| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:37
- Nahlásit
PetraK
Jedinej nedostatek - že to je pronájem, že to člověk nemůže koupit.
To si říkám, že majitel může za pár let změnit názor a chtít to prodat
to je to cos hledala, hlavně teda aby honza nezaváhal.
přesně takhle to vidím, pomalu se dávám na modlení
tak to by fakt teď byla náhoda, aby se něco našlo, když jednou za sto let vběhnu na to, na něco se podívat
a třeba zrovna, co ty víš
cernej caj
prdelka malá
ty játra - Želva na ně má Sylimarin a je to tim úplně v pohodě řešitelný. Resp. ona má vždycky jednou za čas problém (ale až na umření), nasadím dietu a ten Sylimarin a za pár týdnů má krevní testy jako naprosto zdravý zvíře...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:42
- Nahlásit
birma
to je supr, tak uvidime.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 17:45
- Nahlásit
cernej caj
Chuďátko malinký♥ Hlavně že už to máte za sebou. Snad dali taky léky na bolest. Určitě bude v pořádku a s játrama držím palce. Snad to nebudou nějaký mezní hodnoty, to by jí snad ani neoperovali. S rekonvalescencí držím palčáky!!!! Játra se dají do pořádku lékama.
Vlk
Zítra držíme palce Vám. Určitě to zvádnete v pohodě a uleví se vám všem.
Birma
Ale to je krásný baráček. Gratuluju. Budu držet palce, aby se majitel rozmyslel a byl ochotenvýhledově za rozumnou cenu prodat. Vypadá to fakt skvěle. Pokud by to bylo Vaše, mohli byste postupně renovovat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 17:53 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Darenka
Pokud by to bylo Vaše, mohli byste postupně renovovat.
Musim říct, že renovovat dva domy neni zrovna můj sen ale tenhle domeček by se mi líbil, to jo
edit: a zatim neni k čemu gratulovat, na to je ještě moře času...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 17:54
- Nahlásit
Darenka
ta hodnota by mela byt v poradku do "1" a ma 7, ale tak neni to nic ted akutniho urcite.
doporuceno davat wobenzym, ten sme nedostali ale uz mi o nem taky rikalo vic lidi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 18:09
- Nahlásit
birma
Peknej domecek, kez by to klaplo.
PetraK
PROSÍM VÁS, UVAŽTE MĚ NĚKDO NA ŘETĚZ.
JERRREEES domu, potvoro jedna?! Zadny courani, budes si pak nadavat.
cernej caj
A jak jidlo a piti, taky ste rady dostali? Klidnou prvni noc preju.
vlkuuu, drzim palce Pindovi!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 18:38
- Nahlásit
fidi
jojo, dostala konzervu dietni na vecr, zitra muzem zacit bormal tak myz koupil tu kureci kozu Zvire si samo vlezlo do klece, kdyz sme jedli tak dostala tu konzervu a ted spi.
vlkuu taky na vas zitra myslime!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 18:50
- Nahlásit
čajdo to zní dobře. Tak přeji klidnou noc a pohodovou rekonvalescenci.
Já taky dneska byla na veterině - odnést tam ty RTG snímky z pohotovosti z minulého víkendu. Psisko má 71 kilo - prý nabrat by trochu měl, ale podvýživa že vypadá jinak Byl pochválen za kondici a nasvalení.
Já funěla cestou podstatně víc - šli jsme tam pěšky (Pepa je dneska mimo) a máme to svižných 35 minut ne zrovna po rovině. A cestou oprava silničky s pokládáním nového asfaltu - tudíž jsem kus trasy musela obchvátit... a tak jsem táhla psisko pěkně svižně. Cestu zpátky jsem volili jinou - delší... takže teď brouček hezky spinká...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 18:57
- Nahlásit
takbjlavne, ze to neni nejak extra nizka vaha
http://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t 31.0-8/12039046_483801118457567_789620483954556473 3_o.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:03
- Nahlásit
taky držím palce Pinďovi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:04
- Nahlásit
cernej caj
o tom wobenzymu jsem dost četla loni kvůli tátovi a zdá se, že někomu to zabírá a někomu ne, u zvířat to asi bude podobný, takže za ty prachy celkem sázka do loterie
navíc některým lidem je po něm blbě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:12
- Nahlásit
cernej caj
Pacientka usinajici. A to je fajny, ze ma nohu zabandazovanou, pod to se hned nedostane. Dorota mela bandaz jen jednou, pak mela nohu bez niceho. Kazdej operater to ma jinak, koukam.
Xerxová
Psisko má 71 kilo - prý nabrat by trochu měl, ale podvýživa že vypadá jinak
Slusna vaha. A podvyzivou te snad nikdo nenarknul, spis, ze jen po dovoleny je opravdu takovej scuclejsi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:28
- Nahlásit
Fifi
Kim neměl zavázáno ani jednou, akorát poprvý, to měl velkou ráno, tak měl k tomu přišitou ruličku gázy a to jsem mu po pár dnech odstříhávala.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:33
- Nahlásit
Fifi no paní doktorka na pohotovosti mě minulou sobotu po návratu trošku vyškolila a taky dost vyděsila (stav psa se jí nelíbil). Uklidnili mě telefonem Milan Štourač i naše vetka (ležící v posteli tenkrát s horečkou) a dneska podrobně nad RTG jsme to probrali znova. Ona totiž na pohotovosti paní doktorka kromě té plynnatosti (ta tam fakt byla a pár "prdů" to všechno vyléčilo) diagnostikovala i akutní problém páteře, chtěla psa zavodňovat kapačkou, nasadit řadu léků, absolutní klidový režim minimálně 14 dní... no nějak jsem si nesedly... domnívám se, že usoudila, že jsme se byli slůůůůnit u moře a psisko chudinka trpělo zavřené v autě. Nebo nevím... Když jsem věděla (díky RTG), že tam torze není (mimochodem prý nemůže být u prázdného žaludku - což je blbost), ale střeva plná plynu... tak jsem se uklidnila a žádné omezení pohybu ani dietku psisku nenasazovala... Dneska mi spadnul poslední kus balvanu - ani se nebude dělat kontrolní RTG, byl to špatně přečtený snímek, psisko je v pořádku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:39
- Nahlásit
xerxova
tak to je dobre ze jen stret s nekym takovym a neni tam problem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:59
- Nahlásit
vypadl nam net od o2 a zitra mam povolenou praci z domu, to je pech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 19:59
- Nahlásit
Xerxová
No tyy blaho.
byl to špatně přečtený snímek, psisko je v pořádku.
Nekdy neni od veci mit "svuj rozum", vid. Huuf, ze byl Najt usetren zbytecnych leku atd.
Ja dala Troldovi druhej Stronghold, uz se zase reakcne na nej drbe. Zejtra posledni atb a prdim na dalsi chemii, pekne bylinky a posilit imunitu. Pupalku do nej cpu uz ted.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 20:05
- Nahlásit
fifi
a jinak zadny vyrazny zlepseni u pindika? tak snad bylinky zaberou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 20:07
- Nahlásit
Xerxová
no jo, ještě že jinak máš štěstí na dobrý vety
Fifi
chudák Trolda, já už bych fakt zvažovala nějakou tu alergii a tu paradoxně můžeš bylinkama zhoršit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 20:14
- Nahlásit
kdo jste na nás prsknul ten kulhací bacil!!! přiznejte se a styďte se. Besinka nemůže ani došlápnout na pravou zadní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 20:15
- Nahlásit
kachna
a nepajdala ti nedavno i maja? na nas tu pravouzadni nehodis snad to nebudenic vaznyho...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 20:23
- Nahlásit
Fifi chůdě hyeňátko - drbací potíže jsou blbý. Snad z toho "vyroste".
Zdravý selský rozum (když jsem se uklidnila, že torze nee - navíc on se už na té veterině zlepšil - prostě se to zažívání rozpohybovalo a jemu se ulevilo) zvítězil. Navíc i ti dva rozumní a klidní a věcní veti na telefonu pomohli mocmoc. I proto jsem nespěchala a ty snímky tam nesla (byla jsem objednaná na čas) až dneska. Podrobně to zkoumali dva lidi a shodli se, že je vše o.k. - a že jsem doporučený léčebný režim dodržovat fakt nemusela.
Když v neděli zdrhnul za tou srnou, tak když jsem funěla v té stráni zpátky na cestu, tak jsem slyšela, jak páník psisku nadává: "tomu říkáš klidový režim"
No ale stejně mi ten balvan spadnul
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 20:51
- Nahlásit
Xerxová
to verim, prece jen i kdyz je to nepodlozena diagnoza, cloveka to vydesi, i kdyz mu treba usudek rika neco jineho, prece jen na vira v doktory, vzdelany lidi se zkusenostma...
vokoun byl vpusten ke kleci, chci vzit brzo feri ven curat. Ocuchaval pres klec a bylo videt, zeho to dost zajima a sel by k ni, ale nemuze jeste. Na noc to zkusime je mit oba, ale nechci ji mit porad zavrenou v kleci, dokud je takova spava, takze vokoun bude mit vic samotky venku, no...
nepije, tak uz varim ten vyvar (nikdy sem to nedelala a muz koupil krasnou kozenku pro lidi ze zrovna jiny kure nemeli ) tak jen "varim kozu"
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:01
- Nahlásit
Xerxová
to musel být nápor na nervy, věřím, že se ti hodně ulevilo, když ti dneska potvrdili, že jsi měla pravdu a že ses rozhodla správně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:03
- Nahlásit
aaaa jsem se zas dojmula, začínám v tom bejt skoro profík
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:12 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
třeba různejma expozicema a převodem do hdr?
no vidíš paní jak studuješ
takže ano, čistě teoreticky ano, ale prostě ty fotky projdou v té postprodukci většinou více úpravami
když pracuješ s vrstvami/vrstvami uprav atd, můžeš většinu udělat tzv nedestruktivně/vratně/předělatelně což znamená, že například uděláš na fotce 10 úprav a pak přijdeš na to, že díky té desaté by druhá a třetí úprava chtěla zmírnit v intenzitě nebo třeba odstranit či nahradit jinou úpravou...pokud máš ty úpravy ve vrstvách nedestruktivně, tak to předěláš jednoduše, v tom Zoneru tuším ne.
Jednoducha ukazka toho, o cem pisi: (opravdu jednoducha)
https://www.youtube.com/watch?v=MLX2wLdHrYU&list=P LwnXQvUxjbNsqXMiEu3SNKovVwaGKDmLF&index=10
Navic zoner podle me nic nezjednodussi, celkove ti praci zobtizni treba i kvuli tomu, ze s Photoshopem i ostatnimi produkty od Adobe dela vetsina profiku a i neprofiku a tak na netu sezenes spoustu navodu i od tech profiku a tak se posunes rychleji a snadneji dal ve vedomostech a schopnostech..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:32
- Nahlásit
kachna_
přiznejte se a styďte se. Besinka nemůže ani došlápnout na pravou zadní
Ty vole ale NENE! Tady byl jasnej STOP tomuhle!!!
Maya
já už bych fakt zvažovala nějakou tu alergii a tu paradoxně můžeš bylinkama zhoršit
cernej caj
jinak zadny vyrazny zlepseni u pindika?
On se drbe ted po tom strongholdu zvysene. Drbani a vykusovani se razantne snizilo, brisko ma klidny bez nejakych veci, ktery tam mival driv. Ale obcas se proste drbne, vykousne, asi jak pubertak, kterymu rasej jebaky.
Proto do nej dalsi chemii ted cpat nebudu, necham dojet reakci organismu na skorem mesicni kuru, sampon je v pohotovosti furt, kdyz bude treba. Na kontrolu u veta to neni, to mi rikala vetka, ze se musi beztak pockat, az dojede ta "chemie" a uvidi se pak.
Xerxová
No ale stejně mi ten balvan spadnul
Tak to urcite musel. A jak rikas, mas aspon dva znamy vety na tlf, radis se, ale byt tam s podobnym problemem s dogou nekdo jinej, tak ted resi zase problemy treba vyplyvajici ze zbytecny "lecby"? Grrrrrrrrrr.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:45
- Nahlásit
protože Fajka nemá FB, tak kopíruju jedno hlášení od Bilušky, kdyby jela na Osoblahu:
Lefí hlášení: Prý začíná dančí říje. Ptala jsem se myslivce co máte dělat kdybyste potkali říjného daňka. Říkal, že máte hodně rychle utíkat. Snažila jsem se vygůglit jak rychle běží nadržený daněk, ale nemůžu to nikde najít. Nicméně mám dojem, že je to určitě rychleji než člověk, obzvlášť člověk s batohem Emotikona tongue Takže kdyby náhodou někoho napadl daněk tak mi ten dotyčný OKAMŽITĚ zavolá, abych si ho škrtla, jasné? Pak si utíkejte třeba až k Černému moři, ale napřed si vás škrtnu, abyste mi v tom nedělali bordel!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:52
- Nahlásit
cernej caj
vokoun byl vpusten ke kleci, chci vzit brzo feri ven curat. Ocuchaval pres klec a bylo videt, zeho to dost zajima a sel by k ni, ale nemuze jeste. Na noc to zkusime je mit oba, ale nechci ji mit porad zavrenou v kleci, dokud je takova spava, takze vokoun bude mit vic samotky venku, no...
Hlavne ji ber ven hned na voditku, jiste jste tyhle upozorneni dostali i od veta. A prosim, nech ji do kontroly v KLECI! Pres noc tuplem, navic kdyz tam bude i Vokoun, pres den to treba nejak ohlidas. Ona ted vypada spava, ale muze se najednout probrat, vyskocit, naskocit atd. Po narkoze jsou ruzny reakce. Vokouna si na noc k sobe vemte, ji nech v kleci.
nepije, tak uz varim ten vyvar (nikdy sem to nedelala a muz koupil krasnou kozenku pro lidi ze zrovna jiny kure nemeli) tak jen "varim kozu"
Vyvar je vyvar. A kdyby nechtela treba nejak zrat, poptej se po paste Calopet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:52
- Nahlásit
Fifi
JERRREEES domu, potvoro jedna?! Zadny courani, budes si pak nadavat.
Necourala jsem ani moc. Zkoušela jsem jen vyřešit dvě opuštěný kočičky cestou domů z práce, uvidíme, co se mi podaří zítra. A když jsem přišla domů, tak tu nikdo nebyyyyl. I vzala jsem hadry, éterický olejíček, vysavač a během hodiny a půl vycídila celou domácnost tak že se blejska jak psí kulky! Nebo takhle, blejskala se. Páč pak jsem vzala pár haderů a šla s nimi k Danušce, zdaliž půjdou opravit, upravit. Půjdou, a já k tomu dostala dvě štamprdlata domácí slivovice. Na léčbu. A když jsem přišla domů a probírala dál ošacení, tak degen Rumíček vyhrabal z hračkárny zapomenutý torzo aportovací činky a VYROBIL IDIOT JEDEN NA KOBERCI HROMÁDKU PILIN!! PAK SE ŠEL NAPÍT A ROZČVAŇHAL VODU PO PŘEDSÍNI. KDYŽ JSEM TO DOVYTŘELA, PŘIŠLA BUBRDLE, NAPILA SE A PÁČ SE TETKON VOPIČÍ PO RUMAJZLOVI, ROZNOSILA PO PŘEDSÍNI DALŠÍ JEZERO!!! Už je tu zas bordel
Odmyslím to, že uprostřed hadrotřídění se ty dva kreténi začli rvát a hamtali v tom. To už mi to bylo fučik.
Jdu hledat fotky k Bubočlánku.
|