Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 12:52
- Nahlásit

PetraK
jak se davkuje ta arnika montana? a kdy s ni zacit? dneska mi to prislo.

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:01
- Nahlásit

cernej caj
tvl to je zas věda...no jde o to že od té jedné jak čék čumí tak je to prostě k hovnu, usnu ve 4:30 a 5:20 budíkos, takže blbý...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:09
- Nahlásit

denyk
jj, to je dost, ale muzes si otocit rezim, treba delat neco, co bys delala jindy rano ale je to hodne naprd, no.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:12
- Nahlásit

včera jsem chtěla přetrhnout zdejší paní domácí... Ta všude rozhlašuje výhody "krabičkové" metody na zabavení psiska. Potřebovala jsem zabavit otravující obludu. I vzala jsem krabici od pizzy, dala do ní asi deset piškotů a milou krabici otevřenou stranou dolů jsem vsunula do poměrně úzké papírové staré tašky.
Psisko zajásalo (destrukční on je) a s taškou (držel ji hezky za ucha) odcválal do chodby. A tam s taškou jezdil a smýkal... a já spokojeně dělala ne snadné nostrifikační osvědčení...

Zabiju Ešusku !!! Všude jsem měla piškotovou drť zamatlanou flusy. Neboť jak na té tašce nejprve jezdil a skákal po ní, tak všechny piškotky nadrtil. Perfektně na prach. Pak všechno naporcoval a rozsypal a pak se snažil ten prach slízat... Všude flusy, kusy rozmatlaných papírů a drobečky piškotové...

Chudák bude - žádné krabičky plněné nebudou

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:15
- Nahlásit

cernej caj
co bys delala jindy rano
jindy ráno bych šla do práce ...pokouším se usnout, ale nende prostě a vzbudit Bukíno abychom šli ven, taky docela nemyslitelné

Xerxová
Všude flusy, kusy rozmatlaných papírů a drobečky piškotové...
uáááá to musela být sranda pro Najtíka

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:21
- Nahlásit

Xerxová
Zabiju Ešusku !!! Všude jsem měla piškotovou drť zamatlanou flusy. Neboť jak na té tašce nejprve jezdil a skákal po ní, tak všechny piškotky nadrtil. Perfektně na prach. Pak všechno naporcoval a rozsypal a pak se snažil ten prach slízat... Všude flusy, kusy rozmatlaných papírů a drobečky piškotové...

Chudák bude - žádné krabičky plněné nebudou

No a Najtík by řekl:
Bezva nová hra co panička vymyslela!

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:23
- Nahlásit

birma
Hezkej rozhovor
To jo .... proste rychle zjistil, ze je uplne stejna mrtka jako my cesi a ze mu to tu vyhovuje...ojebavky hned ze startu, plakat a narikat jak je to ci ono hrozny ..... podle me je to smysleny minimalne castecne prave uz kuliva tomu, jak typicky cechackovsky je to napsany ..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:25
- Nahlásit

Xerxová
nemela bys spis zabij najta?

piškotovou drť zamatlanou flusy bleeee
krabice muzes ale jiny pamlsky, treba suseny maso

denyk
tak si musis upect kolacky

birma
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:30
- Nahlásit

A krásný fotky
Adamovi se suší 2 kila kuř koz, pro sebe ještě nemám nic je evidentní, o koho je u nás líp postaráno

zbrnd
mrtka jako my cesi
Já si nedělám iluze, že bychom byli nějak výrazně horší než zbytek světa.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:37
- Nahlásit

birma
to zni dobre, tak ale nezapomen nakrmit a rozmazlit dobrotama i sebe desne ti zavidim

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:43
- Nahlásit

cernej caj
tak si musis upect kolacky
po nich se nespí ale blbne

birma
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 13:52
- Nahlásit

cernej caj
Já si taky závidim v noci má bejt 10 nad nulou, jen má pršet. Asi v rámcinúspory váhy vezmu Adamovi jen alumatku
A neboj, chystám se si koupit tu alnatura cokoládu a taky impregnaci

denyk
Začni podnikat, když máš tolik volnýho času, nebo studovat jazyky, historii....

zbrnd
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:03
- Nahlásit

birma
Já si nedělám iluze, že bychom byli nějak výrazně horší než zbytek světa.
asi souhlas, akorat bych nesrovnaval s celym zbytkem, ale jen s tim, kde se zije priblizne stejne

vsak je to prave videt i v tom clanku ne? pokud teda vezmu, ze to fakt stvoril nejakej skot bejvalej .... hned ze startu place na kourem v hospe...vsak moh jit jinam ne? a v zapeti popisuje jak misto solidni inzerce olepoval metro .... co k tomu dodat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:10
- Nahlásit

denyk
z si to zkousela?

birma
ja sem si musela pro cokosku skocit ted, ta nuda doma je fakt k zblazneni a furt bych jen zrala, tak uz sem ji snedla cestou

jojo, ta se bude taky hodit

zbrnd
tak kdyz te u cernyho vylepu nechyti, tak ti nemaj co dokazat

birma
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:34
- Nahlásit

zbrnd
Mně třeba to o kouři v hospodě nepřišlo jako stěžování si, ale jako konstatování, že tam kouř byl a že on na to nebyl z domova zvyklej. To psaný slovo holt vnímá každej jinak

cernej caj
uz sem ji snedla cestou
To nesnášim! Do krámu jdu s krásnou představou třeba čokoláda+čaj+knížka/film/kreslení, pak to sežeru naprosto neidylicky cestou a doma mám prd a jsem nasraná akorát

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:36
- Nahlásit

denyk

hrozný fakt, někdy spím dvě hoďky, vzbudím se a čumím..

mně vždycky zachraňoval víkend, kdy jsem se v klidu mohla vyspat. Tetkon už to tak nějak delší dobu nefunguje - sečetla se situace s mámou + Bubioperace, kdy jsem vyloženě spala na jedno ucho... jsem fakt unavená.

jako hodně práce, nestíhala jsem, ale plat žádný
áá dáma šla vypomáhat , doufám, aspoň že strava byla, když už ne byt a plat .

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:38
- Nahlásit

cernej caj
jak se davkuje ta arnika montana? a kdy s ni zacit? dneska mi to prislo.

3x denně pět kuliček - mezera mezi jídlem před a po 20 min.

Xerxová
Zabiju Ešusku !!! Všude jsem měla piškotovou drť zamatlanou flusy.

Všude flusy, kusy rozmatlaných papírů a drobečky piškotové...

nebuď mrcha, dopřej mu to aspoň venku. a nebo tam inteligentně dej kolečka párkůch ne? Ty nepodrtí na prach, jen na paštiku

Janiii
no taky hezky!! tak snad se z toho brzo vyhrabe

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:49
- Nahlásit

zbrnd
mě taky nepřipadá, že by si na ten kouř stěžoval
a jako inzerce na učitele angliny v devadesátejch??? to byly fakt na sloupech s tlf, vždyť to nebyl ani net a jediná inzerce byla příšerná anonnce

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:50
- Nahlásit

Xerxová
Najtík musel bejt nadšenej, tak mu to příště zkus dát bez těch piškotů, třeba si vystačí s krabicema

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:50
- Nahlásit

tak jsem byla zvědavá jestli naše lektorka opět dorazí v žabkách naboso jako minule a nezklamala, akorát k nim má už sukni až ke kotníkům a zimní bundu, takovej zajimavej outfit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 14:59
- Nahlásit

birma
tak to me nevadilo ji snist cestou

PetraK
diky, a myslis, ze teda uz se to muze davat?

Maya
brrr fuj zabky, ale to je otuzila nebo jezdi vsude autem.

mrzne mi v lednici vcera sme mela kureci rizek, zbytek sem vrzla do lednice a dneska sem mela pulku omrzlou, co byla vic vzadu a nez sem to pokrajela na maly kousky ze se to rychlej udela zacala mi mrznout i ruka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:06
- Nahlásit

ehmmm - on krabice normálně na likvidaci má a když má náladu, tak je "štěpkuje". Ale problém byly ty vylisovaný piškoty. Jeho nadšené ježdění po tašce nezůstalo bez následků A já myslela, že bude škubat a trhat... a kutat... a on když se k tomu dostal, tak už neměl kutat co

Teď jsme přišli z krátké procházky - trochu se divil, že prší nejen na zahradě, ale všude... Alespoń jsme byli venku sami.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:16
- Nahlásit

cernej caj
nebo jezdi vsude autem.
nene, jezdí tramvají
mrzne mi v lednici
nemělas jí blbě zavřenou? to se tam pak dělá námraza
ale tak zase ušetříš za mrazák
Xerxová
tak buď ráda, žes mu tam nedala paštiku nebo něco podobného

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:18
- Nahlásit

tady jezdíte hodně vlakem, tak si zahlasujte
teda ale ty namalovaný ručníky, to je geniální nápad
http://www.cd.cz/scripts/detail.php?pgid=1247

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:36
- Nahlásit

cernej caj

diky, a myslis, ze teda uz se to muze davat?

jo, tos mohla (je to i lepší, jak jsem psala) dávat i před operací. Takže zační hnedle.

dela zacala mi mrznout i ruka

tak evidentně nemrzne jen v lednici

Xerxová
hele a proč mu do toho nedáš suchý rohliky? Měla bys strouhanku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:38
- Nahlásit

Maya
jakoze by mi zmrzla pulka rizku a druha ne? zavrena byla urcite dobre, ale je mozny, ze to uz zas zacina zlobit (v zime nefunguje, tak mozna taky uz nejaky predzimni moresy)

jinak me by stacilo, kdyby tam tekla voda a byl hajzpapir, ani by to nepotrebovalo zadny oziveni, at radsi cd neplyvaj v tisicovkach svych vlacich na takovyhle listky kdyz furt zdrazujou... stejne, jak casto des ve vlaku a jednou za cas prezijes i bez barevnych rucniku, kdyz by tam byl ten papir

Xerxová
v tomhle je destivy pocasi fajn, kdyz neprsi moc ale jen mzi, tak to mam rada, akorat vokoun zasadne nenavidi takze dneska prochajda nebude, pokud muz prijde rozumne

birma
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:39
- Nahlásit

PetraK
Měla bys strouhanku
Poflusanou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:41
- Nahlásit

PetraK protože suchý rohlíky nežere. Párky taky nežere (anii ty hodně kvalitní)... Je to hajzlík vybíravej
Zlatá Betuška - ta byla strávník...

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:42
- Nahlásit

třeba je to ještě dneska funkční
spotify mi připadá teda mnohem lepší
http://www.svetandroida.cz/youradio-inteligentni-i nternetove-radio-s-tunami-pisnicek-zdarma-ktere-si -vyladite-presne-podle-sebe-201311

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:44
- Nahlásit

cernej caj
no co budeš mít ve vlaku namalovaný ručníky, ale nebudeš mít toaeťák, to je normální ne?

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání