| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:43
- Nahlásit
vlk
Pevnej nerv pri cekani.
A ty neboj, Pindo, bude to dobry.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
v pohode, ja su za rady rada, sama s tim jeste zkusenosti nemam, tak se hodi
uz sem si vsimla, ze feri obcas de olizovat oholeny stehynko co ji vyliza nad bandazi, tak spi muz v posteli naopak, aby mel hlavu hned u ni a dobre slysel, jestli se neolizuje. Akorat - jak docilis toho, aby pes neolizoval tu indulonu?
Xerxová
to je tlama
vlk
drzime co mame! at je operace bez problemu a pinda pekne uz chrni doma, bude rad, ve svym prostredi... budete si ho brat jeste pod narkozou?
PetraK
tak nemuzou chtit vsechno, jak pekny odpoledne tak peknej vecer uzijte si to
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
Akorat - jak docilis toho, aby pes neolizoval tu indulonu?
Ta se prave rychle vstreba, neni moc co voblizovat. Zklidni ji to kuzi a nebude pak mit takovy nutkani.
tak spi muz v posteli naopak, aby mel hlavu hned u ni a dobre slysel, jestli se neolizuje.
Twe cajdo, tohle me tak nejak strasne dojalo. Co by clovek pro psa neudelal...
PetraK
a hezky jsme to vymysleli
A to jo, pekne vymysleno. Prijemnej vecir.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:47
- Nahlásit
PetraK jsi na psiska očklivááá - vyšoupnout je z mejdanu. Kubišku na tebe
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:50
- Nahlásit
Fifi
Pevnej nerv pri cekani.
jo už jsem si dla štampérlu na uklidnění.....
cernej caj
budete si ho brat jeste pod narkozou?
nee, budou ho budit, vet říkal, že je předávají probuzený, i po narkoze čekal až se probere...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:54
- Nahlásit
Fifi
v tom pripade zkusim koupit tu mesickovou, driv sem ji i mivala rada pro sebe a uvidime.
Co by clovek pro psa neudelal...
vlk
doufam,z e neridis pak? i kdyz vybavena teda zrejme si... maji nejaky odhad, kdy to bude? to budou teda rychlici, snad budete brzo doma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:55
- Nahlásit
cernej caj
ak nemuzou chtit vsechno, jak pekny odpoledne tak peknej vece
A! to je pravda. Jdu to říct tomu zrzavýmu papiňáku, co píská v předsíni protestsongy a jmenuje se Bubrdle
Fifi
A to jo, pekne vymysleno. Prijemnej vecir.
no chtěla jsem, abychom si mohli společně kapek zařádit a měli mě oba pro sebe. Jen pak teda ani jeden nechtěli do těch polí s Brtnikem jít a že když nejdu, nejdou taky. Byli potupně odvlečeni
Xerxová
jsi na psiska očklivááá - vyšoupnout je z mejdanu. Kubišku na tebe
i ne, když se budou chovat slušně, a nebudou dělat čápa a berany-berany duc, tak tu budou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:00
- Nahlásit
PetraKNight tady taky pííískááá - ne že by byl odložen, ale on se nudííí - a chce akcičku nějakou ... A já si tady datlím přípravu na zítřejší dálkaře... A nejde mi to. Ráno od sedmi až do půl jedné v kuse výuku... zítra jsem chudák já ...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:10
- Nahlásit
cernej caj
doufam,z e neridis pak? i kdyz vybavena teda zrejme si... maji nejaky odhad, kdy to bude? to budou teda rychlici, snad budete brzo doma
nee, já jsem neřidič, řídí céra....doktor říkal tak dvě až tři hodiny podle toho jak to bude vypadat až to otevřou...naštěstí kliniku máme deset minut autem....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:10
- Nahlásit
PetraK
chudak brtnik, de s nima ven a oni nechcou?
Xerxová
to mi tu dela tim taky, a u ferinky to mozna brzo prijde at ti to zitra rychle utece a vsechno zvladnes pripravit. Nemas z lonskejch let materialy, ktery bys jen oprasila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:12
- Nahlásit
cernej caj
chudak brtnik, de s nima ven a oni nechcou?
no jo, páč s nima tolik nekraví jako Koláče
Xerxová
Ráno od sedmi až do půl jedné v kuse výuku
fuj, takhle brzo. do kolika?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:13
- Nahlásit
Čaj to víš že mám přípravy... ale nerada řeším já staré příklady (pak je to nuda - musím si hodinu postavit nejen pro studentíky, ale i pro mě - aby to dobře dopadlo, musí to i mě bavit)... a tak aktualizuji zadání, hledám hezké výsledky a tak... A dneska mi to nejde... v případě nouze ráno šáhnu do šupliku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:18
- Nahlásit
PetraK jsem vstávací. Tudíž mi nikdy nevadilo učit neoblíbený první blok (od sedmi do půl deváté). I proto ho v rozvrhu mívám každý semestr (někdy i vícekrát v týdnu), neb se to o mně ví a i rozvrhářům to píšu. Když už není vyhnutí a někdy se prostě ráno učit musí, tak ať to mám já, které vstávání neva... Jsem proklatě kolegiální
Poslední blok končí v půl osmé večer. Už se mi stalo, že jsem někdy měla celé dopoledne standardní výuku a celé odpoledne dálkaře. To je pak síla. Ale teď je to jen do té půl jedné - to jde odkecat (i když hlasivky dostanou coproto)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:19
- Nahlásit
cernej caj
ebook pěkně drahej
kuk třeba tam je něco použitelnýho
http://uloz.to/hledej?q=%C3%9Aprava+fotografie+v+A dobe+Lightroom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:23
- Nahlásit
Xerxová
aha, tak to je fajn, ze to mas takhle at to bavi i tebe a v pripade nouze mas pro takovy dny zasobu materialu jinak teda hodne narocnej den bude, no.
jo, ty ranni predmety sem byla taky skoro jedina, kdo je mel rad
Maya
ale zas je to asi pekne to krok za krokem presne na co kliknout.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:24
- Nahlásit
Xerxová
A dneska mi to nejde...
Jak se hlava sprajcne, je to tezky... Ale ty neco vymyslis.
vlk
doktor říkal tak dvě až tři hodiny podle toho jak to bude vypadat až to otevřou...naštěstí kliniku máme deset minut autem....
Vsak at v klidu operujou, at je vsechno v paratku po otevreni, stejne jak s Blankou. Blanokridlou i tou druhou.
A to je truhlik Troldakovitej. Nekde nekdo praskal, Kremyl vyjel hlidat ven a pruhy panika, ze urcite rve na balon. Pak se teda odvazil ven, nejiste a cihave sledoval nebe. OK, otrepal se a dobry. Pak prisel dovnitr a v kuchyni se v navaznosti na to predchozi podezreni vydesil. Protoze v rohu byl pytel velky cerny igelitovy, vyprazdnen po PETkach a v pruvanu se ten bubak HNUL! Malem sboural stul, jak odskocil. Tak jsem vzala milej pytel a ruzne s nim bezne manipulovala, uplne bylo videt, jak mu to v hlave secvaklo. Ze ahaaa! tohle nebyt bubak, to byt pytel.
No mame hoooodne co delat. Posranej balon.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:27
- Nahlásit
Kimovi teda oholení nevadilo a už tak za dva tejdny to měl porostlý krátkejma chlupama, to by ani mazat nešlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:27
- Nahlásit
vlk
tak to snad budete doma i vyrazne driv, nez ses bala ze o pulnoci
Fifi
chudak pindicek, ale teda jak byl venku statecnej, tak doma ho vydesil pytel... aspon si mu u nej mohla ukazat, ze to je pohoda a snad teda ty balony pak nejak osefujete jak si chtela ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:28
- Nahlásit
Fifi
myslíš jako že se teď bude děsit neznámejch věcí?
ale ono to klidně může být i věkem a ne tím balonem, spousta psů jsou jako štěňata voražený a pak takový vopatrnější
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:35
- Nahlásit
Maya
Kimovi teda oholení nevadilo a už tak za dva tejdny to měl porostlý krátkejma chlupama
Ja mela operovanych hodne psu a prave do tech dvou tydnu je tohle stvalo moc.
myslíš jako že se teď bude děsit neznámejch věcí?
Utvoril si nejakou zvlastni asociaci v hlave. Vydesil se neznamyho bubaka, Kremyl na nej jecel. Ted kdyz Kremyl rve na neco venku (hlidaci stekot je mu sumak, ten pozna), tak ihned kouka na nebe a ceka toho certa. Potrebovala bych kvalitni bourku, kdy bysme si zase sedeli na prachu a kochali se. Vekem to byt muze, ale nemusi, on je vorazenej jinak furt stejne.
Aby to neznelo nejak hystericky - ja to resim v klidu, nejde o zadnou hruzu. Jen me to stve.
cernej caj
aspon si mu u nej mohla ukazat, ze to je pohoda a snad teda ty balony pak nejak osefujete jak si chtela ?
Me spis prekvapil, jak si najednou prvne prenesl ten bejvalej zazitek panickej zvenku i dovnitr. Pytel jsme samoze poresili bez problemu, ted z nej doluje PEt lahev.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:36
- Nahlásit
Maya možná máš pravdu - pamatuji se, jak jsem se smála Betě - začala někdy kolem deseti měsíců být lekavá... Na jednu stranu chtěla děsně být statečná a hlídací - a na stranu druhou najednou řešila věci (závěs od sousedů vlající z průvanem přibouchlého okna) , které jako malá vůbec nehrotila. Vyrostla z toho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:37
- Nahlásit
Fifi
myslis, ze si to prenesl ze to je fakt balon, nebo se proste jen lekt treba toho pohybu nebo zasusteni?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:38
- Nahlásit
cernej caj
prenesl ze to je fakt balon, nebo se proste jen lekt treba toho pohybu nebo zasusteni?
Prenesl si svoje psychicky naladeni.
Xerxová
Vyrostla z toho.
Kez by.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:44
- Nahlásit
Fifi
Balony nám nad chalupou lítají každý rok celý léto, psi se taky ze začátku báli a přešlo je to....pokud je vysoko někdy si ani nevšimnou pokud je níž a hučí, tak pořvou než zmizí za střechou a neřeší....jeden dokonce přistával na poli vedle nás páč jim došel plyn....to bylo štěkotu na tu velikou podivnou věc....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:50
- Nahlásit
cernej caj
asi spíš si tak spojil, že velký neznámý věci se má bát
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:50
- Nahlásit
tak jedem pro Pindu huš to má za sebou...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:51
- Nahlásit
Fifi
tak snad to budou jen vyjimecny veci a ne na dennim poradku.
vlk
jak zvladate to cekani?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:54
- Nahlásit
Jsme doma z focení cesta byla naprosto šílená a focení Adama evidentně nebavilo (ale řekla bych, že ty fotky za chvilku nudy stojí) no a pak jsme vyrazili do lesoparku. Adam byl tak vzornej, jako ještě nikdy. Lítal na volno, na každý zavolání se dostavil a to i když se vynořil někde pes. Dokonce když Cory vyřvávala nějaký lidi, tak ho vůbec nelákalo jí jít pomáhat a s klidem přišel za mnou. Pak se seznamovali s holanďačkou, Cory na ní byla pěkně hnusná a Adama to opět nestrhlo a byl s ní v pohodě. Mám z něj fakt neskutečnou radost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 19:56
- Nahlásit
birma
tak to je skvely adamek je fakt neskutecnej a vidis, neco pres dva roky a jak mas hodnyho psaaa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 20:13
- Nahlásit
čaj tak jak Ferina?? - už se tváří o kousek živěji než včera??
vlk přeji klidnou noc a hojení bez komplikací.
birma tak jsem zvědavá, jaké fotky budete mít. A vzorný Adam je už pomalu klasika... budeš mít nejvzornějšího psíka tady. Night tedy momentálně je na zabití, myslím, že to na mě dost zkouší...
|