Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 16:27
- Nahlásit

tak si uzij vylet

plysaci se mi neukazujou

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 17:32
- Nahlásit

Ještě přemejšlim jestli to nenechám na středu nebo čtvrtek, protože dneska jsem vyřízená, nemám zabaleno a nedovedu si představit budíček před třetí, když nejspíš před půlnocí neusnu...
A omlouvám se teda, že vás tu takhle zahlcuju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 18:01
- Nahlásit

birma
ve stredu je statni svatek, nevim, jestli nebde min spoju (jako nedele)

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 18:20
- Nahlásit

cernej caj
Už jsem koukala,že na ten Nový Bor to jede ráno stejně, jinak bych o tom ani neuvažovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 18:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
tak mi prisly ty kalhoty z netu... no... ehm... kolik inteligence je potreba na to zabalit do objednavky spravnou velikost?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 18:43
- Nahlásit

cernej caj
Nooooooooo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 18:55
- Nahlásit

birma
ale pani uz odpovedela (v tuhle hodinu takze zitra huraaaa na postu.

akorat netusim, jak mam udelat kopii faktury a jestli tiskarna v praci umi kopirovat (asi umi, ale jestli prijdu na to jak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 19:07
- Nahlásit

a jinak teda doktor prohlasil, ze zvire je uz OK a za 5 tydnu prijit na kontrolni rentgen. Ptala sem se muze co cviceni nebo co venceni, tak se ani na jedno nezeptal a nic mu doktor nerekl.

Dneska dostala novou sofistikovanejsi nohavici, promazala sem ji zas trochu tlapu a budem zkouset bez limce aspon pod dozorem. Jinak muz asi bude moct z prace z obeda jezdit domu zvire kontrolovat (ma to 15minut autem)

jak se hoji Pinda a co besinka?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 19:11
- Nahlásit

cernej caj
to zvládneš, já ti věřím!
Já dneska utrpěla trauma v práci - nesnášim kávovary, no a dneska si pan ředitel objednal kávu a já suveréně zamířila do kuchyňky, kde jsem zjistila, že vyměnili ten kávovat se kterym jsem si už potykala za novej dokázala jsem to, tak ty tu tiskárnu taky přepereš
jinak teda doktor prohlasil, ze zvire je uz OK a za 5 tydnu prijit na kontrolni rentgen
to jsou skvělý zprávy!!! a s cvičenim a venčenim si na veterinu asi radši cinkni, ať víš co a jak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 19:19
- Nahlásit

birma

bych cekala, ze kdyby sme meli uz cvicit, ze by nam to ale zas rekl... nevim, no. slysela sem, ze na komnikaci to muze byt takovy spis horsi tak to bude asi ten duvod, ze info aby clovek pacidlem doloval

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 19:59
- Nahlásit

cernej caj
si to nafoť s v práci vytiskni

článek o Bubici moc pěknej, mě by kleplo z takový rychloakce
birma
plyšáci jsou neviditelný ve skupině asi jen pro členy

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:02
- Nahlásit

takhle plyšáka vidíte?

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:04
- Nahlásit

birma
už je vidííím co to je? není to ten thajský špic?

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:07
- Nahlásit

Maya
asi jo, jsou tam pod názvem Thajský bangkaew. Mám ti hodit pozvánku do skupiny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:24
- Nahlásit

birma
jeeee, to je jak ta prdelka z vystavy, ten thajskej dpic teda dik za pripomenuti, krasavci

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:25
- Nahlásit

ten první - štíhlej a nohatej se líbí i mně dokonce i ten povahovej popis zní jako pes, co by se mi i líbil

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:56
- Nahlásit

birma

takže Lužky?? No tam je fakt krásně a hlavně .... opuštěnooo!! Užij si to.

takhle plyšáka vidíte?

vidíme, co to je?? Ten první má nádhernou hlavu!

cernej caj
takze zitra huraaaa na postu.

ty jo tohle je hroznej vopruz!!! Já vím, že se člověk může splést, ale......... kdyby to pak člověk nemusel takhle blbě všechno řešit a trávit půl dne na týpoště.

Maya
mě by kleplo z takový rychloakce

já byla spíš v pasti z toho, že jsem nevěděla jestli jen panikařím, nebo jestli mám pravdu. A pak jsem se hrozně bála až na veterině, jestli to Bubi dá /i když jsem vnitřně věděla že dá, tak jsem si zas tak moc ale nevěřila/. Ono mi na ní dost hodně moc a děsně záleží

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 20:57
- Nahlásit

birma

hajský bangkaew

ááha - teď o něm byl článek v PPČ.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 21:02
- Nahlásit

PetraK
takže Lužky?? No tam je fakt krásně a hlavně .... opuštěnooo!! Užij si to
užiju, ale až ve středu. Přecijen dnešek byl záhul (hlavně psychicky teda, ten pohovor mi dal zabrat), tak se zejtra v klidu nachystám, udělám nějakou práci, asi zprovozním kolobku a vyjedem si, no a ve středu teda vstanem ve 2:30 ráno a pojedem...
Ten první má nádhernou hlavu!
ten první je nádhernej celej! Taková atletická postava
teď o něm byl článek v PPČ
PPČ už nekupuju. CO jsme se bavili teď na Osoblaze v noci, tak jsou hodně spřáhnutý s vedením ČKS a ty machinace, do kterejch běžnej smrtelník nevidí, nejsou asi vůbec hezký

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 21:43
- Nahlásit

birma

užiju, ale až ve středu. Přecijen dnešek byl záhul

to je jen rozumný!! šikovná byla, šikovná! A kam přesně?? nemáš v plánu Tolštejn?? Jsou tam krásný bukoviny!!

Mně půjčuje PPČ kolegyně. Můžu článek případně naskenovat a poslat - když nezapomenu :-D KDO BY CHTĚL???

Paní redaktorka je taková volajaká podiuná si myslím. Ono už její dosti hysterický reakce na R. Desenskýho mě kdysi pobavily . Já mám na něj svůj názor,/ se psem bych tam nešla, páč to bych měla obavy,ale když bral tehdy Krupáky, tak to jsem pomohla materiálně, to jo/, ale to, co čišelo z toho jejího psaní, bylo směšný. Člověk by si řekl, že je to snad i odvržená milenka, či co (což teda bych zase ale nechápala, páč jako teda moje krevní skupina tuten pán není), každopádně to bylo celý dosti hystericky komický. A asi to nebyl jen můj názor, shodly jsme se na tom i s kolegyní. Plus mě teda občas zarazí některé články, kdy sama káže vodu a pije víno, což sama i popíše . Když někoho kárám za nezodpovědnost, tak si pak nelajsnu takové veselé příhody s koněm, dětmi a psy, kdy nemám nic pod kontrolou, jak sama psala. Tak nevim. no.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 21:55
- Nahlásit

PetraK
kam přesně?? nemáš v plánu Tolštejn??
Mám Uvidíme jak to budem zvládat. Moje představa je taková, kdyžtak to zkrátíme (super by bylo, kdybychom se vyhrabali i na Jedlovou, ale asi o sobě nemám tak dobrý mínění )
Ono už její dosti hysterický reakce na R. Desenskýho mě kdysi pobavily
To mě minulo. Já teď četla nějaký články právě ohledně bojůvek ve vedení ČKS, kdy odtud vyštípali během pár tejdnů nějakou prej fajn a schopnou ženskou a docela mi to stačilo
Člověk by si řekl, že je to snad i odvržená milenka, či co (což teda bych zase ale nechápala, páč jako teda moje krevní skupina tuten pán není)
nechápala? Fšak se podivej na ten jeho fanklub - jedna baba vedle druhý, chlapů minimum - proč asi Navíc on prej (ale to mám jen z doslechu) RD chlapy moc nedává, protože nesnese moc konkurenci
Plus mě teda občas zarazí některé články, kdy sama káže vodu a pije víno, což sama i popíše
tak to jsem ráda, že o nezodpovědnejch nemusim i číst v časopise, stačí mi to vidět všude okolo

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 21:59
- Nahlásit

PetraK
já chci článek, díík
paní redaktorku jsem před pár lety znala osobně takže mám svůj názor a PPČ od tý doby odhlášený předplatný
birma
u tam pod názvem Thajský bangkaew. Mám ti hodit pozvánku do skupiny?
jestli je to skupina jen o nich, tak ani ne, však je to jen strakatej buhund
jako mě se víc líbí ten druhej, já o nich četla jen něco málo a rozhovor s tou chovatelkou a nejsem si teda úplně jistá, jestli bych to chtěla domů, možná je to ale zkreslenej obraz o nich, nevím

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:00
- Nahlásit

Maya
jestli je to skupina jen o nich, tak ani ne
nene, je to skupina o málo známejch plemenech (případně i FCI neuznanejch), docela zajímavý zvířátka se tam občas mihnou

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:07
- Nahlásit

ještě jsem narazila na celkem levný ubytko, tak zvažuju, jestli tam fakt nepřespat a nedat si to takhle (s tim, že druhej den bych to asi musela zkrátit, abych přežila )

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:08
- Nahlásit

Vyvole, vono je pondeli? Jsem jakesi upracovane. A pruhy trhlejsi, asi mu nasadim sveraci kazajku a vypolstruju mu klicku.
Jdu vas docist.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:12
- Nahlásit

birma
Já teď četla nějaký články právě ohledně bojůvek ve vedení ČKS, kdy odtud vyštípali během pár tejdnů nějakou prej fajn a schopnou ženskou a docela mi to stačilo
Jee, mozna tusim koho, nemuzes nafotit a poslat? Taky uz ten platek davno nekupuju po x letech predplatnyho. Zato mam svazany rocniky PPC 1978-84, obcas v nich nostalgicky polistuju. Ne kvuli sjezdum a plenarnim zasedanim, ale clankum a fotkam psu.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:18
- Nahlásit

Fifi
viděla jsem to on-line, i jsem tak hodná, že jsem ti to dohledala...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:19
- Nahlásit

Fifi
já ty starý čísla poslala o dům dál, ale měla jsem taky slušnou sbírku, co mě zajímalo, jsem si naskenovala
birma
a tak to jo, to mi pošli, by mě třeba zajímalo, jestli někdo nemá bližší info a faerským ovčákovi, i když to je jen takový plemeno z leknutí

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:22
- Nahlásit

Maya
už jsi tam

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:41
- Nahlásit

birma
jj, akorát tam koukám, je to spíš takovej přehled zakladatelky, ale něco celkem zajímavý

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání