| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
Poflusanou
a prosim tě dyk sou zvyknutý
Xerxová
protože suchý rohlíky nežere.
tak mu to máš dát jako stranickej úkol a i tak myslím, že kdyby byly v tý krabici, tak by s tim řádil pro tu zábavu a vyrobil by ji
tak nedávj párky, když je nežere, dej sýr, nebo kousky masa, cokoliv co nezasviní předsíň
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 15:47
- Nahlásit
Maya
tak hlavne to uz muzu poslouchat neco pres abradio kdyz online... dost mi vic vadi, ze do telefonu prestavaj davat prijimac na radio, a uz mas jen moznost online/offline
no prave
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:02
- Nahlásit
hledání MHD, třeba se někomu bude hodit
http://www.svetandroida.cz/mhd-tabule-jizdni-rady- 201510
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:04
- Nahlásit
cernej caj
no tamta apka rádio je podle toho co píšou na 2 hodiny offline
jakože už nedávaj rádia do tlf? já tam rádio mám a stejně to neposlouchám, ale pravda je, že v nouzi největší se to hodí a lepší něco než nic
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:06
- Nahlásit
PetraK tak sýr žere výhradně nezdravý - buď taveňák nebo uzený... pssst je po paničce. S kvalitními sýry se může jít páník bodnout. Občas si kus staré goudy od úst utrhne - a psisko se tváří, že bude otráveno...
Kousky masa by šly. Tedy pokud by to nebyly třeba kousky masa ve zbylé dětské omáčce. Fuj - zbytky dětské stravy si máme dojídat sami...
Prostě je to zmetek... miluje piškoty (a tatranky na výletech), miluje syrové a vařené maso (ale už ne vnitřnosti a rozhodně ne uzeniny). Nemusí ryby.
Ovoce - někdy banán a někdy jablko. Sladké!! Jinak ne. Rád meruňky a meloun a jahody. Zeleninu - co dorostl, tak někdy tak akorát mrkev. Sladkou!! Miloval okurku, rajčata... už nee.
Může kvalitní tučný jogurt a tvaroh. Ale ne často. Dětské hnusy typu smetánků neeee. Nikdy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:11
- Nahlásit
Xerxová
třeba by radši granule?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:27
- Nahlásit
Maya
jj pisou tam, ze si muzes sosnout 2h dopredu ale tak moznost radia je lepsi, nejses vazana na ten internet...
Xerxová
uzenej je nezdravej? to ja jim taky
meloun maji radi i nasi. mam na neco chut
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:31
- Nahlásit
Maya on dostává i granule. Dostává granule s masem. Občas ten jogurt či tvaroh, ale ne pravidelně.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:46 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
birma
Mně třeba to o kouři v hospodě nepřišlo jako stěžování si, ale jako konstatování, že tam kouř byl a že on na to nebyl z domova zvyklej. To psaný slovo holt vnímá každej jinak
No vzhledem k tomu, že tam tímhle vysvětloval, proč mu přišlo, že snad není na Zemi, tak bych si dovolil tvrdit, že charakter stěžování to má. Nebo jaká jiná pohnůtka tě napadá? Je to tam popsaný jakože přicházející armagedon či tak něco ...
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 16:56
- Nahlásit
Maya
mě taky nepřipadá, že by si na ten kouř stěžoval
a jako inzerce na učitele angliny v devadesátejch??? to byly fakt na sloupech s tlf, vždyť to nebyl ani net a jediná inzerce byla příšerná anonnce
Tak připadat ti to tak nemusí, ale popisuje to tam jako hrozně důležitou věc...pokud ne tak pak asi nic důležitýho krom toho staromodniho letiště nezažil, tak nechápu, proč to vlastně píše a o čem to má svědčit.
A s tou inzercí not o se nezlob .... byly noviny byla radia, byly plakaty, bilboardy a vlastne skoro vse co dnes... internet teda ne nebo pokud uz jo rozhodne nemelo smysl ho k reklame moc vyuzivat u nas, ale moznosti byly...nebo mi chces tvrdit, ze v Práglu mělo smysl inzerovat až od doby, co je net v každý domácnosti? Vsadím se, že i v tom metru byly plochy vyhrazený pro reklamu a že je někdo vlastnil a někdo pronajímal .... takže prostě typicky český ojeP ....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 17:29
- Nahlásit
zbrnd
mně to přijde, že ho to zaskočilo, neznal to, ale to přece neznamená, že si na to stěžoval, ne?
Tuším že Maya tu psala o Finech, že se všude přezouvaj, snad i do hospody či co. Jestli jsem to pomotala, tak si představ hypotetickou zemi, kde by to lidi prostě dělali. No a mě by to v případě, že bych tu zemi navštívila a nevěděla bych o tom předem, taky zaskočilo a zmiňovala bych to, přestože bych si na to nestěžovala. Prostě by to pro mě bylo nový/zajímavý a tak bych to zmínila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 18:33
- Nahlásit
Chcije a chcije. Uz to bylo sakra potreba. Navic idealni pocasi na "klidovej" rezim pruhatej.
kachna_
Co Beska, kdy jdete na operaci, jdete-li? Achjoo.
Xerxová
Pak všechno naporcoval a rozsypal a pak se snažil ten prach slízat... Všude flusy, kusy rozmatlaných papírů a drobečky piškotové...
Jiste byl velmi spokojen. Vic takovy zabavy.
Janiii
Terez teplotu, třesavku - snad je "jen" nachcípaná od nás ráno byla dobrá, tak uvidíme odpoledne
Doufam, ze je v poradku! Epidemie podivna, fakt tady.
cernej caj
Zitra jdete na stehy nebo na kontrolu, pamatuju si to dobre?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 18:45
- Nahlásit
Fifi
tak to je dobre, ze to pocasi je aspon trochu dobry na klidnejsi rezim.
jojo, pamatujes si to dobre, stehy se uvidi ale budou ji sundavat ten ovaz nohy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 18:47
- Nahlásit
cernej caj
Tak sebou nesvihni, az uvidis jizvici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 18:48
- Nahlásit
Fifi
no snad to zvladnu, ale tak ted uz to bude dobry, asi co mel na fotce pinda, to by bylo asi mnohem horsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 19:06
- Nahlásit
zbrnd
to snad nemyslíš vážně, že nějaký jednotlivec by měl na reklamu v rádiu nebo na bilboard
jediná inzerce byla v novinách a už tě vidím, jak někde v cizí zemi, kde ani neumíš jazyk, víš hned kde a jak inzerovat
plakátky na sloupech jsou běžný ještě dneska, teda nevím jak u vás, ale v Praze jo a tenkrát byly fakt všude, tak se ani nedivím, že když to viděl, tak si taky nějaký pověsil, bez znalosti jazyka nejrychlejší cesta jak začít vydělávat alespoń něco
o těch Finech jsem to psala já, že se zouvaj v hospodě, kině a všude a přesně jak píše birma, taky bych z toho byla tak auf, že bch to zmínila, kdyby se mě někdo zeptal co mě v nový zemi překvapuje
náhodou je to zajímavý číst jak nás cizinci viděj, paradoxně co on třeba vůbec nezmínil a zmínit to nezapomene většina Američanů a Angličanů, jsou nahý malý děti na veřejnosti a chlapský vochcávání ulic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 19:13
- Nahlásit
cernej caj
tak ten límec si ještě nechte, může si to oblemcávat až jí sundaj obvaz a to by asi taky ještě neměla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 19:25
- Nahlásit
Maya
jj, to urcite, jeste ho vracet nebudem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:14
- Nahlásit
Děte do háje!!! Adam zvracel a je dovnej zatim doufám, že je to hovězí ooháňkou, co měl včera k večeři nebo šlachou, co dostal dneska. Jestli bude divnej i zejtra dopo, tak nikam nejedem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
Hele, zvraceni sem psi sunes ty, zmena od ortopedie.
Tim jsem samoze chtela rici, at Adamit neblije a je v poradku.
Jdu na masage pruhu. Jeste sem si dle sepsanych kroku o tom neco hledala, at neudelam chybu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:29
- Nahlásit
birma
zatim doufám, že je to hovězí ooháňkou,
tipuju oháňku, jsou tam takový tý bílýýý částečky, který psům občas dělají potíže v trávení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:29
- Nahlásit
Fifi
pjéékně masíruj, ať se pruhy narovnaj.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:39
- Nahlásit
PetraK
Este si studuju po netu radsi, ale zkazit snad v ty predepsany procedure nemuzu moc. Navod visi na lednici, pruh se mihnul s botnickovym ulovkem, smejd. Tak jdu na to, usednout pred lednici a ... Podrbani zrzavcum, snad byl oblecek jiz na spravnym tele dnes.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:43
- Nahlásit
Fifi
To nejni pravda! První blul Rumíček...
PetraK
Taky doufám, že je to oháňka. Věřim, že mu nic moc nejni, ale představa, že zejtra bude divnej, nikam nepojedem a mě tu bude celej víkend hopikat nabuzenej, nevybitej zdravej pes se mi nelíbí. Jenže kdyby se mi jen trochu ráno nezdál,tak honikam nepotáhnu, žejo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:48
- Nahlásit
Fifi
pochopila jsem, že to není protahování, ale masírování rukou - dlaní ? A mačkání jednoho konkrétního bodu? To zvládněš Fifijová, páč jsi zvládla jinší věci.
pruh se mihnul s botnickovym ulovkem, smejd
don debílos! a předpokládám, že se s tim pak někde ukryl a je to "don debílos inkognítos! "
birma
První blul Rumíček...
a to je pravda teda, blul v sobotu večír.
že je to oháňka.
je. Ešus taky vždycky vyhodil to bílý - tvrdý ani kost ani chrupavka. Nejd jim to trávit.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:55
- Nahlásit
tak kdo vyhraje kameru
https://www.krmivopurina.cz/ocimapsa/?utm_source=G DN&utm_medium=banner&utm_content=borderkolie1_sout ez_CZ&utm_campaign=ProPlan_P15NSTC0826I
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 22:57
- Nahlásit
teda další epidemie, tentokrát blicí? tak snad bude Adamita v pořádku a budete moct vyrazit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 23:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
pochopila jsem, že to není protahování, ale masírování rukou - dlaní ? A mačkání jednoho konkrétního bodu? To zvládněš Fifijová, páč jsi zvládla jinší věci.
Ono je toho vic, cca pet bodu ma ten navod, protahovani zadny, jen jeden bod je dulezitej v jednom kroku. Jsem si jista, ze neco delam ne zrovna spatne, ale mohlo by to jit lip. Z ceho ovsem ulitava jsou ty balzamy na zaver, byl jak v rausi, do ty doby byly pruhy hemzivy a remcaci a prudivy, jak pytel blech. Pak pytel blazenych blech, mzourici ociska a mlaskajici nadsenim. Prijemne stravena skorohodinka, zejtra se snad bude tvarit jeste tvarneji. A ja se velebim, pardon, po jeho hysteraku se strihanim drapku v lete, ze sem si ho fakt zacala opracovavat a denne s nim manipulovat. Jinak by se z teho ted pokakal, nebo ja.
Jo a :
don debílos! a předpokládám, že se s tim pak někde ukryl a je to "don debílos inkognítos! "
On si snasi na kupicky, a na "copak to mas?"se aktualnim ulovkem prijde pochlubit, takze nebyl don inkognitos, prisel bezelstne ukazat a vymenit za lepsi matros.
birma
Taky doufám, že je to oháňka. Věřim, že mu nic moc nejni, ale představa, že zejtra bude divnej, nikam nepojedem a mě tu bude celej víkend hopikat nabuzenej, nevybitej zdravej pes se mi nelíbí. Jenže kdyby se mi jen trochu ráno nezdál,tak honikam nepotáhnu, žejo...
Tak mas rozum, a priste mu ohanku nedas. Preju, at to neni zadna blitkoviroza a je cajk.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 23:56
- Nahlásit
PetraK
Adam vyhodil akorát šťávy z jablek. Ale oháňku občas dávám a nikdy nic. Rozhodně už má výrazně lepší náladu, tak mi spadl šutr. K večeři dostane rejži, ale tváří se, že si dá před véčou ještě jabko, co má na pelechu...
Fifi
Doufám, žes pruhy hezky promasírovala a že se jim to líbilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2015 23:58
- Nahlásit
Fifi
Tak mas rozum, a priste mu ohanku nedas
No asi ne před trekem. Jinak ji měl už minimálně 6x a nikdy s tim neměl problém. Naopak oblibujem oba to, že ho to zabaví na víc jak hodinu, než povečeří
|