Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:20
- Nahlásit

birma
prave, bych chtela na zimu. bundu mam, 10/10 a s vetracima sachtama v podpazi a do prace a na venceni pohoda, ale ne na vylet, to nezvlada.

Maya
bud rada kdyz to ani nepotrebujes vedet, tak tim lip

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:27
- Nahlásit

cernej caj
no jo,my normální lidi si do mrazu vezmem džíny a moirový podvlíkačky a v dešti ven nelezem

birma
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:28
- Nahlásit

cernej caj
co ty na to?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:29
- Nahlásit

zejtrra jdu k tomu zubaři a zub už mě samozřejmě nebolí, tejden to byl masakr a teď nic
a kočičí bouda už je na cestě, granule s barelem dorazí dneska, tak jsem zvědavá na ten barel, granule Essential jsme taky ještě neměli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:33
- Nahlásit

Maya
kdyz ja pod dziny podvlikacky nenarvu protoze su rada, ze do nich dostanu zadek, aneb prokleti nas malejch s velkym zadkem a sirokyma stehnama

tak snad i tak ti to nejak spravy, aby to bylo v pohode. Sem myslela, zes objednala ND?

birma
to vypada dobre, ale pokud to plati jen do prosince tak mam obavy, ze to se na 4dny proste neutrhnu uz kvuli tomu, ze vsechnu dovcu vymlatim na rekonvalescenci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:40
- Nahlásit

birma
aha ted se divam, mozna to je tak ze do konce prosince se to da koupit ale uplatnit pristi rok, tak to chces na ty sneznice? se muzem domluvit

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:41
- Nahlásit

cernej caj
Sem myslela, zes objednala ND?
joo, jsem skleróza, ND kvůli tomu barelu, Essential jsem chtěla původně, ale tak ND jsme taky nikdy neměly, doufám teda, že nebudu mít barel a granule, který ani pes nežere

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:52
- Nahlásit

Maya
ja to mela pro kocoura a ten s tim byl spokojenej a taky na vystave psu byli od ND nejochotnejsi dat vsechny vzorky, takze sem mela i pro kocoura a psy a vzorky sezrali s chuti

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:55
- Nahlásit

cernej caj
co tohle třeba? taky blbý čísla? jako že pěkná bundička za pár koun, ale pravda taková trochu sázka do loterie co dorazí
http://www.aliexpress.com/item/2015-New-Brand-Soft shell-Jacket-Men-Outdoor-sport-Hiking-Jackets-Wind proof-Waterproof-Coldproof-Thermal-Hiking-Camping/ 32347935336.html?spm=2114.01010108.3.1.f7juh8&ws_a b_test=searchweb201556_9_71_72_73_74_75,searchweb2 01527_2,searchweb201560_9

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 10:56
- Nahlásit

cernej caj
tak to bude snad dobrý a sežerou to, když moji nejou nijak vybíravý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:07
- Nahlásit

Maya
cisla desny a jeste neznaj jednotky ve kterejch se to pise jinak jako pro nepotivou zmrzlinu je cokoli v pohode, na takovy postavani, cestu do prace, pro rohliky, curani kolem domu se psem je pro me 10 000 spodni hranice, na ven mam 20 000 s sachtama a to je uz v pohode a jeste mam jednu co ma asi 20 000 bez sachet a ta uz to uplne neudycha ale da se to prezit...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:13
- Nahlásit

cernej caj
já ti nevim, já mám dejme tomu na chladnějc normálka bundu vevnitř flís, navrch nějaký silon, pod to nosím pár vrstev a ani v dobách vícevenčících, kdy jsem v tom šla třeba dvě tří hodiny v kuse rychlou chůzí po kopcích jsem se v tom nijjak extra nepotila a ani teda v posdstatě v jinejch podobnejch koupenejch někde u čongů, jako podle mě dost záleží na každým člvoěku, jak to má s pocením a ty čísla se nedaj teda brát tak moc vážně a příšně, teda mylím tu prodyšnost, nepromokavost chce asi každej stejnou

tématický nožík pro milovnice přírody
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipp ing-Silver-Leaf-shape-fruit-folding-knife-pocket-g ift-kinves-camping-tools-key-chain/815495_70764257 4.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:20
- Nahlásit

Maya
ty cisla sou dany presne podle nejake normy, takze kdyz je tam pisou, tak je to primarne pro porovnani. Ja kdyz vim, ze se potim a ze propotim bundu co ma 10/10 do hodiny fest anebo bundu co ma 20/20 me jakztakz stiha za nejakych danych podminek, tak vim, ze bunda, co ma nejakou hodnotu se v nejakych podminkach na me bude chovat nejak. Takze cisla sou pro porovnani predevsim.

mam kamosku, ktera v lete chodi v pohode v bunde, ve ktere ja bych se na podzim uvarila a jeste navic bych byla durch propocena v teplotach o 15stupnu nizsich a ona si de pohodicka, klidek

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:29
- Nahlásit

cernej caj
jj, tak jsem to myslela, že ta prodyšnost je hodně individuální, tak norma tipuju na to bude nějaká EU

nevím absolutně, co mám koupit mámě k vánocům, poslední dárek nevymyšlenej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:33
- Nahlásit

Maya
me prisli trika pro svagra a su nespokojena. To jedno je hezky ale barva co vybrala segra se mi na tom triku moc nelibi a druhy je pekny ale obrazek mi udelali 2x vetsi nez sem nastavila takze na tom sou hrozne vyrazny barevny chyby z fotky, ale vim jak to bylo loni s tim, jak mi odmitli uznat reklamaci, tak se blbe dokazuje jak velkej obrazek sem si objednala kdyz ten rozmer trika je v realu uplne jinej pomerove nez v tom trickatoru

tak ji kup knizku... ja mam teda pro svagra uz doma, pro segru castecne vymysleno a castecne doma, pro deti si segra vybrala, takze to jen zaplatim, pro kamosku mam objednano a tatinek dostane znamku. A pro muze se neco vymysli jeste... ale maminku taky nevim.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:42
- Nahlásit

cernej caj
to je blbý s tím trikem, ale tak snad to není tak hrozný a chlapi zas takový detaily neřešej si myslím

no ona máma moc nečte, knížek o zahradě už má milijon a Javořická nová už nevychází
já bráchovi, švagrový a dětem koupím ty vouchery na laser game a únikovku, furt si stěžujou, že už ty hračky nemaj kam dávat, tak budou bez
akorát neteři, která s nima na to nemůže, jsem koupila sadu na malování, táta dostane kartu na beznín, to nejvíc chce
ale tý mámě fakt vůbec nevím a skočit zas jen s nějaou kosmetikou se mi moc nechce

birma
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:42
- Nahlásit

cernej caj
ne, má to platnost jenom do prosince ale tak ono těch zlevněnejch pobytů bejvá dost, jen tenhle byl první, co mi přišel pod ruku a měli tam psáno, že se dá se psem...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 11:57
- Nahlásit

koukám seznam už má apku na notofikace mailů bez stahování, asi vyzkouším

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:00
- Nahlásit

Maya
a co nejakou peknou salku nebo kloubouk?

birma
no ale ty terminy tam sou na pristi rok? pac ceho sem si prvne nevsimla a ty teda asi taky "platnost do prosince 2016 !!!!"

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:06
- Nahlásit

Brajen, božeee
http://www.novinky.cz/domaci/383924-puma-lia-i-ser afin-statistici-ukazali-jak-cesi-pojmenovavaji-pot omky.html

cernej caj
šálu jsem jí dala loni a jí teda stačí jedna, klobouky ani čepice nenosí, je to těžký

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:06
- Nahlásit

cernej caj
ano potvrzuji je tam 2016

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:07
- Nahlásit

Maya
co televizni vyhrivanou decku, pantofle, novou kulmu, nevim co ta tvoje led lampicka? mozna ju budu chtit k vanocum ja

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:08
- Nahlásit

Maya
byt tim ditetem tak mam u nekterych jmen trauma do konce zivota

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:12
- Nahlásit

cernej caj
myslíš tu nabíjecí? jako lampička super, nabíjení už nějak blbne a zvlášť u telefonu nekdy to nabíjí a nekdy ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:19
- Nahlásit

Maya
ja spis chci lampicku ale nemam na ni misto zatim. I k narozkam ze si mam vymyslet, tak si asi necham zaplatit tu joga matku, pripadne bych si mohla objednat nejaky knizky

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:26
- Nahlásit

Nestíhám, probíhám, makááááám !!!

birma
jo jo , Hannz má dobrej foťák a ještě lepší oko
hezký fotky

tady máte tip na vánoční dárek..dyž už jsme u tý kynologie

https://www.startovac.cz/projekty/maxovske-husky-p ohadky/
ale rozmyslet se je potřeba rychle zbývá poslední den...
stavim se večer..nestíhám ničehož níííííc

birma
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:40
- Nahlásit

cernej caj
aha no rozhodně na koupi máme cca 13 hodin, tak to bude chtít se rozhodnout. Mě tam vadí, že v textu píšou o tří a víc lůžkovejch pokojích a v tom levym sloupečku o dvoulůžácích. Doplácet za volný místo by se mi fakt nechtělo... Případně se ještě dohodnout, jestli bychom tam nemohli od neděle, že by to bylo za stejný prachy delší, ale to asi u tebe krz práci neprojde, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:50
- Nahlásit

birma
tak me by to nevadilo, ja si na to dovcu vemu kdyz s tim budu pocitat dopredu

ja myslim, ze ciziho by nam nedali

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 12:53
- Nahlásit

birma
tak si tam zavolej jak je to s těma pokojema ne?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2015 13:15
- Nahlásit

Maya
dneska totál nestíhám... (+ strašně nerada telefonuju)

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání