Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 08:01
- Nahlásit

jedem na tradiční akcičku rodinnou - pouštíme draky u Berouna každý rok už skoro třicet let. Měli jsme i období, kdy po poli běhala banda vysokoškoláků, případně pak holky měly na poli kočárky... ale už zase dorostli prťavci, kteří běhají po svých. Nejstarší pouštěč bude mít 84 let a nejmladší 20 dní )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 08:08
- Nahlásit

moc si to uzijte

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 09:16
- Nahlásit

Fajka
no to néé, jako...si vedle ní v hospodě už jako nesednu
Tady je vidět, že učení trestem nefunguje místo aby ses odnaučila na mě práskat, odnaučila ses něco úplně jinýho

cernej caj
Moc si to užijte a snad dá koleno pokoj (mě nohy pravidelně den před výletem bolej, asi mě chtěj pdradit )

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 10:08
- Nahlásit

Xerxová
to je hééézký, užijtte si. Já lovím čaj (pytlik) z tatarky. Nevím, proč to Marťovi přišlo jako tak dobrej nápad

A ráno jsme koukali na telku a Winx (křídlatý víly co se učej kouzlit. Dost slátanina pro holčičky) a dostal nás výjev:
Víly letěj někoho zachránit, s sebou nějaké víláky nebo co to je (nemá to křídla)
"nefungujou mi kouzla"
záchvat paniky a "Maaarkuuuuu zachraň náááás"

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 13:33
- Nahlásit

a jeden rychlo recept od nás (rychlost tedy není v délce času, ale délce práce) - nakrájím brambory na měsíčky, dýni hokaido na kostičky, nandám na plech, šoupnu do trouby a dám si tak půl hodiny (nebo i víc) pauzu. Pak vezmu zakysanou smetanu (hodně) dám do ní cokoliv dle chuti (nivu/koření/eidam/cibuli/česnek...). upečený brambory a dýni vyndám z trouby, dám na talíř, napichuju na vidličku, máčím do zakysanky a vkládám do úst tak dlouho, dokud není talíř prázdný a mě není špatně z přežrání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 18:10
- Nahlásit

birma
taky uz sou unaveny, chtej oraz.
jak dlouho a na kolik se t o pece? kdybych nekdy mela troubu.

vylet supr, sice sme to zkratili asi o dva km kvuli vlaku ale azuro, i kdyz foukalo. vero ztratila v pulce cesty voditko, tak vedla buldozera na mikine

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 18:33
- Nahlásit

cernej caj
taky uz sou unaveny, chtej oraz
nejvíc to dělaj, když dýl odpočívaj - nechce se jim mrchám ze zóny pohodlí
jak dlouho a na kolik se t o pece?
většinou to dám tak na 180 - 200, peču přibližně půl hodiny nebo o něco dýl (až začnou brambory hnědnout a nafukovat se, je čas je vyndat)
vylet supr
fotky budou?
vero ztratila v pulce cesty voditko, tak vedla buldozera na mikine
ještě že má tak vzornýho psa

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 18:58
- Nahlásit

birma
no par jo, tak 10 sem jich vyfotila, tak zitra. doma budu v 9 nebo 10 jak stihnu bus dom...

jj, je mega hodnej. odvolani od srny max 5m od nej fakt ucebnicovy

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 18:58
- Nahlásit

koukám tady byla noční služba i s velkomajitelkou, tak hlavně že už je OK
a já si myslím, že mám překočkováno s třema kočkama

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:10
- Nahlásit

cernej caj
doma budu v 9 nebo 10 jak stihnu bus dom...
tak snad ti to dobře pojede.
odvolani od srny max 5m od nej fakt ucebnicovy
to mi ani neříkej, zezelenám tu závistí

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:11
- Nahlásit

Maya
a já si myslím, že mám překočkováno s třema kočkama
žabaři

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

tooooo byl dneska den lidijové!!! Vypucovala jsem dvě komody, velkou kuchyňskou skříňku a polovinu špajzky. Upíkla chleba, peču maso,kyne mi pizza ale hlavně, ale hlavně!!!!! BYLA JSEM VENKU!! Brtnik vzal Rumouše na chalupu a my si vyrazily s Bubínkou na couračku civilizací. Došly jsme si pro kávičku na cestu a zamířily do lesoparku Filajka, tam jsme potkávaly pejsky, ale Bubi s nima nekamarádí. Myslím, že je hrozně opatrná na svý miminka Teda doufám. že to dobře odhaduju. Je zádumčivá jak Brůna, chybí ji jen sekerka a kývání . Aportýrovaly jsme klacek, honily jabka a ušly pět a půl kiláku. Svítilo sluníčko a bylo krásně. Pila jsem si kafe a povídala s úžasnou paní. Když mi řekla, že jí je osmdesát, málem mě fláklo. Zcela od srdce jsem jí pogratulovala k vizuální šedesátce. Hraje bowling a má voříšku stejně starou jako je Bubrdle. Bylo to moc příjemný povídání. Pak jsme se šly projít do míst, kde jsem řádívala s Ešuskem. Moc prima to bylo. Když jsem dorazila dom, stihla jsem akurát vytřít a pánskej zájezd dorazil taky dom. Už se těším, jak se půjdu válet.

kachn oooo, jak je s Martínkem?? proč dostal masku? A to jako nafurt??

čajdo - tu zakysanku tam vmíchám ještě, když se to vaří, než to začne houstnout.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:37
- Nahlásit

PetraK
to jste si teda skvěle užili
já akorát pracovně ale bylo krásně, i na tričko na sluníčku
Martínek má nějaký astma
birma
jaký žabaři, kdybych započítala zbytek smečky, tak počtem značně převyšuju

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:40
- Nahlásit

PetraK
Aportýrovaly jsme klacek, honily jabka
ty taky?
zní to jako příjemně strávenej den

Maya
kdybych započítala zbytek smečky, tak počtem značně převyšuju
teď jo, no. Ale byly doby, kdy jsme měli v pokoji krom hadů, potkanů a raků i cca 1000 sklípkanů. Pořád ještě vedeš?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:45
- Nahlásit

birma

ty taky?

jistěže!! , měly jsme soutěž, kdo je lepší

zní to jako příjemně strávenej den

jo byl, byl, dopolko jsme se válely, pak jsem Bubu namasírovala a pak jsme začly bejt aktivistky . Ovšem ty haxny jak mě bolej!! Jak vás, když se vrátíte z longu , to je z toho, jak jsem se teĎ válela.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:47
- Nahlásit

birma
no pavouků tu mám taky dost
nějakou tuhle tarantuli jsem viděla jednou ve sklenici a málem to byla moje smrt

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:49
- Nahlásit

Maya

já akorát pracovně

zahrada volá hola hola?? Nebo jako jsi byla v prasí?
Martínek má nějaký astma

cože? a to má jako masku na to? jako na furt?? už nafurt?? nebo jak jako?? Chůdě miminkatý!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:53
- Nahlásit

Maya
nějakou tuhle tarantuli jsem viděla jednou ve sklenici a málem to byla moje smrt
já s nima mám poměrně dost ftipnejch historek kamarád co bydlel s bejvalym na koleji jich měl hodně. Některý byli zdrhací, takže vyskytovali tak různě (jednou prej mu jeden sklípkan vlezl na záda a on pak chodil po kolejích a hledal někoho, kdo by mu ho sundal ) a jednoho měl strašně milýho, toho mi i párkrát půjčil na ruku

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:57
- Nahlásit

birma
fuj, na ruku ani omylem
tohle a hadi by ma fakt nikdy nesmělo do baráku
PetraK
zahrada, původně byl teda v plánu úklid doma, ale když bylo tak hezky, tak to se mi nechtělo

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 19:58
- Nahlásit

PetraK
masku občas na dejchání, asi to tím léčej, na furt snad ne, ono naštěstí děti z toho často vyrostou, tak snad bude i Martínek časem v pořádku

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:00
- Nahlásit

tak tohle teda pobavilo
http://www.novinky.cz/koktejl/384423-v-ruske-obci- se-prevratil-kamion-s-vodkou-mistni-slavi-uz-tyden -vyslani-policiste-se-nevraceji.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:03 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

ale když bylo tak hezky, tak to se mi nechtělo

naprosto nejlepší rozhodnutí!!to by byl hřích to promrhat doma. Ono já kdybych se nemusela nejdřív nastartovat a zahřát, tak bych bejvala taky jela na chalupu, ale musím pomaloučku. Takže jsem se nejdřív rozhejbala doma a pak vyrazila za sluníčkem.

masku občas na dejchání, asi to tím léčej,

ach jo!!! aspoň teda, že to snad není na furt, pupíček maličkej, už tetkon má takovouhle věc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:04
- Nahlásit

Maya
tak tohle teda pobavilo

jehehéé, stačí si přečíst jen ten nadpis, zbytek si člověk v ruskejch podmínkách dokáže i představit

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:07
- Nahlásit

Maya
tak tohle teda pobavilo
made my day

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:07
- Nahlásit

Aďjé, jdu se válet, majne líbe kindr. Krásnej klidnej večír vinšuju.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:08
- Nahlásit

PetraK
brounocpanidomácí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:09
- Nahlásit

petrak
tomu rikas pomalej najezd vsi te praci doma? supr. ze s bubiste si to tak uzili

maska je pry pro takovy mrne jedinej zpusob aby dostal leky do sebe, dejchatkem se jeste nenadechne a kachna doufa, ze je to jen neco alergickyho

maya
jj, taky sem chvilema mela jen tilko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:12
- Nahlásit

ono v tech lecich pro astmatiky sou leky, ktery uvolnujou prudusky (a mozna i neco jinyho) kdyz se ti spatne dycha, dost to pomaha, uvolni te a muzes se nadechnout. akorat nektery dementi si myslej, ze kdyz prezijou sipani a priduseni, ze se tim natrenujo

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 20:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
- pouštíme draky u Berouna každý rok už skoro třicet let. Měli jsme i období, kdy po poli běhala banda vysokoškoláků, případně pak holky měly na poli kočárky... ale už zase dorostli prťavci, kteří běhají po svých. Nejstarší pouštěč bude mít 84 let a nejmladší 20 dní

neodlítl vám nejmladší účastník??? tady docela foukalo ..by z něj nebyl plaváček ale letáček

PetraK
tooooo byl dneska den lidijové!!! Vypucovala jsem dvě komody, velkou kuchyňskou skříňku a polovinu špajzky. Upíkla chleba, peču maso,kyne mi pizza ale
tobě už je zasejc líp co? že chceš včšecko strhat!

NO a páč to tu Darenka fláká, tak vám to tu zazrzouním já

PS: ta zrzavá je fakt diagnooza!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 21:20
- Nahlásit

je boziiii!

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání