Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2015 23:31
- Nahlásit

PetraK
jo tam se to rovnou polkne, ne?
ale né, to se poskakováním udržuje na místě a pořádně voštěkáváním zastrašuje, aby si to nedovolovalo
birma
a to nemůžeš jet autem sama? by ti snad bylo na den na dva zapůjčeno ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 06:05
- Nahlásit

birma
a co orlicky? to by neslo?

tu sumavu bych desne brala taky, ale su hodne nestastna z toho mnozstvi asfaltu, a jit po hranici, coz dela hodne lidi, je s psama zas o pokutu, pac sme mnohem napadnejsi...

esuska
tak na podprdu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 06:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
diky

jinak mam po tech 2mesicich hroznej abstak, ale za 3 tydny uz oteviraji... jiny studia (sou 3)maj lekce az vecer a cekat 3h v brne je napr kvuli lekci 6-7 a kvuli busum byt doma 9... proste to s tim radsi seknu, tak si drzim palce, aby mi tady dali hodiny od 16. jinak su fakt v tahu

dneska je venku docela teplo a smrad. jestli neni inverze...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 06:28
- Nahlásit

Maya
No to už by asi právě nebylo navíc strašně nerada nechávám půjčený auto den nebo dva stát někde, kde to neznám (a ještě navíc si po prochozenym dni radši schrupnu ve vlaku, než abych ještě pár hodin řídila)

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 06:41
- Nahlásit

PetraK
Krásný fotky badatele a pěkně okomentovaný

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 06:46
- Nahlásit

Bubice má dneska článek na Zvířetníku - o její operaci...
Koukám, že Fifi včera neproběhla - snad jsou v pořádku.

PetraK jak jsi ve článku psala, že je u vetky Lucky spousta novinek - tak heč... za malou psí slečnu tak trošku můžeme i my . Psala mi Lucka, že váhala, ale pak si řekla, že když my jsme si dovezli čoklíka z daleka, tak ona to taky zvládne Občas jí kouknu na stránky a malá roste jako z vody

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 07:08
- Nahlásit

birma jinak na Smědavě (uprostřed Jizerek) je parkoviště hlídané. To "Na Mořině" - tedy přímo pod Bukovcem je proti dvěma hospodám, jezdívají tam "měšťáci" z Desné kontrolovat parkovací lístky... takže taky pod dozorem Na Maliníku (mezi Libercem a Bedřichovem) i dole v Bedřichově mají i webové kamery... nebála bych se nechat tam auto celý den.
Autem bys to do Bedřichova z centra Prahy měla dvě hodinky - pokud bys nechytla někde špičku...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 07:35
- Nahlásit

Adam je nejhodnější, nejvzornější péf! Sám mi nabonzoval, že jede okolo výběhu kolista - měl výraz "mamikoukejjakjsemvzornejnavalkokojinakseužnikdyta khlenepřekonám"
V 9 mám pohovor, držte palce prosím

Xerxová
Tak to dík za info. Mít auto, tak bych to možná zvládla i na dva dny, že bych v něm přespala....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 07:39
- Nahlásit

birma
drzim! vytri jim zrak tak, ze te budou chtit ;)

a kam si to teda vymyslela? ty orlicky ee? to je nad trebovou, to by mohlo byt dobry spojenim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 08:21
- Nahlásit

Xerxová
esuska to zas ma dlouhy jak tyden, to budu muset docit v autobuse

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 09:26
- Nahlásit

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 09:27
- Nahlásit

V sobotu bylo v údolí (ve městě) mlha, ale na kopci na zahrádce bylo krásně. Začali jsme zazimovávat trvalky v nádobách a Adéla byla zdatná pomocnice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 09:31
- Nahlásit

Darenka
no je krasna

mam pro tebe tipna bundu do deste (nevim, jak jsi vysoka, ty tabulky tam maj trochu mimo, ja mam na 168cm Mko a je takovy volnejsi, v poho se pod to da narvat i tlusta mikina a asi i postava kolem 175 cm v pohode. Je to uz starsi model, membrana muze do 5ti let odejit. Ale zas kdyz to budes hodne tahat ven, stejne bude tak tou dobou zcela po ni.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:13
- Nahlásit

Dojem z pohovoru dobrej do chvíle, kdy se pán zeptal, proč já s mym vzděláním a zkušenostma chci dělat prodavačku. Tak uvidíme jak to dopadne

cernej caj
Ještě jsem nevymyslela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:15
- Nahlásit

birma
Kes taky prodavala... otazka proc je nasnade, lepsi malo penez nez zadny ale tak da se to dycky okecat, zajem o outdoor, neco se naucit, prace s lidma doufam, ze to klapne

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:31
- Nahlásit

cernej caj
Okecat to jde, to je jasný. Blbý je, že ve chvíli, kdy ty lidi tohle napadne, tak už začnou počítat s tím, že si bude člověk hledat něco lepšího a nevydrží jim tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:36
- Nahlásit

birma
tj, v tomhle je castecne ta nevyhoda mit vs, ze si proste mysli, ze hned zdrhnes, pritom treba ani ty umysly mit clovek nemusi, ale znevyhodnuje ho to

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:37 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
to asi bude záležet na zkušenostech toho, co tě přijímá, co?
Darenka
modelínka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:38
- Nahlásit

kachna_
jenze chtit dalsi zkusenosti neni dobry, protoze az tu zkusenost ziskas (coz stihnes v poho za pul roku az za rok) tak je logicky pudes zas hledat jinam, to je asi kontraproduktivni

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:40
- Nahlásit

cernej caj
já to myslela právě jinak, tak jsem to pak upravila
tak je logicky pudes zas hledat jinam, to je asi kontraproduktivni
to asi záleží na zbytku cv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:48
- Nahlásit

kachna_
ajo, vidim

asi jo, ale obecne proste je clovek s VS znevyhodnejej, to je zas ta diskriminace, ze jak mas vejsku, tak se divaj podezrele, ze chces prodavat a cekaj, ze nejpozdeji do roka zdrhnes az najdes neco lepsiho = lip placenyho...

i kdyz prodavat takhle v obchode s outdoor vecma by me taky bavilo asi

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:54
- Nahlásit

cernej caj
Orličky ani omylem asi si dáme tu Šumavu. Jen škoda, že je světlo od půl sedmý a to my budem ještě na cestě a pak se nám brzo setmí...
i kdyz prodavat takhle v obchode s outdoor vecma by me taky bavilo asi
Mě právě taky, oproti jinejm možnostem to je skvělá práce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 10:57
- Nahlásit

birma
no prave, tak snad to klapne

Tak sumavu ti budu desne zavidet, nez si predstavim tech asi 8 hodin cesty ale ten pristi rok bych rada asi i ten vicedenni vandr kdyby klapl

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 11:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Táák jsme si ráno užili krásnou ranní procházečku. Jen jsem teda prej měla vzít s sebou přetahovadla DVĚ! a ne jen jedno, že je nebaví čekat až se dopere ten druhej Rumíček si krásně zaposlouchal, hezky mu to šlo po těch skoro 14 dnech, kdy jsme spolu nebyli venku a bylo jen Brtnikovenčení a žádný procvičování, hezky mu to šlo. Aji odvolání z rozběhnutí za psejkem. Doufám, že to dneska klapne a vyrazíme si ještě odpoledne. Musím si to užít, dokud je ještě chvíli světlo. Za pár dní budu mít na dva měsíce utrum

Jooo a pozorte, pozorte - BUBIČLÁNEK:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/torze-zaludku-u-v elkeho-psa-dpz-/p_zviretnik.aspx?c=A151025_144739_ p_zviretnik_kosa

Maya
to se poskakováním udržuje na místě a pořádně voštěkáváním zastrašuje, aby si to nedovoloval

tak ale taky ftipný, tuten proces!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 11:30
- Nahlásit

Xerxová
za malou psí slečnu tak trošku můžeme i my . Psala mi Lucka, že váhala, ale pak si řekla, že když my jsme si dovezli čoklíka z daleka, tak ona to taky zvládne Občas jí kouknu na stránky a malá roste jako z vody

joo, takžes jí navedla, jo? hoď mi odkaz na stránky, prosím, ať tam taky juknu. Vím, že Lucka říkala, že na FB má víc fotek a tak, ale tam nejsem, tak ať juknu aspo'n sem. Díky.

eh - koukám, žes už článek avizovala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 11:30
- Nahlásit

PetraK
no ted uz je odpo toho svetla min, kdyz posunuli cas... chci zpatky letni cas

uz te napraskala xerxova

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 11:43
- Nahlásit

cernej caj
tak na podprdu

eh - hííílfe - ztratila jsem se, už si nepamatuju, k čemu se tohle může vztahovat - , kuju předem za nakopnutí

tak si drzim palce, aby mi tady dali hodiny od 16.

se ti k tomu držení přidám

uz te napraskala xerxova
jsem pak taky dodatečně zjistila.

To světlo mě fakt štve, nebude to dlouho trvat a bude tma jak v ranci a co pak člověk může? Nic moc, jen courat sídlákem

Darenka

tjo, vona je hotová modelína!!! Too by se Rumíčkovi líbilo,to by bylo tóčo!!

birma
. Tak uvidíme jak to dopadne

držím. A do kdy mají dát vědět? a cos mu řekla?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:12 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

PetraK neee - nenavedla jsem Lucku, to ona sama
jen jsem si všimla, že má nový přírůstek a pochválila jí ho s příáním do Nového roku... A Lucka mi napsala, že hodně zvažovala, zda si vzít štěníka z daleka, pak si vzpomněla na akci "cesta pro Nighta"... a bylo rozhodnuto...

jo a ty stránky má tady

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:15
- Nahlásit

PetraK
Do konce týdne by měli volat a domluvit se na jeden zkušební den na prodejně a pak že uvidíme, jestli se chceme a když jo, tak se podepíše smlouva (v jednu chvíli to znělo, že budou volat v případě, že si mě vyberou a pak setvářil, že budou volat určitě, tak nevim)
Teď sedim v kanclu, mám v kompu mail pro ppana jenerálního a nemůžu se do kopu dostat bo paní sekretářkazměnila heslo a nebere mi mobil, aby mi to nový řekla...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:15
- Nahlásit

PetraK
no misto toho voditka kdyz mas jen tilecko, kratasky a boty bez tkanicek

jj, bude tma jak vranci stejne jak rano tak i odpoledne takze je to uplne k nicemu...

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání