Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 07:32
- Nahlásit

vlk
tak to je supr, ze to tri mesicu by mel byt v cajku a ze se dobre uvelebil sam na teplym miste

tak doufam, ze noc byla klidna a ze uz je pindovi po narkoze lip a snad i vymyslite neco aby si to pinda neolizoval a nemusel mit ani ten satelit.

10 dni to nejak zvladnete aby si je nesezral a pak uz to bude dobry

ferinci hlasani:
ferinka prisla na to, jak mit zabavu - knuci, ze chce ven, ale venku necuuuura rano sem ji vzala, at nemusi vstavat muz, ale tak cumela po chodniku na obe strany a k akci se nemela, tak sla do klece, aby mi neujel autobus. a rikal i muz v noci, ze prvne knucela, tak ji vzal a i bobek uz byl, navic sezrala uz vecer misku pul kureci/granule, ale obyc vodu jeste porad nechce.

Neni to tim, ze ted vi, ze dostane vyvar?

Darenka
tak to je supr to musela byt fakt reakce na odcerveni, ono prece jen to neni nic dobryho.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:22
- Nahlásit

cernej caj
koukám Ferince to jde rychle, Kimovi to trvalo pár dní, než zjistil, že čím dýl bude držet čůrání a bobky, tím dýl se bude procházet venku
akorát teda aby se vám nenaučila kňučet v kleci, že chce ven, to by bylo na palici
co ten vývar míchat s vodou a postupně pomalu ubírat?

vlk
tak co Pinďa v noci? doufám, že všechno ok

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:44
- Nahlásit

cernej caj
knuci, ze chce ven, ale venku necuuuura
špic, no
Milča tím rodiče deptala od svých čtyř měsíců tak do svých devíti let

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:46
- Nahlásit

birma
neni ten Jira divnej? jde fotit barvy podzimu a necha si do zaberu lozit baskervilly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:46
- Nahlásit

Maya
ona to ze chce ven dava najevo knucenim normalne - jenze jak casto se ti stane, ze nejde ven kdyz by chtela? naucenej rezim doted fungoval dobre a knuceni obcas se hodilo kdyz se nachladila a chtela castej nebo kdyz sme rano vyspavali. I ted, kdyz knuci v kleci - znamena to ze chce ven - beru jako v pohode. Jestli to jiny psy delaj jinak?

ja ho micham s vodou uz od zacatku, tak pul na pul, protoze sem dala prvne malo vody tak budu ubirat a uvidime.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:50
- Nahlásit

Xerxová
hezký baf

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:54
- Nahlásit

cernej caj
Jestli to jiny psy delaj jinak?
Milča stála u dveří do koupelny, že musí ven ven ven. Pak u dveří do dílny, že musí ven ven ven ven ven ven. A pak u dveří ven a jakmile byl potenciální vypouštěč v půli dílny, vzala dráhu.
Já jí to netrpěla (tzn., až bude v pořádku, tak kdo kničí, že chce ven, jde ven!), tak že pak stačilo říct "a opravdu chceš ven?", když nechtěla, tak se zašklebila a odešla

birma
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 08:59
- Nahlásit

Zdravím!
Jsem ráda, že to maj i vlci úspěšně za sebou a že už budou "jenom" táhnout a srůstat

cernej caj
Evidentně nejni blbá

zbrnd
To by ses musel zeptat jeho, já jsem ráda, že mu to náhodou vyšlo i tak, že je ten procházející baskervil zavostřenej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 09:21
- Nahlásit

kachna_
no ja doufam,ze to je jen ted a pak se to vrati do starych koleji (navic vcera v noci chtela asi 2x a pres den asi 4x jestli to jeste i po te operaci nemela nejak jinak, protoze jen co vylezla tak hned sla curat, tak se to snad i da do normalnu s tou cetnosti potreby

birma
presne sem si vzpomela na mayu a to jak kim prodluzoval prochazku nez se vycural

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 09:45
- Nahlásit

cernej caj
sem to myslela tak, aby ti nezačala kňučet, že chce z klece a nebo jen tak ven se projít, pak by ti tam taky mohla prokňučet hodiny
je to blbý, že se to nedá poznat, jestli se jí fakt chce čurat nebo ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 09:46
- Nahlásit

Maya
nojo, to by se stat mohlo, jenze nevim, co s tim?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 09:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

scije a scije fšade voda, čék aby měl holínky

a tak si milé děti Koláče dneska vymyslelo pěkný autfit

Rrramštajní tričko s vobráskem

černou sukničku

punčošky

a lodičky:

vzalo si šátek

a vyrazilo do práce převlečený za černý razítko. je venku pěkně hnusně . ble ale!! zase bude aspoň trošku zalitá příroda, po tom suchu je před zimou každá kapka dobrá. A včera to byl fajn poklidnej večer. Zrzavci prudili, to je fakt. Ovšem co je velmi špatná zpráva - KONČÍ NAŠE MILŮVANÁ PIZZERIE :cry. Kdo nám bude vařit???

VLKŮŮŮŮ JAK JSTE ZVLÁDLI PRNÍ NOC?? Chůdě Pinďa malinkej.

Čajdo, jak to jedete vy? Koukám, že Ferri začíná být doslova pěkně vyčůraná !

Birma - super fotky, je to fak modelín!

Darenka

tak hurá a slává pevným hovnotám!! se člověku uleví, co?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:01
- Nahlásit

PetraK
do hnusnýho počasí černej vohoz?? máš mít růůůůžovou
cernej caj
nojo, to by se stat mohlo, jenze nevim, co s tim?
no nevím, asi brát jí ven pravidelně třeba každý dvě hoďky a ne když kňučí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:01
- Nahlásit

kachna_

tak že pak stačilo říct "a opravdu chceš ven?", když nechtěla, tak se zašklebila a odešla

Ešátor taky chodil k vaně když chtěl ven což bylo dost kontraproduktivní, čék o tom často nevěděl Bubrdle s Rumíčkem přecházej a choděj významně ke dveřím a funěj.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:07
- Nahlásit

Maya

do hnusnýho počasí černej vohoz?? máš mít růůůůžovou

ble, chceš aby se mi přitížilo

ale!! Koupila jsem si nový dvě černý trička. Jedno má nápis Break the rules a druhý why the hell not ! a pozor tetkons to ale přijde, nápis je udělanej z růůůžovejch kytiček!! přesně ftipný pro mě. Tuhle jsme se hrozně tlemily s kolegyní, ona měla šaty, kde byla v dekoltu udělaná "díra" do výstřihu ve tvaru kosočtverce... šaty černý, páč vona je taky černá můra. Já byla v černý sukni, botách a tomhle tričku a sáčku. když jsme si stouply vedle, vypadalo to extra ftipně. Ona na hrudníčku kosočtverec, já tenhle nápis....

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:08 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

noc nebyla nic mnoho, Pinda měl pocit, že když se nebude hýbat tak nejspíš humře takže do čtyřech se různě pohyboval ( chvíli plazením, chvíli hopikáním po třech ) kvikal popíjel vývar i vodu a dokonce z pod postele vyštoural zapadlej piškot. Usnuli jsme až o půl pátý....ale spali jsme až do půl desáté....ted zbaštil kousek kuřecího s vývarem, ale zatím se nemá k čůrání....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:09
- Nahlásit

PetraK
tak razitko muze byt fajn, aspon ti uz muzou rikat kolegove, jak ti to slusi

u nas par kapek vecer a rano, v podstate neprsti vubec.

Ešátor taky chodil k vaně když chtěl ven
no prave estli neni nekdy lepsi kdyz ten pes knuci

Maya
hm, to vlastne by slo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:16
- Nahlásit

vlk

Usnuli jsme až o půl pátý....ale spali jsme až do půl desáté

alespoň že tak!! Tohle je prostě hrozný, že jim člověk nemůže nic vysvětlit a to probrání z narkózy, zmatení, bolest... pro ně musí být děsný.
Musím, říct, že jsem právě byla překvapená tím, že když Bubiška dom přišla, že se nedělo vůbec nic . Někdy mám pocit, že sem si to musela vymyslet

cernej caj

to bez debaty, ještě lepší je asi naučit nějakej signál. třeba to, že si pes zazvoní na zvonek, ale.......... že jo, aby to pak nebylo jak vo klekání

aspon ti uz muzou rikat kolegove, jak ti to slusi

ne, to voni mi musej řikat! Jinak maj průser včera paní uklizečka hned mezi dveřma hlásala právě, že "Jéé vám to sluší...." podívala sem se na ní přísně a pravila: "No proto! Žehlíte to pondělí, co?!"

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:23
- Nahlásit

PetraK
tak třeba Arčí po kastraci byla taky relativně v pohodě...tři dny prospala a pak si "ošetřovala" břicho....ale ta noha určo bolí víc, jen to vstávání a hopsání po třech...on Pinda má navíc kapku nadváhu...ale hubnem... za poslední dva měsíce zhubnul o kilo....vet říkal ještě pomalu tak dvě až tři kila dolů a bude to super....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:27
- Nahlásit

vlk

...ale ta noha určo bolí víc, jen to vstávání a hopsání po třech..

asi jo,jsem si taky říkala. že sice na první pohled si člověk řekne- kuchnutý břicho, vnitřek, že to bude horší, ale asi není, podle reakcí obou .

Bubrdlina taky zhubnula pěkně, jen se bojím, že tetkon zas po hárání začne nabírat z čehokoliv. Má to jak na horský dráze. Zhubneme jí, pak přijde hárání a ona zvětší svůj objem

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:28
- Nahlásit

cernej caj
a ještě lepší je kočka, co buší na dveře nebo na okno
ano ano, není nad nědělní brzké ranní probuzení bušením na dveře od ložnice, že kočka chce ven

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:30
- Nahlásit

vlk
tak to je blby, ze teda noc neprospal klidne, ale curat zacne brzo tak snad uz bude jen lip, jestli se uz z narkozy poradne vyspal

chudak musel byt pekne zmatenej

PetraK
tak hlavne je uz asi jedno, jestli bude knucet nebo zvonit na zvonek v kleci

hlavne ten zvonek pak s sebou musis vsude tahat, a nezapomenout treba na dovcu

No proto! Žehlíte to pondělí, co?!" presne tak sem to myslela

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:31
- Nahlásit

vlk
tak teď už bude jen líp, ta první noc a den jsou nejhorší

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:31
- Nahlásit

PetraK
co ti v pondělí udělala uklízečka? přetáhla tě hadrem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:35
- Nahlásit

vlk
kolik pinda vazi? tak 10? nemam u sib odhad co je OK. urcite mu to taky pak pomuze kdyz bude lehci.

PetraK
jako ses spokojena ted s jeji vahou nebo je moc hubena?

Maya
bušením na dveře od ložnice, to resej spunty

si nevzpominas jak bylo kolace prejety od nemoci?

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:42
- Nahlásit

cernej caj
kolik pinda vazi? tak 10? nemam u sib odhad co je OK
Pinda váží teďko 20 .... ale on je celkově velkej a přerostlej na šibu...u nich je vůbec ta váha zvláštní Kvija váží 12 a je hubená jak lunt a Yumča kolem devíti a tak akorát....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:43
- Nahlásit

Maya

ano ano, není nad nědělní brzké ranní probuzení bušením na dveře od ložnice, že kočka chce ven

ešče jí máte?

cernej caj
tak hlavne je uz asi jedno, jestli bude knucet nebo zvonit na zvonek v kleci

no bať. u toho zvonku je jen ta výhoda, že přesně víš, o co tomu psovi jde, že potřebuje jít ven, kdežto když kňučí, může to mít i jinej význam, že jo, od toho že ho něco bolí, až po nesouhlas s pobytem v kleci.

, a nezapomenout treba na dovcu
hezká představa, jak Bubrdle vyzvání v penzijounu na zvonek

jako ses spokojena ted s jeji vahou nebo je moc hubena?

teď je akorát právě. ale jak jí znám, velmi rychle se to změní , končí s háráním včera zmlátila Rumíčka a pak ho teda milostivě nechala o sebe pečovat, ale už jsme na konci mně teď začíná období s názvem "Bojíme se pyometry!"
presne tak sem to myslela
jojo, maj vroubek. tedy někteří z nich, ti ostatní už pak byli radši zticha

Maya
co ti v pondělí udělala uklízečka? přetáhla tě hadrem?

ne, byla bohužel pravdomluvná a když viděla jak vypadám, řekla to ke svý smůle upřímně nahlas byla už v ten moment druhá. Kolegyně která stála za ní raději s očima upřenýma na zem chvíli neříkala nic a pak pravila, že mi to moc sluší. Měly obě štěstí, že jsem neměla sílu je zabít

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:48
- Nahlásit

PetraK
ne, byla bohužel pravdomluvná
a joo, už si pamatuju, jaks to psala
ešče jí máte?
má štěstí že v rozespání nejsem schopná žádný akce
vlk
ty jo, to bych teda neřekla, že šiba může mít až tolik
tak snad se podaří zhubnout, taky se mu teď bude líp běhat, tak to půjde třeba samo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 10:55
- Nahlásit

vlk
pinda teda musi byt hodne mohutnej, i kdyz moc sib neznam, tak si porad nejak predstavuju takovyho mensiho psa a z fotek zas nepoznam, kdyz nemam porovnani k necemu, co si dokazu dobre predstavit

PetraK
ona kdyz chce ven knuci tak jinak, je nastelovana u dveri klece a knuci, vlastne i kdyz chce normalne ven tak je u dveri a ktomu knuci takze vlastne mi ted doslo, ze rozliseni mame

vim jak u feri, nabere desne rcyhle kdyz se to nehlida a pritom u tima sou rozdily zanedbatelny kdyz parkrat presne nenavazim granuli

Maya
tak ona i selmice nasich, mohutnej vetsi pes byl na 12.kilech peknej a pritom nektery kusy maj 6-8 a je to tak akorat...

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:03
- Nahlásit

cernej caj
tak mě překvapilo těch 20, kdyzž si vezmu, že Kim má 25 a šiba je velká spíš jak Dorin, jako pár kilo + - kolem těch 10 to bych tiipovala

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání