Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 01:56
- Nahlásit

https://www.youtube.com/watch?v=7lTpJzfV3U8

Neco pro milovniky bojujicich kocek.
davam to jsem proto, ze me zajimaji vase nazory k tomuto, jestli vam to video prijde odpovidajici jeho popisu atd. Moc toho o chovani kocek nevim, navic tyhle jsou hodne daleko a podminky tam mohou byt dost specificke, tak me to proste zajima.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 08:08
- Nahlásit

Fifi
a vis jak se mi rano spatne vstavalo?

Maya
tak to ja bych objednavala kvuli barelu, tak by me to nastvalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 10:53
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek,
venku je příííšerněěěě! ale na víkend má být hezky

Koukám že paní domácí je nemocná a leží...to je dobře ! hlavně to pořádně dovyležet a dovykurýrovat !

Xerxová
Koukala jsem na tu Najtííí a to je teda kočka !!ta by se líbila mě a jelítku na 100 % téééž

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:00
- Nahlásit

Fajka
valite o vikendu zase nekam? u nas teda sviti slunicko, obcas a neprsi konecne

a co neterinka a stenatko?

dneska dorazili ty wolfsbluty, tak snad nebudu mit soudek teda doma

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:07
- Nahlásit

Rumštajn
Mám úspěšný týden
- Marťuše má nějaký astmatický záchvat. Teď má být v klidu. Jak má být v klidu batole, kterému je dobře? Teď mlátí dřevěnou paličkou do stolu.
- kolekce králíků na výstavu je nemocná (mají rýmu, což je taková debilní choroba, která se nedá vyléčit a nejrozumnější, co můžu udělat, je jejich konzumace)
- Besinka jde dneska na operaci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:24
- Nahlásit

kachna_
teda, to je mi lito s martinkem, snad mu bude lip a bude to v pohode, s kralikama taky nic moc a nemas zadny, cobys na vystavu vzala?

besince drzim palce! co ji presne budou delat? ma teda pretrhany vazy? nebo jeste neco jinaciho?

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:26
- Nahlásit

cernej caj
valite o vikendu zase nekam? u nas teda sviti slunicko, obcas a neprsi konecne
nééé sezona skončila a já musím makat a dohánět resty, práce doma jak na kostele, na zahradě vybouchl granát a vypadá to tam jak když tam prošla fronta..všude samej výkop... program jasnej

a co neterinka a stenatko
asi dobrý
ted byla o víkendu na závodech s haskounama a snad si doběhla pro třetí místo takže hlídala Crazinu švagrová ale si tak nějak dobrý

kachna_
Mám úspěšný týden

lity lity to je na pikaču ...držíme Bessince palčáky !!!
no a králíci se z toho myslíš nedostanou?

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:40
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek...

Včera Pinďovi doktor vytáhl stehy, pochválil jizvu i stav pacienta, říkal, že to vypadá moc dobře, ještě mu máme dát tak dva týdny klidu a pak máme začít chodit na rehabilitace a cvičit s nohou....tak uvidíme, Pinďa je zatím pořád trojnožka, ale když stojí v klidu tak se o tu nohu lehce opírá...ale jinak je veselej ani neprotestoval když mu vet tou nohou pajtloval na všechny strany...tak snad je to na dobré cestě....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:49
- Nahlásit

vlk
tak to sou dobry zpravy a jizva pindovi taky nevadi? a je fajn, ze uz se o ni aspon opira a je v pohode

Fajka
aha, takze zas akorat prace...

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:55
- Nahlásit

cernej caj
a jizva pindovi taky nevadi?

nevadí...nevadila mu celou dobu, sem tam ji oblízne a jinak si jí nevšímá....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 11:58
- Nahlásit

vlk
tak to je skvely a co kocicaci, jeste drazdi pacienta nebo opatreni zabrala?

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 12:13
- Nahlásit

cernej caj
Koti jsou zalezlí páč dostali papírovou bednu a už několik dní se hádají kdo v ní bude bydlet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 12:16
- Nahlásit

vlk
ses zloduch ze dostali jen jednu

vlk
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 12:23
- Nahlásit

cernej caj
tak oni jinak mají kde zalejzat, je tam pelech s dekou, starej trabant, otevřená přepravka s dekou, staré křeslo s dekou...jen ta krabice je teď momentálně "nová" ..myslím, že kdyby tam měli ty bedny čtyři, tak si stejně vyberou jednu a tu budou chtít všichni....a za tejden je to omrzí....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 12:30
- Nahlásit

vlk
to je asi pravda, no

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 12:59
- Nahlásit

Fajka
no a králíci se z toho myslíš nedostanou?
při zaléčení ATB to často postihuje reprodukční orgány a rádo se to vrací. Je to debilní choroba, přitom, kdo (vyjma chlapů ) by to řekl - rýma.
Měli to být chovní prodejní králíci, holt z nich jsou jateční.
Ono obecně, u králíků má nejlepší účinky tvrdá selekce a jak rostou rychle, tak se jakýkoliv problém v dětství projeví v dospělosti.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 13:52
- Nahlásit

kachna_
to je teda pech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 14:17
- Nahlásit

birma
tak aem muzi objednala vanocni kalhoty a kniga bude mit taky akorat teda uz mimo rozpocet, aspon na sportlifu nebudu kupovat blbosti

kachna
a ockovani nejde proti tomu?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 14:20
- Nahlásit

hrady a zámky u nás

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 15:30
- Nahlásit

tak stehy vyndany, jeste sme vydyndali obvaz, coz se cukal ale dal, v pondeli sundat a kontrola.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 15:34
- Nahlásit

cernej caj
super!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 16:35
- Nahlásit

byly tam se psem, kterej je td po operaci druhe nohy, ze s nim byly doma 4mesice a stejne si to urval na druhe. uz ted je to v praci naprd, tak snad po zahojeni bude moct byt doma sama 8h pac jinsk myzu davat vypoved..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 16:35
- Nahlásit

byly tam se psem, kterej je td po operaci druhe nohy, ze s nim byly doma 4mesice a stejne si to urval na druhe. uz ted je to v praci naprd, tak snad po zahojeni bude moct byt doma sama 8h pac jinsk uyzu davat vypoved..

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 16:50
- Nahlásit

vlk
Pinďovi doktor vytáhl stehy, pochválil jizvu i stav pacienta, říkal, že to vypadá moc dobře, ještě mu máme dát tak dva týdny klidu a pak máme začít chodit na rehabilitace a cvičit s nohou.
Bezva, nejhorsi je za vama.
cernej caj
stehy vyndany, jeste sme vydyndali obvaz, coz se cukal ale dal, v pondeli sundat a kontrola.
Dalsi pacient bez stehu, treba si toho uz pak nebude vsimat.
kachna_
Mám úspěšný týden
Kdyz se dari, tak se dari. Na Besinku myslim, at to zvladne jako Pinda a Feri. Jak ji to budou delat? TTA nebo vymena vazu?

Mne dneska volala teta dornova, potesilo me, ze resi, co a jak s Troldou. Kratky sezeni jednou tydne dlouhodobe, budu se mu ucit rovnat kycle - to bude...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 16:53
- Nahlásit

Fifi
Mne dneska volala teta dornova, potesilo me, ze resi, co a jak s Troldou
To je hodná teta
My jdeme za dornovací tetou zítra, tak doufám, že je v cajku a bude stačit jedna návštěva.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 16:59
- Nahlásit

birma
My jdeme za dornovací tetou zítra
A pajda nebo tak neco?

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 17:04
- Nahlásit

Besinka je po operaci - úspěšně, metodu netušim, mamča myslím taky ne
cernej caj
a ockovani nejde proti tomu?
jde i nejde. Jde, ale je drahý a já si nemyslim, že to má cenu

birma
Člen
- Nahlásit

Fifi
ne to ne, jen chvílema mi přijde, že je trochu ztuhlej. Uvidíme, co řekne. Teď je to na hovno, protože se ho snažim držet v klidu a on mi už leze doslova po hlavě, jak je zpruzelej a další klid nás čeká po ošetření...
Ale říkala jsem si, že když v zimě nejsou dogtreky, tak si aspoň složíme nějakou tu zkoušku. Minimálně dogdancingový jedničky bych chtěla, protože na ně už umíme v podstatě všechno nějakou dobu a vázne to na mojí lennosti, kdy nejsem schopná začít vyřizovat výkoňák a někam nás přihlásit

birma
Člen
- Nahlásit

kachna_
Besinka je po operaci - úspěšně
Skvělý zprávy! Tak jen ať se hezky hojí holčička

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2015 17:08
- Nahlásit

kachna_
Besinka je po operaci - úspěšně
Pohodovy hojeni a srustani preju!
birma
jen chvílema mi přijde, že je trochu ztuhlej
Tak to snad nebude nic vaznyho.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání