Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:15
- Nahlásit

Tapetaaaaaaa!!!

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:19
- Nahlásit

cernej caj
Čajíku, Ferinka vypadá dobře, určitě bude všechno v pořádku. Snad se taky rozbaští. Aspoň že si dá ten vývar zatím.
Vlk
Stále držím palce, aby rekonvalescence probíhala v pohodě a Pindík zase hopkal bez problémů.
birmaTak to vypadá, že jste měli pěkné odpoledne. Nezapomeň se pochlubit fotkama!
PetraK
Hezký večer. Já věřím, že nakonec zapojíte i zrzouny
Fifi
To s tou měsíčkovou indulonou vypadá na dobrou vychytávku.
Myslím na Troldíka, aby ho brzy pustilo to svědění-škrábání. Nestálo by za to udělat vyšetření na alergie?

Já dnes v poledne dávala Adélce odčervovací tablety a nevím, jestli mají právě ony na svědomí, že se po 3 hodinách vykadila hodně tekutým způsobem a po 4 hodinách vyblinkala nestrávené granule. Večerní dávku krmení raděj asi vypustím.

Nahoře 2, dole 2 řezáčky jsou fuč. A nejsem si jistá těmi vedlejšími malými zoubky, jestli už taky nejsou vyměněné. Ty 4, který jsem sledovala skoro v přímém přenosu už měly snad druhý den vidět náhradníky
Tohle počasí je na prd - od rána chcandí. Adéla byla dnes na procházce jen hodinu a to po velkém přemlouvání. Na vyprázdnění v obvyklých intervalech a to hned po vykonání potřeby mazala do baráku.

Dnes jsem byla na kardiokontrole a pí,dr. mi sdělila, že má velmi, ale opravdu velmi nízké hodnoty draslíku. Divila se, že jsem ještě neměla srdeční zástavu. Blbé hodnoty jsem měla už před rokem a i přes užívání pár měsíců léků se to ještě zhoršilo. Někde prý mi "utíká" a musí se zjistit kudy. Takže jako první - jdu na vyšetření ledvin a nadledvinek. Co bude následovat se nechám překvapit

Hezký večer!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:19
- Nahlásit

vlk
tak jedem pro Pindu huš to má za sebou...
Ale to je fofr teda!
Pisni pak, jak pacient.
birma
Mám z něj fakt neskutečnou radost
Pssssst. Vis, jak ty krivky jdou. Na fotos jsem zvedava.

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:20
- Nahlásit

birma
jejda, já než jsem nadrásala ten příspěvek, tak fotky jsou tady - nááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááádh era!
Ty jsou boží a Adam je krásnej modelín ♥

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:23
- Nahlásit

Xerxová
o kousek, takze se tam vic nudi

vlk
skvely, budete za chvili doma, tak at prvni noc je klidna a pinda nema po narkoze potize

Darenka
urcite, uz povecerela par granuli s masickem spis nechce pit, ale uz by zrala normalne.

to klidne mit vliv mohlo to odcerveni... za chvili bude mit adelka vsechny zuby staly

jinak je mi lito tech vysledku, ze i pres leky se to naopak jeste zhorsilo, ale doufam, ze problem najdete a vyresite, aby bylo lip

birma
tak ty fotky sou bozi!!!!!! radsi se neptam, cim foti ale i barevne ste to teda vychytali, takhle nadhernej podzim mam rada a jeste sem ho to u nas nevidela.

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:25
- Nahlásit

tak spi muz v posteli naopak, aby mel hlavu hned u ni a dobre slysel, jestli se neolizuje
Čajdo, tvůj muž má můj obdiv.
u nás by chlapa nevzbudilo ani dělo vedle postele

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:28
- Nahlásit

birma
Ovsem to jsou ryze podzimni a kresne barevny fotky. Mututu, ty jeho fousky voslintany, nejvic se mi asi libi ta predposledni.

Darenka
Myslím na Troldíka, aby ho brzy pustilo to svědění-škrábání. Nestálo by za to udělat vyšetření na alergie?
Z krve poznas prd, muzou tam vyletet i nesmyslny markery. Zadna veda, dneska mel rano posledni atb, dostava pupalku, obcas mu vezmu pupek samponek a uvidi se, pockame.
Já dnes v poledne dávala Adélce odčervovací tablety a nevím, jestli mají právě ony na svědomí, že se po 3 hodinách vykadila hodně tekutým způsobem a po 4 hodinách vyblinkala nestrávené granule. Večerní dávku krmení raděj asi vypustím.
Proc bylo odcerveni ted, vzdyt jste ji nedavno ockovali? Tablety to na svedomi klidne mit muzou, ale davku bych nevypoustela, radsi uvarila oblibenou dietku a dala trosku jen.
Nahoře 2, dole 2 řezáčky jsou fuč
Stejnej prezubovaci plan, jako mel Troldas.
Takže jako první - jdu na vyšetření ledvin a nadledvinek. Co bude následovat se nechám překvapit
Smarja, pani, opatrujte se! At se zjisti, kudy ti to utika a prijdete na zpusob, jak to doplnit!

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:31
- Nahlásit

Xerxová
vzorný Adam je už pomalu klasika... budeš mít nejvzornějšího psíka tady.
Ono to bude dost tím, že mám značně posunutá kritéria, takže vzornej Adam bude pravděpodobně objektivně zlobivější než Najt na zabití :-D

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:40
- Nahlásit

Darenka
Adéla byla dnes na procházce jen hodinu a to po velkém přemlouvání
Z toho vyroste ještě ji budeš prosit, aby šla domů, když venku leje :-D
pí,dr. mi sdělila
Teda pani! Nech se pořádně prohlídnout, ať ti ten špatně těsnící ventil najdou a opravěj!

Fifi
Pssssst. Vis, jak ty krivky jdou.
Právě, protože to vím, to musím vyřvat do světa. Třeba to byl jedinej takovej den v životě, tak si tu radost z něj musím užít
Mututu, ty jeho fousky voslintany, nejvic se mi asi libi ta predposledni.
Mně ta třetí a przí mě, že v sedě z boku vypadá pěkně tlustej, přitom za pohybu mu jsou lehce vidět žebra... Jenže když stojí/sedí, tak pupek vyvalí a vypadá jako kdyby čekal deset štěňat...

cernej caj
radsi se neptam, cim foti
Canonem. Objektivy měly tak 30 cm :-D

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:42
- Nahlásit

Fifi
vet nám říkal, že tablety můžeme podat za týden po očkování...

Snad se zadaří a bylinky pomůžou Troldovi víc než chemie. Držím palce.

Černej čaj
Tak to je super, že Ferinka už baští. Snad se i rozpije a bude líp.

Darenka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:44
- Nahlásit

BirmaVšechny ty fotky jsou moc povedený. U mě vede 3.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:54
- Nahlásit

birma
Jenže když stojí/sedí, tak pupek vyvalí a vypadá jako kdyby čekal deset štěňat...
Divny, ja si niceho nevsimla.
Darenka
vet nám říkal, že tablety můžeme podat za týden po očkování...
No kdyz mela predtim atb... Proste srajda i bliticko muze byt souhra vice podanych leku v posledni dobe.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:55
- Nahlásit

birma
myslela sem spis objektivy ze to bude jeden jak ferinky narocnani krive hnatky minimalne je fakt sikovnej

janiii
ehm on taky vsechno ignoruje v noci, ale tak snaha se ceni a treba na mlaskani reaguje citliveji

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 21:11
- Nahlásit

Fifi
Divny, ja si niceho nevsimla
To mě překvapuje

cernej caj
To asi jo, no

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:00
- Nahlásit

Tak jsme doma.....ten blboun rozhodně nechce ležet tam, kde jsem myslela že bude, ačkoliv tam normálně lehává a rozhodl se plížit se přes celou chalupu .... nevím kam...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:13 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vlk
Zblblost po narkoze, proto je klec sikovna. Nejak ho ohrad.
Edit - a pokud mozno nekde v koutku, kde bude ticho, klid, zadny velky akce ostatnich psu, proste mu vytvor bunkr, kde to vyspi.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:20
- Nahlásit

Fifi
čupky na něj naštěstí zvysoka prdí, uklidily se do postele a chrápou....ohradit ho nemám jak....

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:21
- Nahlásit

birma
teda krásný fotky, Adam se vyloženě tou barvou hodí do podzimních fotek, u nás taky takovejhle podzim zatím nikde nic
vlk
tak držím palce na hojení, teď už bude jen líp

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:23
- Nahlásit

vlk
to je asi po narkoze normálka, mě Kim po tý první taky furt takhle chtěl pochodovat chaoticky sem a tam, ohradit třeba alespoň židlema s přehozenou dekou by nešlo?

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:29
- Nahlásit

vlk
ohradit ho nemám jak....
Neco vymyslite, kam ho zasprknout, aby si nechodil.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:39
- Nahlásit

Fifi
no posunuje se směrem k pokoji kde by měl bejt....jak se doplazí blíž narvu ho na matračku a dveře zadělám křeslem, snad usne...

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:49
- Nahlásit

tak už je tam kde jsem si představovala, že bude....nalákala jsem ho na misku s vývarem....ted jen uhlídat aby si nesežral stehy, páč má holou prdel, nemá takový slušivý obvaz, jako Feri....satelit jsem mu musela sundat protože v něm byl nervní, nechtěl si vůbec lehnout a brečel...

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 22:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

vlk
.ted jen uhlídat aby si nesežral stehy, páč má holou prdel, nemá takový slušivý obvaz, jako Feri.
Tak dneska este asi bude dospavat, ale pak... to satelit prijde na radu nebo vymyslite neco lepsiho. Ja Ag v satelitu taky mit nemohla, mela z toho total psycho. Stacilo ji triko - ale ona si nic ani vyrvavat nechtela.
Myslim na vas, at mate klidnou noc. Nezapomen na to teplo, ktery jsem vnucovala Cajde, at ma komfort, pindik sibikatej.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 23:06
- Nahlásit

Fifi
teplo.... doted se trouba válel po dlažbě a jak jsem ho přikryla tak prchal....ted má za zády topení a pod sebou matračku z dětské postýlky a na ní deku a čůrací podložku....tak zatím si těch stehů taky nevšímá....ale jinak je oblizovatel dost velkej....něco budu muset vymyslet....

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 23:12
- Nahlásit

vlk
Oni prchaj, zmateny, navic vy ho mate po operaci fakt dost rychle doma. Tak je vetsi zmatenina, musi hodne dospavat. Pasak, ze to ve svym veku takhle pekne zvladnul.
Jinak slo vse ok, pri operaci, zadny problemy? Ochranu protiblemcaci vymyslej. Pripadne, az se probere, tak si zvykne na limec. Jakejkoliv, vsak tu probehla diskuse pred Ferincinou operaci o ruznych typech limcu.
Na matracce a u topeni ho nejak ohradte, at se nevydava v noci nekam o kus dal, a proste huuuuuuf, tyhle prvni noce po operaci jsou nejhorsi.

vlk
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 23:22
- Nahlásit

Fifi
Doktor ukazoval rentgen po operaci jak to vypadá....moc tomu nerozumím, ale ale ten sval by tu půlku kloubu měl v pohodě udržet tam kde má být...říkal, že ta operace šla pěkně, tak snad to bude dobrý... půjdem ještě 4x na injekce ATB, pak stehy po deseti dnech a pak pomalu můžem začít s nohou cvičit....po šesti týdnech pak rehabilitace magnetová nějaká a do tří měsíců by měl být v cajku......

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2015 23:43
- Nahlásit

vlk
Kdyz to rika operater, tak to bude dobry. Sibaci jsou lehky, urcite se mu ulevi. A tech par tydnu rekonvalescence, pfuuu, to ubehne rychle. Pindikovi i vam preju jeste jednou klidnou prvni noc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 04:41
- Nahlásit

Ádofotky jsou paráda, rekonvalescentům držím palce
Fifi
Milče na autoimunitní drbací problémy pomáhal phytovet detox + na Martinův atopický ekzém bylo dobrý posilovat ledviny, protože ten ekzém měl být projevem čištění těla od humusů.

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 06:03
- Nahlásit

vlk
Z toho co píšeš, tak bude fakt Pindík běhat jako srnka . Dobře jste se s tou operací rozhodli. Doufám, že bude vzorný rekonvalescent a nebude blbnout, aby si neublížil. Opatrujte se.
Černej čaj
Co Ferinka? Jste v pohodě?

Darenka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 06:06
- Nahlásit

Adélka už v pohodě a s pevnýma hovnotama

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání