Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 10:43
- Nahlásit

zvire musi mit trychtyr, sice ma nohavici na noze, ale jak sem ji ho sundala, hned si sla blemcat vrsek jizvy. Ale ma ho nasazenej jen nalehko bez zajisteni v obojku, a uvidime. ale at jde snadno sundat kdyz ma nohavici zajistenou o obojek

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 10:44
- Nahlásit

cernej caj
hlavne stany, nadobi kempingovy, nabytek, spacaky a karimatky, obleceni tam nemaji v te vyprodeji
oni asi fakt "žijou" pro tu výstavu stanů v Letňanech.
Fakt je, že se mi ta výstava líbila

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 10:46
- Nahlásit

cernej caj
chudinka Ferinka, tak snad to přežije s límcem
to si jako blemcá i přes tu nohavici?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 10:55
- Nahlásit

kachna_
tak ta vystava urcite mohla byt fajn a kdyz zrovna potrebujes stan nebo kempingovou zidli, tak urcite se to hodi

ja jd za 14 dni zas na veletrh sporlife a taky se docela tesim, i kdyz nic kupovat nechci.

Maya
tak ona blemca ten horni steh co ma nahore na stehne a k nemu se dostane, protoze to ma jen na jednu nohu, cumakem si tam jezdila a sice stihla hlavne oblemcat jen tu latku ale i tak, nebudu riskovat ze se ji rozleze jizva

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 11:27
- Nahlásit

tak asi Adámkova fotka na životopise zabrala - v pondělí mám první pohovor

cernej caj
chůdě Ferinka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 11:38
- Nahlásit

birma
tak drzim palce a jaka je to prace?

chude chrape spokojene, konecne. Narikala pulku vecera a vetsinu noci, lepsi limec a nohavice, nez jak ji bolely asi uz otlaceniny z obvazu, jinak nevim, proc by tak brecela, ale asi jak to nemela podlozeny tentokrat

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 11:44
- Nahlásit

cernej caj
žádná velká odbornost - prodavač v Husky zas pro mě příjemnější, než prodávat nějakou módu o který nemám ani tucha nebo něco podobnýho

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 11:51
- Nahlásit

birma
žádná velká odbornost
náhodou, odbornej prodavač je podle mě super práce!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 11:59
- Nahlásit

birma
hlavně nesmíš odrazovat zákazníky jakože se jim nic nehodí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 12:07
- Nahlásit

birma
tak to drzim palce, to by byla fajn vyhoda a budes mit pak hafo znalosti urcite o nejakych materialech a tak

Maya
no to me taky napadlo, ja bych v husky prodavat nemohla pac pulka lidi by si to podruhe nikdy nekoupila, pokud daji na marketingovy tahy, koupi poprve a pak nikdy ale tak jako svoje misto urcite taky ma, ale bohuzel vetsinou pro "mestaky, co chcou outdoor vybaveni", nedaj za to moc a pouzijou spacak3noci v roce... Tak birma musi predstirat, ze vzivote nevidela lepsi znacku a drzim ji palce

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 12:15
- Nahlásit

Maya
hlavně nesmíš odrazovat zákazníky jakože se jim nic nehodí
ty mě nějak dobře znáš, co?

cernej caj
budes mit pak hafo znalosti urcite o nejakych materialech a tak
na to by byl lepší obchod, co prodává víc značek a ne jen jednu...
tak jako svoje misto urcite taky ma, ale bohuzel vetsinou pro "mestaky, co chcou outdoor vybaveni", nedaj za to moc a pouzijou spacak3noci v roce...
hele můj starej Husky spacák má už snad 15 let a řekla bych, že v něm spim častějc i ta evazotka je z Husky a přijde mi, že po těch prvních čundrech se přestala zhoršovat a tu její izolační schopnost zbožňuju

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 12:17
- Nahlásit

cernej caj
no, to si na druhou stranu taky říkám, že do těch chovatelských potřeb, kde jsem prodávala, už bych se s dnešníma znalostma s čistym svědomim vrátit nemohla (páč vnucovat někomu slabší průměr, coby top kvalitu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 12:22
- Nahlásit

birma
tak to ja myslim, ze i husky prodava treba perovy nebo umely bundy, tak budes zas vedet co strihove sedi, co lidi reklamujou a tak

tak zrovna na evazotce se neda moc co zkazit, navic kdyz se spacak jmenuje "extrem -30" tak necekas, ze ma komfort v +15, takhle to spis myslim. Ne, ze ten spacak bude spatnej, ale spis snadno koupis krz mateni zakaznika takovej, co ti nestaci ale zas na hadrech urco neni co zkazit a stany v ty cenovy kategorii sou taky vsude stejny (jeden husky stan taky mame

kachna_
no nekdy je to narocny, ze clovek proste musi tak nejak kvuli vyplate delat, ze tohle je top a to nej a sama bys to psovi dala az po roce na pracaku...

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 12:28
- Nahlásit

cernej caj
nojo, tak my, co vůbec netušíme názvy věcí, co chceme koupit, bychom asi se spacákem problém neměli, neb třeba název toho svýho, nevim dodnes

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 12:35
- Nahlásit

a ja mam padla a du se nudit (sem si dala za ukol se dneska premluvit aspon k 15ti minutovymu protazeni, kdyz dneska po dvou mesicich abstahu snad vypisou ten novej tancovaci rozvrh a jesli tam nebdou lekce od 16 tak budu brecet jako zelva, pac na ne nebudu moct chodit

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:07
- Nahlásit

kachna_
znáš?
http://www.upworthy.com/15-hilarious-parenting-com ics-that-are-almost-too-real?c=ufb1

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:08
- Nahlásit

cernej caj
já se protáhnu asi zejtra u mytí oken a pořádnýho úklidu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:09
- Nahlásit

Maya
tak na to ja pecu

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:12
- Nahlásit

cernej caj
no tak to já se občas vybičuju, tak jednou dvakrát do roka
ale zase toho pohybu a zadarmo

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:13
- Nahlásit

Maya
Mytí oken neni vůbec špatnej nápad! Už jsou zas neprůhledný :/

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:15
- Nahlásit

Dokumentace, kterak mi Adam v klidovym režimu pomáhá s prací...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:16
- Nahlásit

ja sem myla pred pred loni, to musi stacit

koupila sem hovezi maso v akci a mam z nej podrazku, zachrani ho jeste neco? ja s hovezim neumim a koupila bych jiny, kdyby nemeli akorat po kilech

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:21
- Nahlásit

cernej caj
s hovězím teda neporadím, jedině snad papiňák?
birma
koukám Adam pomáhá zdatně

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:22
- Nahlásit

Maya
to teda. Zabere celej klín, různě se vrtí, nemůžu nic, jen drbat a čekat kdy ho to přestane bavit (naštěstí ho to nikdy nebaví dlouho)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:24
- Nahlásit

Maya
si nebudu kupovat papinak kvuli jednomu masu

birma
muzu se zeptat s cim pomaha? to jako me timicek pomaha pracovat, lehne si pod zidli a ja se nemuzu vrtet abych ho neprejela

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:27
- Nahlásit

cernej caj
no pomáhá, abych se nemohla hejbat a taky mě ukotvuje, abych nespadla ze židle

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 13:43
- Nahlásit

birma
jo, tak nejak to vypada

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 14:11
- Nahlásit

KRASNEJ VIKEND vsem, hlavne uz zadny bacily!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 14:23
- Nahlásit

jojo - okna mě taky čekají. Neb nemám ráda okna špinavá... a to už jsou.
Dneska vyšel na Zvířetníku ten kočičí příběh uprostřed hor...

jinak hezký víkend

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2015 14:53
- Nahlásit

Xerxová
libil se mi pribeh kocici

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání