| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 19:46
- Nahlásit
Xerxová
to se tak někdo má, když má nežravýho psa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 19:51
- Nahlásit
|Výýbornou svíčkovou udělalo Koláče výýýbornou, mlaskáme si tu jak ......... jak Trolďas a čupky po druhý večeři
Rumíček neblul, ale dietku ešče dáme do zítra ráno
Fifi
Troldak jest objedna
ale to je rychlost" No tak jsem zvědavá, co paní dornová řekne a učiní.
U nás taktéž druhá večeře vítána, jak kdyby první nebyla.
Xerxová
no my musíme na zimu taky zasádlit, je jak radiátor a tetkon ešče ta dieta, to mu nepřidá.. Jen máme kapek komplikovaný - dvojitý krmení. Něco jinýho Bubi, něco jinýho Rum, eh.
Darenka
bomba fotky zrzavky ve tvaru žíznivý čáry a skoroklokana
birma
ty jo fakt smekám, tohle by mě zabilo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 19:52
- Nahlásit
nojo - ale bojím se, aby na mě neposlali psociálku že ho trýzním hlady. Vypadá tak trochu jak stažený z kůže - chodící anatomický atlas
Nežravá byla i ta první doga - Arona - ale ta byla děsně vybíravá od malinkata. Tenhle začal stávkovat až s dospělostí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:04
- Nahlásit
PetraK
Smekat netřeba, to můžeš až bude jasný, že to mám za sebou, pokud budeš mít takovou potřebu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:06
- Nahlásit
Něco pro kafe
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:19
- Nahlásit
PetraK
Rumíček neblul,
Tak huuuf, blbounek.
jak Trolďas a čupky po druhý večeři
Ty si mlaskaj ted po pajsliku s cervenou repou a vlockama. Svickovou nezavidim, nejsem omackova, ale kdyz ji zvladnes, tak ses zdatna kucharinka.
ale to je rychlost
Jo, akorat to klaplo, ze tu zitra bude a ma volno. Tak uvidime.
Xerxová
chodící anatomický atlas
To teda, svaly na nem jen hrajou! To jsou kejticky, to jsou bicaky!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:23
- Nahlásit
svalnatec to on je... už jen ty žebírka trochu obalit...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:32
- Nahlásit
Xerxová
Nebo si bude zebirka obalovat jen v pripade nouze, Kremyl je taky celej zivot stihlice stihla. Kolikrat na ni hrajou a vykrmit ji moc nelze, coz nakonec jen dobre, kvuli kloubum a tak.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:36
- Nahlásit
jo a hezky svítí hvězdičky a už je pod nulou. Ráno jsme měli mínus pět, uvidíme, na kolik to klesne zítra. Kytky, co se letnily venku, už máme všechny doma...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 20:53
- Nahlásit
Xerxová
Ja vcera po tme sundavala truhliky z oken, jak prituhovalo. Tak pomalu pulka rijna, dalo se to cekat, jindy i snih lezel.
Jak Pindik, vlkuuu, srusta, neskace na kreslo a hoji se??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:13
- Nahlásit
Zábava pro dva v rekonvalescenci aneb bordel o dvou krabicích.
S novinama a pár piškůtama. Zatímco BubiBubi okamžitě svou krabici otevřela a vyrabovala, tak Rumíček skončil s krabicí nasazenou na hlavě . Bordel. Velkej bordel dělali BuboRumíčci. I přišel Brtnik s dotazem, kdo tady dělá takovej bordel. POdívala se na něj krabice s tělem Rumíčka a Bubibubi s kusem novin na čenichu. A že nevědi, kdo by to mohnul bejt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:15
- Nahlásit
Fifi
Kremyl je taky celej zivot stihlice stihla. Kolikrat na ni hrajou a vykrmit ji moc nelze, coz nakonec jen dobre, kvuli kloubum a tak.
Tj, Ciráty měl 10.10. 11 let . Od sedmi má syndrom cauda equina.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:16
- Nahlásit
Fifi
Tak huuuf, blbounek.
no jsem ráda, tak snad (i když po určitý době po jídle mi přišel kapek zaraženej jak prdy. Nekašle. Ale stejně bude mít chvilku klidovej režm.
Jo, akorat to klaplo, ze tu zitra bude a ma volno. Tak uvidime.
tjo, to je parádička!!
Xerxová
no Rumíček je taky pěknej žebřiňák. Přitlačila jsem mu s dávkama, ale tetko ta dieta... a vižla taje jako sníh.
birma
že to mám za sebou,
a toho já se nebojim, že to nedáš, si magor.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:16
- Nahlásit
kachna_
Tj, Ciráty měl 10.10. 11 let . Od sedmi má syndrom cauda equina.
A MEGA GRATULACE K TAKOVÝM OSLAVENINÁM !! ZVLÁŠŤ S TOU DIAGNÓZOU!! PODRBEJ HO ODE MNE, JO?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:26
- Nahlásit
Fifi
Jak Pindik, vlkuuu, srusta, neskace na kreslo a hoji se??
Pindík srůstá, krom křesla leze už i na válendu..dneska už se postavil i k žrádýlku a vyžral misku do dna...ven už nepajdá ale vyběhne...po třech...stehy zatím nežere...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:29
- Nahlásit
kachna_
Ciráty měl 10.10. 11 let
Ciratyyyyy, mega gratuliren, ses pasak obrovskej, koukej si ty naky kaudy ekviny nechat az schovat na opravdickej duchodek!!! Tumas neco dietniho.
A jedna pamatecni, fakt to sou uz 4 roky? Achich.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:33
- Nahlásit
vlk
Pindík srůstá, krom křesla leze už i na válendu..dneska už se postavil i k žrádýlku a vyžral misku do dna...ven už nepajdá ale vyběhne...po třech...stehy zatím nežere...
To je Pan Pindik, panecku, pasak, ehm ta valenda... A je skvelej, ze si stehu nevsima. Diky za report.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 21:55
- Nahlásit
vlk
.dneska už se postavil i k žrádýlku a vyžral misku do dna
Háleluja, hááleluja Figaroooo,
Fifi
pamatecni
eh.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:03
- Nahlásit
PetraK
Ja vim, promin... Ale.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:08
- Nahlásit
Fifi
ne v poho. jen jsem si zavzpomínala. Bylo to moc prima. Vidím Ciráty, jak se dycky přikohátal, jak jako mimochodem, omylem drcnul do Ešusa, kterej s výrazem "Co do mě děláš, ty debile, seš slepej nebo co?" začal levitovat a Ciráty s omluvným:Žiš ty naděláš, ne? Já nerad." odfordil dopředu. Aby se po nějaké době zase vrátil
Sedí mi tu na klíně a dělá čápa. Nereflektuje na to, že jsem mu výslovně řekla :"NE! RUme nelez mi na klín, vole!" Chvíli dělá čápa a pak sleze. Aby přišla Bubrdle a dělala berany berany duc!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:19
- Nahlásit
PetraK
Zábava pro dva
Bych řekla že pro4 jak to tak popisuješ
toho já se nebojim, že to nedáš, si magor
Já jo, magor sice sem, ale co když mi bude zimička? A co když bude chladno pejsáčkovi? Do stanu nám vezmu oběma ještě deky a Ádovi vlastní karimatku, ale s sebou to nepovleču...
Nereflektuje na to, že jsem mu výslovně řekla :"NE! RUme nelez mi na klín, vole!" Chvíli dělá čápa a pak sleze. Aby přišla Bubrdle a dělala berany berany duc!
Víš, jak by ti to chybělo, kdyby si klidně chrupkali a dlabali na tebe?
kachna_
Veliká gratulace!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:26
- Nahlásit
PetraK
Vidím Ciráty, jak se dycky přikohátal, jak jako mimochodem, omylem drcnul do Ešusa,
A jak mu to nevyslo s Balousem matheovic, kterej byl peacemaker..
Sedí mi tu na klíně a dělá čápa
Na hnizdeni je jeste brzo?
Aby přišla Bubrdle a dělala berany berany duc!
Na ty neni nikdy pozde!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:28
- Nahlásit
Už je tu zas!! zas dělá čápa a vine se jak lijána. Hópnul dolů, aby vzápětí zmizel s házedlem do obýváku a smykoval tam (a já trnu, kdy s tím rozmlátí sklo), když odsmykuje zpět rozhodne se Bubrdli dopřát totéž a čistí jí pupek. Vzbudí Bubrdli, která jde dělat berany berany duc.
birma
Bych řekla že pro4 jak to tak popisuješ
no venkoncem vlastn asi jo
ale s sebou to nepovleču...
počkej a jak budeš teda spát? JAKO JEN TAK?? TAK VELKEJ MAGOR SEŠ?
ak by ti to chybělo, kdyby si klidně chrupkali a dlabali na tebe
Vím, vím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:29
- Nahlásit
Fifi
Na hnizdeni je jeste brzo?
von asi hnízdí furt dělá čápa od malinkata.
Ostatně zajímalo by mě co to je.... když byl ščenátko, dělal to v náručí. Jen u jedněch dveří v baráku. Zakloní mocně hlavu, jako čáp. No a nebo to dělá, když mi sedí na klíně, prostě zvrátí hlavu. Vždycky. Jak kdyby jí měl odklopnou, nebo gumovej krk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:43
- Nahlásit
birma
Já jo, magor sice sem, ale co když mi bude zimička?
To je dost pravdepodobny, pres noc, aj Adamitovi. Blaazne!
PetraK
Ostatně zajímalo by mě co to je..
No dela capa. Trolda pro zmenu chodi po cloveku, mnouka a dela tlapickama kocourka. Hlavinku taky obcas zakloni, ale jelikoz na klin je bran minimalne, tak spis vestoje.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:43
- Nahlásit
PetraK
jak budeš teda spát? JAKO JEN TAK??
Nevim co je jen tak spát budu jako vždycky na karimatce, ve spacáku pod celtou. Adam bude mít podložku a obleček. Ale do stanu vezmu každýmu navíc deku a jemu karimatku a to fakt na hrbu 80 km nepotáhnu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:44
- Nahlásit
Fifi
pravdepodobny, pres noc, aj Adamitovi
Holt se obleču na noc, no když byla zima posledně Adamovi, tak mě vyšoupnul z karimatky, smrádek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:46
- Nahlásit
birma
Nevim co je jen tak
no ne jako bez noční košilky, to neee, to neee, to vim, že ne
na karimatce, ve spacáku pod celtou
ty vole. TEtkon nevim jak Ti teda řikat? Messner? Meresjef? voba bydleli v zimě venku. Fuj!
(jako ale.............. nejsi normální, nejsi)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:49
- Nahlásit
PetraK
Jestli mě vyděsíš a já se potáhnu s vložkou do spacáku a budou mě z toho bolet záda, tak tě nebudu mít ráda
jako ale.............. nejsi normální, nejsi
Aspoň sem líp zapadnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 22:49
- Nahlásit
Fifi
Hlavinku taky obcas zakloni,
taky?? no já to ešče nikdá neviděla, Štajnidlo jí úplně vyvrátí, odklopí, čekám, kdy začne cvakat zobákem
Trolda pro zmenu chodi po cloveku, mnouka a dela tlapickama kocourka.
Rumíček nechodí teda. Páč nevim jak by to v jeho podání dopadlo? Játra ve slezině, ledviny v žaludku..... . Kosourka dělá enem lísáním se. Na klín by taky byl brán minimálně, kdyby dbal toho, že ho tam NECHCI! Výslovně jsem mu to sdělila. A koho to zajíma?? jeho ne!
|