| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:27
- Nahlásit
cernej caj
jj musí dát dolů nejmíň tři kila...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:28
- Nahlásit
vlk
pacient mě sere páč dneska vylít za kocůrem, div si nevyhodil tu zdravou nohu..
Kdyz ono to na zahradu chce obojek a voditko, kor na ty dalsi tydny, kdyz se jim ulevi po operaci. Nenechat volne vlat prostorem, bacha na to.
cernej caj
spis rika, ze ho rizeni unavuje a ze bych mohla ridit ja, kdyz nekam jezdime spolu
Jo takhle, domaci ridicka... Nebrat. Ale kuchyn ti preju.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:30
- Nahlásit
Fifi
Kdyz ono to na zahradu chce obojek a voditko, kor na ty dalsi tydny, kdyz se jim ulevi po operaci. Nenechat volne vlat prostorem, bacha na
když on se na vodítku nevyčůrá.... ale zavřu kocůřiskám okýnko z garáže na zahradu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:36
- Nahlásit
vlk
však on by se nakonec vyčůral, já bych ho teda takhle pobíhat taky nenechala, takový prachy za operaci a pak si to třeba zkazit takovou prkotinou, mě osobně by kleplo
černej čaj
muž si asi chce dát občas někde pivo a pak si zavolat odvoz ne?
ale autoškolu ber, ty to ještě dáš ve tvým věku, ne jako já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:37
- Nahlásit
Fifi
Nebrat no prave
ale tak nikdo nerika, ze autoskolu udelam, kdyz to klapne ale tak pokus provest muzu, no
vlk
a tka uz neco pinda zhubl? i kdyz 14dni je jeste asi malo na meritelny vysledky...
tak to je blby, ze se na nem nevycura
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:46
- Nahlásit
vlk
když on se na vodítku nevyčůrá.... ale zavřu kocůřiskám okýnko z garáže na zahradu...
Voditko, nebo snurka naka, ale tohle se fakt musi hlidat fest. Jak rika
Maya
však on by se nakonec vyčůral, já bych ho teda takhle pobíhat taky nenechala, takový prachy za operaci a pak si to třeba zkazit takovou prkotinou, mě osobně by kleplo
Tak nejak. Nenechat vyrazet, vybihat byt jen na zahrade. Venceni cileny, curat a kakat a hajdy domu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:47
- Nahlásit
Maya
nebylo by to tak jak bez vodítka...muselo by se s ním hodinu chodit, pak by jen ucvrkl, zbytek by donesl domů a zas by za půl hodiny chtěl ven... zas hodinu chodit, zas pár kapek a domů a furt dokola...bez vodítka si pěkně obejde zahradu, pořádně se vyčůrá, ještě stihne zkontrolovat přečůrat čupky, hodí bobíka a jde domů...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:48
- Nahlásit
cernej caj
a třeba po TOTW ti nehubli? ono to sice na procenta na hubnutí není, ale mě psi po tom hubli a slyšela jsem to od víc lidí
já teď objednala ND na spokojenypes, je k tomu zadara barel, asi bude spíš menší, to se vždycky hodí
jo a objednala jsem venkovní boudu pro kočky s vyhlídkou a schůdečkama na zoohitu, protože jsem zjistila, že starej kocour nejspíš už nevyleze po schodech na půdu do sena, jsou dost příkrý a on už fakt blbě chodí, tak aby si měl kam zalejzt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:51
- Nahlásit
a budu se muset konečně rozhoupat a prodat tu králíkárnu na morče
vlk
no jo, to já taky tak venčila, ale pustit z vodítka jsem si teda nelajsla, ale tak jestli víš, že to bylo výjimečně a jinak moc nepobíhá a taky jiná operace, těžko říct, mě tohle kladl vet nejvíc na srdce, nepodlehnout a fakt ty dva měsíce nepustit ani na minutu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 19:56
- Nahlásit
Maya
mně vet kladl na srdce jen to, že musí zhubnout...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:14
- Nahlásit
Maya
me teda po totw psi celkem hubli, ale feri nepotrebuje hubnout, spis vet doporucil min tucny granule kvuli tem vyssim hodnotam ALT ale tim ze to nebyly jaterni testy cileny, tak to je proste doporuceni + jeste fakt, ze ted ma hodne omezenej rezim... a po totw bych se prave bala, jestli by zas nehubla...
mi nemluv o tom barelu, by se mi hodilo neco kdyz krmim oba psy jinak, co mam od nasich cca 15kg barel je super, ale nehodi se na kombinovany krmeni
to pak posli odkaz, co bdou mit cicaci za bejvak
vlk
v tomhle je asi nevyhoda, ze vubec neni zvyklej na nejaky rizeny venceni na voditku, ze si clovek porad mysli, jak je skvely ze muzete ven i na volno, a pohoda a tohle k tomu asi pak je ta druha strana mince... ja su rada, ze feri se vycura i vykadi hned na travniku pred domem, mame to od domu k silnici cca 3 metry, tak du jen k silnici a zpatky a kdyz se nevyvenci, tak si rekne pozdeji treba, i kdyz jinak neni zvykla pred domem.
jinak je teda taky asi otazka povahy te operace, pokud ti nekladl na srdce fakt zakaz skakani, vyrazeni a tak, tak by snad ten rezim mohl byt OK, kdyz jde jen na to venceni samostatne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:22
- Nahlásit
cernej caj
v tomhle je asi nevyhoda, ze vubec neni zvyklej na nejaky rizeny venceni na voditku
já jsem ho dostala jako pětiletýho a do tý doby byl jen na zahradě, sice obrovský, takže prostor na vylítání měl, ale nebyl vůbec zvyklej na vodítko. Jsem ráda, že jsem ho dokázala naučit se na něm vůbec pohybovat když ho potřebuju dostat třeba na veterinu.... prostě na něm sice jde, ale jak na popravu, hlava dolů a plazí se co noha nohu mine, nečuchá a nečůrá....no holt ho vyvedu, mrknem esli jsou koti zalezlí a pak ho vypustím....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:24
- Nahlásit
vlk
prostě na něm sice jde, ale jak na popravu,
jasny, no, tohle je proste narocnejsi, kdyz to ma takhle, nejak osefovat a tak hlavne, aby se dobre hojil a kdyz kocicaci nebudou drazdit, tak by to mohlo byt bez problemu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:37
- Nahlásit
cernej caj
kočičákům už jsem zarýglovala okno do zahrady...budou muset druhou stranou šunti.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:41
- Nahlásit
vlk
Jsem ráda, že jsem ho dokázala naučit se na něm vůbec pohybovat když ho potřebuju dostat třeba na veterinu.... prostě na něm sice jde, ale jak na popravu, hlava dolů a plazí se co noha nohu mine, nečuchá a nečůrá....no holt ho vyvedu, mrknem esli jsou koti zalezlí a pak ho vypustím....
A jezci zalezli taky. A njn, s takovym troubelinem to bude tezky na voditku, kdyz neni zvyklej. Ale vy si poradite, jen asi lepsi fakt snizovat tu pravdepodobnost rychlych startu z mista.
Ona taky asi jina vec ufikla kloubni hlavice kycle a jina vec v koleni u Cajdu. I tak bych byla opatrna, at se to zhoji co nejlip.
kočičákům už jsem zarýglovala okno do zahrady...budou muset druhou stranou šunti.
Ty budou frflat.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:45
- Nahlásit
Fifi
Ty budou frflat.
můžou bejt rádi, že mají střechu nd hlavou a plný misky....ven budou muset do pole....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:45
- Nahlásit
Fifi
jeste by mohli mit vezeni svyhledem do zahrady, tak si nemaj co stezovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 20:58
- Nahlásit
vlk
můžou bejt rádi, že mají střechu nd hlavou a plný misky....ven budou muset do pole....
To nez si zvyknou, asi bude hodne nasratych mnouku. A nez si zvyknou, jiste to budou zkouset postaru.
A Kremylek ma prsa, ona ma svy stene konecne! Jsem pristihla dneska Troldu, jak ji cuca bradavky!? Sem si riikala, ze je divny, ze s nim ma takovou trpelivost, treba pul hodiny v kuse ji muze mucit. A ona totok, a on taky nejak opozdenej momentalne... Ech.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 21:02
- Nahlásit
Fifi
tyjo, tak to je drsny, a pritom kremylek nema falesku, ne? nebo sis zatim niceho zvlastniho nevsimla nebo jo a ja si to jen nepamatuju?
ta mrtvola je tak neuveritelne spokojena s tim obvazem, nemam ani to srdce ji budit na curani
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 21:02 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fifi
To nez si zvyknou, asi bude hodne nasratych mnouku.
tak oni courají tam i tam....jsou zvyklí lézt na obě strany...v zimě stejně jedno okýnko zavíráme aby jim tam neprotahovalo a měli tam aspoň trochu tepla...
A Kremylek ma prsa, ona ma svy stene konecne!
šiš...budeš mít asi věčné ščeňátko...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 21:43
- Nahlásit
cernej caj
a pritom kremylek nema falesku, ne?
Zjevne si ji v 10,5 letech poridila. Prvne. Od posledniho harani to odpovida.
je tak neuveritelne spokojena s tim obvazem, nemam ani to srdce ji budit na curani
Tohle ja chapu, Agata taky cokoliv mela kryty necim, nevsimala si. A bylo to pro ni asi narocni, na curani ji vzbud, at nebudi vas ona zase.
vlk
jsou zvyklí lézt na obě strany.
Tak oboustranny cici, to pak jo. Pohlazeni Pindikovi na kresle a at krome hubnuti neblbne a nelita.
.budeš mít asi věčné ščeňátko...
V jejim veku u rtw, kez by, a ne, ona se uz neni stenatko, ona je prece fena se stenetem.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 21:51
- Nahlásit
Fifi
ona se uz neni stenatko, ona je prece fena se stenetem
tak já nemyslela Křemýlka, ale hyeňátko....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 22:00
- Nahlásit
Fifi
tak nejsu blazen, radsi at budim ja ji nez naopak akorat tu ted desne prdi a budu chodit ven s baterkou protoze byla pricupla dyl nez bezne, ale nevim, jestli z ni neco vypadlo...
tak to teda budes mit "maminu" doma ale tak to ji prejde
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 22:06
- Nahlásit
vlk
tak já nemyslela Křemýlka, ale hyeňátko....
Aha. Tak ten na pul rocniho samecka fakt nevypada, je to zaostalec pratelskej, detinskej doted. Dost rozdil od pulrocniho rtw.
No nic, snad Birmici neprsi a spokojene se dneka usidli nekde pod stromem, peknej vikend vsem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 22:21
- Nahlásit
Fifi
jestli to neni tim, ze co potkavam samecky, tak sou casteji takovy mazlivci, klidasi, vubec ne jako feny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2015 22:58
- Nahlásit
Fifi
jestli von není ta kolie, mě ty kolie připadaj takový štěňátkovsý furt
asi že na rozdíl od špice jsou to takový bezelstný duše
cernej caj
já právě nemám žádnej barel, jen kyblík od persilu a tam se vejde asi 5 kg, ale podle fotky tohle asi nebude o moc větší
ale to se u nás vždycky na něco uživí
pro kočky na tříděný krmení mám ty barelky od curver a ty jsou super, akorát to z toho musím nabírat naběračkou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 07:02
- Nahlásit
Night je taky stále troubelín mazlivý s projevy jedince nedospělého... Uvidíme, jestli z toho vyroste a nebo se časem uklidní.
víkendový článek na zvířetníku je první kus Španělska... takže kdo si chce počíst o první třetině cesty, tak je to tady. A asi padesát popsaných fotek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 08:12
- Nahlásit
Zdravím. Já to včera zabalila šlo se krásně, dali jsma večer pauzu na 50. km, já se najedla, napila, Áda si chvilku schrupnul, domluvila jsem si parťáka na další cestu a na noc a když jsem šla pro Adama, tak hnusně pajdal. V tlapce nic neměl, takže konec nikdy bych nečekala, že mě to bude takhle mrzet a jen doufám, že Adam bude v pořádku a jen si tam něco přeležel...
Fajka s kamarádama tam zůstávala spát, tak snad dneskav pořádku dojdou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 09:21
- Nahlásit
Maya
mam taky myslim od curver, takovej velikej, co mi dali nasi k vanocum pred par lety, to je bozi darek, ale taky se tam miska tim otvorem nevejde... a blby, ze je to dost velky
Xerxová
ale najtik je jeste relativne mladoch, ne? to se muze u nej zmenit
birma
holt nekdy to nevyjde jak clovek chce jak tam bylo terenove?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2015 09:58
- Nahlásit
birma tak ať pajdání nemá dlouhého trvání.
my ráno byli jen hoďku v lese na okraji Jizerek - vlhko ve vzduchu, mokro pod nohama a hustá mlha. Páník chudák zaměnil doma dva objektivy a vyrazil na tu tmu s širokáčem...
|