Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 21:35
- Nahlásit

Fajka
ňuňuuuuuu na těch fotkách vypadá strašně rozumně

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2015 22:17
- Nahlásit

Fajka
krááásný fotos a jaký má krásný hračky
co rodičové říkaj na ní?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 00:58
- Nahlásit

z FB:
Nádraží Holešovice, tramvajová zastávka. Rozhovor o vztazích. Cca šestiletá holčička (H) a pán, zřejmě strejda (S):
...
S: Vaši taky nebyli svoji, když jsi se narodila. Papíry nejsou všechno.
H: Ale co ty a Babetka? Proč si ty nechceš vzít Babetku?
S: No Babetka mi něco dává, ale není to všechno.
H: Jak dává??
S: No dává mi lásku, ale ne takovou, jakou bych potřeboval.
H: Jak to?
S: Tak Babetka je pejsek, že jo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 09:08
- Nahlásit

fotkyze vcera

povsimnete si, na cem vero vedla pul cesty (kdyz bylo potreba) buldozera jeden pan na nadrazi docela udivene kokal

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 09:19 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

opět ty kočky... draci krásně lítali... vybraní jedinci se směli i lovit (synovec je odolný)

a bylo tam moc krásně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 09:47
- Nahlásit

Xerxová
najt ma kocicky rad, co supr, ze dobre litali, to ste si museli uzit fajn sobotu a teda ulovil najtik uspesne?

vecer me nejak bolela kolena, to neznam, tak jestli to nemuze byt zas spojitost s tvrdou podrazkou trekovych botek. Nicmene fakt s nadsenim uznavam, ze ty pracovni prabosy sou celkem dobry, nedrti mi nozku i kdyz teda backoru si predstavuju mirne jinak, ale kdyz sem v nich zvladla ujit 28 kilaku a cca od 6.30 do 21.00 v nich byt obuta, tak asi dobry

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 10:42
- Nahlásit

Fifi včera na poli mě napadlo, co by Hyeňátko tvoje prouhaté říkalo na draky. Jestli by to nebyla cesta nácviku na nebeské objekty... Najt totiž chvilku udiveně hleděl, že to lííítááá - i hlavu pozvedl... že by ses vrátila do dětských let a šla na pole pouštět draka

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 11:23
- Nahlásit

Xerxová
že by ses vrátila do dětských let a šla na pole pouštět draka
S Matheou. Mathea bude fotit!
birma
S: Tak Babetka je pejsek, že jo...
Martinovi je líp.
Přitisknout to dejchátko na ksichtík se mi sice stále nedaří , ale tak hlavně, že nesípe. Představa, že pšíknu jednou, napočítám do deseti, pšíknu podruhý, znova napočítám do deseti a celou dobu mu tu masku udržim na obličeji mi přijde, no, absolutně nereálná. Ani v noci to nejde, páč ho to vzbudí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 11:34
- Nahlásit

Jo a mám dotaz.
Chci koupit závěsy do obejváku - 4x5 m, máme velkou tmavošedou sedačku.
Je to na tři okna 90x120 cm (cca), nábytek (no dobře, dva konferenční stolky a malá komoda), jsou tmavě hnědé (časem možná hnědočerné), police budou hnědočerné.
Vymalováno na bílo.
Jakou barvu závěsů? Smetanově bílou nebo v barvě sedačky? (nebo jiné nápady)?
Podlaha je světle hnědá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 11:38
- Nahlásit

kachna_
tak snad se to cvicek podari lip aplikovat, aby mu bylo lip.

ja bych dala smetanove bilou, protoze tmavy zavesy si myslim budou jeste opticky zmensovat mistnost a hur propoustet svetlo. Teda pokud nechces zavesy na definitivni zatemneni ale jako nepruhlednou barieru v pripade potreby.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 11:41
- Nahlásit

A bílá zase bude splývat s malbou, což?

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 11:42
- Nahlásit

kachna_
hlavně že je Martínkovi líp.
Pokud máš v interieru málo barev, jak mi podle popisu přijde, tak bych řekla, že si závěsy můžeš zvolit jakýkoliv se ti budou líbit. Do krémovejch bych asi nešla, protože pokud je chceš dlouhý, tak na nich bude vidět každej chlup a budou brzo špinavý u země (teda to je moje zkušenost, ale asi budeš výrazně čistotnější než já, tak to třeba nebude problém ), ale podle mě klidně můžeš dát i nějakou výraznou barvu, pokud je máš ráda

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 11:58
- Nahlásit

birma
ale asi budeš výrazně čistotnější než já,
těěěěěěžko
nemám záclony ani závěsy až k zemi, mám je metr nad zemí a naprosto mi to vyhovuje.
Výraznou barvu. Nad tím taky přemýšlím, jenže - nemám ráda oranžovou, červená je moc agresivní, učim v tý místnosti dceru, agresivní barvy nebrat . Modrou mám ráda, ale je studená, to taky není vončo.
Líbí se mi bordo.
http://www.dante.cz/oxford-uni-purple.html

A tohle jako letní záclony http://www.dante.cz/voal-allegro-p6264-002.html Asi si je fakt pořídím, když budu chtít změnu na jaře.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 12:09
- Nahlásit

kachna_
nemám záclony ani závěsy až k zemi, mám je metr nad zemí
tak to jo, to ten problém řeší já mám právě ráda na zem, ale...
mně se a těch stránkách líbí i ty vzorovaný třeba, nebo, nebo

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 12:13
- Nahlásit

birma
vzorovaný
Tak vzorovaný se mi líběj jenom tyhle http://www.dante.cz/zaves-dorado-29392-013.html (který nemaj, což by ale nebyl problém, nemusim to objednat dnes)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 12:34
- Nahlásit

birma
ale pokud je pod oknem topeni, tak zavesy nikdy nejsou k zemi, ne? ale jinak asi to riziko zvyseny tam je

kachna_
a co okrovou?
jinak ta fialova neni spatna

mam nachystanej komp co sem tu mela na zachranu dat, reinstall a muze se odveeezt, uffff. A ted hura ven s timickem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 12:41
- Nahlásit

kachna_
a nechces maskacovy? to ted leti i na voditka

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 13:02
- Nahlásit

cernej caj
Fotky parádní! Závidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 13:50
- Nahlásit

birma
jj, bylo to fajn, nemit buldozera a rozhlednu, tak nemam skoro zadny a pocasi fakt supr, dneska zatazeno. asi min fouka, sle to slunicko bylo fajn

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 15:08
- Nahlásit

Fajka neteřka má krásného štěníka - a jistě je u nich sranda veliká...

Čaj hezké fotky a vodítko... jak to jen říct... u nás i normální. Už dvakrát jsem byla na celodenním výletu s psiskem bez vodítka (s Betkou) a vždy jsem to jistila pro jistotu v krizových místech (naštěstí Betka byla pohodář zvyklý chodit zcela svobodně) mikinou. Jednou mi byla i dost zima - byla jinovatka... a já pod mikinou (kterou jsem před vesnicí sundala) měla jen tričko...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 15:11
- Nahlásit

Xerxová
takze nova moda?

ale to ses teda dobra, zes na prochazce nezmrzla

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 15:29
- Nahlásit

a prásknu na Darenku, když sem nezavítá, jak je rok dlouhý, že jim Adélka roste a na cvičáku je prý moc šikovná

Darenka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 16:06
- Nahlásit

Zdravíčko všem
Marodi se hojí, uzdravují a to jsou bezva zprávy.
Ještě Martínek a Treoldík se musí pochlapit.
birma
Zapomněla jsi připsat, co jsem psala dál - na cvičáku DNES dobrý, ale na poli a louce s myšičkama - hluchota, slepota a vlastně - vůbec tam není
Fajka
to je krásnej plyšovej zrzounek♥
Xeroxová - moc pěkný fotky, ale ta s tím kotětem, ta je ňu,ňu.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 17:49
- Nahlásit

aktualizuju teroše a nevěřím vlastním očím. Jagošů bylo vždycky dost, ale že ze 6 středních fen budou 4 foxteriérky mě ani nenapadlo

Darenka
Zapomněla jsi připsat, co jsem psala dál
nezapomněla, ale věděla jsem, že to zvládnete a tak mi přišlo zbytečný to zmiňovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 18:17
- Nahlásit

birma
vybiram si fotky do denicku a uplne me stve, ze do konce roku to uz bude spis sporadicky.

Darenka
urcite to zvladnete, jako ostatni veci

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:22
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Váleníčko vááááleníí, užilo si Koláče. A zítra do Arbajtu.

Když jsme u těch fotek, tak já se taky pochlubím. Jakej pěknej věneček jsem si vyrobila pro podzim:

no a pak taky jeden badatelskej seriál:

Rumíček badatel:

bádáme, bádáme,bádáme:

kam šla?

okamžitě vylez!

Vážně tam byla, musíte mi to věřit!

žába jedna blbá!

No prostě celej Ešátor , tohle bylo přesně jeho místečko badatelský žábofský!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:24
- Nahlásit

Fajka

heh, jak se na tý první fotce tváří na.... naštvaně , ta vám dá zabrat
No prostě....zrzavá, no

Xerxová

supr drakiáda, Los Dementos musel býti ve svém živlu. Nicméně to s těma drakama pro Fifijovou - toooo možná nejni marnej nápad, si tak říkám.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:26
- Nahlásit

cernej caj
uplne me stve, ze do konce roku to uz bude spis sporadicky
naprosto ti rozumim! Já chci na jeden den na hory, než napadne sníh a můžu se vzteknout, že nám tam z Prahy nic nejede

PetraK
zrovna teď jsem si toho tvýho vědátora prohlížela na rajčeti pěkný fotky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:32
- Nahlásit

PetraK
tyjo, ten je krasnej, fakt sikovna si

a teda rumik bozi

birma
jako z prahy na zadny hory ti nic nejede? a co nejakej nocni vlak?

ja mam jeste dve akce v hledacku, ale uvidi se, jestli budu moct na vikend jet, jestli bude hlidani zvirete. Zatim to vypada spis nadejne, tak uvidime.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:41
- Nahlásit

birma
toho tvýho vědátora prohlížela na rajčeti

vydrží tam bádat hezky dlouho, fakt naprosto stejně jako Ešátor. Má spoustu stejnejch reakcí. Vyprávěl Brtnik včera historky ze zahrady. Seděli s Rumíčkem na zápraží a dávali si sváču a Brtnik ze srandy (tak jak jsme zlobívali Ešusa) pronesl do stromů "Dobrý den!" ......... okamžitě nastoupil bojovej hlídací pes zabiják a řval do nikam a na nikoho, hrdina nový fronty a obrovskej nekompromisní hlídač .

že nám tam z Prahy nic nejede

dyk z čerňáku to jezdí na ještě - d.

cernej caj
ten je krasnej, fakt sikovna si

díky. moc se mi líbí, hrozně mě to baví a je to děsně jednoduchý, rychlý a efektní. Jen to teda nemá dlouhou trvanlivost pochopitelně. Dělala jsem ho už před časem, teď ho z těch dveří budu muset už sundat a udělat si novej.

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání