| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 00:03
- Nahlásit
birma
Jinak ji měl už minimálně 6x a nikdy s tim neměl problém
Vzdy musi bejt neco poprvy, a ted litaj ty kaslicky a virozky, nejen mezi lidma. Zavidim, ze ho to zabavi na hodinu, hovado Kremyli by melo trauma, 3x az 4x skouslo a polklo. Tak at je v poradku, Adamit a nemate na patek pocasi jak dneska - ktery jsem teda kvitovala, malo vody, malo vody...
Jinak pruhy pri ty manipulaci pousti strasny spousty chlupu, stene si este prelinava ze steneci srsti. Ale je to sila, chlupata, odpadla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 00:29
- Nahlásit
Fifi
ted litaj ty kaslicky a virozky, nejen mezi lidma
toho se právě bojim, nerada bych ho tahala na trek, kdyby to bylo něco takovýho :/ ale chlapec je otužilej a zas tolik psůch nepotkává nablízko, aby něco chytil. Doufám.
Zavidim, ze ho to zabavi na hodinu, hovado Kremyli by melo trauma, 3x az 4x skouslo a polklo.
On je v tomhle zlatej, fakt si to žvejká a žvejká a žvejká... Jen teda prvně jsem mu to nabídla v půl třetí ráno, že si zatim dám sprchu a půjdem spát a pak jsem úplně vyřízená s krvavejma očima čekala snad do 4 než panáček povečeří
nemate na patek pocasi jak dneska
na Osoblaze prej dneska sněžilo. Asi přecijen najdu čepici a rukavice...
stene si este prelinava ze steneci srsti
zas lepší teď než pak v třeskutejch mrazech
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 00:41
- Nahlásit
videjo z FB, doufám, že vám půjde pustit, protože je boží, jak se ti dva bavěj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 07:21
- Nahlásit
birma
tak co adamek?
me se ferina zeblila z pamlsku asi 4dny pred operaci, koupila sem novy ale zaroven ty, co bezne kupuju a taky to vyhodila, ale jinak ji nic nebylo, pohodicka, to se nekdy tak stane, ze to zvire to jen vyhodi ale nemusi to znacit nic jinyho. Tak at se zitra dobre slape
Fifi
tak pytel blazenych blech je dobra varianta
jinak boleni v krku ste si taky mohly nechat pro sebe
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 07:40
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Kachna, to je fakt na makovici. Člověk by skoro věřil, že se ty hnusy přenášejí. Doufám, že se dostanete k šikovnému doktorovi a pomůže.
Birma
Snad Adámkovi jen něco nesedlo a dnes bude jako rybička.
cernej caj
Doufám, že pohled na ránu při vyndavání stehů tě nepoloží. Jinak je super, jak jste to všechno zvládli relativně v pohodě a držím palce při postupném uzdravování.
Janiii
Snad to nebude nic vážného, jen lehké nachlazení.
Xeroxová
S Najtíkem a blemcama jsi mě fakt pobavila
Fifi
Taky chci dělat Adélce dobře - kde se dočtu něco kvalitního a ne nějaké bludy? Ono vybrat z těch xxx informací ty správný je někdy těžký. Snad Troldíkovi pomůžete s dornovkou.
My jsme 24 hodin sračkovali. Tak zase byla včera dietka rozvařená rýže s kuřecím a mrkví. Večer už pevné hovnoty a dnes ráno taky. Zase asi ta potvora sebrala něco, co uniklo naší pozornosti. Nejhorší je venčení po tmě, když člověk nevidí ani prd. Vzteklinu tudíž raději odkládáme - měli jsme jít dnes.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 07:42
- Nahlásit
Birma
video dobrý - jen se mi trochu roztočila hlava
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 07:49
- Nahlásit
Adam vypadal už večer líp, na procházce noční byl vyloženě radostnej teď ještě nevstal, ale on ranní vstávání nerad, zvlášť když jdem spát v půl třetí a první budík zvoní v půl šestý (ale i já se vyhrabala až v půl sedmý a on má ještě dost času )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 07:51
- Nahlásit
Darenka
Taky chci dělat Adélce dobře - kde se dočtu něco kvalitního a ne nějaké bludy?
na klasický masáže psů mám nějakou knížku, napsaná je dobře, podrobně, ale i tak jsem si tedy ještě netroufla. Na dělání dobře se můžeš podívat po T-Touch masážích Lindy Tellington.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 08:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Darenka
jo, doktora máme dobrýho, dneska jde mamča s Bes na předoperační vyšetření.
Já už si vážně připadám jak idiot.
Vyjdu s Kačenkou nahoru ke třídě, Kačenka vejde dovnitř a výrazně pozdraví (sice ahoj, ale to zatím fakt neřeším). Tak ne. I já musím dovnitř a s paní učitelkou "mít oční kontakt", aby věděla, že jí tam to dítě přišlo, protože jiný dítě by třeba nepozdravilo a ona by o něm nevěděla. Doprdele, když Kačenka nepozdraví, tak se vrátim a upozornim jí, že má pozdravit. Ale jsou to PRAVIDLA. Nehledě teda na to, že těch dětí tam fakt nemá 30, ale 18.
ústaf ústaf ústaf
Lůca musí bejt ve školce 7,25 (začínají 7,45), Kačenku mi ve školce na celý den nevezmou, páč nemají dost lidí na celodenní provoz, vyzvednout jí musím do 12,20 (šve mě to, protože bych fakt ty původně slíbené dvě hodiny potřebovala nato, abych se s Luckou připravila do školy bez otravování zpruzelýho předškoláka, kterej taky chce něco dělat. Marťa otravuje taky, ale páč je to neřešitelný, tak ten mě netrápí).
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 08:21
- Nahlásit
něco pro kafe (a Fajku, jestli jí to bude zajímat). Nejvíc mě zaujala poslední věta, protože v mym případě si to fakt nedovedu představit...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 08:59
- Nahlásit
kachna_
tak drzim palce, at to dobre dopadne s besinkou. a hadam bude muset asi vic hlidat linii?
jinak teda blby se skolkama ale snad se to nejak srovna jeste, treba po novym roce? je to urcite narocny, kdyz lucinka ma jeste problemy s tim ctenim, ze by to chtelo mit v klidu cas a ne jeste resit kacenku, ktera logicky chce taky zabavu s maminkou...
birma
tak oni asi mysleli zdravyho cloveka, me treba zada jako takovy z baglu vubec neboli, ale nemuzes si to brat na sebe, kdyz s nima mas problemy. Jinak by me zajimalo, jestli si to nekdy v realu ty lidi zkouseli, pac karimamu sice doporucuji dat zvenku, ale pritom to baleni podle me vubec nenastinuje moznost karimamy vevnitr, protoze pak toho uplne moc nedosahnes... ale co mam tu harmoniku, de dobre slozit na zada, takze je to lepsi nez s klasickou, ktera byla v kominku na jednom boku.
ja mam takovej abstaaaaaaaak, to je neuveritelny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:05
- Nahlásit
Fifi
tak pruhy narovnaný?
co to máte za balzám, že se mu to tak líbilo?
kachna_
jakože musíš vodit Kačenku až do třídy? vy tam máte vynálezy teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:15
- Nahlásit
birma
jo a tech max 40% bych navic ani neuzvedla ze zeme jako kdyz si vemu, ze 15kg je pro me prakticky hruza (sem jednou nesla akorat na vlak s tou medovinou a vinem ) a 12kg takova nositelna hranice, tak nejakych 26si fakt nepredstavuju ze s tim dojdu vubec na vlak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:18
- Nahlásit
cernej caj
Já mám právě taky tu relativně ucházející váhu na cca 12 kg, když si představím bezmála 40.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:19
- Nahlásit
birma
cernej caj
tak asi je dost podstatnej rozdíl ženská a chlap ne? si myslím, že chlap těch 40% unese
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:22
- Nahlásit
Maya
jakože musíš vodit Kačenku až do třídy?
Tak to bych jako i přežila, ale já jí musím předat učitelce tak, aby ona mě viděla, že jí předávám (což už mě teda, přiznám se, docela štve), nestačí, že jí doprovodím až ke dveřím a ona po příchodu hlasitě pozdraví.
vy tam máte vynálezy teda
debilní
cernej caj
by to chtelo mit v klidu cas
chtělo, jenže to prostě nejde. Prý proto, že mají nějaký normativ počtu žáků na třídu (24) a ten nenaplňují (ani nemohou vzhledem k velikosti tříd), takže nemohou mít celodenně dostatek učitelek. Já nevím, jestli je to pravda. Jsou mi jasné dvě věci
- když budu řvát, že má Kačenka taky nárok (což má), tak tím můžu dosáhnout toho, že to místo nebude mít nějaké dítě, jehož maminka pracuje (a to nechci).
- může se stát, že veškerý moje stížnosti se otočej proti mejm dětem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:29
- Nahlásit
Maya
Tak já krátkofobě 40 taky unesu, ale nést 40% několik dní po sobě na dlouhou vzdálenost mi přijde nereálný pokud ten člověk neni šerpa nebo rambo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:34
- Nahlásit
Maya
si myslim, ze ani chlap by si nechtel kazit vylet tahanim takovy vahy, ale urcite asi chlap by dal vic.
birma
podle me to je hranice, ktera je jakoze snesitelna nekde na kratky prenaseni ale ne na tyden chozeni treba...
ps videla si film wild (divocina) nebo cetla knizku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:37 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
no ono rejpat do těhle věcí se moc nevyplácí
birma
tak bůhví kde ty procenta sebrali
sem se objednala k zubaři, zub přestal bolet
ale on zase asi začne, včera taky nejvíc bolel až večer
sestřička se málem křižovala do telefonu, když zjistila, co je to za zub a asi to kontrolovala v pc, bude to fakt horor
jinam mě fakt s..e zdravotnictví, jsem si myslela, že když už budu mít doktorskej den, že si zajdu pro prášky na alergie, tak tam volám a prej doktorka vás vůbec nevezme, je tu jen od 9 do 12 a má plno a to je fuk, že potřebujete jen recept, přijďte jindy, takže se tam poženu za tejden za dva znova, fakt děsný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:39
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/kultura/383465-ctrnactilety- cech-zvitezil-v-prestizni-fotograficke-soutezi.htm l
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:42
- Nahlásit
kachna_
jj, posledni dva body by pak cloveka moc netesili, je to naprd, no...
birma
ja si myslim, ze bych to ani neuzvedla ze zeme
ps: drzte palce prosim, aby se pro maminku podarilo sehnat leky zatim u nas neschvaleny...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:44
- Nahlásit
Maya
nemuze ti to napsat obvodacka? ja taky od obvodacky dostanu na stitnici, kdyz potrebuju a du tam at nemusim jeste na endo...
sikovnej kluk, kterymu rodice nakoupi drahou techniku a vemou ho do norska by se mi taky libilo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:52
- Nahlásit
cernej caj
drzte palce prosim, aby se pro maminku podarilo sehnat leky zatim u nas neschvaleny...
tak to držím všechny palce ať se vám zadaří
nemuze ti to napsat obvodacka?
tam jsem byla jednou kdysi a dost se cukala, že tyhle odborný léky nemůže a tak a ještžě si je musela hledat v nějaký knížce
nejvíc mě štve, že jednou jsem je vydyndala v lékárně bez receptu a stály jen asi o 50 Kč víc než s receptem, takže člověk absoluvuje takový vopruzy kvůli tomu papíru a stejnak si to nakonec celý zaplatí, fakt idiocie
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 09:54
- Nahlásit
Maya
tak hlavne pokud nejsou nutne na predpis, tak bych se na to vykaslala a kupovala je normalne. Taky nechapu, ze nemuzou pulku leku na predpis davat volne, kdyz stejne doplacis celkem dost. Jako treba ukaz nalez od lekare a vydame ti leky a ne ze musim furt behat pro recept a resit kvuli tomu volno v praci. Napriklad treba na tu stitnou zlazu. Ukaz papir od doktora, ze k nemu chodis a lecis se a tady to mas...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 10:04
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
evidentně jsem se měla voblíknout kapek víc než jsem, tak jako tady strejda Tillda
Dobře bylo fčéra večír, dobře. Brtnik dal nachladit láááhvinku kvalitního bílého a čokle řádili. Bubu řádila jako hrom. Sápala se mi dokonce na klín!! Což normálně nedělá. Je teď fakt boží, dneska ráno mě honila po kuchyni a pak mě třikrát zakousla. Následně si šla stoupnout na pelíšek na hlavu a válet se na zádech. Proč by se zas neválela, když je po snídani a má jen přiheftovanej žaludek, že jo? A nevím, jestli může bejt ještě o moc hnusnější ranní procházka, než byla dneska. Za tmy, v dešti Tak jsem aspoň dala oběma ráno do pokoje každýmu krabici s novinama a piškotama, Xerxová musela škyat . Oba hezky soustředěně pracovali a vyhledávali. A chce se mi spát a zejtra to bude ešče hroší,páč přijede hošíček synovec s Monikou. To vždycky dopadne blbě
Fifi
Ono je toho vic, cca pet bodu ma ten navod, protahovani zadny, jen jeden bod je dulezitej v jednom kroku. Jsem si jista, ze neco delam ne zrovna spatne, ale mohlo by to jit lip.
ááha, no ale myslím, že se do toho vpravíš, já třeba na tohle jsem pako
Z ceho ovsem ulitava jsou ty balzamy na zaver, byl jak v rausi, do ty doby byly pruhy hemzivy a remcaci a prudivy, jak pytel blech. Pak pytel blazenych blech, mzourici ociska a mlaskajici nadsenim.
vidim ho, ty jeho kukadla Hele a jakou to má konzistenci? Já mám právě potíž s tím, když jsem párkrát chtěla něco vmasírovat, tak mi to moc nejde krzevá tu chlupy
t. Jinak by se z teho ted pokakal, nebo ja.
jojo, to je fakt, tohle člověk nemá tak nějak zanedbat. Taky jsem tuhle právě ráno dělala zdravotní prohlídky
birma
Tak jak Adamita? A fakt jedete v tomhle počasí?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 10:05
- Nahlásit
cernej caj
no oni jsou právě jen na předpis, doplatek je v podstatě skoro plná cena
na štítnici mám naštěstí soudnou doktorku, která mi je napíše klidně na rok na jeden recept, takže tam problém nemám, navíc já to flákám a víc je neberu než beru, tak mi furt přebejvaj
na alergologii to prej nejde, ani napsat vícenásobnej recept, ale podle mě jen chtěj, aby tam ti lidi chodili a oni mohli inkasovat prachy v podstatě bez práce
kdyby to bylo, že tam člověk dojde, vezme recept a jde, ale to nee, to tam musí hezky vysedět půl dne
jako vono i teď u toho zubaře - Jak já vás objednám, máme plno na několik měsíců, jak vás to bolí? hodně vás to bolí? a já Mám se teda stavit ráno, když je to akutní? No ráno vůbec nechoďte, to už se takhle nedělá, jsem už fakt myslela, že řeknu jeslti si mám skáknout ke kováři nebo co
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 10:07
- Nahlásit
kachna_
Tak to bych jako i přežila, ale já jí musím předat učitelce tak, aby ona mě viděla, že jí předávám (což už mě teda, přiznám se, docela štve), nestačí, že jí doprovodím až ke dveřím a ona po příchodu hlasitě pozdraví.
no to by mě zajímalo, jak by to dělala za našich dob -ségra se mnou doběhla do školky (,máma už musela být v práci), tam mě vkopla do chodby, jsem se odstrojila, převlíkla a zapojila do procesu. Ach jo, hele přines jí příště předávací protokol
- může se stát, že veškerý moje stížnosti se otočej proti mejm dětem.
řeším teď tohle dilema s mámou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 10:08
- Nahlásit
cernej caj
drzte palce prosim
drzim, chudinka si užívá, co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 10:09
- Nahlásit
Maya
kdyz on na recept muze napsat jen 2 krabicky, ne? nebo to je proste nejak omezeny... no prave kdyz doplatek je skoro plna a nejakej fetak spis sel treba potom paralenu nez po praskach na alergii, ne?...
mozna ses mela zeptat
PetraK
nojo, mega skarede je, vokoun odmita chodit curat a rika, ze radsi praskne
vsak s prisitym zaludkem uz muze, ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2015 10:13
- Nahlásit
PetraK
a dneska mě připadalo, že je docela teplo
ale to pršení nepršení je fakt vopruz, lepší by bylo kdyby půl dne lilo a pak byl klid
cernej caj
prej je to nějak omezený penězma, ale může ti napsat ten vícenásobnej recept, kterej si v lékárně postupně odtrhávaj, tam to omezení není, jenže doktoři to psát nechtěj asi kvůlivá těm prachům, který by nedostali, kdyby tě rok neviděli
|