Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:02
- Nahlásit

Maya
tak to je fajn, ze ses s tim spokojena

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:02
- Nahlásit

cernej caj
a nějakej ten olej na obličej maj na tom odkazu taky? že bych to objednala a zkusila nejdřív třeba na nohu
ten šampon vypadá dobře, bych ho taky mohla zkusit, já teda měla od Linoly, což prej má bejt taky přírodní (jestli to teda není něco jak ten šampon ) a vadilo mi, že skoro nepění, ale mám od nich sprchovej gel a ten je super

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:04
- Nahlásit

koukám Linola má taky ksichtovej, ale já si koupila tělový mlíko od nich a to skoro nedá rozetřít, jako chápu, že ta roztíratelnost je asi chemicky udělaná, ale je to celkem vopruz pak se tím neroztíratelným nějak slušně namazat
http://www.levnalekarna.cz/kosmetika/linola-gesich t-50ml

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:19
- Nahlásit

třeba se někomu bude hodit
http://www.onlineocr.net/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:20
- Nahlásit

Maya
tak me treba ty prirodni kostko mydlo sampony peni min nez klasika ale je to o zvyku a nakonec mam peny taky dost.

to chce cist slozeni, "prirodni" muze klido znamenat jen prirodni extrakty do chemie...

roztiratelnost vubec nemusi byt chemicky, staci smichat olej treba s nejakym maslem a dostanes neco mezi tekutym olejem a tuhym maslem, sou i navody jak si uslehat doma v kuchyni...

slozeni gesichtu a tady si muzes najit klidne nejaky ty latky... napr slsco je asi v 80% bezne kosmetiky a nevynechejme dermakol, kterej pouziva jako konzervanty do kosmetiky BHA a BHT

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:32
- Nahlásit

cernej caj
no tenhle linola šampon nepěnil skoro vůbec a já teda pak měla silnej pocit neumytejch vlasů, jako, že si tam něco napatláš, ale jinak nic, ale možná je to fakt jen o zvyku
krémy teda já používám jen Nivea Visage, se teda teď jdu schválně podívat, co v tom je

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:43
- Nahlásit

tak teda to složení nemůžu nikde najít, to je asi tajný
aha, na těch stránkách se zadá značka a vyjede to, co používaj, takže většinou ta nivea má známku 3-4, tak asi taky nic mo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 10:50 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no treba ja prvni tyden po prechodu na tuhy sampony mela vlasy horsi ale pak se to srovnalo a taky nez sem prisla na to jak to idealne umyt a hlavne dobre namocit pred mytim.

jinak kdyz to kupujes, budes to mit na krabicce

ps: hledej INCI a najde ti to i eng treba, ono to stejne bude ve vsech jazycich asi totozny

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:03
- Nahlásit

cernej caj
no jenže ono taky v tvým věku jsou ty vlasy úplně jiný a hned tak je něco až tolik nerozhodí, v mým věku udržet je v nějaký přijatelný kvalitě už dá celkem zabrat
ale zkusím asi objednat ten šampon z bahnem, jaks dávala ten odkaz, ten vypadá celkem dobře a nějaký ten krém a uvidím

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:08
- Nahlásit

cernej caj
teda tady mají nějaký práškový šampon, to jsou věci
http://www.biooo.cz/ajurvedsky_praskovy_sampon_eli ah_sahil-p-4168.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:11
- Nahlásit

Maya
ten rhasoul taky muzes koupit v prasku ale ty praskovy me odrazujou ze to musis nachystat - smichat s vodou a nechat a ja si meju hlavu rano pred pracia nechce se mi kvuli tomu jeste neco michat. ten rhasoul jinak mam taky doma, ale jeste sem ho nepouzila.

ja mam vlasy zas silene jemny, nemuzu si ani nandat svetr pres hlavu nebo cepici protoze mi zacnou elektrizovat a desne mi splihnou a vypadam jak kokoooot

Kde je pani domacia vlk? jak se hoji? a co u Janiii, uz sou tam vsichni zdravi? a kde ma fajfka a birma fotky z vikendu????

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:21 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
tak už to mám objednaný, jestli budou rychlý a pošlout to hned na zásilkovnu, tak si to budu moct vyzvednout ve středu
jsem si vzala ten rhasoul šampon i kondicioner
tak míchat by se mi taky nic nechtělo, tak práškový si škrtám
birma a Fajka asi vyspávají ten pochoďák a vlk nejspíš nahání Pinďu po zahradě

edit: nee ten kondicioner je ta Siberica

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:29
- Nahlásit

ty jo, to je něco
https://www.facebook.com/OpenSeasonTV/videos/10153 114301913639/?fref=nf

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:31
- Nahlásit

fuj, tak tohle bych teda nechtěla, až moc realistický pro takový účel
http://www.boredpanda.com/cat-hand-bag-pico/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:33
- Nahlásit

Maya
nebo makaj jak sroubci spis

tak su zvedava, jak budes spokojena. Ja chci dat henu zas, protoze to mam uz totalne vymyty, taky je to tak 5mesicu od obarveni, ale jeste sem se k tomu nedostala...

si mi pripomela znamou, ktera ma tasticku ze sve kocky a chodi a rika "to je moje kocicka, ona umrela tak sem ji chtela mit porad u sebe"

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:38
- Nahlásit

cernej caj
si mi pripomela znamou, ktera ma tasticku ze sve kocky a chodi a rika "to je moje kocicka, ona umrela tak sem ji chtela mit porad u sebe"
to je strašnýýý, teda nepochopím ani když má měkdo urnu doma, četla jsem hodně na netu, že lidi maj, fakt pro mě nepochopitalný, když tak už rozpráším někde
no tak uvidím, jo ještě jsem si vzala nějaký ten denní krém od tý Sibericy taky tusím, na citlivou pleť, ale to budu spíš jen tak testovat
ono naštěstí u mě dobrý, že když mě něco nesedne, tak to dám mámě, ta může všechno, takže peníze nepřijdou nazmar

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:40
- Nahlásit

cernej caj
na tu henu fakt nemám odvahu, když jsem viděla, co to dokáže udělat na šedivejch vlasech
měla jsem jednou nějakou tu španělskou přírodní barvu s příměsí heny a vymylo se to dost brzo, tak za poloviční dobu než normální barva, což u šedivejch vlasů je na nic, tak v tomto asi zůstanu u tý chemie, protože barvit si vlasy co dva tejdny by mě fakt nebavilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

neco takovyho, ono se pak ukazalo, ze to neni pravda, jen ze ta tasticka mela stejnou barvu jako kozisek ty kocky, ale kdyz ti nekdo rekne "to je moje micinka" tak nevis, co si mas myslet

jo, ja to davam kamosce, ale teda co kupuju tu celkem prirodni tak uz si to nechavam

me ta chemicka barva vadi spis i z principu, meju si vlasy prirodnim samponem a budu si davat chemickou barvu... ale zas se mi vic libi ze nejsou videt odrosty a kdyz, odmeje se ta hena a ne ze ti zustanou odrosty ve tvoji barve a zniceny vlasy ktery odrostly a vymyli se...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 11:50
- Nahlásit

cernej caj
fuj to je hnusná taška
me ta chemicka barva vadi spis i z principu, meju si vlasy prirodnim samponem a budu si davat chemickou barvu
no popravdě když jsem nemusela, tak mě nenapadlo si dávat na hlavu jakoukoliv barvu, ovšem se šedivejma vlasama už rešíš jen to, aby to ty šediny překrylo a aby to alespoň chvíli na tý hlavě vydrželo, odrosty máš vidět vždycky pokud nejseš na platinovej blond
vlasy to možná ničí, ale nemám pocit, že by zas až tak moc, pokud člověk jinak se o ty vlasy stará, každopádně když jedinou další alternativu máš šedivou hlavu, tak tohle fakt řešit nemůžeš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:26
- Nahlásit

Maya
ja nemam rada svoji hnedou, vic se mi libi proste vyraznejsi, akcnejsi barvy. Prave ale vyhoda u henny je, ze ti to odrusta a vymyva se do prirozeny barvy takze az se vymeje, zadny odrosty nemas, zatimco barva se ti vymeje do hnusny a mas ty odrosty a pak bud musis barvit znova nebo cekat, az to doroste, kdyz te serou. Pod henou mas proste svoje vlasy beze zmeny.

jinak ja su jeste mlada tak sediny nemam

birma
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:29
- Nahlásit

cernej caj
kde ma fajfka a birma fotky z vikendu????
birma zkusí, jestli prolezou na rajče firemním netem, ale nic si od nich neslibuj - bylo zataženo, tma, všechno je rozmazaný a je jich žalostně málo...

Maya
birma a Fajka asi vyspávají ten pochoďák
birma dřepí v práci a řekla by, že Fajka je na tom stejně
na tu henu fakt nemám odvahu, když jsem viděla, co to dokáže udělat na šedivejch vlasech
kamarádka ji má na úplně bílejch, takže má sytě oranžovou hlavu a moc jí to sluší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:35
- Nahlásit

birma
ale jestli se nekam na snih domluvime, tak neee, ze budes zrdhat pac mas kondicku a nachozeno 2x vic nez ja, navic ja po tom vezeni a obzerstvi by jeden nerek, jak staci 4tydny uplne bez pohybu a 4kg navrch

birma
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:36
- Nahlásit

cernej caj
já a zdrhat? Já jsem šneček až z toho je Adam na prášky

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:39
- Nahlásit

birma
kamarádka ji má na úplně bílejch, takže má sytě oranžovou hlavu a moc jí to sluší
to věřím, že to někomu sluší, ale já rozhodně nejsem ten typ, na kterým by podobný extravagance vypadaly pěkně
o svejch pocitech s něčím takovým na hlavě už ani nemluvím

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:40
- Nahlásit

cernej caj
birma
a to chcete chodit jako v zimě a sněhu se psema???
psí sněžnice asi neprodávají bych řekla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:41
- Nahlásit

birma
to urcite ale hrozne rada bych to zkusila, treba i sprespanim nekde v penzionu a treba vysocina a lucky vrch by mohly byt supr, ale chce to nekde kde neni bezkarska stopa

Maya
ja si zrovna myslim, ze tobe by nacervenaly a nazrzly mohly sluset

birma
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:42
- Nahlásit

Maya
to chcete chodit jako v zimě a sněhu se psema???
já jo! konečně mám šanci, že na konci budem s Adamem utahaní přibližně stejně sněžnice pro něj nechci, jen ať se boří, aspoň se hezky nasvalí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:44
- Nahlásit

Maya
tak ja samo nee, ze jo. jestli od zname pes po operaci po 10ti tydnech tak tak dava hodinovou prochazku tak samozrejme je realny ze ferina uskace 3 mesice po operaci ve snehu 12 km, ze jo

birma

birma
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:47
- Nahlásit

cernej caj
vypadá to, že fotky budou až večír. Wifina v práci zatím zvládla jen tři a tys už viděla na FB...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2015 12:49
- Nahlásit

cernej caj
ja si zrovna myslim, ze tobe by nacervenaly a nazrzly mohly sluset
načervenalý jsem měla z tý barvy s henou, i barvu do vínova už jsem měla, ale to je jako hezký
co jsem viděla, většina má z šedivejch vlasů po heně něco takovéhodle a to fakt nemusím

birma
ty tyrane budeš honit psa v hlubokým sněhu???

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání