| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:40
- Nahlásit
Maya
tak to je super ze ho to tolik neboli a nemusi mit ted ani leky snad mu to par mesicu vydrzi ja puvodne chtela az se zabydlime zcela poridit vokounovi klec - domecek a zda se, ze to nebyl marnej napad
kdyz si to v atelieru nasvitis pekne jak potrebujes ale pekny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:41
- Nahlásit
hledám to fotku a teda ty starý fotky, který u si ani nepamatuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:43
- Nahlásit
Fifi
Das mu to znova?
no původní idea byla, že mu to budu střídat s rimadylem, aby se jako když tak rozložily ty nežádoucí účinky, ale teď ho nechám dokud to půjde bez ničeho, předtím musel mít rimadyl každý týden minimálně jeden a teď už teda dva tejdny nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:02
- Nahlásit
kachna_
tak moje fotka králíkárny, ale už pár let stará, novější teď neám, s Dorinem a morčetem, aby byla vidět velikost
teď už je samo trochu jetá, ale pořád všechno funkční
je to tahle, ta menší
http://obchod.kralici.cz/p1039-trixie-kralikarna-s -vybehem-i.aspx
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:02
- Nahlásit
Maya
to je skvela fotka to je roztomily
a je dobry, ze teda fakt bez leku, ono i tim pohybem si zas trochu nasvali a rozhybe, tak kdyz ho to nebolelo, pekne se "rozpohyboval"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:19
- Nahlásit
cernej caj
asi jo, však i lidem při artroze říkaj, že se musej hejbat, jinak ten kloub zatuhne
jako, že by našlapal víc, to ne, pajdá furt, ale na dvoře se líp hejbe a líp se zvedá, není to takovej ležák jako byl předtím bez prášků, behá po zahradě a tak, no mám radost, jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:26
- Nahlásit
Maya
ale to je pěkný, já vymyslim, jestli bych jí měla kam dát a dám vědět. Co cena? klidně mailem, ať to tu nespamujeme.
lenka(zavinac)plivnik.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:34
- Nahlásit
Maya
ale teď ho nechám dokud to půjde bez ničeho,
To je rozumny.
moje fotka králíkárny,
A to je moc pekny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:35
- Nahlásit
Maya už jsem několikrát psala - Beta byla na Trocoxilu relativně dlouho. Když byla dobrá, vydržela i pět týdnů (výjimečně šest). Jakmile se začala hůř zvedat, dostala doping... standardně po měsíci - a nikdy ho nepotřebovala dřív.
Fungovalo to dobře a játra i ledviny v pohodě...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 20:48
- Nahlásit
du vzbudit chrupnu, se tu otrasa barak jak chrape, kdyby nahodou se ji chtelo curat, abych mohla jit spat. Zitra mam zdravotni prochazku domluvenou, chtela sem vylet ale tak to neklapne, ale tak i hodinka bude lepsi nez nic, tak se musim vyspat.
Maya
tak sem nemyslela ze s nim travis najednou hodiny venku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 22:05
- Nahlásit
cernej caj
tak sem nemyslela ze s nim travis najednou hodiny venku
tak já vím, spíš ode mě to vyznělo, jako že už je to na procházky a tak a to není, jen kraťoučký
Xerxová
jj, já vím, žes to psala, bráchy pes byl na trocoxilu asi dva roky a taky v pohodě, já Kimovi po měsíci vždycky prvního a poslední měl 1. září
kachna_
jj, pošlu mail
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 07:38
- Nahlásit
mlha, posmourno. u nas sou asi myslivci, protoze slysim strelbu. doma se chrape o 106, a ja se tesim poprve po 3tydnech na prochazku, ani vylet se tomu rict neda aspon neprsi.
doufam, ze birma dneska bude mit fotky
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 10:49
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Nestíhám dočítat.......
Fifi
To je super, že dornovka pomáhá. Může to být jedno s druhým (i s tou pupalkou). Hurá!!!
Černej čaj
Určitě bude líp. Třeba jí ta nožka bez obvazu zebe
S kuchyní držím palce. Taky mě přepadla otázka do konce kterého roku jí budeš mít
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 10:50
- Nahlásit
Dnes hnusota - mrholí od rána a mlhavo je tady taky. Stejně jsme se byli hodinu a půl vylítat. Adél teď odpočívá a my sušíme oblečení na radiátorech. Jestli nezačne lejt, tak odpoledne vyrazíme znovu.
Hezkej den všem!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 12:01
- Nahlásit
tak holt "prokleti pejskare" venku kdykoli chce nepromokavou bundu nadelit na vanoce
mam dnes opustak, tsk du do kina
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 13:15
- Nahlásit
my dneska dali "velké" Jizerky - velké ve smyslu tři a půl hodiny. A bylo nádherně - sluníčko, laně, oprásklý přítulný kocour uprostřed Jizerek , kapičky rosy na každé trávě a větvičce, barvící se bučiny, rašeliniště s průzračnou vodou (je vidět, že zapršelo, voda je všude), krásné výhledy ze skal.
Night mě překvapil. Stoupali jsme na Polední kameny od ČIhadel přes Frýdlantské cimbuří (šílené strže a stráně a skály) a tu cestu neznáme. Bála jsem se, že někde narazíme na neschůdné místo pro psa a budeme se vracet. Když neschůdné místo přišlo, tak Night pravil, že řetězy ho nezajímají a po drsné žule vyběhl jako by se nechumelilo. A když o kus dál zdolal i dřevěné "schody" (spíš žebřík z kulatiny) a vůbec nezaváhal, jmenovala jsem ho dneska kamzíkem výpravy. Fakt byl neuvěřitelně šikovný.
Laně jsme zvládli, kocoura taky (ten dement kocouří se šel k Najtovi otírat o nohy... Najt pochopitelně vrtichvostil a měl radost že má kámoše) ale na posledním kilometru k parkovišti jsme postupně potkali tři psy a třikrát jsem krotila dementa...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 16:15
- Nahlásit
xerxova
vidis, jak je to sikovnej macho negro niceho se nezalekne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 17:07
- Nahlásit
Xerxová
jmenovala jsem ho dneska kamzíkem výpravy.
To odkoukal ve Spanelsku od kolegu ve skalach, ne?
Ja jsem zpet z dalsich masage s Troldou, bude jich nasledovat asi dost. Vzhledem k jeho hysterickejm vylevum mu musime delat seance kratsi, aby se mu tam vubec jeste chtelo. Opet klidovej rezim dva dny, ehm... Shodly jsme se, ze panev a zada se mu sice srovnaj, ale na ty pravy kycly ma urcite dysplazku, asi dost vysokou - kloub mu uplne preskakuje. Takze nas bude casem cekat dukladny osvaleni pruhu, at mu kycle drzej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 17:15
- Nahlásit
Fifi ach jo - a pak že jsou "vořeši" zaručeně zdraví... Osvalení pomůže - ale stejně už to bude v hlavě zasunutý, že bacha... Je mi tě líto, mlaďoch a starost velká
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 17:25
- Nahlásit
Xerxová
a pak že jsou "vořeši" zaručeně zdraví...
To jo. Az doroste, necham mu udelat kontrolni rtg asi, jen pro sebe, at mam jistotu. Uz jsem mela doma horsi pajdy, tohle nejak zvladneme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 17:39
- Nahlásit
Fifi
tak je dobre, ze vis, v cem je problem a trochu ste to srovnali, i kdyz teda displazka nic moc ale tak kdyz nasvali, tak to bude v pohode a bude moct mit normalni rezim. Ale je zas lepsi, kdyz to clovek vi, muze se tomu prizpusobit, ale teda chudak trolda, ze je to pro nej tak neprijemny
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 17:57
- Nahlásit
cernej caj
ale teda chudak trolda, ze je to pro nej tak neprijemny
Ja bych nerekla, ze neprijemny - urcite ho samotna manipulace tam neboli. On je jen straslivej hysterik, kdyz se mu nechce neco podstupovat - to sem videla u drapku. Takze pak zacne jecet, jak kdyz mu rezes nohu zaziva. Blbec. Dalsi akce je v sobotu, to si zase vyslechneme jodlovani.
Pacoska v obvazu spokojena, ty ses vyvencila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 18:01 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
takze akorat k tomu bude koncert, jo? ale tak taky to nacvicite
jj, pacoska vypada spokojene, mohla celej den chrapat, ja si dala zdravotnich 7km a everest v kine a nevedet, co se stalo a neco malo o tom,tak je to tak film k pusteni slzy, ale jinak krasnej
edit: a mam spocitano letosni vyletni kilometry. 867,7. nic moc, chtela sem dat aspon 1000 to velkoslapky fajfku s birmou nikdy nedostihnu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 19:06
- Nahlásit
Jen hlásím, že jsme ve zdraví dojeli. Až vybalím, tak dočtu a poreferuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 19:11
- Nahlásit
cernej caj
akorat k tomu bude koncert, jo?
No dost neprijemnej koncert. Mne doma taky mnouka pri masazi, ale co predvadi tam je fakt hysterak.
a mam spocitano letosni vyletni kilometry. 867,7. nic moc
Nic moc???! Blaazne!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 19:16
- Nahlásit
birma
to se mooooc tesim na zazitky poradny du si dat horkou koupel a pak se na ne vrhnu, jestli uz budou;)
Fifi
zeptej se birmice, jen longama ma odhadem 340 km dohromady a pak si vzpomen na jeji jednodenni 40ti kilometrovy vylety
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 19:25
- Nahlásit
Fifi
stejný hysteráky má Kim s packama, to asi bohužel ty špatný zkušenosti od vetů a podařilo se mi s tím akorát, že ode mě už celkem dobrý, ale jinak děs, takže u veta je to vždycky divadlo jak prase, si určitě myslej, že tak nevychovanýho psa už dlouho neviděli
ale třeba si Trolda zvykne, jestli už ho to nebolí a nebo bude bolet čím dál míň
dysplazka blbý, ale stane se, taky dobrý, že to víš takhle brzo a můžeš ho nasvalovat už teď
cernej caj
ten film vypadá zajímavě, já teda neviděla žádnej film už milijon let, tak ale třeba se někdy bude hodit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:18
- Nahlásit
birma
kde je ten report? sem chtela cteni pred spanim a co adamek a ta jeho tlapa? uplne v pohode?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:19
- Nahlásit
Tak hlásám, že to bylo božský! Byla jsem tam v okolí prvně a strašně se mi tam líbilo (jsem vostuda, neznám ani Jeseníky, kterejma jsme projížděli cestou domů a tam musíme vyrazit co nejdřív zas).
Včera jsem nakonec spala v kempu místo penzionu. Taky jsem toho náležitě využila a dřepěla u stolu, poslouchala kytaru a popíjela kofolu a pivo bezmála do tří ráno vezla mě tam mamka cestou z výletu do Zlatých Hor (ty mě nenadchly, ale krajina okolo jo a Zlatorudné mlýny jsou nádherné, jen prohlídku jsme kvůli prudnýmu průvodci neměli). No a jak mě tam mamka vezla, tak tam měla stánek Hela Levíčková a tudíž už má ježíšek pro nás vybráno
cernej caj
zatim si vyhlizim sneznice chci vyzkouset zimni hory, i kdyz jen trochu, na vikendy treba, tak proste me to laka
Mě taky a moc! Kdybys jich objevila víc, dej vědít!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2015 20:30
- Nahlásit
Adam nekulhá, ale přijde mi, že se mu občas v kroku objeví na tu nohu drobná nepravidelnost (v klusu dobrý). Zatím váhám, jestli napřed zajít k vetovi, abych vyloučila nějakej větší problém (ale to by tu nohu asi aspoň odlehčoval, ne?), nebo rovnou objednat dornovku...
Fifi
To mě mrzí, že Troldík vypadá, že ta kyčel nebude ok. Ale ty ho nasvalíš a věřím, že mu to v hezkym životě nebude nijak vadit
|