| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 10:11
- Nahlásit
Xerxová
se nekdy stane, ale zas i tak fotky budete mit urcite pekny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 10:28
- Nahlásit
Adam vypadá líp, to koleno má trochu ztuhlý, ale vyloženě nekulhá, na veterinu to nevidím, spíš ho nechám zdornovat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 10:30
- Nahlásit
Maya
na rozdíl od špice jsou to takový bezelstný duše
gdo (kromě corgiů apod.) není? I ten teriér mi přijde nezáludnější!
nafoť králíkárnu. Jsi smšr Vlašim, Benešov, že jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 10:44
- Nahlásit
birma
tak to je skvely, ze je adamek lepsi to se jeste muzete aspon trochu spolu projit
kachna_
chudacci spicove
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 11:13
- Nahlásit
testuju od muze dvousimkovou nokii, protoze ta co mam ja neni spatna, ale muz ma vetsi a lepsi displej co je trochu lip videt na slunku, tak otestuju na vydrz ten jeho a muj a podle vydrze se rozhodnu.
Nicmene ta jeho uz nema nokia konektor, takze zas nabijecka jina a zbavime se te, kterou nebudu chtit. ja chci veeeeeeeeeen!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 12:27
- Nahlásit
jo a jeste sem hledala granule (rikal vet 4-8% tuku kdyz ted je upa bez pohybu) a nasla sem 6% artemis, tak muz by radsi artemis (pac je to v rozmezi co rekl doktor), ale je mu to asi jedno. Jinak su prakticky rozhodnuta pro ten wolfsblut a je taky otazka, i kdyby trochu pribrala, to by nemusel byt takovej problem, ne? navic kdyz ted je na 17% acane, tak snad i tech 9% by mohlo byt OK co ma wolfsblut
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 14:22
- Nahlásit
jedno procento tuku vůbec neřeš. Myslíš, že je to zcela přesně 9% v každé granulce?? A že si každý pes vezme ze stejné dávky granulí stejně tuků?? Spíš bych už teď dotovala psici nějakým tím ostropestřecem, když byla na ATB a je po narkóze...
Když spadneš z granulí se 17 % tuku na 9 % - je to významné. Mnohem významnější, než když porovnáváš granule s 9 a 6...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 14:30
- Nahlásit
Xerxová
no to nechci resit 1%, ja bych klidne vybrala i neco co ma 12%. Ostropestřec už mám a přidávám dle dávkování "preventivně", navíc když má ty ATB.
chystam se na clanek o spanelsku, zatim si vyhlizim sneznice chci vyzkouset zimni hory, i kdyz jen trochu, na vikendy treba, tak proste me to laka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 14:40
- Nahlásit
čaj chůze se sněžnicema není až tak jednoduchá - pro lyžaře jsou kolikrát i do blbého terénu jednodušší krátké běžky patřičně odrbané... a pro pěšáky holt hledat cesty, kde už někdo šel...
Bacha!!, u "blbých" kolen na sněžnice - přeci jen jdeš nepřirozeně s nohama od sebe...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 14:44
- Nahlásit
Xerxová
jj, to mi je jasny. Jenze lyzovat nelyzuju a casto se mi stava, ze se borim snehem, takze bych to chtela vyzkouset, a navic na kratky bezky potrebujes spesl boty, takze si neses bezky i boty... to te vyjde asi cenove v poho jak ty sneznice...
s posledni vetou pocitam, no, ze to nemusi vubec klapnout, ale divam se spis po vyprodejovych/bazarovych korun na vanoce. Kdyby to neslo, at se to streli s malou ztratou dal.
celkem me totiz stve, ze kdyz nelyzuju, tak zimni turistika mi je prakticky zapovezena, protoze neni prijemny nekde chodit po kolena snehem...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 15:10
- Nahlásit
dnešní mlžné rozmazané
a pár klasických dementíků z půlky týdne (dneska pohyb fotit nešel )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 15:20
- Nahlásit
Xerxová
to musela byt dneska naaaadhera v lese, ta prvni fotka je bozi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:20
- Nahlásit
birma
hnusně pajdal. V tlapce nic neměl, takže konec
Achjo. Ale tak hlavni, ze to nebude nic vaznyho, i tak je 50 km slusna "prochazka".
Fajka s kamarádama tam zůstávala spát, tak snad dneskav pořádku dojdou.
Fajfce preju teda stasnej doslap.
cernej caj
testuju od muze dvousimkovou nokii, protoze ta co mam ja neni spatna, ale muz ma vetsi a lepsi displej
Tu novou 222? Ja o ni premejslim, kdyby zacal staricek muj mobilovej zlobit.
Xerxová
mlžné rozmazané
... krasne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:32
- Nahlásit
pajdal
spikli se, normálně se spikli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
nee, starsi 301 ale mame tu nokii 215 dual sim, mozna kdybys ji chtela, tak by byla levne, MOZNA tu k ni jeste ma i zaruku, pac nakonec presel na dva chytry telefony, ale ten telefon kupoval max pred rokem.
me prijde, ze ty stary hloupy CB nokie meli asi tak 100x lepsi ovladani, nez maj ted ty levny hloupy nokie... sice to ma barevnej displej, ale jinak me ten telefon dost zklamal a to ani nemam moc velky naroky
tady mas porovnani 222X215 podle me to sou skoro stejny telefony, mam se zeptat muze? ze bys usetrila?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:36
- Nahlásit
kachna_
u vas doufam nikdo nepajda??? nove
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:38
- Nahlásit
cernej caj
mamča tuhle mluvila o Sany, má to podobně, jako A, občAS někde zakulhá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:41
- Nahlásit
kachna_
tak snad to nebude nic vaznyho aj maminka rikala minule ze obe selmice pajdaj, kazda na jinou nohu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 17:51
- Nahlásit
cernej caj
ale jinak me ten telefon dost zklamal a to ani nemam moc velky naroky
V cem konkretne? Vypada to teda dost veliky, oproti mymu brouckovi.
Ja dual sim nevyuziju, ale tak se muze optej, za kolik by to bylo, jeste podumam. Stejne jsem chtela neco pro jistotu opatrit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 18:01
- Nahlásit
Fifi
nevim, jeslti sis vsimla ze sem to opravila na jinej typ nokie
no vadi mi na ni (te 215) ze si nemuzes treba nastavit "menu" podle sebe, vlastne sem ji nejak vyrazne nezkoumala, ale je divna, zase se mi libi, ze ma obe simky pod baterkou a ne zboku a ma svitilnu, a hrozne me stve telefonni seznam, kde je dycky "obrazek" a pak kontakt a uplne me stve jak ten obrazek ubira misto na displeji a mohla bys tam mit vic prostoru na kontakt
ale asi kdyby to mel clovek hlavne na volani a obcas nejakou sms, tak to asi spatna volba nebude a clovek si zvykne a hlavne ta hloupejsi 215 co asi budem davat pryc ma stejnej nokia series 30 jako ta 222 takze asi moc rozdil nebude
si myslim, ze ten starej byl nejlepsi, jeste ho mam ja ve svym telefonu ke svoji spokojenosti a ty novejsi nokie uz me dycky jen zklamou, ze neco jednoduchyho zhorsi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 18:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
jeslti sis vsimla ze sem to opravila na jinej typ nokie
Nevsimla.
Ale je mi sympatictejsi, nez to predtim.
kdyby to mel clovek hlavne na volani a obcas nejakou sms,
To je presne muj pripad. Ja jsem konzerva, mam dokonce tarif bez netu v mobilu.
si myslim, ze ten starej byl nejlepsi,
To jo, proto si svyho cb trpaslika hyckam, ale uz v nem ruzne krupe, lupe, baterka (ta od tebe) taky uz nevydrzi tolik. Tak si rikam, ze nez shanet zase baterku, tak za cas neco jinyho. Vim, ze se mu asi nic nevyrovna, ale prece jen, po skorem 13?! letech po nem nemuzu chtit nesmrtelnost.
Edit - mrk v emila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 18:42
- Nahlásit
Fifi
ono je to stejne prast jako uhod
prosimte, to da jeste aspon 13
jinak mame v kleci vetrelce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 18:54
- Nahlásit
cernej caj
jinak mame v kleci vetrelce
Kdo ji tam vlez?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:04
- Nahlásit
Fifi
vokoun se sel podivat a vypadal, ze ted bydli v kleci on sme meli drbaci postelovej koutek, tu indulonu sem zkousela i na zarustajici packu po odberu ale teda zajima ji to na ochutnavani fest, prej moooc dobra je a domecek zustal volny k prozkoumani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:12
- Nahlásit
cernej caj
teda zajima ji to na ochutnavani fest, prej moooc dobra je a domecek zustal volny k prozkoumani
Ona je asi cela Ferinka takova hnoustaci, cuby si indulony prave vubec nevsimaj, ze se rychle vcucne.
Chudaky Vokouni, taky chtej svuj domecek.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:27
- Nahlásit
koukám tady se pořád pajdá, tak snad už je Adam OK
u nás naopak, Kim měl 3 měsíce ten trocoxil, teď už dva tejdny nemá nic a je na tom mnohem líp, asi jak ho to nebolelo, tak si to rozhejbal, jako říkaj to že na artrozu pohyb funguje, tak asi jo, když mě vítá, skáče jak srnka jako dřív
cernej caj
tak budeš Vokounovi pořizovat vlastní klec? když už jste přestěhovali ten nábytek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:28
- Nahlásit
tady zajímavý porovnání plemena dřív a dnes, snad se to ukáže i těm, kdo nemaj fb
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7670882166 43586&set=oa.638730686201200&type=3
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:29
- Nahlásit
a jak se profesionálně fotí černý pes? samozřejmě na černém pozadí
jako super fotka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:30 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
nafoť králíkárnu. Jsi smšr Vlašim, Benešov, že jo?
jj, a fotku někde mám, jdu jí najít
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 19:34
- Nahlásit
Maya
tak asi jo, když mě vítá, skáče jak srnka jako dřív
To je dobre, ze mu to zabralo. Znami ted nechavali delat krev, pes bere Trocoxil uz asi potreti, tak aby nebyl nakej problem. A dobry, taky mu to svedci. Das mu to znova?
jako super fotka
Nadhera.
|