Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:53
- Nahlásit

birma
zas si muzes uzit ty pohody cesty domu vecer

a rano muzete autem k vlaku a vlakem popojet a vratit se k nemu.

to verim, ze musel byt vtipnej

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 14:14
- Nahlásit

kdopa bude spát zítra sám v lese? Kdo je ten magor? Ukažme si na něj! Ehm, na n!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 14:16
- Nahlásit

birma
sikovnaaa ale budu ti zavidet a az budu zrat dort a zapijet ho vajecakem, budu na tebe myslet jak tam mrznes

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 14:22
- Nahlásit

cernej caj
maj bejt asi 4 nad nulou, to se nedá nazvat mrznutím vaječňák budu ale závidět (jakto že můžeš dort? bude bezlepkovej? )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 14:44
- Nahlásit

birma
samozrejme pac by bylo smutny kdyby oslavenec nemoh

ajo, tak to je teplo, 4nad nulou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 15:29
- Nahlásit

Birma a kam nakoneš jedeš??

My teď proběhli les - je tam krásný podzim. Teplý vítr, padá spousta barevného listí, sem tam nějaká ta houba, spokojené řádící psisko, nikde nikdo - dneska ani vysoká neprovokovala... paráda. Zítra to budou nějaké ty Jizerky. Zvažovali jsme okruh přes Velkou jizerskou louku a Smrk... ale to je víc jak třicet kiláčků a to se nám nechce. Tak dvacítku bychom raději

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 15:36
- Nahlásit

Xerxová
pojedem do těch Lužek. Trasa pro první den je taková, pak já někam zalezu, přespíme a ve čtvrtek bych si ráda došla na vlak do Děčína, protože tam nám jezdí přímej a rychlej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 16:01
- Nahlásit

Birma tady je krajina kolem Konopáče (jdeš kolem z Tolštejna na Novou Hu´T)
a tady Milštejn a Naděje .Tento výlet proslul cestou po žluté značce (té se ty vyhneš), která několikrát brodila potok. Bylo to 17. listopadu (hledali jsme Naději ) a Beta zazmatkovala a začala v hlubším místě (nměla moc ráda vodu) lézt na pobořený mostek. Když to vypadalo, že si zláme nohy, tak jsem ji vymotávala (stojíc na "kladině") a ona mě shodila do potoka... Takže jsem výlet absolvovala v mokrých riflích nad kolena, mokrých botkách a s jedním mokrým rukávem... Ani rýmičku jsem nedostala... a výlet dokončila (neb vrátit se bylo skoro stejně daleko a bez Naděje a Milštejna)

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 16:09
- Nahlásit

Xerxová
To je nááááádhera! Už aby byl zítřek! (a snad bude aspoň trochu slušná viditelnost). Udělala jsi mi těma fotkama strašnou radost, fakt hned je du poslat zítřejšímu souputníkovi
Když to vypadalo, že si zláme nohy, tak jsem ji vymotávala (stojíc na "kladině") a ona mě shodila do potoka...
tak hlavně, že jste si ani jedna nic nezlomila

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 16:42
- Nahlásit

tenkrát to byla psina (naštěstí bylo docela teplo). Vody hodně, a značka chvíli vedla na pravém břehu, chvíli na levém. A lávky nikde... Navíc Pepa po dávném úrazu nemá stabilitu - takže ten tato místa dává s velkými problémy a snaží se neutopit sebe ani foťák. Tenkrát na mě volal "shoď ji do vody" - snad abych se ji nesnažila táhnout na ten žebřík... a tak ho holčička jeho poslechla na slovo - šoupla mě tam
Škoda zavřené ledové jeskyně. Kvůli takovým, kteří se tam v létě jezdili koulovat... je už zavřená. Mříží proletí jen netopýři...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 17:29
- Nahlásit

xerxova
a turisticky hole ste nexkousrli? aspon jednu s sebou do horsich mist?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 17:44
- Nahlásit

a k čemu ?? Nechodíme extra dlouhé tůry, na hory jsme zvyklí už hodně dlouho (oba jsme se v Liberci narodili a oba máme horomilné a chodivé rodiče - tudíž trénink výletní a přírodní máme oba od malinkata), po kamenitých stráních v podhůří chodíme minimálně čtyřikrát týdně... Na té lávce by mi to nepomohlo (nevím, jak vytahovat provlíknutou nohu dogy a ještě držet hůl), když musím někdy držet dogu hodně nakrátko, tak potřebuji obě ruce (nemá čoklík holt dokonalou poslušnost...) a aby Pepa kromě foťáku ještě chodil s mrazilkou... to taky nee. Jemu vadí "kladiny a klády" - jinak to jde. Raději chodíme ruku v ruce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 18:04
- Nahlásit

ja fotky z tel nevidim, myslela sem, ze ste byli na nejaky klade kde by clivek snadno padl do ty vody - na pomoc ty rovnovaze v teto situaci.

ale je fakt, ze ja bych bez holi do terenu nemohla, to vam zavidim i sem videla hul se stativovym zavitem- kdyz clovek nema s sebou nic, to by se mi ke kompaktu libilo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 18:10
- Nahlásit

čaj to jo, na kládě ano - ale to v mapě nepsali, že cesta vede kolem potoka ze strany na stranu a lávky neexistují To bylo překvápko Kdyby nebylo bláznivé Bety, která odmítla přejít kousek stranou, kde to bylo širší, ale mělčí... tak potíž nebyla. Ale pak se to muselo řešit ihned - a to není čas hledat oporu

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 18:11
- Nahlásit

něco pro kafe

už jsem domů donesla kletr, Adam se začal těšit též

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 18:56
- Nahlásit

birma
zaaaavidim vypada to nadherne, tak fot hlavne a moc si to uzij

Xerxová
aha, ses rada ze ses na druhy strane, ani nevis jak

jinak ty mlzny fotky sou dokonaly, fakt ze jo! mas moooc sikovnyho muze

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 18:57
- Nahlásit

birma
něco pro kafe
ty to je namakany, tuhle jsem videl taky neco pro typicke obcany nasi spolenosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:13
- Nahlásit

birma
zajimavy

jo a dostala sem k narozkam klec, hec, uz ji nemusime vracet

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:16
- Nahlásit

cernej caj
funguje ti normálka pin u tý seznamácký apky? mě se to otvíralo bez pinu, ale četla jsem někde na netu, že to snad chce pin až po půl hodině, tak nevím, až budu mít někdy náladu, tak to možná zkusím ještě znova
birma
ty seš cvok, taková kosa venku ale tak si to užij

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:18
- Nahlásit

cernej caj
tak všechno nejlepši k narozkám a si to užij
klec je super dárek

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:23
- Nahlásit

jinak musím říct, že spotify poslední dny asi usuzuje, že mám depku nebo co a snaží se mě pobavit, před pár dny jim blbla lokalizace nebo co a celej den jsem měla maďarský reklamy, vtipný dost
dneska si pustím playlist Discover weekly a hned první pecka od skupiny či co to je Swidish HItz Go Metal, jako metal verze Abby, Roxette a podobnejch ještě vtipnější
a na závěr, to už jsem málem spadla do kýble při uklízení, nějaká folk country národní verze Fear of the dark, zpívaná angličtinou tak maximálně po první lekci, jako asi schávlně, jiný cover verze zpívaj normálně, to už se teda fakt velmi velmi blížilo legendrání japonské verzi Bohemian rapsody, která mě fakt bavila roky
zbytek playlistu už se bojím pustit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:28
- Nahlásit

Maya
pin sem nezkousela jeste

Maya
jee, tos vysivala? dekuju

nebo te chteli nasrat

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:39
- Nahlásit

cernej caj
jee, tos vysivala? dekuju
nee, ale jako by se stalo
nebo te chteli nasrat
jako zaplaťte si plnou verzi nebo budete poslouchat takovýhle fláky
ale sem si alespoň vzpomněla na tu japonskou bohemian rapsody, jdu se podívat na youtube, jestli to tam není, ale to je už let, co jsem to měla i stažený, ale to je fakt poslech jen na vlastní nebezepečí

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:42
- Nahlásit

cernej caj
dostala sem k narozkam klec, hec
supéééér! a závidim
k narozkám samože všechno nejlepší, zdravý koleno i rameno, zdravý psy, rychle dokončenou kuchyň a tak

Maya
taková kosa venku
my nejedem na pól
a dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 19:47
- Nahlásit

birma
Dik

Jinak teda 3 litry alkoholovyho a 1.5l pro ridice a tehotny vajecaku se chladi v lednici zajidat moji vyhlasenou zabijackou cesneskou se to bude

doufam, ze ti klapne pocasi

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:00
- Nahlásit

cernej caj
Dík, mělo by
mrkla jsem dneska na powerbanky, abych mohla bez výčitek fotit, ale teda ty ceny za ty, co by se mi hodily, byly trochu vyšší, než jsem čekala. Ježíšek to holt jistí

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:10
- Nahlásit

birma
no jo, power banky se kupujou v Číně

našla jsem japonský mix Queen, Rapsody je hned první, kdyby se někdo chtěl pobavit, jako nic proti japonštině
https://www.youtube.com/watch?v=K4cIa2mZ_qo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:13
- Nahlásit

birma dávej na sebe pozor, spi raději dál od civilizace - pokud tedy tě kamarád večer nedoveze k nějakému tomu levnému ubytování...
My asi vyrazíme od Bukovce na Hrázného, Zelený vrch, Černý vrch (vezmeme to přes hřeben - koukneme na Čertův kámen) a vrátíme se na JIzerku... asi dvacítka se solidním převýšením

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:15
- Nahlásit

1.5l pro ridice a tehotny vajecaku
chvíli jsem přemýšlela, jak vypadá těhotnej vaječňák

Čajdo, vše nej k narozeninám ...
já ač nemam narozky, tak rychle dokončenou kuchyň bych taky brala

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 20:18
- Nahlásit

Maya
power banky se kupujou v Číně
to mi asi moc nepomůže, když se rozhodnu, že ji potřebuju hned druhej den ráno

Xerxová
dávej na sebe pozor, spi raději dál od civilizace
dík spát se cystám sice relativně blízko lidí (kousek od Klíče, na tom Tábořišti by to nemuselo být úplně špatné), ale věřím, že tam moc lidí v noci courat nebude

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání