Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:42
- Nahlásit

Maya
to jo no, ale když se zeptáš, třeba se někdo se zkušeností najde

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:43
- Nahlásit

birma
já mám těch skupin nějak moc, to ani nestíhám, budu to muset probrat, teď jsem zjistila, že jsem i v nějaký italský špicí skupině, italsky se fakt učit nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:43
- Nahlásit

birma
no já koukám tam postuje jen zadavatelka a ostatní jen diskutujou, tak to nebudu narušovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:45
- Nahlásit

birma
fiiha, tak to je slusny. V osobe jsem se nespletla a to pozadi, podhoubi, skoda asi mluvit.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 22:54
- Nahlásit

Maya
já se ti klidně zeptám, jestli se nechceš zviditelňovat

Fifi
asi je to fakt síla. Docela mě štve, že se zrovna teď budu muset stát členem ČKS, protože bych se ráda s Adamem mrkla na nějaký ty tkoušky...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:00
- Nahlásit

birma
e se zrovna teď budu muset stát členem ČKS
Proc, dyk se muzes upsat agi klubu ci jinymu pod CMKU.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:04
- Nahlásit

Fifi
ti jsou taky pod ČKS, stejně jako obedience a dogdancing....

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:04
- Nahlásit

Fifi
já myslela, že ty průkazky pro bezpapíráky vydává jen ČKS?
birma
tak se zeptej, jestli někdo nemá bližší info o faerským ovčákovi
jako takovej zajímavej pes a nikde nic vo tom a to jsem už hledala i ten název ve faerštině

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:08
- Nahlásit

Maya
ty průkazky pro bezpapíráky vydává jen ČKS?
to jo, ale průkazku můžeš mít aniž bys byla členem. Je to jen papír o tom, že věděj, že máš vořecha (od příštího roku už bez tý registrace nepůjde skládat zkoušky snad z ničeho) a daj se mu tam psát zkoušky, ale zkoušky můžeš skládat i na základě toho, že jsi třeba členem klubu špiců (ten je pokud se nepletu pod čmku)

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:10
- Nahlásit

birma
Aha, ale to zase vis jak... nejde az tak o vysokou politiku, jen o ten klub, kterej halt musi bejt zastresenej nekde - a ja nemam kapacitu na nejaky disputace. Jen by me nenapadlo, ze nekdo kvuli viz vyse muze mit vnitrni pnuti, ze se stat clenem, protoze...
Maya
já myslela, že ty průkazky pro bezpapíráky vydává jen ČKS?
To jo, ale jen na sportovku? Ja nevim, jestli to je to samy i pro agi a jiny sporty, ani nemam sil se po tom pidit.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:11
- Nahlásit

Maya
ty vogo ona to má ošéfovaný, že tam nikdo jinej nemůže přidat příspěvek :/
zejtra mrknu, kam bych tam ten dotaz vlípla, aby byl aspoň trochu tématicky vhodnej. Teď jdu zalézt do dutýho vlákna

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:13
- Nahlásit

Fifi
To jo, ale jen na sportovku?
ten papír je jenom pro sportovku, ale od příštího roku už bez něj nesložíš nic. Samože u těch zastřešenejch klubů musíš mít i jejich výkonostňák (pro každej klub jinej)
Jen by me nenapadlo, ze nekdo kvuli viz vyse muze mit vnitrni pnuti, ze se stat clenem
nj, snažim se vyhejbat všemu, co se mi nelíbí a štve mě, když není jak se tomu vyhnout...

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:14
- Nahlásit

birma
aha, to jsem si taky nevšimla, teď na to koukám, že fakt ne, tak proto tam nikdo nic nedává

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:16
- Nahlásit

birma
je tomu jak se vyhnout, neskládat zkoušky, takový Pyrrhovo vítětství
tak se stań členem klubu málopočetných plemen a budeš už mít fóra na tu lapinu

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

teda to je zase článek na zabití, hlavně ten závěr
http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/nase-zdravi/42859-mate-psa-nebo-kocku-tyhle-nemo ci-od-nich-muzete-chytit

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:23
- Nahlásit

birma
a hele, přímo pro tebe

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 23:56
- Nahlásit

kkdyž se vám nechce tahat na treky foťák
https://www.youtube.com/watch?v=4vGcH0Bk3hg

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 02:28
- Nahlásit

Maya
kkdyž se vám nechce tahat na treky foťák
https://www.youtube.com/watch?v=4vGcH0Bk3hg

zbytecne velky pryy
https://www.indiegogo.com/projects/micro-drone-3-0 -flight-in-the-palm-of-your-hand--2#/story

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 06:05
- Nahlásit

petrak
ja chci taky clanek! diky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 06:10
- Nahlásit

petrak
ja chci taky clanek! diky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 07:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
tak sem si tu seznam apky na maily stahla taky, protoze jak upravili ten web, tak je to na telefonu priserny...

jinak toho samonavadeciho drona s kamerou sem myslim uz postovala par tydnu zpatky, rozhodne na divokou vodu, adrenalinovy sporty, horolezeni asi supr

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 08:55
- Nahlásit

Maya
teda to je zase článek na zabití, hlavně ten závěr
Nojo člověk se švábem na mozku má holt s parazitama vlastní zkušenost. Hlavně bylo moc hezký, jak jiný způsoby nakažení byly dost upozaděný, přitom jsou u spousty paarazitů častější. A strašit toxoplazmózou, kterou má stejnak každej druhej je dobrá haluz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 09:12
- Nahlásit

birma
s tou toxoplazmozou sem to taky cetla, ze to uz ma vetsina lidi od utlyho veku...

co teda definitivni plan na zitra? den? dva?

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:28
- Nahlásit

cernej caj
definitivní plán ještě nemám ještě mi psala kamarádka, že by s náma třeba jel její brácha (kterýho jsem já naposled viděla před dvaceti lety ) s její fenkou a že by mohl vzít i auto, tak mu jdu poslat mail, pak je ve hře ten penzion, kam se mi zas nechce volat, když je stále ve hře možnost to dát ve dvou pod širákem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:30
- Nahlásit

birma
tak to by bylo super, kdybyste byli mobilni

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:38
- Nahlásit

cernej caj
to jo, to by šly třeba ty jizerky nebo šumava ještě tu ze mě tečou nervy mamce, protože mi maj volat kvůli tý práci a ona se bojí, že se mi vybije telefon a oni se mi nedovolaj... (a jak to píšu, tak mě napadlo, že by to mohl být dobrý důvod, proč konečně pořídit powerbanku)

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:41
- Nahlásit

akorát jsem se právě dozvěděla, že by to muselo být jednodenní, že ve čtvrtek pracuje. Nj, to se dalo čekat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:47
- Nahlásit

birma
jj, porid si power banku at mas jistotu;)

ale tak zas kdyz ste mobilni, tak je to supr a porad lepsi nez tim vlakem/busem

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:49
- Nahlásit

cernej caj
to jo, nebo můžu ještě na pár hodin sednout k mapám, vymyslet okruh od auta k autu a pak pro sebe penzion + pěší výlet na druhej den na vlak... ale to už je asi moc překombinovaný i na mě

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 12:51
- Nahlásit

Adam právě zaútočil na mrkev stál nad ní a číhal, jako kdyby to byla myš a pak se na ni vrhl jako jestřáb! Byl ftipnej

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání