| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 09:45
- Nahlásit
cernej caj
ale mam radsi z liskovyho, tazenej to je kynuty, ne
já tomu úpá nerozumím, tohle dělala kámoška byl výbornej.
Já mám teď recept na těst s pivem, páč jsem ho chutnala a
moc dobrej, s jablkama a mákem.
Ale Ferinka utrápenej výraz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 09:51
- Nahlásit
cernej caj
Okolo nuly ještě dobrý, hlavně aby nebyly 3, 4 pod...
PetraK
neříká se, že kočka si vždycky lehá tak,a by léčila?? není to tak?
Říká, jenže když si ti lehne 4 kg kočka na bolavou bederku, tak to neléčí, ale po chvíli pěkně bolí. Až budu u kompu, sepíšu story, kterak se ukládáme ke spánku, při pohledu zvenčí to může bejt ftipný
ho netejrám
Jen neřikej! Kdo mu brání proudit venku polema do padnutí? No?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 09:56
- Nahlásit
cernej caj
jak se u nas tezce dre
to jsou teda hlídači
PetraK
tamten? jak ho máš novej?
no to naštěstí ne, jinej, takovej už skoro bezzubej na odpis, tudíž čekám a tiše doufám, že to přejde, protože jak dorazím k zubaři, tak mám asi po zubu, do toho už by se ani vrtat nedalo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 09:57
- Nahlásit
birma
no tak buď ráda že sis nepořídila nějaký desetikilový mainky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 10:01
- Nahlásit
birma
no to kdyz je u nas na jizni morave, tak tam na severu klidne muze byt pod...
PetraK
diky za ty alibi
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 10:29
- Nahlásit
cernej caj
feri má boží gezicht , nebožátko
diky za ty alibi
Maya
díž čekám a tiše doufám, že to přejde,
tyjo, tááákže - držim!
birma
4 kg kočka na bolavou bederku, tak to neléčí, ale po chvíli pěkně bolí.
a vona se tak chudera snažila! a ty to nevoceníš
Kdo mu brání proudit venku polema do padnutí? No?
rozblitej žaludek a chrchlání. Kdyby si nevymejšlel, ať se klidně i koupe mezi krama. Takhle má smůlu, bude za vostudu s kabátkem a jen vyčůrat, hodit bobika a spát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 10:40 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek,
těžká nestíhačka pracovní ale du se podělit co se nám včera přihodilo...už sem myslela že to pajdání odsud je fakt nakažlivý
Byli jsme na prochajdě v lese daleko od silnice kam by se nedalo zajet autem, chlupáči klídek pohoda oba akční krz to že jelito je nevylítané a Fája bo se ochladilo...no a Fajuška uprostřed prochajdy najednou zničehož nic začala kulhat na přední nohu tak že normálně čumákem vrážela do cesty jak na ní nemohla došlápnout, sama byla v šoku z toho, že najednou z ničehož nic na ní nemůže šlápnout, no to sem se teda orosila až na zadku už sem viděla zlomený kosti, utržený vazy a udělalo se mě nepěkně blbě, páč takhle kulhat psa sem ještě neviděla snad leda se zlomenou nohou... no řešila sem v duchu jak jí dostat k silnici a co s ní budu dělat páč jí neunesu a telefén samo doma
Nejdřív sem, ale tlapu podrobila zkoumání pečlivýmu...na nic zásadního sem zprvu nenarazila ....až ve stavu největší zoufalosti kdy se pruhatice o tu tlapu fakt nemohla opřít a dycky jí to poslalo hlavou na zem... sem teda zkoumala dál a zjistila že má v tom největším polštářku hrbeček... v tý tmě nebylo moc vidět co a jak tak sem zkusmo naslepo tahala tahala až sem nakonec (díky bohu za moje dlouhý nehty!) vytáhla obří trn!
pak mě došlo že začala kulhat u šípkovýho keře, kde asi stoupla na vetvičku s trnem, kterej se jí zapíchl do tlapy a zůstal tam a byl strašně dlouhej a zrovna v debilním místě tak že chudák nemohla ani došlápnout..po vytažení už zase skákala přes kaluže frajerka ! a měla obří radost, že už jí to zase šlape a mě jako dost odlehlo!
konec třínožkového hlásání! tak já jen kdyby se vám přihodilo něco podobnýho... tak řádně prozkoumat bo nejen osina je sviňa-)
já se du zas utopit do práce!
Hezkej den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 10:51
- Nahlásit
Fajka
tyjo, chudinka fajuska to ji muselo bolet ale stesti, zes ho nakonec nasla a ze to byl "jen" trn a nic horsiho... to musela byt uleva po vytazeni
prijelo ppl. su stastna, ze bydlim v radovce, protoze mi tu 26kg krabici polozil do dveri, takze sem ji mohla odsoupat po podlaze
PetraK
tyrani zvirat!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 10:57
- Nahlásit
Fajka
ty jo, já bych měla infarkt, ještě že to takhle dopadlo
cernej caj
ty neuneseš 26 kg?? do posilky s tebou
no my s dvorkem máme rudlíček
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 11:24
- Nahlásit
tak kdo bude studovat?
ani jsem se nekoukala, jestli za tu závěrečnou zkoušku je alespoň nějakej papír
https://www.coursera.org/learn/dog-emotion-and-cog nition
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 11:40
- Nahlásit
birma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 12:00
- Nahlásit
už tu bylo?
http://www.psikrmivoradce.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 12:04
- Nahlásit
Maya
k cemu mas rudlicek, ty to snad taky neuneses?
dneska padlaaa
ten web sem uz videla v minulosti ale nevim, no, jestli to tu uz nebylo.
ale birma nema rybicky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 12:33
- Nahlásit
cernej caj
se máš, dneska furt zívám a to jsem se docela vyspala, to je tím hnusným počasím, lepší by bylo doma, venku jsou prej jen 3 stupně!!
k cemu mas rudlicek, ty to snad taky neuneses?
já unesla 15 kg s rukou v sádře žabaři
ale teď už mám ten rudlíček, je k nezaplacení
ale birma nema rybicky
tak si je holt musí pořídit, jak je vidět, do postele se jí ještě vejdou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 12:38
- Nahlásit
Maya
a ja si rikam, proc mam doma takovou hroznou kosu ono jestli sou venku 3 tak tu mame tak 16 mozna a to pravda brrr, i proto premyslim, jeslti si pudu delat obed do ty kosy
tak asi bych to poodnesla, ale hlavne takova krabice obrovska, asi nejvetsi problem by byl ji zvednout z ty zeme skoda, ze ty pytle nedali zvlast a nenechali jako pytle, to se mnohem lip i zveda
jak je vidět, do postele se jí ještě vejdou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 12:41
- Nahlásit
cernej caj
tedˇjsem koukla na apku v telefonu a taky ukazuje venku 3, tak fakt asi jo, to hádám cestou domů zmrznu
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 12:57
- Nahlásit
Neuhodnete, co jsem našel! Obrázky čajíka jen tak, jak ho pánbů stvořil.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 13:00
- Nahlásit
cernej caj
birma nema rybick
To je pravda, vždycky mi strašně rychle umřely nebo naopak vyrostly moc na moje malý akvárko... Ale jestli po tom prahneš, tak vybavení mám a rybky koupit by nebyl zas takovej problém
Maya
jak je vidět, do postele se jí ještě vejdou
Nevejdou oproti obrázku mám strašně roztahovačnýho psa - Adam trvá na tom, že spát musí na boku a s nataženejma nožičkama a nožičky se musej celý vejít do postele. To v překladu znamená, že spodní cca 1,2 m postele je zabráno psem a mě se tam občas povede nasoukat obě nohy (ne vždycky) no a v tom zbytku jsem tlustá já a 3 roztahovačný kočky
Jen teda ten králík a to morče by u nás asi takhle klidně nespali....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 13:08
- Nahlásit
Fajka
ty wogo, chudák Fajka, tak nakonec ještěže to byl "jen" trn
Maya
a taky ukazuje venku 3
tak to my se máme fajn, u nás 4 stupně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 13:10
- Nahlásit
zbrnd
delas si i statistiku kolik lidi klikne protoze sou zvedavy, co tam bude?
birma
co bych ja delala s rybickama
adamek je moc rozmlsanej, kdyby nebyl, by vedel, ze se da vmacknout i mezi dva lidi a ze nakonec i tlapky ve vzduchu sou dobry vcera se ho snazil muz odstrcit ze sve pulky se slovy "ale tohle neni postel pro 3" tak rikam, ze to ma pravdu, ze je pro 4 a tak snad nemaj problem se vejit
tak v kleci by mohly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 13:16
- Nahlásit
cernej caj
delas si i statistiku kolik lidi klikne protoze sou zvedavy, co tam bude?
bere za to rovnou prachy tipuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 14:49
- Nahlásit
Maya
uz to zacina byt doma docela nuda, jeden by rekl, ze celych 5dni se musi dat snest ale je to des a to me ceka jeste minimalne do nedele...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:07
- Nahlásit
tažený štrůdl není kynutý !!
V lese je zimičkááááá - dva stupně - i psisko docela nadšeně nastupovalo do vozu, byť se standardně tváří, že tam žádné auto není a že jdeme druhé kolo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:07
- Nahlásit
asi mi z toho psa hrábne - včera jsme se flákali, dneska procházka sice jen hodinu a půl, ale dost intenzivní a on je fuuurt prudnej, že se nic neděje, že takhle nemůže spát, že.... už se těším na ten den klidu po longu
cernej caj
uz to zacina byt doma docela nuda
takovejch krásnejch filmů, knížek... a ty se nudíš?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:19
- Nahlásit
čaj jak jako doma nuda ?? Už máš omytá okna ?? Srovnané skříně, zazimovanou zahrádku, dožehlené všechny resty... prostě předvánoční úklid v čase trošku jiném
Birma Night nějak neaklimatizoval na zimu - takže nechce pobývat na zahradě a o to víc otravuje a hraje si doma. Mám krásné vzorky nových horolezeckých lan - navázala jsem mu z toho přetahovadla a oka... a on je schopen to porcovat na deseticentimetrové "špalíky". Plyšáky kuchá, polena štípe... tak nějak se vrátil do dětských let. Ale maso stále nechávám rozmrazit ve dřezu - a nikdy nezmizelo... Boty máme v předsíni - a nikdy ani zub... koberce i polštáře naše má přístupné... a nic. A nechápu, jak rozlišuje utěrku kuchyňskou a utěrku vyřazenou už určenou na psí hubu... Občas totiž "svůj" hadr natrhá na cáry - ale utěrky máme stále všechny (vyvářím je občas dohromady)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:26
- Nahlásit
Xerxová
ja nevim, co to je, proto se ptam?
ale si zvykne a pak se mu stejne nebude chtit
nemuzu prece pacientovi hodinu otevirat okno, a skrine mam srovnany krasne od akce musime se dvou zbavit zehlicku nemam a stejne, predstava jak to mam nekde na posteli a klecim u toho na zemi je fakt bozi... pac jedinej stul, kterej tu je je muj pc stul
tzn je to taky prakticky jak v klicce na ty pomery
birma
myslis, ze je super 5dni v kuse jen cist a nebo cumet na filmy? je to HROZNY jeste hraju caesara, kdyz sme teda u toho ale i tak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:31
- Nahlásit
Xerxová
Adam vyžaduje u svých her mojí asistenci nejlépe. Ale i kdyby ne, tak mě prostě vadí, když tady evidentně nespokojeně courá bytem, protože mám pocit, že je moje chyba, že nemá dost pohybu a zaměstnání a je nespokojenej. Ale mám umytou hlavu a s tou teď ven nepolezu, takže to stěží napravim...
cernej caj
myslis, ze je super 5dni v kuse jen cist a nebo cumet na filmy?
jo! takovejch knížek, co v tabletu čeká, až usoudim, že se nudim natolik, že je čas se do nich pustit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:41
- Nahlásit
cernej caj
vyměním si to klidně s tebou, já bych se rozhodně nenudila
už se těším na ten svátek, doufám, že budu mít dovolenou a celkem teda 5 dní volna a stejně nakonec nestihnu nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:42
- Nahlásit
birma
holt si jeste pocka chvili, no
kdyz pro me to je zabava a odreagovani ale jako ze z musu ze uz fakt nic lepsiho nemam se mi moc nechce taky ma asi vliv i ta naprosta cloveci izolace
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2015 15:45
- Nahlásit
http://eu.mondelezinternational.com/brand-family
děs, nakonec ještě zhubnu, pokud budu důsledně ignorovat sračky z gigantu jako je tenhle .... nejspis je jen otazkou casu, kdy tam bude defacto patri vse z oboru a .... zatimco za sociku tu bylo jen nekoliku druhu treba cokolady, nyni to bude jen jeden druh hmoty odlisen tak leda barvou a pouzitymi sajrajty .... bleh ..... at zijou amarouny .... bozinku jak to byla prozirava myslenka
|