| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
ja su stejna ostuda jak ty jee, to zni suprove, doufam, ze i vylet ste si s adamkem jeste uzili
jee, tak to je super, nebojis se, ze by to nekde drelo nebo v lete by se pod tim varil?
pujdu do tsl ted sou vyprodejovy pac dodavatel ukoncuje spolupraci ci tak neco... a taky se teda daj asi pujcit, ve vetsim meste to neni problem ale pry v sezone i 3tydny dopredu... fakt bych moc chtela vyzkouset zimni hory, treba i s prespanim na penzionu a je mi jasny, ze to je tak ze zacatku mozna max na 10km
edit: aha, tak dobry, ze adamek nekulha i kdyz teda nevim, co bych volila ja
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:36
- Nahlásit
birma
Adam nekulhá, ale přijde mi, že se mu občas v kroku objeví na tu nohu drobná nepravidelnost
Nedejboze dalsi kolenovrt. Uvidis za par dni, klidovyho rezimu, jak se bude tvarit pri rozchazeni. S dornovkou bych taky tech par dni pockala, nez ho omrknes.
Taky jsem toho náležitě využila a dřepěla u stolu, poslouchala kytaru a popíjela kofolu a pivo bezmála do tří ráno
A Fajkova dotapala bez problemu?
Troldík vypadá, že ta kyčel nebude ok.
Vypada, ze nebude, ale uvidime, jak ho tety dornovy porovnaj. Dneska jsem mela sestru ty predchozi a neni si nac stezovat, spis naopak.
Zitra kachnovic besinka jen rtg? Zadny kuchani jeste? At vim, kdy zase drzet palce. A fakt uz s hnatama stacilo.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:47
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze i vylet ste si s adamkem jeste uzili
Já jo. Nevim nakolik si Adam užil muzeum a restauraci, ale procházka se mu líbila
vyzkouset zimni hory, treba i s prespanim na penzionu
To by asi chtělo, no
Fifi
Uvidis za par dni, klidovyho rezimu, jak se bude tvarit pri rozchazeni.
Víš jak, já už nevim, jestli tam ta nepravidelnost fakt je, nebo je to moje paranoia. Zas na dornovku by určitě na podzim měl, když ho teď objednám, tak to nebude asi zítra...
neni si nac stezovat, spis naopak
To je dobře!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:54
- Nahlásit
birma
nebo je to moje paranoia.
Taky jsem mela pocit, ze si neco vymejslim a ono voila...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:04
- Nahlásit
Fifi
Tak dornovku chci určitě, vyděsil mě dost. Ale říkám si, že asi neni možný, aby měl v tom kolenu něco ruplý, když si s tim včera dal cca 3 km procházku bez nadlehčování a jakýhokoliv signálu bolesti (a že jemu vaděj i třeba blbý čumbrky). A jestli má "jen" něco hnutý, tak to dornovka snad v pohodě pořeší...
Jo a neodpověděla jsem na tu Fajku - ve zdraví došli - jsou to borci!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:11
- Nahlásit
birma
Fajku - ve zdraví došli - jsou to borci!
Pasaciii!
Co je to čumbrk?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:17
- Nahlásit
Právě jsem se dozvěděla od veterinářky, že vlastně vrcholově sportujeme. Moc mě to potěšilo
Fifi
To suchý bodláčí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:30
- Nahlásit
Fifi
já myslela, že čumbrk je normální český slovo a ono to asi nářečí?
ježíš koukám to má jmen
http://leros.cz/sk/herbar/lopuch-vetsi
birma
super, že jste si to užili, tak snad Adamovi nic nebude
Fajka jako obvykle normálka došla? to už je nudááá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:34
- Nahlásit
Maya
Nevim nakolik normálně, prej se ten druhej den brodili potokama, padali do tůní a šplhali do bahnitých srázů však ona dozajista poreferuje až se tu objeví
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:40
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek
jsme doma , vysypala jsem z auta ten mrdník najedla se a du makat.
Trek byl parádní, zase sem si to užila. Mě nic nebolí, Dokýšadlo je v pohodě, akorát je z něj ježek...má kožich plnej bodláků..to asi budu vystříhávat hodně dlouho...
Krajina krásná, trek skvělej, lidi zlatý, Zlatý hory přenádherný a ted fakt zlatý, zase jsme se nasmáli jako obvykle ..
škoda en Adamita že to nedošli tak snad to bude jen banalita a bude v pohodě
Jo a jako nechcu bonzovat ale hlásit se to musí!
Krom toho že se Birma vyhejbá všeobecný zábavě tak ještě mlátí kamarádky !
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:50
- Nahlásit
Fajka
Zlatý hory přenádherný
A myslíš to město? To se mi moc nelíbilo totiž...
jako nechcu bonzovat
Ty??? Vůůůůůůůůůůůbééééééééééééc!! Nikdýyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 21:52
- Nahlásit
birma
A myslíš to město? To se mi moc nelíbilo totiž...
ne myslím ty hory jako hory...posetý bukovejma stromama na kterých bylo zlatožlutý listí osvětlený sluncem s modrou oblohout...faaaantazie !!!
birma
Ty??? Vůůůůůůůůůůůbééééééééééééc!! Nikdýyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
no jako ale hlásit se to muší!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:00
- Nahlásit
Fajka
hory jako hory
To jo. Mě fakt dostaly ty Jeseníky. Vzduch tam úžasně chutnal (už trochu po sněhu )
hlásit se to muší!
Vůbec mě to nepřekvapuje u tebe po včerejšku ještě tak nenápadně mě za zádama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:02
- Nahlásit
Fajka
Krom toho že se Birma vyhejbá všeobecný zábavě tak ještě mlátí kamarádky !
detaily detaily
a o modrý obloze nemluv, to jako fakt existuje???
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:03
- Nahlásit
Fajka
Krom toho že se Birma vyhejbá všeobecný zábavě tak ještě mlátí kamarádky
Koho zflakala? Od ni bych facku nechtela dostat.
Trek byl parádní, zase sem si to užila. Mě nic nebolí, Dokýšadlo je v pohodě
Gratuluju slapce k dalsimu dotlapnuti!
má kožich plnej bodláků..to asi budu vystříhávat hodně dlouho...
Au, ty "čumbrky"?
Maya
já myslela, že čumbrk je normální český slovo a ono to asi náře
Tak je fura hnusu, bodlakovitych, co se vmotava do psu. Kudlibabky, bodlaci, pak naky mrchy, ktery se rozdeli na setiny pri uchytu, to sou ty čumbrci? Ale dle myho ne, ty vypadaj na takovou tu bodlinovatou kouli, ktera drzi pohromade (taky pekny mrchy).
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:05
- Nahlásit
birma
To jo. Mě fakt dostaly ty Jeseníky. Vzduch tam úžasně chutnal (už trochu po sněhu
no ty jsou taky krásný, hned jsme si vzpomněly jak jsme se v létě šplhaly na Šeráka...tam byl užasnej výhled !
Vůbec mě to nepřekvapuje u tebe po včerejšku
tsss já taková hodná... ke všemu příjdu jak slepá k houslím (ke skandálu na Slovensku)
ještě tak nenápadně mě za zádama
jistěěěě, hlavně nenápadně !!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:10
- Nahlásit
Maya
detaily detaily
no jako aščkoliv se všici zůčastnili tak ona se vyhnula potrekařský soutěži tak má vroubek!
o modrý obloze nemluv, to jako fakt existuje
no jasně v pátek skoro celej den slunilo, zmokli jsme až večer
Fifi
Koho zflakala? Od ni bych facku nechtela dostat.
no koho asi??? mě! až tak že mě málem vyrazila plíce!!!
Gratuluju slapce k dalsimu dotlapnuti
KU-JU
sem zrovna zjistila, že jsme si s jelítkem letos v mistrovství ČR v naší kategorii doťapali na celkový šestý místo
Au, ty "čumbrky"?
no takový ty velký bodlinatý..nepude to pryč jinak než nůžkama z jelítka bude holoprtka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:18
- Nahlásit
Fifi
Od ni bych facku nechtela dostat.
Však facku nikdo nedostal. Jsem vejku trochu přátelsky flákla a ta si skorem volala sanitu, že má zpřelámaný žebra
Fajka
hned jsme si vzpomněly jak jsme se v létě šplhaly na Šeráka...tam byl užasnej výhled !
Jsem zmaten! Šerák nejsou Rychlebky?
ke všemu příjdu jak slepá k houslím
Ty? To určitě
všici zůčastnili tak ona se vyhnula potrekařský soutěži
Tobě nešlo o to, že se zúčastnili všichni! Tobě vadilo, že tobě se nechtělo a muselas a já ne
jsme si s jelítkem letos v mistrovství ČR v naší kategorii doťapali na celkový šestý místo
Gratulace veliká! Co to, že jsi za Pavlikem? Však máš nachozeno víc a dorážíš rychlejc, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
birma
přátelsky flákla
jako každej tomu řekne jinak
Jsem zmaten! Šerák nejsou Rychlebky
já myslela že Jeseníky ?
Tobě nešlo o to, že se zúčastnili všichni! Tobě vadilo, že tobě se nechtělo a muselas a já ne
tss my co jsme prověřený Peckou a lyžujem v květnu na trávě...tak nás nějaký křeslo nerozhází..kor dyž je to křeslo k tomu potrekovýmu času takový štylový, ...néé měla ses zúčastnit taky jako všici!
Co to, že jsi za Pavlikem
ona má ujitých víc treků ale..já nebyla na všech krz práci a jeden jsme krz jelítko přece nedokončili
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:45
- Nahlásit
nestíhám vás dočítat , bo musim dohnat práci...udělá někdo kdo se nudí vypisky nejdůležitějších věcí za poslední týden?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:50
- Nahlásit
Fajka
jako máš šestý místo celkově? to gratuluju
výcuc já sklerotik teda moc nevím, ale víceméně marodi Ferina a Pinďa se zdárně hojej, naopak další kulhavej marod je Besina kachny, taky asi na operaci
velkomajitelka fory furt jako obvykle někde pobíhá se psama a teda už tu taky dlouho nebyla
Xerxová má povídání na zvířetníku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 22:50
- Nahlásit
o palmovém oleji, teda ten výčet na konci asi znamená, že v drogerce si člověk nekoupí nic
http://wiki.ekoporadna.cz/index.php?title=Pro%C4%8 D_se_vyhnout_palmov%C3%A9mu_oleji%3F
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 06:37
- Nahlásit
Fajko gratuluji k úspěšnému "výletu". Dneska má na zvířetníku článek Ivana s Najtýýýý - a v galerii má australanda dokonalé fotky. Třeba mi vysvětlíš, jak je to s tou jejich barvou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 07:08
- Nahlásit
birma
tak to me neprekvapuje, agi, longy, 50km jednodenni vylety
Fajka
tak skvely, ze ste si to moc uzili a ze nic neboli a ze i dokysek tentokrat tlapicky v poho
mlati kamaradky jo
tyjooo, gratuluju k 6tymu mistu ve vasi kategorii, ses dobra!
Fajkabirma
serak sou jeseniky, zlaty hory sou cast jeseniku, rychlebky sou vejs a vic k hranicim, v podstate rychlebky sou nad jesenikama...
Maya
ja kupuju jen tu prirodni kosmetiku bez palmovyho ale taky je pravda, ze v drogerce kupuju jen praci prasek, kartacky a pasty a houbicky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 09:08
- Nahlásit
cernej caj
to nekupuješ v drogerce ani čističe nějaký?
to já teda kupuju i krémy a tak, naplácnout si přírodní krém na ksicht, na to s mejma alergiema nemám odvahu
a teda teď mám nějaký přírodní šampon a mám po něm děsně suchý vlasy a tak to zase musím dohánět kondicionérem z drogerky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 09:10
- Nahlásit
cernej caj
ale možná zkusím na ksicht konopný krém, teď jsem ho koupila mámě k narozkám, si pochvalovala, jak jí konopný mejdlo vyléčilo popraskaný ruce a záděry, pak si zas koupila normální mejdlo a měla to zpátky, tak to asi nějaký účinky mít bude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 09:14
- Nahlásit
Maya
ja kupuju nejakej eko a ten kupuju jinde, ale asi jo, ale to kupuju asi 1x za nekolik let, tak sem si nevzpomela
prave ja si prirodni krem na ksicht dam velmi rada, treba kokosovej olej nebo kakaovy maslo, muj ksicht nic jinyho tak nemiluje jako tady ty kremy, akorat tak do 6ti mesicu to chce zpotrebovat
jakej mas? me se ale vlasy obecne masti takze s tim problem nemam a mam uplne v pohode vlasy.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 09:46
- Nahlásit
cernej caj
to musíš mít ale mastnej obličej když si dáš na něj jen nějakej olej nebo máslo?
mě na těch krémech z drogerky vyhovuje, že se rychle vcucnou, mi stačí olej na vlasy na rukách, se toho člověk nezbaví hodinu ani horkou vodou
šampon mám tenhle, ale jak tak koukám, tak ač jako přírodní, tak nějaký chemikálie tam asi budou
http://www.levnalekarna.cz/kosmetika/plantur39-fyt o-kofeinovy-sampon-barv-vlasy-250ml
jako já mám vlasy spíš sušší a dávám si na ně oleje, ale po tomhle šamponu je to echt šílený
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 09:58
- Nahlásit
Maya
nemas, je to v pohode, ale dobry je mit ho vlhkej at se olej dobre navaze. Ale me to prijde celkem v pohode.
ono se ani tak rychle nevcucnou jakoze ti nejaky ropny sragory vysusi povrch kuze
tim slozenim teda zadna slava, to si pod pojmem prirodni sampon nepredstavuju to spis treba toto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2015 09:58
- Nahlásit
tak používám pár dní to memrise, musím teda říct, že to maj celkem promakaný, prej na krátkodobou a dlouhodobou paměť, no to ještě uvidím, jak dlouho si to budu pamatovat
každopádně pokud se člověk řídí tím, jak to maj nastavený, tak to zabere denně tak 5 až 10 minut a nemusí se člověk o to starat, se to samo připomene
na nějaký ty běžný jazyky tam budou určitě mraky kurzů, i na finštinu je jich tam dost, chce to vybrat nějaký dobrý třeba univerzitní, ale za vyzkoušení to určitě stojí
|