Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 21:59
- Nahlásit

birma

To si říkám, že majitel může za pár let změnit názor a chtít to prodat

jo to by bylo prima, což? tak hlavně aby to klaplo.
A dík za konzultaci kočičí.

Sylimarin

to je hlavní a nejdůležitější látka v ostropestřci mariánském

cernej caj
zitra muzem zacit bormal tak myz koupil tu kureci kozu

nnenenenene, nenéééé!!
Je super, že bere Ferinka klícku jako svoje zázemí!! To je super, tak ať to běží všechno dál hladce

.Xerxová
prý nabrat by trochu měl, ale podvýživa že vypadá jinak

to jsou na tom s Rumajzlem stejně, ten mi tetkon taky zhubnul, Tak vykrmuju. Gratuluju k chybný diagnóze a chybnýmu vyhodnocení RTG

Fifi
Ja dala Troldovi druhej Stronghold, uz se zase reakcne na nej drbe. Zejtra posledni atb a prdim na dalsi chemii, pekne bylinky a posilit imunitu. Pupalku do nej cpu uz ted.

hm je to asi dost síla ty látky ve Strongholdu . U nás se zdá, že Rumíčkovi nesedí Scalibor. A to jim ho dáváme na střídačku, vždy týden jeden a pak druhej, mám vyzkoušeno, že se tím pokrejou. Ale jemu to asi bude vadit. Tak ať bylinky zaberou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:02
- Nahlásit

kachna_
přiznejte se a styďte se. Besinka nemůže ani došlápnout na pravou zadní

ty jo, to už ale není fakt možný!!

VLKU, VLKU, DRŽÍM PALCE ZÍTRA.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:04
- Nahlásit

fifi
jj to sem myslela, ji mit v kleci ale mela ji doted otevrenou, na noc zavrena, nejen kvuli timovi. pres den budu hlidat, riksl, ze v kleci byt nemusi a ze asi ani skakat chtit nebude, ale tak radsi ji tam mame a budeme mit. akorat, ze bude tim pres klec ji otravovat sem myslela, ne ze je necgam volne.

problem s kleci: uzsi dvere. nejde vyndat. sama jit nechce. curat nechtela ale vyvar si dala po premlouvsni

petrak
bud rada ze mas jen vodniky a ne podvodniky

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:10
- Nahlásit

cernej caj
ale tak radsi ji tam mame a budeme mit.

já si myslím, že to je dost rozumný, oni fakt dokážou vymyslet neuvěřitelný věci. Bubi už dlouho do auta nastupuje tak, že dá přední noženky do kufru a my jí tam vyzvednem. A co myslíš????? Když jsme jeli na druhou kontrolu, tak ta čůza do toho auta NASKOČILA! Krve by se ve mě nedořezal.
Dokážou fakt překvapit a vymyslet hovadinu.

ale vyvar si dala po premlouvsni

to je moc dobře.
jen vodniky
no jo, ale co chudáci sousedi, min. 3x denně jsou vytopení

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:22
- Nahlásit

PetraK
a já k tomu dostala dvě štamprdlata domácí slivovice. Na léčbu.
Jiste zabere! Co ty kocky, nejak sklopec?
Odmyslím to, že uprostřed hadrotřídění se ty dva kreténi začli rvát a hamtali v tom. To už mi to bylo fučik.
Vidis, uklizet je zbytecny. Madame Blanikova se uz splaskava a harani je pase?
cernej caj
problem s kleci: uzsi dvere. nejde vyndat. sama jit nechce. curat nechtela ale vyvar si dala po premlouvsni
Mej na ni obojek. Ted je zavodnena urcite z kapacek a tak, potrebuje to vyspat. Oni jsou pak po narkoze jak roboti, chce to po par hodinach voditko a treba i s mirnym nasilim je vytahnout na par kroku. Taky ji neco boli, neciti se dobre. Kdyz se ted napila, klidne kolem pulnoci ji na voditku nechat udelat par kroku, urcite nasilim nevyndavat z klece.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:26
- Nahlásit

Fifi
Jiste zabere!

je to buď a nebo

Co ty kocky, nejak sklopec?
zatím nemám nic, uvidíme zítra, měla bych dostat kontak a tam by mě měli snad někam nasměrovat, jako poslední oslovím ofiko pražský útulek. Jsou v místě mezi dvěma silnicema.

Vidis, uklizet je zbytecny.

už to tu bylo hrozný. A jak mi to šlo od ruky, tak jsem toho stihla hodně.

Madame Blanikova se uz splaskava a harani je pase?

eh pasé, pasé. Dneska ráno se po mudlání na pelíšku ta rozradostnila nad životem, že se šla cudně ležícímu a poslušnému Rumíčkovi nabídnout jak poslední rajda stála mu nad hlavou, kroutila zadnicí a vrtěla tím svým párečkem jak oživot a natřásala se Byla ftipná. Jen jsem kvůli tomu málem vdechla kartáček.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:27
- Nahlásit

PetraK
hm je to asi dost síla ty látky ve Strongholdu .
Treba ani nemusi, jen jak je podrazdenej celej, tak tohle mu neprida. Ale bylo to nutny dat, at pripadne do budoucna po mne vetka se nesape, ze se tim mohlo vyloucit neco...
Ja spot davala podruhy v zivote, dneska jsem uz do nej durku udelala, hec.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:34
- Nahlásit

Fifi

dneska jsem uz do nej durku udelala, hec.

a to jsi velešikovná Fifi, možná až úplně nejšíkovnějí, bych řekla

Treba ani nemusi, jen jak je podrazdenej celej, tak tohle mu neprida.

hm, to je fakt. je to prostě hnusná /leč někdy nezbytná chemie. si vezmi, jak dlouho už nám funguje ten obojek. Ten jeden mám ještě po Ešuskovi. a furt to zabírá./
tož moc držím palce, ať se to uklidní už.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 22:35
- Nahlásit

fotky k článku odeslány, článek vyjde dvacátýho šestýho.
Tak můžu jít do peřin.

Doobrou bez kobrou. Ráno mám germánštinu, tak ať mi to aspoň trochu zábírá v mozkovně.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 08:05
- Nahlásit

Guten Morgenštajn,
nestíhám, ale držím palce Pinďoj ať to dobře dopadne a čekám na hlásání jak přežila Ferinka noc !

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 08:42
- Nahlásit

Fajka
Pinďa jde až večer nebo odpolko tuším?
Ferina doufám taky, že je v pohodě, čaj asi vyspává.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 08:43
- Nahlásit

zbrnd
píšu si teda nastudovat práci s vrstvama
ten fotošop podle toho videa mi připadá na práci jednodušší než ten corel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 08:44
- Nahlásit

Fifi
jasny, ze ne nasilim vyndavat z klece (obojek na ni mame ted).

tak hlavne, aby to troldovi nijak uz neprihorsilo

PetraK
musis ze sousedu udelat taky vodniky

ja neuklizim, je to zbytecny

Ferinci hlasani
Problem je v tom, ze tema uzkejma dverma ji nemuzem vyndat skrz tu nohu, a kdyz sama nechce "projit" ale knoura ze chce jit curat, tak sme to nakonec vyresili tak, ze vyndavame jeden bok klece celej, tu plastovou vanicku dneska necim podlozime aby se nam s ni snadno "vyjelo" ven, kde uz se da odnest curat (mame dva schudky), nebo jak uz nema ten klecovej prechod (skoda, ze dvere nejsou rovne se zemi ale jsou cca 6cm nade dnem klece), tak uz si sleze sama.

V noci sme byli venku 2x, jeste rano, ted spi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 08:51
- Nahlásit

Maya
jj, pinda de nejak 17.30 rikal vlk

kez bych vyspavala pri kazdym zakrounani v noci pulhodinovy halo - napit, vyndat, vycurat, nandat, nastesti jen 2x a pak az rano. Jeste sem si delala snidani a snazila se do ni vervat 3 pilule. 2 mi sezrala mezi pamlskama na tu cekaci hru jak se nezere z ruky a ATB teda preparovala a preparovala...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:33
- Nahlásit

cernej caj
asi jí bolí tu nohu zvedat nad ten okraj a tak nechce ven, si myslím, že za pár dní už to bude v pohodě, ten první den dva jsou nejhorší
ale tak hlavně že jinak klec funguje

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:35
- Nahlásit

tak něco na odlehčení

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:42
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

sice není zima, ale prší, tak si zatopíme, aby nám uschly věci:

A Koláče už necípe, heč! I když to tak teda ráno ešče po tom uklízecím tajfůnu vypadalo. Ale, když pominu tu ikskrát vytopenou předsíň a to, že jsem musela v tom zadním pokoji luxovat znova, tak - Máme to tam zasejc hezky. Do odpoledne . No ale mám aspoň dobrej pocit, prach utřenej i na vobrazech! A dokonce i na malejch vobrázcích. vypiglovaná kópelka, budka, ze země bychom mohli jíst.A někteří tak dokonce i činí. Neb ten jouda malej má teď nové stravovací návyky. Všechno jídlo vyndá z misky, rozmatlá to po dlažkách a pak se teprv do toho pustí. Asi bych s těma hadrama fakt nezahálela . Hodlám dnes praktikovat poklidný večer ve dvou. teda ve třech, ešče si špuntnem to mexický víno s ještěrkou. Musím říct, že na týhle značce jsem se teď zasekla. Je to plnotučný víno, který bááječně chutná.

A proč byla dneska ráno už TMA???? KDO TO MÁ NA SVĚDOMÍ? A jak to, že včera ešče tma nebyla? Chodím furt v tu samou dobu, včera bylo ešče normálně a dneska nejen prší, ale už byla i tma. Krucinál.
A Bubi se dneska chudera ztratila. jak jsem v černým, bylo takový to světlo jako je hodina mezi vlkem a psem, tak si mě spletla a odcházela s někým cizím Neslyšela mě. Zaplať nadbůch za Rumíčkovu výchovu a poslušnost, páč ona přešla přes přechod silnici s tím člověkem. Takže Rumajzl dostal čekej a já mastila pro ni. a on byl velevzorovanej.

cernej caj
skvělý, že se podařilo s Ferinkou večer jít na čůranou a že se tedy našlo řešení, jak obejít ty dveře. Časem si to sedne

pri kazdym zakrounani v noci pulhodinovy halo - napit, vyndat, vycurat,

. chůdě malý. Obě tetkon mám na mysli. Vím, jak je člověku a jí to musí hrozně bolet.

ad ty prášky - osvědčilo se mi dát je obalené něčím konzistence paštiky, nebo matlacího sýra. Tam kupodivu nepreparovala. Můžeš zkusit. Jestli má ráda tvaroh.?
Podrbej ji čudinku. A jak to dáváš ty?

PINDÍKU, DRŽÍME TI PALCE, MILEJ PINDÍKU,
AŤ JSI ZASE BRZO ZPÁTKY VE SVÝM BYDLÍKU!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:43
- Nahlásit

Maya

odlehčení

: sem si to představila

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:46
- Nahlásit

cernej caj
To jsou dobrý zprávy - Ferinka i vy zvládáte perfektně. Gratuluju k práci z domova. Kdyby to tak zůstalo, asi by ses nezlobila ?

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:46
- Nahlásit

http://www.tyden.cz/rubriky/veda-a-technika/veda/h udebni-vkus-odrazi-osobnost-posluchace-tvrdi-vedci _79685.html

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:49 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Maya
íšu si teda nastudovat práci s vrstvama
ten fotošop podle toho videa mi připadá na práci jednodušší než ten corel

imo adobe produkty obecne jsou uzivatelsky privetivejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:49
- Nahlásit

PetraK
Nás, co chodíme ráno za tmy už skoro měsíc, dnešní tma nepřekvapila.
dneska teda vyhodíš psy a nebo brtníka s jedním psem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:50
- Nahlásit

Maya

http://www.tyden.cz/rubriky/veda-a-technika/veda/ h udebni-vkus-odrazi-osobnost-posluchace-tvrdi-vedci _79685.html

a to by měla číst brůtice!! Konečně by věděla, proč poslouchám hošíčky. Páč sem jemnej, tvořivej pohodář!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:52
- Nahlásit

zbrnd
mám oba ty odkazy

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:53
- Nahlásit

Maya
Nás, co chodíme ráno za tmy už skoro měsíc, dnešní tma nepřekvapila.

jako že je tma ve 3/4 na šest, tak to jsem polkla, ale včera bylo před 3/4 na sedum ešče světlo!! A dneska v přesně tu samou dobu ho někdo ukradnul A de-facto ho doteď nevrátil celý zpátky. Je tu tma jak v pytli.

a teda vyhodíš psy a nebo brtníka s jedním psem?
poklidný večer plánuju s Brtnikem. Po psoovenčení a následném přísném uložení na pelechy s výhružkou, že kdo se hne, bude zastřelen.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 10:59 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

PetraK
chudák ani hýbat se nesmí
mohu mu poslat aspon nejaky zaludy na zimu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:00
- Nahlásit

zbrnd
chudák ani hýbat se nesmí

ne nesmí. Brtnik.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:03
- Nahlásit

Maya
kdyby te to nahodou chytlo a bavila te videa a tutorialy, tak se feel free ozvat, mohu ti dat odkazy na nejake snad i seiozni kanaly na youtube, coz by ti mohlo usetrit spoustu casu straveneho koukanim na tutorialy a videa decek ci proste neumetelu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:06
- Nahlásit

PetraK
kup mu aspon zmrzlinu
https://www.youtube.com/watch?v=HQMTnHLAmRE
nebo se bude zlobit
https://www.youtube.com/watch?v=eLcQesXl7q8

ne kazdej je fakovej aby se nechal zahnat buldockama

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:07
- Nahlásit

zbrnd
dík za nabídku, co jsem na to tak zběžně koukala, tak nevím, jeslti se mi to vůbec podaří nainstalovat a jestli to vůbec bude běhat na mým starým kompu
ale pořádně to přečtu až doma

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání