| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:24
- Nahlásit
cernej caj
Tak to jste měli "veselou noc" a ještě k tomu ta mrazírna v autobusu. Doufám, že se dáš přes den dohromady a neusneš v práci
Maya
na procházky jsem chodila s žábou přes rameno
Adéla má 2 pískací hračky, lítá s nima a píská a píská a píská, až vydávají jednolité pískání a k tomu stačí ještě výt a výt a výt. Takže v bytě už jí je dávat nemůžeme, sousedi by nás asi sežrali. Ale můžu to zkusit venku
Denyk
Máme se dobře se zrzkou. Dělá nám radost Je to pěkná potvůrka.
PetraK
Jejej, Rumíček sežral do neměl, že měl nevolnosti? Nebo to bylo od toho kašlíku? Snad už bude v pořádku!!!! Nutně mi oba zravečky musíš půjčit. Ještě doma nemáme žádnou houbu, tak by se pomocníci hodili
Míček s bodlinkama a otvorem pro pochoutky má a zajímá jí jen do doby vyprázdnění. Pak má bodlinkový míček na šňůrce. Tan jí baví akorát doma, protože jak drží šňůrku, může s míčkem mlátit a nejlépe to zní, když se trefuje do prosklených dveří . Chrochtací prasničce ukouska ocásek a to byl čas se jí zbavit - aby se nedostala na vnitřek Ale ono se časem určitě něco najde, co jí zaujme a co bude úplně TOP
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:26
- Nahlásit
Ad sama doma:
Asi byla tůze hodná. Soused z vedlejšího bytu prý nic neslyšel a doma nic nezničeno. Tak snad OK. Musela jsem OKAMŽITĚ podat zprávu pantátovi, protože ten to prožívá ještě tak asi o 50% víc než já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:36
- Nahlásit
Darenka
hodne piju caj a tak hodne beham na zachod, tak nemuzu usnout asi sem se nachladila, vcera sem nepila a taky sem behala vic, nez je norma
vidis, venku by mohly byt hracky fajn a ohla by se na ne ven tesit
tak to je skvely
ps: na jak velky dite je vhodny triko pro ferinku?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:42
- Nahlásit
cernej caj
díky za tip na grancle, teď mám občas možnost sehnat masenko z bio farmy, takže trochu ovařím, občas těstoviny, páč je zas hubenej jak lunt no tady na fotce zas tolik nevypadá, ale už je zasejc brontosaurus
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:44
- Nahlásit
A něco z našeho krásného podzimku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:45
- Nahlásit
denyk
tak to je supr s masikem, tak snad na zimu trochu nabere. Jinak ty houby sou bozi, kolik jich mas
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:53
- Nahlásit
Darenka
Máme se dobře se zrzkou. Dělá nám radost
tak to má být jsou na světě proto, aby nám dělali radost
cernej caj
Jinak ty houby sou bozi, kolik jich mas
byli jsme 4 a dala jsem zákaz vycházet z lesa, do kdy nebudou plné koše . Nechci se vytahovat, ale ten největší koš byl můj (nenechala bych jít třeba Hobítka s velkým košem po lese )
(byl tu Pavel staťkou a Honza)
Byli nadšení
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:53
- Nahlásit
denyk
nejen na fb, ale už i tady provokuješ s houbama???
cernej caj
tipovala bych tak na šestiletý dítě, ale jestli to nebudeš kupovat dneska, tak můžeš Ferině změřit hrudník kolem dokola a podělit to dvěma na šířu, co se uvádí u velikostí, to už se dá dohledat na netu a tuším 4letá neteř má šířku 34 nebo tak nějak
Darenka
tak paráda jak je Adélka hodná, to byl jistě páník potěšen
PetraK
vy teda máte furt něco, tak už zase kašel? tak snad bude Rumíček brzo v pořádku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:55
- Nahlásit
Darenka
hračky, lítá s nima a píská a píská a píská, až vydávají jednolité pískání
Bukís má plyšového havrana, ten dělá krá krá (bo tak nějak) a Bukís se ho bojí, jak začne krákat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:56
- Nahlásit
denyk
tak i ve 4 to je solidni vykon, to ste meli fajn ztravenej vikend asi
Maya
no kdyz ja pak pudu az ve ctvrtek zas do prace, tak bych obehla ty sekace dneska, protoze dalsi 3dny ktery nebuud spat me desi
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:57
- Nahlásit
Maya
ale už i tady provokuješ s houbama???
auuuuu
teď už jsou hodně plesnivé. Já stejně většinu rozdala, po sousedech. Aby mě pak zas v létě mohli zdrbnout, že nevím na kterou hňápu mám kulhat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 12:58
- Nahlásit
cernej caj
včera nás bylo 6, ale taky fajn úlovek, kotrče, kováři....byli jsme asi 3hoďky, ono taky než čék doleze někam, kde není plno lidí, tak to taky trochen trvá...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:01
- Nahlásit
Nějaký tip na oblíbený koláč z jablek?
Mám jich hafo, Hraběnčiny řezy znám, Normandský koláč znám, Jablečný od Babici znám, štrůdl taky kupodivu znám
Kámoš slaví o víkendu 40 tiny, tak chci něco upíct a kalvados
do té doby nestíhám vyrobit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:03
- Nahlásit
cernej caj
tak to odhadneš, případně vem radši větší, sešít to můžeš vždycky a nebo si nepamatuješ, jak měla obvod na kšíry?
tady máš nápad na bezlepkové jídlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:03
- Nahlásit
denyk
jablečnej perník?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:06
- Nahlásit
Maya
jablečnej perník?
to je něco jako cuketová buchta a místu cukety jablka?
http://recepty.vareni.cz/cuketova-buchta-s-orisky/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:06
- Nahlásit
cernej caj
, jak ten pruban ovazat?
no pro vás asi pruban nejde, to jsem psala, jako že za bubu, spíš to třičko,
veci ona trha dost rada
nejde to odstřihnout, zastrčit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:12
- Nahlásit
Darenka
Ale můžu to zkusit venku
no to ne můžeš, ale MUSÍŠ!! to je přesně ono.
že měl nevolnosti?
nene- vypadá to na kašlik.
ad ty hračky - vynajdi nějakou která jí baví a reaguje jaks psala Maye a to vyhraď vyloženě ven. Klidně i pískací prasničku, bude to hračka odměňovací, něco pro co poběží za tebou. Zkus to venku, klidně i ten míček co se s ním mlátí do makovice, uvidíš z jejího projevu. Není to hračka neustále dostupná, je to vzááácnost.
Ad sama doma:
Asi byla tůze hodná. Soused z vedlejšího bytu prý nic neslyšel a doma nic nezničeno.
A JUCHÉÉÉ!! gratuluju moc.
denyk
hééj krásnej Bukvička!! a krásný houbičky!!
Maya
vy teda máte furt něco, tak už zase kašel? tak snad bude Rumíček brzo v pořádku
no pevně doufám, že to půjde rychle. Zatím to s ním nějak významně nelomcuje. Ven jen krátce, a v oblečku Bylo to ftipný, když jsme v dálce míjeli sousedku s am. bezsrstým teriérem a teroška tvrďanda, stejěn jako její peruánskej brácha, takž oni ač nahatí, tak žádný obleček a ohaří Rumajzl si pochodoval v oblečku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:13
- Nahlásit
Maya
tady máš nápad na bezlepkové jídlo
vole!
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:19
- Nahlásit
cernej caj
tip na granule mi davala Haza ale dle slozeni kdyby ti dosli napady bez kuratka pro bukise
rozhodne!!! tyhle jsou rozhodne vyjimecne kvalitni!! šupa tip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:19
- Nahlásit
denyk
Jablečná bábovka a pak jsem měla recept na nějakej rádoby keltskej, jen byl až moc sladkej (říkám jako člověk, co je schopnej jíst samotnej moučkovej cukr)
Darenka
U nás je nejoblíbenější hračkou prokouslej volejbalovej míč, pískací míček a přetahovadlo flísový. U míčků je pro Adama zajímavější buď když je kopnu, nebo mrštim o zem, aby se odrazily, házení je prej nudný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:23
- Nahlásit
A jináč nemám vůbec radost z tý zimy. Představa dvou nocí ve stanu a jedný pod širákem v tomhle mi bůhví proč nejni ouplně příjemná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:23
- Nahlásit
birma
říkám jako člověk, co je schopnej jíst samotnej moučkovej cukr)
co může bejt sladší jak cukr?
Jablečná bábovka, hm trochu obyčejná nebo?
Ten Normandský je dobrý, někdo dává ořechy, někdo zase né ale přidává štamprli kalvadosu...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:25
- Nahlásit
birma
Představa dvou nocí ve stanu a jedný pod širákem v tomhle
tak tohle si nechci představovat ani ve špatným snu, kámoška z Komorní Lhotky mi psala, že mají bílo...a my ráno -4 brrrrrrr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:32
- Nahlásit
denyk
co může bejt sladší jak cukr?
Stévie asi 300x ale tu jsem do toho koláče nedávala, tak nevim
my ráno -4 brrrrrrr
To mi ani neříkej! Zmrznu! Evidentně je na čase pořídit na příští sezonu novej spacák...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:35
- Nahlásit
denyk
to je něco jako cuketová buchta a místu cukety jablka?
no jo, zjablek je to takový vláčnější
na vrch ještě leju čokoládovou polevu a sypu kokosem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:42
- Nahlásit
birma
Představa dvou nocí ve stanu a jedný pod širákem v tomhle mi bůhví proč nejni ouplně příjemná
to by mě zabilo , brrr.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:48
- Nahlásit
denyk
Ty jsi provokatérka s těma houbama. A Bukísek vypadá dobře, žádný kost a kůže. Však mu taky podstrojuješ masíčkem
Hračky - postupně vyzkoušíme všechny - uvidíme co se uchytí
Přeju hezké odpoledne všem. My jdeme v 16 hod procházkovat se známými koliemi. A teď musím makaaaaat.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 13:56
- Nahlásit
Maya
zjablek je to takový vláčnější
no já ho právě dělám z cukety z mrazáku, takže taky vláčný.
Dávám jak píšeš kokos-ale do těsta, višňovou marmošku a čokoládu.
birma
Stévie asi 300x
ale tak to jo, no nepředpokládám že by ten koláč byl z ní.
To mi ani neříkej!
neříkám, jen píšu včera bylo ještě v poledne v na kraji kde nesvítilo slůňo pěkně namrzlo...
Darenka
Bukísek vypadá dobře, žádný kost a kůže
né je fakt hubeňour a má pořád hlad
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2015 14:17
- Nahlásit
Maya
nepamatuju, pac sem ho brala podle obvodu krku...
husty
birma
u bilusky? dobre ti tak nakladas si sadomasochisticky akce, tak se vsim vsudy (kup si hrejivy pytliky)
|