| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:17
- Nahlásit
Fifi
Se mu bude dobre tapat, dalsi dlouhou radu let.
to doufám, za ty prachy .... tak ještě to potrvá, doktor říkal že by to mělo být dobrý tak za tři měsice...
cernej caj
jeee, to se mu hoji krasne vzoooorny pacient, zaslouzi si parecek
dostal kousek sejra a kedlubny...musí hubnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:22
- Nahlásit
vlk
tak aspon tak;)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:25
- Nahlásit
cernej caj
Ja se na to nepodivam
Nebud cimrlich, dyk zadna krev netece, kdyz zvladnes se divat na jizvy pindika, zvladnes ferinku taky. Ji natahni teda naky to triko/mikinu rukavama pres obe zadni a uzel pak nahore, jeste pres obvaz (kterej dle myho taky sjede) a limec nechat.
vlk
dostal kousek sejra a kedlubny...musí hubnout
Kedluben je velka pochoutka, vzkazuje smecka. A hubni, Pindo, at ses jak lanka lehkonoha, dlouhoskoka.
doktor říkal že by to mělo být dobrý tak za tři měsice...
Tak jasne, potrva to dlouho, ale pak se mu ulevi fest pri litani.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:26
- Nahlásit
čaj nemáš nějaké bavlněné punčocháče (nebo nějací sousedi s dětma) ?? Že bys je ustřihla a vystřihla díru pro ocas... Navlíkla na noc místo krytí, co měla?? Jen by se na venčení tedy opravdu musely sundávat
Dědy barvář kdysi nosil ustřižené punčocháčky po operyci nádoru na noze... a pohoda. Nelízal to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:27
- Nahlásit
Fifi
sem nenasla nic s dost sirokyma rukavama zitra se stavim jeste v sekaci a neco koupim.
ted to ma prevazany aspon obvazem trosku a jak se maya bala, ze se v kleci neotoci, tak tam dela peknej brajgl.
poslu fotku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:28
- Nahlásit
jo a ty punčošky jdou přivázat volně obvazem k obojku, aby nemohly spadnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:37
- Nahlásit
Xerxová
no to me taky napadlo, co mam navleky na ruce na zimu ale to psi stehno je tlustci nez moje ruka
ale taky fajn tip, bych mohla koupit pripadne i ty puncosky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 20:49
- Nahlásit
cernej caj
ze se v kleci neotoci, tak tam dela peknej brajgl.
Zjevne se ji na posteli libi vic.
Ale je vycitava, teda, fest. Muze ji ta noha i svedit, jak jsem psala onehda, zkus ji ty oholeny partie indulonou natrit a vmasirovat. S limcem to halt musi vydrzet, ta by asi dala hnate na frak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 21:05
- Nahlásit
fifi
jj, indulonu koupim zitra, myslim na tvoji radu
bodejt, postel je nej
to je jeste malo vycitavej
http://mawenzi.cz/fotky/feris/bordel/2015/noha/201 51015_201442a.jpg
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 21:09
- Nahlásit
cernej caj
Chudák Feri...Pinda v tom satelitu šílel a brečel...jak jsem mu ho sundala okamžitě byl v klidu .... naštěstí jsou mu ty stehy u prdele... ...akorát ten pohled na něj je děsný, mám pocit jako by mu někdo ukrad gatě....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 21:15
- Nahlásit
nojo, tak stehy na prdeli ma spravne teda;)
doroste zas jen na zinu to bude chtit asibiratsi oobyty, jestli bude za 3mesice ok, uz i tu srst bude mit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 21:16
- Nahlásit
cernej caj
to je jeste malo vycitavej
To vypada, jak kdyz ma satelit zaplej do zdi, tak bodejt by tak nekoukala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 22:05
- Nahlásit
cernej caj
ta teda kouká ale to je s tím límcem ještě dobrý, Dorin s ním snad dvě hodiny v podstatě jen stál jak socha, ale druhej den už pohoda, zejtra už to bude lepší i s Ferinou
na ten sjíždějící obvaz jsem slyšela, že to někdo přilepuje nahoře kobercovkou, prej to jde pak dobře dolů, ale ozkoušeno nemám jestli je to pravda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 22:53
- Nahlásit
Tak děti, Praha - Město Albrechtice krásných 7 hodin. Míting jsem nestihla, ani jsem se už nesnažila, tak doufám, že na to nedojedu a neztratim se někde, nebo nepřejdu kontrolu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 22:54
- Nahlásit
Tak děti, Praha - Město Albrechtice krásných 7 hodin. Míting jsem nestihla, ani jsem se už nesnažila, tak doufám, že na to nedojedu a neztratim se někde, nebo nepřejdu kontrolu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 22:59
- Nahlásit
birma
Ouje, tak at vam neprsi a neztratis se. Fuj, 7 hodin...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 05:56
- Nahlásit
birma
at ti to slape! nemelo by prset dnes my tam minule taky staly 2h v kolone, odneslo to koleno, asi kdo jede poprve k bilusce, bez kolony nejede
maya
ono to sjrlo po ceste od ceta a doma uz to natahnout nezne neslo
u nas problem, kdyz to ma aspon ovazany, tak dobry. jak sme to vecer obnazili, zle, tak to muz zavazal na ty capliky od pruznyho obvazu, to upadlo tak to sjelo. ve 4rev a divokej lev v kleci, zjistili sme, ze nozenka obnazena, tak zsvazat a ted chrape. ona tu nohu zavazanou mit musi, to je v klidu a nema skoro tendence si ji vsimat, jinak je zle, chudinka
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 07:13
- Nahlásit
cernej caj
a co podkolenku? nahoře roztříhnout a zavázat ,,, někde na fb myslím že jsem viděla fotku ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 07:22
- Nahlásit
HaZa
jj, neco urcite koupim, podkolenka je taky fajn napad, ze to bude dlouhy a pude to zamotat nahoru na psu, diky
zaroven by to mohla mit furt mozna.
uvidime, jestli se muzi podari zaridit dnes ten prevaz, je naprd, ze je v takovym casovym presu, nejhur ale proste vikend prezije s limcem a nejakym takovaym provizornim resenim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:20 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
tak snad se vám to podaří nějak vyřešit, holt zadní noha je blbější než přední kvůli tomu stehnu, i když pravda jak bych fačovala Kimovi rameno, kdyby to bylo nutný, to taky netuším
birma
včera byl masakr na silnicích koukám všude, holt blbej den, dneska už by to bylo určitě lepší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:22
- Nahlásit
jinak hlásání o botách, ty polský boty, co mi rozedřely paty, jsou super, po dlouhý době boty, se kterejma jsem spokojená, tak doufám, že i něco vydržej a nerozpadnou se za měsíc
ale nosím je radši i než boty od riekera
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:38
- Nahlásit
cernej caj
teď mě napadlo - musíte do Brna? nepřevázal b jí to někdo u vás?
Obvaz má aby to měla fixované nebo aby to neblemcala?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
tak to je supr, a paty uz dobry?
HaZa
to me taky napadlo, jeslti by to neslo, ale nevim, jestli neni lepsi, kdyz si to ovaze veterinar, kde se operovalo (a hlavne nas veterinar stejne je az od 16.30 coz je pozde a jezdit k cizimu, myslis ze by to nevadilo?
ted uz de asi hlavne o blemcani. No nejhur to dame s limcem, do pondeli to vydrzime a nejhur budu hlidat a ovazovat. Ona kdyz ji ma ovazanou, tak ji celkem ignoruje, ale jak je hola, tak je jak silena. kdyz si blemcala ovazanou nohu na hrane obvazu, tak reknes "nech to" a ona to necha a ted je jak silena to uplne rozlizava a musis ji hlavu odtrhnout od toho. jak to zavazes tak zas nezajem proste...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:48
- Nahlásit
cernej caj
patu jednu musím mít ještě přelepenou, aby se mi nerozedřela, ale jinak dobrý
Kim to měl stejně, s trikem ok, bez trika jak šílenec blemcavej, akorát štěstí, že on se na to rameno a loket blbějc dostával než na zadní nohu, takže se to při převlíkání dalo celkem ohlídat, za to si to vybral při kastraci, kdy rozlámal límec a vyblemcal si zánět kůže, takže na to bacha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:49
- Nahlásit
cernej caj
hele http://www.paracord.cz/www-paracord-cz/eshop/1-1-S urvival-naramky/0/5/558-Survival-paracord-naramek- NAGA
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 08:51
- Nahlásit
Maya
jojo, to sem davala na moji rozlucce se svobodou jako "darecky" pac sem nekde cetla, ze se to dela, tak sem vymyslela stylovy
tak to je supr, ze to s naplasti je v poho.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 09:00
- Nahlásit
cernej caj
to je dobrej dárek
jsou to tyhle boty, akorát já mám takový hnědošedivý
a koukám mají i docela pěkný vysoký na zimu, tak to už můžu kdyžtak zakoupit kdykoliv přes net, když už vím číslo
http://archiv.aukro.cz/hit-trekove-kozene-boty-nag aba-vel-38--i3080189197
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 09:03
- Nahlásit
Maya
si to muzes koupit i jako voditko
to by se libilo kamosce takovejhle styl botek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 09:21
- Nahlásit
cernej caj
no jsem spíš myslela, se ten náramek nebo přívěsek je praktickej a můžeš ho mít furt u sebe kdykoliv ho rozmotat, kdybys náááhodou potřebovala provaz, akorát teda myslím, že už ho pak nesmotáš zpátky
vodítko je furt jenom vodítko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 10:05
- Nahlásit
Maya
no prave, to uz nesmotas kamoska rikala ze jednou zapomela pasek tak ho taky uz pouzila
sem sla dneska do prace kvuli obedu a on nikdo neprisel a budu muset jit asi sama nebo co
|