| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:39
- Nahlásit
birma
a fajka ma bozi mikinu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:43
- Nahlásit
birma
Se mi libi, jak davas fotky jinych, ale sama se nepochlubis.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:45
- Nahlásit
Fifi
Se mi libi, jak davas fotky jinych, ale sama se nepochlubis
noooo že jo
no jasný páč to bylo to proč mě zbila žáno... prostě se nechtěla zúčastnit potrekařský soutěže a když sem si dovolila organizátorům naznačit že jsou zde tací co ještě nebyli tak mě vyrazila plíce z těla...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:49
- Nahlásit
Fifi
já bych se i dala, ale žádnou nemám
jediná moje, co jsem v posledních dnech viděla je z Fryštáku, tak jestli se chceš pokochat mojí pneumatikou
Fajka
a když sem si dovolila organizátorům naznačit že jsou zde tací co ještě nebyli
hlavně nenápadně a kamarádce za zády, že?
tak mě vyrazila plíce z těla...
nevyrazilaaaa, nikde tam pak neležely a myslim, že plic bychom si všimli (a když ne my, tak Dituška určitě )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:51
- Nahlásit
Fajka
noooo že jo
No ano!
dovolila organizátorům naznačit že jsou zde tací co ještě nebyli tak mě vyrazila plíce z těla...
Strasny s ni, fakt.
Co houby, rostou u vas? Ja budu hechec mit aspon nejakou pidizasobu susenych, az z Anglie, kde to skorem nikdo nesbira. Jesteze tak, jinak bych nemela uz ani platek, tesim se na radnou bramboracku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:52
- Nahlásit
birma
já bych se i dala, ale žádnou nemám
No dobra, mas male plus. Vypadas tam unavene.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
mas male plus
no to má naopak velké mínus páč tu fotku nemá zcela záměrně bo se tomu záměrně vyhnula
Co houby, rostou u vas? Ja budu hechec mit aspon nejakou pidizasobu susenych, az z Anglie, kde to skorem nikdo nesbira. Jesteze tak, jinak bych nemela uz ani platek, tesim se na radnou bramboracku
týýjo ty se máš u nás jako skoro nic..jindy sem přinesla z každýho venčení a ted courám lesem a nic jen jednou sem byla jakože jen houbařit s Aduš a to jsme pár kousků přinesly ale bída bída nic nic
birma
hlavně nenápadně a kamarádce za zády, že
no jako to bylo zcela nápadně, ale tys byla votočená na druhou stranu tož to jako jináč než za zádama nešlo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 21:58
- Nahlásit
Fifi
Vypadas tam unavene
No jo, Praha je placka a tak když (ještě se svejma porouchanejma plícema) vyjedu kamkoliv do kopečků, tak jsem nejpozdějc do pěti minut na odpis :/
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:01
- Nahlásit
Fajka
jindy sem přinesla z každýho venčení a ted courám lesem a nic
Takze bida.
Ja mit, kde mit ty sadbovy houby, jdu zase aspon do zampionu a hlivy, tady je bohuzel vsude vevnitr na to teplo velky.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:05
- Nahlásit
Fajka
tys byla votočená na druhou stranu tož to jako jináč než za zádama nešlo
jsem viděla, jak sis tu ruku skoro vykloubila, abych ji nezahlídla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:07
- Nahlásit
Fifi
Ja mit, kde mit ty sadbovy houby, jdu zase aspon do zampionu a hlivy, tady je bohuzel vsude vevnitr na to teplo velky.
no nad tím jsem už taky uvažovala, jen letos prostě nestíhám nic krz tu stavbu a rekonstrukci... ale až se k tomu dohrabu tak si budu pěstovat svoje..
jo a abych nezapomněla jednou byla smaženice z klouzků který nám rostou na vlastní zahradě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:10
- Nahlásit
Fajka
jednou byla smaženice z klouzků který nám rostou na vlastní zahradě
Slint!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:12
- Nahlásit
birma
viděla, jak sis tu ruku skoro vykloubila, abych ji nezahlídla
no to já chtěla abys měla taky takovou pěknou fotku a stejnak mě to bylo prd platný
Fifi
Slint!
jééé já bych si dala řízkýý houbovýýý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:14
- Nahlásit
Fajka
stejnak mě to bylo prd platný
nešlo o to, že by se pořadatel nesnažil, ale ten týpek s dlouhodobym pronájmem vozíku, co mi vypadlo jeho jméno, ho pak odmítal opustit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:14
- Nahlásit
ale až se k tomu dohrabu tak si budu pěstovat svoje..
Ja mivala slusny plantaze. Kdyz mas podminky, je to super, hliva byla v pytli se slamou, tu nafocenou nemam.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:17
- Nahlásit
Fifi
mivala slusny plantaze. Kdyz mas podminky, je to super, hliva byla v pytli se slamou, tu nafocenou nemam.
jůůůůůů to je bombáááá! ty si velkopěstitel !!
birma
že by se pořadatel nesnažil, ale ten týpek s dlouhodobym pronájmem vozíku, co mi vypadlo jeho jméno, ho pak odmítal opustit
jo jo jo povídali že mu hráli...Birmo ty tvoje bulíky už je mám zase a nose !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
ty si velkopěstitel
Bejvavalo. Ale bylo to fajny a nenarocny (krom toho momentu zchlazeni substatu, na ten tu prave neni kde by), ta sadba stala par korun. Tenkrat to bylo od pana kousek od Pardubic, nevim, zda jeste funguje, ale jiste jsou i jini.
Tak az budete mit po rekonstrukci, budu se tesit na vase fotky.
Birmo ty tvoje bulíky už je mám zase a nose !
Hlavne zadny rymicky uz!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:23
- Nahlásit
Fajka
Nevim vo čem mluvíš já žádný bulíky nemám jako ne, že by se mi nelíbili, ale voni trpěj na srdce, na agi jsou neobratný a na treky mi taky ouplně nepřijdou. Adam sice občas vypadá trochu jako picbum (zrovna na tý fotce z fryštáku bych nějakou podobnost i viděla) ale určitě ho nemáš na nose, protože právě chrní a neříkal, že by se chystal emigrovat na sever
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:26
- Nahlásit
Fifi
Ale bylo to fajny a nenarocny (krom toho momentu zchlazeni substatu, na ten tu prave neni kde by), ta sadba stala par korun. Tenkrat to bylo od pana kousek od Pardubic, nevim, zda jeste funguje, ale jiste jsou i jini
no já na ní koukala tudle v i v obi a byla ve slevě...no až na to dojde budu chodit pro rady
Tak az budete mit po rekonstrukci, budu se tesit na vase fotky
no hlavně at už dodělaj ten pitomej plot, páč jsem od 20 dubna bez oplocený zahrady a to je jako s těma mejma hlídacíma dementama po půl roce celkem napalici už
ale vypadáto že ještě měsíc musim vydržet :-/
Hlavne zadny rymicku uz!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:34
- Nahlásit
Fajka
páč jsem od 20 dubna bez oplocený zahrady a to je jako s těma mejma hlídacíma dementama po půl roce celkem napalici už
Tak to by tady asi nedopadlo dobre. Dneska tu troubil nakej kabatak, ze nutne potrebuje videt faktury za elektriku, za posledni dva mesice - mu rikam a vy ste kdo/co? No ja bych vam... a nedorek, protoze snizenej Kremyl ho od pohledu nenavidel, cihal, a v 10,5 letech proved svuj temer dvoumetrovej jump s takovym tim peknym rtw aaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeedvocaaaaaaaadhajzleee bonusem. Poznaj rtw smejdy, poznaj, ja uz ani nic pak rikat moc nemusela, plaly za panem sosy.
At mate plot hotovsoun teda co nejdriv, tohle musi byt sileny.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:43 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Kremyl ho od pohledu nenavidel, cihal, a v 10,5 letech proved svuj temer dvoumetrovej jump s takovym tim peknym rtw aaaaaaaaajeeeeeeeeeeeeedvocaaaaaaaadhajzleee bonusem
šikovná holčička šikovná !!! dobře že mu ukázala tudy tudy do zadele !
nejdriv, tohle musi byt sileny.
no jako je..předevčírem se Fajfka sebrala že jde jako se venčit napřed at ji doženu no zařvala sem tak že mě málem vypadly hlasivky a od tý doby chrchlám ale vrátila se koza jedna pruhatá..a no a nebo jelito si tak poletuje na zahradě dobrý dobrý a najednou jump přes výkop a letí za sousedovic kočkou ...ani sem nevolala bo mě bylo jasný že ho najdu u díry v sousedovic plotě..tak sem si pro něj doběhla, dostala nabutku že zdrhnul z vymezenýho prostoru a když to udělal podruhý tak sem houkla a na pětníku se uprostřed louky otočil a mazal zpátky s vytřeštěním pohledem, já ni já ni c já sem furt tady
no ale už mě to fakt zmáhá bo čék musí bejt furt v pozoru a hlídat hlídat hlídat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:46
- Nahlásit
Fajka
no ale už mě to fakt zmáhá bo čék musí bejt furt v pozoru a hlídat hlídat hlídat
Me by slehlo, bez plotu. Kolemjdouci asi taky. Tak at to je driv, nez za mesic!
a no a nebo jelito si tak poletuje na zahradě dobrý dobrý a najednou jump přes výkop a letí za sousedovic kočkou ..
Tady kocky, psove, nenavideny feny, zivocichove ruzny, to jeste zlaty Jelito.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 22:52
- Nahlásit
Fifi
Tady kocky, psove, nenavideny feny, zivocichove ruzny, to jeste zlaty Jelito.
no tak ten je ještě dobrej ale Fajfka buldozerka to by byl větší průser kdyby jako odešla do kšá za někym...
Tak at to je driv, nez za mesic!
dík ...měl to bejt můj vánoční dárek tak doufám že se ho dočkám dřív než čtyřiadvacátýho prosince
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 23:03
- Nahlásit
Fajka
no díky za popis, mě to čeká asi za rok nějakej čásek bez plotu a už teď se děsím jak se psama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2015 23:15
- Nahlásit
Šusta má nově v nabídce zajímavej pamlskovník
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 05:59
- Nahlásit
fifi
a sou ty houby z anglie jedly? : D jinak nasi meli zampiony ve sklepe, chalupa na jizni morave, ze, to byly taky plantaze a denyky ma tu hlivu doma a taky se jibpekne chytla.
sikovnej kremylek
birma
a nenwpsala by ti dr. taky dychacak, jak mam ja? ja ho sice moc nepouzivam, sle to je spis moje "blbost" pac to hodne pomaha, si sosnes a to tam je dusici se lapani po dechu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 06:00
- Nahlásit
fajka
preju brzke dodelani plotu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 06:00
- Nahlásit
fajka
preju brzke dodelani plotu. mate zpravy jak je esusce? je ji lip?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 08:35
- Nahlásit
cernej caj
a taky co kachnovic Besina a králíci
je to tu pěkněj lazaret
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2015 08:51
- Nahlásit
Maya
králíci
Králíci budou v rendlíku, a nebo na smetaně
Besinka je po operaci, Martin po kontrole, nic moc, ale lepší se to, sice má nějakej sprej s kortikoidy, ale vyhnul se ATB a prodloužily se mu intervaly inhalace. Jen teda vážně netuším, jak udržím batoleti 10 vteřin inhalační masku na obličeji v jednom člověku.
Na Besinku jdu volat, ale myslím, že si to užívá. Ona totiž ráda "trpí" a ráda je opečovávaná. Je to takový ten typ - já jsem víla, pečujte tu o mě, ať se vám nerozplynu.
|