale jaro a podzim jsou nejvíc, na podzim je nejvíc pelyněk, který je fakt mega alergen
mě třeba vaděj i chryzantémy v uzavřenejch prostorách a znám víc lidí s tím a to se ani v pylových kalednářích neobjevuje

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:01
- Nahlásit

ty jo, to fakt někdo koupí??
http://www.justhunter.cz/cs/pro-psy/luxusni-obojky -pro-psy

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:02
- Nahlásit

Maya
chryzantémy
já dřív nesnesla pivoně
já to nezavrhuju, doktorka na to nevěří .
cernej caj
Mas v tomto ohledu s martinkem docela starosti, i
prostě chlap
Jsem ráda za tu sušičku prádla, že mu odpráší a odchlupí oblečení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
zajimavy, falafel znam, to je dobry, neco ala tu polivku tady mivaj cizrnovej gulas, to je taky moc dobry a to posledni bych uz podle popisu nepozrela

aha, to fakt teda nevim. jak nejsu alergik, tak to neznam.

kachna_
tak to je supr, ze susicka takhle pomaha

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:10
- Nahlásit

kachna_
tak pivoně teda nevím, mě vaděj hodně narcisy a orchije, naštěstí ne venku
cernej caj
tak jí nikdy nejedla asi cizrnu v žádný podobě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:15
- Nahlásit

Maya
fakt ne? ani v hummusu? me to prijde uplne bezny, sama sice doma nevarim lusteniny vubec, ale zas je fakt, ze to je klasika hlavne pro cajovnove povalece nebo vegetariany, ktery nebavi jist furt fazole a cocku, ale me to prijde divny, ze by to nekdoneznal

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:19
- Nahlásit

cernej caj
kde bych k tomu přišla?
v čajovně jsem v životě nebyla, fazole nejím, čočku jen z donucení, takže do tohohle koutu supermarketu ani nechodím, ani netuším, jestli tam nějakou cizrnu vůbec mají a i kdyby měli, tak by mě ani nenapadlo jí koupit, když to neznám
si vystačím s rejží a bramborama

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:19
- Nahlásit

cernej caj
a hummus neznám, jediný co z nám z týhle exotiky je kuskus

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:20
- Nahlásit

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:26
- Nahlásit

Maya
pche, jsem teda babochlap, když mám bordel v autě i doma?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:34
- Nahlásit

Maya
muj muz uklizi: vpravo nahore/vlevo dole

hummusmiluju a navic se to uz dneska da koupit v kelimku, staci pridat jogurt nebo tvaroh, cesnek a je supr pomazka i na vandry.

kachna_

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:35
- Nahlásit

cernej caj
to já si radši dám jen ten jogurt

http://www.ceskovdatech.cz/clanek/21-jak-se-jmenuj ete-a-bylo-ci-je-vase-jmeno-in/

Darenka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:36
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Nestíhám, nestíhám, nestíhám. Odpoledne mám vyhrazené na dlouhé procházky s Adélou a jinak práse, práse, práse.
Jen v rychlosti. Jak jsem tady psala, že Adéla nežere hovna (a vy jste se usmívaly pod fousky), tak už žere - lidský a taky bobky od králíků........ Puštěná na volno si prostě to svoje v přírodě našla .....důra jedna
Jinak to s potvůrkou jde. Někdy je na jedničku s hvězdičkou a někdy na zabití
Fifi
Co Troldík, je lepší a lepší?
Kachna
držím palce jak Besince tak i Martínkovi, ať jsou oba v pořádku.
Maya
nedočítala jsem zpátky - jak zub, už nebolí?
černej čaj
Feri vypadá v pohodě - né? A co tričko, už jsi jí ho oblíkla?

Raděj vypadnu, protože mě od včera pobolívá v krku tak abych na vás tady něco neplivla.
Hezký den.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:41
- Nahlásit

Darenka
králičí bobky jsou zdravý
zub dobrý
tak se brzy uzdrav

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 10:51
- Nahlásit

Darenka
tak at se to podari osefovat urcite to ale zvladnete, jako ty dalsi veci

jojo, feri je dobra ale to posledni pocurala, pac byl muz lenoch a dalsi dostane az v pondeli

brzo se dej dokupy

Maya
byl i web kam napises jmeno/prijmeni a primo to vyplivne pocty v jednotlivych oblastech

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 11:40
- Nahlásit

cernej caj
byl i web kam napises jmeno/prijmeni a primo to vyplivne pocty v jednotlivych oblastech
jj, tohle je spíš zajímavý to porovnání s minulostí, že tam není jen současnost

poslala jsem dotaz na ty meteostanice, jestli můžou bejt dvě u sebe, tak to jsem zvědavá, co napíšou, si budou myslet, že jim píše nějakej idiot
už jsme zjistila platnost voucherů, takže taky už jen nakoupit a budou další dárky
jsem pilná alespoň takhle, když tady je taková nudáá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 11:50
- Nahlásit

Maya
ja taky nevim vubec co k vanocum nekterym lidem...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 12:00
- Nahlásit

cernej caj
no já se právě rozhodla, že bráchy rodiny odbydu těma voucharama, kromě malý neteře teda, furt si stěžujou, že děti maj pokojíky narvaný hračkama a že už to nechtěj, tak z tohohle další krámy do baráku nebudou
pro neteř mi včera přišla ta malířská sada a je to mega velkej kufr, tak to už taky stačí
akorát tu mámu furt nemám vyřešenou a to fakt taky nevím
a já dostanu od ježíška omalovánky se skandinávskýma vzorama, heč

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 12:00
- Nahlásit

kachna_
jsem teda babochlap, když mám bordel v autě i doma?
napadlo mě přesně to samý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 12:32
- Nahlásit

Maya
a pak pletaci jehlice a budes si delat skandinavsky svetry

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2015 12:47
- Nahlásit

co je to za novou gramatickou módu, psát oslovení v emailu s čárkou???
jakože Dobrý den, (fakt čááárka tady!!!) paní XXX
poslední dobou se s tím setkávám furt a je to děsnýýýýý

jinak kdyby to někoho zajímalo, tak voucher na únikovou hru pro až 5 osob včetně dárkový hlavolamový krabičky a poštovnýho na dobírku je 1450 Kč
to je docela levný

akorát teda nevím, co nechat napsat do kolonky Pro.. když je to pro celou rodinu včetně dětí, tak jako něco jako Pro rodinu XXX mi to připadá až moc formální

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání