| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:00
- Nahlásit
birma
pravidlo cislo jedna: bilusce never kolem trasy vubec nic ale jo, co sme tam byli na mym prvnim midu (mimochodem kdo nevidel, muz usel 37kilaku uplne napohodu, takze fakt staci jen chtit v jistym ohledu v jeho pripade )
a teda bylo to hodne mirne zvlneny, ale je taky otazka, kudy vas protahne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:02
- Nahlásit
cernej caj
navic je blbost aby clovek jeste se zbytecne nicil spanim v zime venku pred a po
tak tak na Toulovce musíme zase včas zamluvit pokoj
a nedorostes jeste?
ne podle dochtorů se mi ukončoval růst někdy ve 14 tuším
tuhleakorat se stojackem a vic psima tlapkama
pěkná!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:04
- Nahlásit
Maya
já už kupuju jen čokoládu a bonbošky Lindt ve spešl obchodě v podstatě,
jj spešl obchody jsou fajn .... třeba u ty fabriky u Ostravy, co se tu produkuji pravy belgicky praliny pro kus sveta
takze nechci ti Lindt hanet .... radsi si to do budoucna fakt odpustim jako komplet ty mlsky ... no a Horalky dela vice vyrobcu samosebou
docela mi chutnaji veci od http://www.sedita.cz/ ale taky ztracim duveru..ani ne diky nim, ale diky tomu, ze proste jaksi prestavam verit...zlodejna a podvod a humus je proste standard nasi spolecnosti
no a pak jsou ruzni maloproducenti jako treba "kralovskacokolada", ale ja myslim, ze proste tady nikdo nema obecne sanci uspet s kvalitou :/ v potravinarstvi
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:06
- Nahlásit
birma
hlavne se nech pojistit proti snezeni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:07
- Nahlásit
birma
to urcite toulovce bych pristi rok taky zvazila, ale problem, ze asi nebudu mit psa
jj, bude urcite super tepla, i na doma treba k pocitaci, na ven je blby, ze musim dobre odhadnout pomer zada/ruce a jen treba vesticka + bunda zas nemusi byt krz ruce uplne optimalni, ale urcite se pro ni vyuziti najde. i ted jak sedim celej den doma, tak ne ze by tech 19 bylo malo, tak na ramena a zapesti se snazim mit v teple pekne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:07
- Nahlásit
cernej caj
pravidlo cislo jedna: bilusce never kolem trasy vubec nic
mně podle mapy přijde, že aby to bylo ouplně kopcovitý, tak by to musela natáhnout přes sto kiláků a tomu se mi věřit nechce Tvrdí v propozicích, že stoupání cca 1800 m, tak to mi přijde docela reálný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:09
- Nahlásit
zbrnd
hlavne se nech pojistit proti snezeni
sněžení by mi zas tak nevadilo. Nejhorší noční můra je lijavec a v noci hluboko pod nulou..
cernej caj
toulovce bych pristi rok taky zvazila, ale problem, ze asi nebudu mit psa
bych ti nějakýho sehnala, kdyby bylo třeba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:10
- Nahlásit
zbrnd
mam kvuli tobe chut na romanci. Idealne jednu horni susenku zahodit a sezrat jen jednu s tou naplni vytecnou... grrrr!
ja obcas kupuju cokoladu jansky, na svatky nebo tak, milka uz je fakt jen preslazenej hnus, i kdyz ja sladky rada, milku ee
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:15
- Nahlásit
cernej caj
mam kvuli tobe chut na romanci
proč to píšeš? teď jí mám i já
a tedy v poslední době jsem si oblíbila smetanovou Alnaturu. Mňam!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:24
- Nahlásit
birma
2v1 izofolie jako celta
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:31
- Nahlásit
cernej caj
nápad hezkej, úspora místa a váhy by byla značná, ale přijde mi, že bych se do takovýho přístřešku nevešla a že je ta folie dost citlivá, že by to asi Adam rychle zlikvidoval...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
birma
proč to píšeš? teď jí mám i já jinak tu alnaturu vubec neznam, to je ta dm znacka? tam moc nechodim.
s tou folii asi jo, ale jako nouzovka to muze byt taky fajn.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:38
- Nahlásit
Rumštajn.
Kdo tu na foře šíří taký hnusy ?
Besinka má ruplej levej zadní křížovej vaz
|
birma
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
jj kupuju ji v dmku. A fakt mi moc chutná hlavně jinejch čkolád jsem schopná sežrat tabulku na posezení a rozhlížet se po další. U týhle mám pocit, že má takovou výraznější chuť, že si dám kousek a další třeba až za 20 minut...
|
birma
Člen |
- Nahlásit
kachna_
neeee, to ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 20:49
- Nahlásit
kachna_
Ale hovno. Ja se bala optat, jak si tuhle psala, ze pajda. Achjoooooooo!!!!
Ja to nesirim, ja tomu jasne napsala stopku! Fakt divny uz, tady.
Hlaseni vlk dneska podal? Nepodal, ze?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 21:19
- Nahlásit
Fifi
vlk napravuje a hlásá - Pinda je na tom každej den o kapke líp... v úterý jdem vytahovat stehy a pak můžem začít pomalinku cvičit...dneska na zahradě už se pokusil rozcupovat ježka...naštěstí jsem ho stihla včas přikrýt ježkokastrolem....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 21:29
- Nahlásit
vlk
Blbecek jeden, s jezkama tu mam smutny zkusenosti, Kremylovi na stary kolena hrabe a o vikendu to odnesl jeden malej. Nestihnes nic. Jezkokastrol zni coby super vynalez. A hlavne skvele zni hojici se Pindik. Ac ho ted neco este boli, asi se mu ulevuje. Diky za report, do uterka at stehy drzi na svym miste.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 21:36
- Nahlásit
Fifi
Nestihnes nic.
U nás většinou taky nee... častěji uklízím střeva než zachráněnýho ježka , ale když vidím jak psiska vystartí bafnu kastrol a letím za nima...už se mi jich takhle pár zachránit podařilo....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 21:42
- Nahlásit
kachna_
to snad neee to je to samy teda co ma feri teda myslim? kolik je besince? ona i ta levnejsi operace je 10t
vlk
tak supr, ze se hoji a teda jezci uz pred nim musi byt napozoru ale je teda blby, ze po nich tak jdou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 21:52
- Nahlásit
vlk
ale když vidím jak psiska vystartí bafnu kastrol a letím za nima...už se mi jich takhle pár zachránit podařilo....
Ja po tme na zahrade nevidim nic, ale taky sem jich par spasila, vybeh psi je zavrenej a tam se nejak shromazdovali... Takovych 5 kusu jsem zdravych odnesla na lopate daleko, blbouni, co vlezou do alcatrazu, s tema nenadelas nic.
častěji uklízím střeva než zachráněnýho ježka
Posledni ulovek mel Kremyl nekdy o vikendu, krava cerna. Malej, hodne malej jedinec a moc z nej nezbylo. Dneska vecir Troldas utahanej a znicenej neco zvejka, sislam na nej, prijde to ukazat - a blee, kousek jezciho kozicha. Se mi navalilo fest. Zeleny drstky, fakt poctivy, ze az oci slzely, ten dojem jen vyrovnaly. Me s tim Kremyl strasne stve, na stary kolena to skutecne zabiji, driv to jen vystekavala.
cernej caj
Ferina mela predni ruplej? Ale jakykoliv ruptury, proste uz STACI!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 21:59 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
cernej caj
tak supr, ze se hoji
a lavně že neprudí... prostě většinu času prospí, občas se převalí a zase spí...ani nemusím vymejšlet nic na zabavení, stejně na to prdí...
Fifi
šiby loví vše cizí, co vleze na zahradu...mají na svědomí dvě cizí kočky, bažanta,slépku od sousedky a mnoho ježků... ještě nedávno stačilo, když se stihl srolovat... minule Yumina vlekla megaježka za bodliny a smýkala s ním až se roztrh...bléééé, jsem měla střeva i na nohách...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 22:02
- Nahlásit
Fifi
ja se v tom vubec nevyznam, mas pravdu, mela predni a kachna pise zadni, tak to bude jeste asi neco trochu jinyho, du googlit
vlk
to je supr, ze aspon nemusis pindu resit takhle, ze je sam v kldu.
fuuuj, ja teda videla jednou tima jak do jezka strkal cumakem ale to bylo tak maximum
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 22:04
- Nahlásit
vlk
minule Yumina vlekla megaježka za bodliny a smýkala s ním až se roztrh...bléééé, jsem měla střeva i na nohách...
Ac nerada, tak plne rozumim. Megajezky jsem nastesti ubranila. A jiny zviratka ze zahrady nebudu zminovat, este by nekdo poslal ochranare. Nenadelas fakt nic.
ani nemusím vymejšlet nic na zabavení, stejně na to prdí...
Taky ma svuj vek, Pindik. Idealni pacient, jen prevalit ze strany na stranu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 22:05
- Nahlásit
cernej caj
mela predni a kachna pise zadni, tak to bude jeste asi neco trochu jinyho, du googlit
Prast jak uhod. Urvanej meniskus vetsinou coby bonus. Operace asi Besinku nemine. Chjoo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 22:18
- Nahlásit
jj, je to fakt hruza ta epidemie, fakt se musi stopnout!
besinka myslim je taky mladice, tak 8max, ne?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 22:31
- Nahlásit
cernej caj
No zacla si to ty, tak to laskave stopni.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 22:33
- Nahlásit
kachna_
teda to je fakt epidemie nebo co, doufám, že nám se to vyhne, my už toho měli dost, tak přeju taky hladkej průběh jako u Feriny a Pindi.
cernej caj
jj, mě taky ježky jen vyštěkávaj a pošťuchujou, maximálně Kim ho vezme do tlamy a trochu ponosí, kdyby je zabili, tak by mě snad kleplo, to si něštěstí vybíjej na myších
zbrnd
tak horalku samozřejmě jen originál od sedity
ale fakt to radši nezkoumám, stačí mi,ž e to dobře chutná
Milka mi nechutnala nikdy, nemám ráda mléčný čokolády, takže to neposoudím, jeslti je o tolik horší než dřív
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 07:02
- Nahlásit
kachna ach jo... fakt epidemie
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 08:02
- Nahlásit
tady prsti a fouka vitr, vcera trochu mzilo, jinak to tu chrape. Cetla sem, ze na karlovarsku nasnezilo...
|