| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:44
- Nahlásit
cernej caj
jako z prahy na zadny hory ti nic nejede? a co nejakej nocni vlak?
No buď můžem do Novýho Boru(druhá možnost) nebo do Domažlic . Ani jedno neni úplně to, co bych si představovala. Jinak jsou vlaky typu vyjet před půlnocí a někde cestou čekat 4 hodiny na spoj (což taky můžou zavírat nádraží a fakt nevim, co bych si počala nad ránem 4 hodiny v cizim městě).
fakt nechápu, že třeba z Prahy do Liberce, Volar, Tanvaldu, Trutnova a podobnejch míst nemůže bejt rozumný vlakový spojení
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:44
- Nahlásit
PetraK no já si říkala, že by to pro Fifinu nemusel být až tak blbý nápad. Igelitoví dráčci stojí pár korun - šustí to ve větru, je to na nebi, hejbe se to... a lítají docela spolehlivě.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:45
- Nahlásit
PetraK
dyk z čerňáku to jezdí na ještě - d
jenže to je autobus, tam nemám jistotu, že mě vezmou se psem (a jestli myslíš Student Agency, tak tam mám naopak jistotu, že mě nevezmou)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:49 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
birma a neláká tě Modlivý důl a Sloup ... prostě od toho Boru na jihovýchod ?? Jinak Klíč je děsnej kopec (ale s vyhlídkou) a Jedlová je klasika...
Beta v Modlivém dolu (jeden z jejích posledních výletů)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 19:55
- Nahlásit
Xerxová
mně právě lákalo se podívat fakt do hor. Naivně jsem si představovala, že budu schopná se dostat z hlavního města do Krkonoš nebo na Šumavu, ale to teda ani omylem Do Českýho Středohoří mám lepší spojení z jinejch míst (zatímco do Novýho Boru to mám skoro 3,5 hodiny, tak do Děčína to mám o 2 hodiny míň). Navíc to Středohoří už trochu známe a říkala jsem si, že to je místo, kam se celkem s klidem na den vypravíme i v zimě...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:03
- Nahlásit
krásný fotky, teda vodit psa na mikině se mi ještě nepodařilo?
kdyby byl člověk jen v tričku, tak zbejvaj asi jen tkaničky
Rumíček badatel je super, to holt my od špiců neznáme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:05
- Nahlásit
kachna_
závěsy já bych volila k tomu co popisuješ spíš světlejší, barva jakákoliv, ale ono je to dost o vkusu
já když kupovala závěsy, tak představa byla zelený k zelenýmu gauči, taky jsem měla vybráno na dante a pak jsem zaskočila u nás do obchodu a prodvačka zelený nemáme, ale máme zelenožlutý kostičkatý, vytáhla je z regálu a mám je doma, se mi fakt zalíbily nejvíc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:27
- Nahlásit
birma
jenže to je autobus, tam nemám jistotu, že mě vezmou se psem
nojo, já si to uvědomila, když jsem četla tvou odpověď čajdovi, já myslela, že si chceš vyrazit na lyže - což by se psem tak nějak nešlo a pak je to autobusem ideál, páč ten vlak to je doba, než to někam dojede. Viz k nám na chalupu, kdy je velkej rozdíl jak v čase dojezdu, tak v ceně.
Xerxová
šustí to ve větru, je to na nebi, hejbe se to... a lítají docela spolehlivě.
jojo, zdá se mi to dobrej nápad. Zvlášť proto, že jako bonus - pak může nechat Troldíka to zavraždit, roztrhat, zničit a slavně zvítězit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:30
- Nahlásit
PetraK
nene, právě bych chtěla než napadne sníh, abychom se pocourali někde. Na horách jsem nebyla roky a letos mám fakt velkou potřebu se někam vypravit...
já už asi 10 let stejně nesjezduju a na běžky si vyrazim radši se čtyřnohym pohonem než bez něj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:31
- Nahlásit
Maya
kdyby byl člověk jen v tričku, tak zbejvaj asi jen tkaničky
mno a co teprv moje oblíbená varianta letní - tílko, krátký šortky a boty bez tkaniček???? Co teď milý Wotsne?
Rumíček badatel je super, to holt my od špiců neznáme
jo tam se to rovnou polkne, ne? Tak ale já myslím, že tohle je jen tak naše specialitka, tohle badatelství. Bubi by vraždila a když teda nesmí, tak jí to nezajímá. Ale oba hošíčci pro to mají vášeň.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
nene, právě bych chtěla než napadne sníh, abychom se pocourali někde
hm, pak jedině to udělat aspoň na dva dny- ten vlak je hrozně pomalej a komplikovanej, bohužel. Hele a co autem s mámou? Ubytovat se u naší oblíbený paní Klečkový v Úpě -jestli ale noc s polopenzí 500,- není moc. Psi tam můžou, je to tam jak u babičky.... nešlo by to? Odtamtud je spousta možností, jak to procourat bez auta.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:38
- Nahlásit
PetraK
myslim, že mamka má podobnejch výletů pro letošek dost já bych jela i sama pod širák, ale už je moc dlouho tma, takovou dobu spát nevydržim, bych se nudila.
A ono na spoustu míst to teda neni budem lepší než vlakem I jsem se dívala, ale bylo to vlakem 6 hodin, busem 5,5 a podobně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:48
- Nahlásit
birma
chtěla jsem navrhnout třeba krušky, hm cesta nejkratší 4,5 hod. byla bys tam ve dvě odpoledne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:51
- Nahlásit
PetraK
mám pocit, že krom Beskyd a Jeseníků jsem koukala na všechno - abych tam byla okolo 8. ráno vycházej fakt jenom Domažlice a Nový Bor
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 20:58
- Nahlásit
birma ještě můžeš jít na Luž a přes Milštejn zpátky. To už máš fakt hory - nejvyšší z Lužek
Na milštejně se těžily mlýnské kameny - vozily se do celé Evropy. Těžili je tak dlouho, až jim kus starého hradu spadnul... Ale ledová jeskyně Naděje je zavřená... Jen osada Naděje a přehrádka Naděje tam je...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
ráno vycházej fakt jenom Domažlice a Nový Bor
já si říkala, že třebas právě ty Krušky by mohly,a le bohužel taky ne. a do Beskyd bys jela tejden to je fatk
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:05
- Nahlásit
Xerxová
něco takovýho?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:09
- Nahlásit
PetraK
Krušky vím už dýl, že nejsou reálný. Ale Krkonoše a šumava? Takovejch lidí tam jezdí a nedá se tam dostat vlakem? No kde to jsme?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:10
- Nahlásit
no chtělas hory... a to Luž i Jedlová jsou. Takhle celé to neznám, ale Tolštejn, Milštejn, Naději, Luž, Jedlovou... to ano. Lidí tam moc v týdnu nepotkáš. I ty vesničky jsou většinou chalupové... s občerstvením cestou raději nepočítej...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:14
- Nahlásit
Xerxová
moc díky za radu s jídlem jsem se už dávno naučila nepočítat, to si nosím vždycky a když je, tak je to prostě příjemnej bonus. Tak už jenom nějak zvládnout zítřek a rozhodnout se, jestli pojedem na sever nebo na jih a konec klidu po dornovce oslavíme ve velkém stylu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:14
- Nahlásit
birma
Jako jestli se chceš zapotit do kopců tak nemusíš ani do hor, si dojeď do Turnova , dojdi pod Kozákov , vylez si na něj po modrý a vem to přes Rotštejn a přes Malou skálu zpátky
a budeš mít kopců směrem nahoru i dolů plný brejle
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:18
- Nahlásit
Fajka
Jako jestli se chceš zapotit do kopců tak nemusíš ani do hor
to vim stačilo by mi si vyrazit na Milešovku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:18
- Nahlásit
Fajka vůbec nejsi škodolibá Je fakt, že v Ráji je spousta krpálů...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:21
- Nahlásit
Xerxová
vůbec nejsi škodolibá Je fakt, že v Ráji je spousta krpálů...
no to já nikdýýýý ale když chce kopce tak tydle jsou vlakem dosažitelný
no jako modrá na Kozákov může směle konkurovat velohorám
birma
stačilo by mi si vyrazit na Milešovku
no a nebo..dyž chceš ty kopce!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:25
- Nahlásit
Fajka
dyž chceš ty kopce!
mně nejde prvoplánově o to se zničit jen už pár dní vídám na FB fotky ze Šumavy a nějak mi docvaklo, že jsem na horách nebyla ani nepamatuju (když nepočítám tábor před dvěma rokama v Bílých Karpatech, ale tam jsem stejně jenom jezdila autem na treninky a do kempu) a tak nějak mi došlo, že jestli se tam chci projít ještě letos, tak už mi moc času nezbývá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:26
- Nahlásit
Xerxová
vůbec nejsi škodolibá
ona se mi furt chce mstít za to poplácání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:27
- Nahlásit
birma
konec klidu po dornovce oslavíme ve velkém stylu
tak ať je to kde je to, užijte si oslavičku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:30
- Nahlásit
něco pro kafe
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:31
- Nahlásit
birma
jen už pár dní vídám na FB fotky ze Šumavy
jasný ale to stejný můžeš vidět i z toho Kozákova či Ještědu
na podzim bejvaj spolehlivě nad inverzí.
birma
ona se mi furt chce mstít za to poplácání
já??? vůbec , já to poplácání jednou oplatim ručo neboj
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2015 21:36
- Nahlásit
Fajka
to stejný můžeš vidět i z toho Kozákova či Ještědu
jenže zrovna na Ještěd se prostě nedostanu Kozákov možná nechám taky na pokročilejší podzim/brzký jaro
já to poplácání jednou oplatim ručo neboj
když ti to udělá radost
|