Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:24
- Nahlásit

birma
tak to su zvedava, tak hlavne, aby volali

mas tam windows?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:24
- Nahlásit

Xerxová
zda si vzít štěníka z daleka, pak si vzpomněla na akci "cesta pro Nighta"... a bylo rozhodnuto...

no takže vlastně navedla!

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:26
- Nahlásit

birma

a! tak budu držet palce, ať to klapne.
A tam, kde jsi teď to je brigoška? Tam by se něco nenašlo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:27
- Nahlásit

cernej caj
no misto toho voditka kdyz mas jen tilecko, kratasky a boty bez tkanicek

: ajooooooooooooooo! No a to by bylo hezký vodítko

takze je to uplne k nicemu...

děsnej čas tohleto. fakt. A to ještě ale zase chtěj, že by zrušili změnu času. Což by ovšem znamenalo, že by i v létě byla brzo tma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:30
- Nahlásit

PetraK
ja bych to brala, kdyby to zrusili, ale chtela bych nechat letni cas.

Nicmene i zimni bych skousla, protoze me trva mesic, nez se nejak zmatorim a zvyknu si, cim dal tim vic je pro me narocny si zvykat.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:34
- Nahlásit

cernej caj
Jj wokna

PetraK
To zaskakuju asistentku pana generálního, když je třeba. Ani nevim, co jinýho bych mohla v časopisech o bydlení a autech dělat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:42
- Nahlásit

birma
ale radsi nic, mela bych par tipu ale pro tebe je asi lepsi pockat si na to heslo, by se taky mistnimu itakovi nemuselo libit

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:45
- Nahlásit

cernej caj
už mi to poslala ale dík za nabídku, radši se obejdu bez naštvání ajťáka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:46
- Nahlásit

birma
jj, ja si to myslela tak supr, ze ho uz mas. To je bezpecnost prace tohleto

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:48
- Nahlásit

cernej caj
i tak by nebylo špatný znát nějakej hezkej postup. Nechceš se podělit?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:57
- Nahlásit

birma
tak obcas se da zkusit nabootovat do nouzaku - f8 mackat po pusteni pc, obcas nebyva zaheslovanej administratorskej ucet ale jen vytvorenej ucet

jinak sou na netu navody, vetsinou pres nejaky bootovaci cd de vytvorit novej ucet, prebrat prava, zmenit heslo...

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 12:57
- Nahlásit

birma
Ani nevim, co jinýho bych mohla v časopisech o bydlení a autech dělat
psát rubriku devastace auta/bytu psy a kočkami

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 13:00
- Nahlásit

cernej caj
jinak sou na netu navody, vetsinou pres nejaky bootovaci cd de vytvorit novej ucet, prebrat prava, zmenit heslo...
to by mě fakt milovali

kachna_
psát rubriku devastace auta/bytu psy a kočkami
to leda mám jim říct, že jim taková rubrika chybí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 13:16
- Nahlásit

birma

to leda mám jim říct, že jim taková rubrika chybí?

JOOO! no ale - určitě by se možná dal napsat článek pojednávající o tom, jak do interiéru vhodně zařadit nábytek pro psy/kočky. Hlavně asi pro ty kočky, které potřebují mít prostor přeci jen jiný, než pes. Zkus to navrhnout!!

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 13:19
- Nahlásit

PetraK
Zkus to navrhnout!!
To určitě naštěstí s lidma z rekací od bydlení nesedim ani na stejnym patře

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 13:45 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

a jestli mě vezmou, tak nebudu mít šanci se dostat na akci na kterou jsem chtěla od chvíle, kdy jsem se dozvěděla, že něco takovýho bude. (a když mě nevezmou, tak na ni nebudu mít peníze )

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 13:51
- Nahlásit

ani jsem se nepodělila o zážitek ranní velkokynologickej - míjeli jsme slečnu s nějakym rasloidem na vodítku. To zvířátko bylo celý zhroucený do sebe, úplně nahrbený, ztracený v celym světě, tak jsem si říkala, jaká je slečna hodná, že se ho ujala a dá ho do kupy. No říkala jsem si to do chvíle, kdy jsem pochopila, že je ten pes takhle na sračky z paničky. Jak se jí nelíbilo, jak chodí na vodítku, tak s nim cukla, ne moc, ale ten prcek vypadal, jako kdyby dostal ránu bičem no a ve výsledku jediný, čeho dosáhla, bylo, že chtěl jít ještě dál od ní radši se k ní pokud možno nepřibližovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 14:21
- Nahlásit

birma
tak drzim palce, at te vemou tuplovane

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 14:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

ak chodí na vodítku, tak s nim cukla,

sobota - před barákem venčí sousedka odrostlé štěně zlaťáka. Štěně si dovolilo se začuchat.I zapřela se milá sousedka a škubho! (že by uklidla po psu?? ani náhodou)

nedávno ráno - cestou k tramvaji. Kříženec pita (hodně hodně kříženej), černej. na extra krátkým vodítku. Venčenej klukem tak 13 let, rusák. Pes se začuchal, škub ho, škub ho, škub ho. Pes od štěněte na tom extrakrátkým vodítku, vycházky opravdu minimální.Pes startuje po lidech, psech. .......... nevydržela jsem to

nedávno cestou sídlištěm s Bubi a Rumíčkem - pubertální slečna, spíš ještě dítě, na vodítku kavalír. Dovoli se zastavit a zadívat se se zájmem na ty naše dva zrzouny. Škub ho, škub ho, škub ho....... Nevydržela jsem to.

Je to čím dál tím smutnější. Zakázala bych filmy a reklamy o psech a šťastných rodinkách kde je mamíí, tatíí, dvě krásný dětičky a roztomilej pejsek.

(a když mě nevezmou, tak na ni nebudu mít peníze )

si řekni na co mám držet palce teda

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 14:38
- Nahlásit

PetraK
tenhle pejsem se ani nezastavoval, jen byl prostě zhroucenej do nějakýho svýho vlastního časoprostoru a evidentně nebyl se slečnou ve stejný galaxii. Nedělal nic, jen si tak capal, ani se nerozhlížel moc. Naučená bezmoc v praxi. Probralo ho vždycky jen to škubnutí, kdy leknutím poskočil a hodil na ní naprosto nechápavej a ublíženej pohled "za co?" a je fakt, že si vůbec nejsem jistá, jestli se před tím škubnutím aspoň napjalo vodítko, aby měl možnost si to s něčím spojit...
Zakázala bych filmy a reklamy o psech a šťastných rodinkách kde je mamíí, tatíí, dvě krásný dětičky a roztomilej pejsek
nápodobně
si řekni na co mám držet palce teda
ať mě vezmou a Adam je tak vzornej jako poslední dny, aby mi nebylo líto, že tam nemůžu

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 14:49
- Nahlásit

Já vás vůbec nestačím dočítat.

Birma
držím pěsti, ať to se zaměstnáním dobře dopadne!!
Černej čaj
Díky za tip na bundu. Já mám jednu koupenou vloni, tak ještě nějakej čas musí vydržet Ale vypadají dobře. Jen bych potřebovala nějakou míň náchylnou k psím tlapkám. Adéla se ještě neodnaučila nečekaně mě poskákat
PetraK
moc pěknej Bubi článek, musel jsem zamačkávat kroupy, protože tohle mě vždycky dostane.
Rumíček by se Adél taky určitě líbil. Ona je úplně posedlá na pejsky a maďary zvlášť. Má kamaráda maďařího 2 letého a to je rošambo když se sejdou
Když vidím fotky jiných maďarů, mají postoje s vodorovným ocasem. Naše Adéla ho má dolů. Zdálo by se, že se bojí? Ale nebojí, tak nevím?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 14:55
- Nahlásit

Darenka
to jen, kdybys nemela nepromokavou do psiho pocasi;) kdyz mas, tak bezpredmetne. A myslim, ze ten material neni tak snadno roztrhnutelny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:00
- Nahlásit

birma

ať mě vezmou a Adam je tak vzornej jako poslední dny, aby mi nebylo líto, že tam nemůžu

provedu.

nápodobně

kdyby aspoň někdo osvícenej natočil teda halyvůdskej doják se scénářem toho, jak chudák pes v rukou takových majitelů s hepýendem spočívajícím v tom, že se pes dostane do rukou někoho, kdo psům opravdu rozumí.

jen byl prostě zhroucenej do nějakýho svýho vlastního časoprostoru a evidentně nebyl se slečnou ve stejný galaxii.

není to tak dlouho, kdy jsem sousedce vysvětlovala to, že my lidí máme sklony jen kárat, kárat, trestat, ale abychom psa pochválili za to co udělal dobře, a to tak, aby si to mohl uvědomit, to ne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:02 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Darenka
moc pěknej Bubi článek

děkuju .

Rumíček by se Adél taky určitě líbil. Ona je úplně posedlá na pejsky a maďary zvlášť. Má kamaráda maďařího 2 letého a to je rošambo když se sejdou

ano ano, když vižla vižlu potká, tak se vižla nezná

Když vidím fotky jiných maďarů, mají postoje s vodorovným ocasem. Naše Adéla ho má dolů. Zdálo by se, že se bojí? Ale nebojí, tak nevím?

když já se na rajče nedostanu, tak neposoudím.

Jen bych potřebovala nějakou míň náchylnou k psím tlapkám

myslím, že neexistuje ale řeším to tím, že věci vypucuju utěrkou z mikrovlákna, jde topěkně dolů i z džín a tak.

Darenka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:12
- Nahlásit

PetraK
věci vypucuju utěrkou z mikrovlákna, jde topěkně dolů i z džín a tak.
Díky za typ - vyzkouším.

Hezké odpoledne!

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:13
- Nahlásit

PetraK
provedu.
dík
kdyby aspoň někdo osvícenej natočil teda halyvůdskej doják se scénářem toho, jak chudák pes v rukou takových majitelů s hepýendem spočívajícím v tom, že se pes dostane do rukou někoho, kdo psům opravdu rozumí
Myslíš, že by to pomohlo? Podle mě si většina takových lidí myslí, jak dobře svým psům rozumí
Třeba nedávno jsem četla nějakej dotaz, co se psem, kterej náhle vystartoval na přítelkyni majitele (se kterou dlouhodobě žije). Přitom pes je dobře vedenej, poslechne na slovo.
Asi jsem vadná, ale dobře vedenýho psa pro mě nedefinuje jen to, jestli poslechne nebo neposlechne na slovo, ale spíš jeho celkovej projev, vztah k majiteli, k okolí, sebevědomí a milion dalších věcí včetně tý poslušnosti). A jasně, může bejt úžasnej pes toho nejúžasnějšího majitele, kterej má nádor na mozku a tohle udělá, ale kolik jich asi je v porovnání s těma, kterejm dlouhodobě lidi nerozuměj a nedokážou je číst, až těm chudákům prostě rupnou nervy...

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:25 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Milé dámy - Skřivánci potřebují pomoct, můžete se juknout v emajly? Dík.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:27
- Nahlásit

birma

Podle mě si většina takových lidí myslí, j

hm. Máš pravdu :-/, ale tak, kdyby se ukázalo aspoň to základní- tedy venčení kolem bloku, škubání, zahání za zátylek, ráchání čumáků v loužičkách, flákání novinama a tak...? Kdyby se to udělalo opravdu dobře a ukázalo se, co to s tím psem dělá.....?
Každopádně stejně utopie, takže nic.

Darenka
Díky za typ - vyzkouším.

není zač. Namočit , vyždímat a přešmrdlat

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:46
- Nahlásit

tak furt nevim kam, víc mě lákaj Lužický než Český les, podle fotek je to tam parádní, ale tedy tramvaj nám jede 3:51 a máme to na ní dobrejch 15 minut chůze

PetraK
Kdyby se to udělalo opravdu dobře a ukázalo se, co to s tím psem dělá.....?
To je nereálný už jenom z toho důvodu, že lidi z televize by nevěděli, s kym to dělat. Mám pocit, že naposled dělali nějakej pořad s Kristýnou Sedláčkovou a to teda z mýho pohledu určitě nebyla trefa do černýho :/

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2015 15:51
- Nahlásit

že vím, komu se budou tihle plyšáci líbit?

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání