Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:51
- Nahlásit

zbrnd
tak naštěstí dvě třetiny těch značek ani neznám, ale Figaro šlo do kopru už před časem, tak alespoň vím proč
Cote dOr ta nová řada je šit největší
asi si zase budu dělat čokoládu doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 16:38
- Nahlásit

zbrnd
moc sem to nepochopila, jakoze vsechno tohle je na pikacu a nekvalitni?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 16:41
- Nahlásit

čaj osvěta kuchařská... tažené těsto se "vytahuje" prsty (nebo vyvaluje válečkem) do dááálky a šíííířky tak dlouho, dokud není průsvitné. Základem je těsto z hladké mouky (lepek zapracuje). Kdybys chtěla recept, klidně dodám

Svého času to bylo to jednodušší těsto na záviny, dokud se neprodávala polotovarová či zamražená listová těsta.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 16:52
- Nahlásit

Konečně ta bestie spí
A Osoblažsko máme přihlášený. Huž se těšim

Xerxová
hlavně je tohle těsto milionkrát chutnější. Štrůdl z listovýho je proti němu ošklivej.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 17:12
- Nahlásit

pro Fifijovou - výsledky z MS agi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 17:22
- Nahlásit

Xerxová
me prave spis zajimalo, co to vubec je, protoze sem to nikdy neslysela

birma
tak si to moooc uzijte, castecne ti hrozne zavidim budes mit auto?

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 17:33
- Nahlásit

cernej caj
mamka si udělá dovču, tak musim doufat, že nebude lejt a že Adam nezbourá stan, když ho v něm chvilku nechám možná bych mohla pořídit kolík, ten starej jsem ztratila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:04
- Nahlásit

birma
ajoo vlastne, tos psala ze si tam pochodi a zavzpomina bych ti mohla pujcit ale netusim, jak predat...

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:12
- Nahlásit

cernej caj
v pohodě nevím, jestli ho kupovat, nebo jestli bude stačit stan, většinou se tam chová slušně

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:30
- Nahlásit

Tak jsme zpet. Diky jeste jednou birmici, ze ji napadla dornovka.
Nejsem paranoidni, Troldik ma skutecne problemy. Ma hnutou panev, krivy zada, velmi bolestivou pravou kycel, hnuty spojeni mezi panvi a zadama, pretezuje levou stranu... Na vlastni dornovku nedoslo, protoze se nejdriv musi uvolnit ty ruzny spatnosti, mam furu masazi, ktery mu mam provadet. V nedeli repete a uvidi se.
Jsem strasne rada, ze jsem tam jela - ted se s tim da jeste pracovat a porovnat. Huuuuuf. Jen ted budou zajimavy tri dny, ma mit po dnesnim rovnani klidovej rezim. Ehm...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:34 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
moc sem to nepochopila, jakoze vsechno tohle je na pikacu a nekvalitni?
podle mne pokud neni tak bude co nevidet..no nevim jestli nekvalitni, ale budou v tom stopro usa-dobroty jako treba origos usa glukzo fruktozovy sirup a jine chutovecky z patentovane GMO soji atd ), uz nyni to je des ..

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:35
- Nahlásit

pro kafe a Fajfku

Fifi
chuděra malá! Ten klid nepodceň, taky mi to kladli u Adama na srdce, že by se mu to mohlo vrátit do původního stavu a ošetření by tak bylo zbytečný... Doufám, že se to povedlo podchytit ještě včas a silou společnou ho srovnáte chlapečka.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:36
- Nahlásit

Fifi
a jak se choval pindík? Líbilo se mu to, nebo by tam radši nebyl?

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Nepodcenim, stejne mi jeste neni uplne dobre, tak budem sedet u cvakani oba na zadeli doma. Bylo mi ho lito, moc moc bolelo, coz by nemelo, proto zmena planu. Zrejme si coby malinkej hnul s kycli pri litani a pak uz to jelo samospadem... Musim pochvalit tu pani, profik kazdym coulem, nadeje na srovnani je vysoka.
a jak se choval pindík? Líbilo se mu to, nebo by tam radši nebyl?
vtrhnul tam jak velka voda, pak ho presel po prijemnych masazich humor a plakal, narikal, boleloo... Dalsi masaze uz mu byly prijemny, tak se zklidnil.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:44
- Nahlásit

Fifi
plakal, narikal, boleloo..
chudínek
Musim pochvalit tu pani, profik kazdym coulem, nadeje na srovnani je vysoka.
Tak to je moc a moc dobře! Myslela jsem na vás a jsem moc ráda, že to půjde porovnat

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:48 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Maya
tak naštěstí dvě třetiny těch značek ani neznám, ale Figaro šlo do kopru už před časem, tak alespoň vím proč
Cote dOr ta nová řada je šit největší
asi si zase budu dělat čokoládu doma

Figaro jsem chtel koupit dnes mamce a kdyz jsem ta uvidel logo Mondelez, tak jsem to vratil do regalu .... to logo fidorky tam maji blbe, patri tam samo sebou cela opavia....sote d or nebo jak se to jmenuje znam jen jako hnus, na Milku jsem i zde nadaval hodnekrat a dnes uz chapu, proc tedy neni Milka jako Milka .... bohuzel ta jejich fabrika/y v PL produkuje humusy neuveritelny .... koupil jsem mamce dnes Kinder coko ale zcela s nejistou rukou neb je otazkou, komu vlastne patri to Ferero .... je to sileny ...protoze kdyz si vzpomenu na dobu, kdy jsem podnikal v oboru, tak Cadbury bylo v Evrope jednicka a celosvetove dvojka v produkci cokolady(a koupili je...) ... pak jsem se pred par lety zacal divit, jakto, ze je Cadbury v Kaufu tak levne a chutna skoro tak hnusne jak Milka z PL no a nyni to chapu. Jenze co si koupit? Asi nic....za chvili pak bude ale jediny vychodisko utrapit se hlady :/

zbrnd
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 18:53
- Nahlásit

cernej caj
delas si i statistiku kolik lidi klikne protoze sou zvedavy, co tam bude?
ne, ale nechtel jsem, aby Fifi byla moc namyslena, ze tu bejvaj jen jeji fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:14
- Nahlásit

zbrnd
já už kupuju jen čokoládu a bonbošky Lindt ve spešl obchodě v podstatě, jediný na čem ujíždím z krámu jsou horalky a to radši nezkoumám kdo a jak to vyrábí, zatím chutnaj furt stejně
Fifi
ty jo, chudák Trolda, tak snad ho napravěj, ale zase dobrý, že se to dá řešit takhle a není to nic vážnějšího

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:23
- Nahlásit

Fifi
tak to zni dost desive, ale tak supr, ze ste to odhalili a bude z tebe ted pani maserka, jo?

a tak snad to do te nedele uvolnis, aby to uz bylo i na srovnani a snad teda to pomuze a nebude tam nic k veterinarnimu reseni

jinak teda chudak pindik pruhovatej, ze ho to bolelo ale za par dni to bude uz dobry, hlavne supr ze je profik a ze to dela dobrej dojem a bude i vysledek

zbrnd
aha takze to je jako pod firmou mondelez vsechno? tak to jak ma jeden majitel tak to pude asi casem fakt vsechno

zbrn navic vychodisko bude, vlastni zahradka, slepice, kralici, prasatko od souseda... ale to je jak navrat do stredoveku, plny obchody jidla, ktery se bojis jist kdyz si to mzes dovolit a kdyz nemuzes, tak ti nic jinyho nezbyva a pritom to uz ani napul jidlo neni...

Maya
ja znam slovy 4 a to treba milka je mega hnus, si radsi zas koupim kakaovy maslo a udelam si falesnou domaci cokomusli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

birma
to je odkaz i pro xerxovou, maj tam svetr od kama, to si myslim pochvalovala ze to nosi

(jen ja dosla k nazoru, ze uz asi nebudu skoro kupovat v nekterych pripadech damskou kolekci protoze je neuveritelny, ze i na to ze su spis mensi mi ze vseho lezou zada a ten svetr ac je teda bozsky teplej by byl asi o ledviny

jeee a maj tam "moji" tilak trango

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:29
- Nahlásit

cernej caj
nebude tam nic k veterinarnimu reseni
S timhle by vet prave nic nenadelal. Max rtg, doporuceni klidu a pripadne prasky na bolest - coz je zcela kontraproduktivni.
bude z tebe ted pani maserka, jo
Uvidime, mam i nejaky balzamy spesl, snad budou pruhy drzet. Ted je videt, jak to ma slusne "rozhejbany", prvne ho ta nozka a pes poboliva. coz je jen dobre.
teda chudak pindik pruhovatej, ze ho to bolelo
Tohle necekal nikdo, on je hysterickej, ale rev to byl ukrutnej na chvili.
Vy mate vlastne dneska Ferinu tyden od operace, vid? Prolitla jsem vas, v kleci vypada ublizene, jen at srusta a hoji se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:32
- Nahlásit

Fifi
to je jasny, to je k nicemu. Vim, jak sem to mela ja s kolenem, po dornovce obrat k lepsimu a podle doktora se s tim neda nic delat, ze... takze sem to jako myslela tak, ze je supr, ze to nebude nic takovyho, co by bylo nutno resit nejak operaci a tak.

akorat ja bych se bala, jeslti nemuzes nejak blbe sahnout? ale asi ty masaze a tak sou bezpecny, ze by to melo byt OK. Ja su zvedava, zda dostanem nejaky to cviceni ve ctvrtek uz.

jj, tyden, a nastesti pohodicka, mela sem ji chvili dneska venku, na voditku a jeste na pomazleni v posteli, ale jinak vzorne travi vetsinu casu v kleci, takze urcite srusta poradne

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:38
- Nahlásit

cernej caj
Co ja mam provadet jsou jen masaze, plnou plochou dlani, a pak jeden bod, kterej mam presne ukazanej. Takze uskodit nemuzu.
ale asi ty masaze a tak sou bezpecny, ze by to melo byt OK. Ja su zvedava, zda dostanem nejaky to cviceni ve ctvrtek uz.
Tak vy si asi pockate nejakou dobu, nez sroste. Ale zjara, proc ne, se taky poohlidnout po nekom v okoli.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:39 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

cernej caj
jen ja dosla k nazoru, ze uz asi nebudu skoro kupovat v nekterych pripadech damskou kolekci protoze je neuveritelny, ze i na to ze su spis mensi mi ze vseho lezou zada
zrovna mně to povídej (no vidíš, tunel na ledviny musim přidat do seznamu dík!)
ale tady je to jedno podle mě - zahlasuješ a za těch vyhranejch 10 000,- si můžeš nakoupit něco zcela jinýho
nastesti pohodicka, mela sem ji chvili dneska venku, na voditku a jeste na pomazleni v posteli, ale jinak vzorne travi vetsinu casu v kleci, takze urcite srusta poradne
to je moc dobře kdy máte kontrolu?
edit: jsem tupoň, odpovídat nemusíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:46
- Nahlásit

Fifi
myslela sem nejaky staticky cviky s nohou, videla sem na netu ruzny natahovani vleze psa a tak, tak to sem myslela.

Tak to je supr, ze presne vis co a jak a nemuzes sahnout vedle

birma
ale ze se nekdo s metrem devadesat nevejde ze mu to je kratky, to se da spis pochopit nez u trpaslika

a spacaaak!

jj, vim ze to je jedno a taky sem hlasovala pro neco jinyho, nez to trango, kterymu konecne zacala sezona. a dostanu asi k narozkam boziii vesticku hunatou z coral flisu s psima tlapkama

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:50
- Nahlásit

tak budem na Osoblaze za měkoty - ze čtvrtka na pátek a ze soboty na neděli spíme v penzionu Budem mít lukcůůůůs neb nás mamka hodí ráno na start a v sobotu odveze a doveze zase na vyhlášení No kdo tohle má?

cernej caj
ze se nekdo s metrem devadesat
To jsem nikdy neměla!
a spacaaak!
neboooj
dostanu asi k narozkam boziii vesticku hunatou z coral flisu s psima tlapkama
to zní skvěle!

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:52
- Nahlásit

birma
ze čtvrtka na pátek a ze soboty na neděli spíme v penzionu
Takze prezit "jen" noc ze patka na sobotu venku? To uz zni trochu lip, blazne.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:56
- Nahlásit

Fifi
přesně tak a teoreticky tam nemá bejt moc kopečků, takže pokud se mi podaří Adama přesvědčit, že nemusíme hned v deset zalézt do remízku, tak bychom to mohli dojít i bez bivaku. Stejnak bude zima na posedávání po mezích a odpočívání

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:57
- Nahlásit

birma
vidis, to je skvely a navic je blbost aby clovek jeste se zbytecne nicil spanim v zime venku pred a po, to chce za odmenu horkou sprchu a vhodne mekkou postel

a nedorostes jeste?

tuhleakorat se stojackem a vic psima tlapkama. Delsi, aspon do pulky zadku ale to se spatne meri stavarskym metrem

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2015 19:59
- Nahlásit

Fifi
z pátka na sobotu budou celou noc pochodovat, protože spát v tom mrazu venku by moh jen šílenec

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání