| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:14
- Nahlásit
Maya
jj, si taky myslim, ze nechce kvuli tomu schodku ze to musi prekracovat, oddelavani boku funguje uz paradne.
PetraK
no a pockej az posunou cas, to by sice tma byt nemusela ale asi bude jinak je jasny, jak ti ukazujou, kde maj to tvy uklizeni
dopoledne tu se mnou byl muz, kdyby to s feri z klece nejak neslo, ale jak je ji uz lip a chodi sama, tak se to da dobre resit a za par dni mozna bude moct zacit pouzivat origos dvirka Ja mam castecne HO takze ted uz pomalu dneska koncim s praci, jinak i Feri je celkem v pohode, takze u nas dobry jo a prisla mi hracka pro ni, zacatecnicka, kdyz ji muz videl tak prej "bych si mel hlidat, co objednavas"
do tvarohu ji to asi zkusim davat, ale my moc doma tyhle veci nemame, zitra koupim.
poklidný večer plánuju s Brtnikem.
a neni poklidnej vecer ve dvou klid pro blanimuru a rumika?
zbrnd
mozna zkusim najit, jestli sem NAHODOU neyfotila neco na vic expociz v minulosti a taky bych dneska mohla experimentovat s vrstvama
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:17
- Nahlásit
Maya
tak zkus tu starsi verzi, jednodussi instalace a pokud nepracujes hodne s RAW tak ostatni veci ti nejspis chybet nebudou, rozhodne se bez nich da prezit vcelku bez uhony
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:18
- Nahlásit
zbrnd
nebo se bude zlobit
když on se myslím právě tuten míša kulička ani moc nezlobil. Řekla bych, že kameraman měl štěstí na koho narazil
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:21
- Nahlásit
Maya
vrstvy zaklady pomerne hezky vysvetlene
https://www.youtube.com/watch?v=MBG39oppv3I
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:24
- Nahlásit
cernej caj
, to by sice tma byt nemusela ale asi bude
jo, to je tak debilní ta tma!! Nebudu si to moc užít ani odpoledne, ani ráno. Budem zase muset dělat alternativní procházky. Nesnášim tu tmu, nic mi tak nevadí jako nemožnost být pořádně venku (nemyslím dobu, ale náplň, páč tma hrozně omezuje)
jak ti ukazujou, kde maj to tvy uklizeni
jsou to dobytci, no. Dneska ráno jsme si střihli 2x hru platem od vajec a pak jsem jim dala tvaroh. Nooo, to sem si pomohla!!
ale jak je ji uz lip a chodi sama, tak se to da dobre resit a za par dni mozna bude moct zacit pouzivat origos dvirka
jo jo, ono se to bude posouvat poměrně rychle si myslím. Oni jsou mnohem tvrdší než my. Nenech se ukolíbat a buď ve středhu. Muž s brašnou nesmí projít!
zacatecnicka, kdyz ji muz videl tak prej "bych si mel hlidat, co objednavas"
trochu se bojím zeptat, co ti teda přišlo
lid pro blanimuru a rumika?
ne, pro ně je to mučení prvního stupně, páč jejich představa krásně strávenýho večera je, že Rumíček se mi usadí na klíně a bude dělat čápa a Bubrdle do mě bude dělat berany-berany duc a hrát si na přetlačovanou. A hlavně, hlavně, že hodně jídla bude . No to bude. Ale na stole
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:25
- Nahlásit
zbrnd
s raw nepracuju vůbec, ani nevím, jestli to můj foťák umí fotit
jak na foťáku kvůlivá těmhle debatám furt něco přecvakávám, tak mi teď na ruční režim dělá mrňavý fotky, to jsem zvědavá kolik času mě zase bude stát to nějak vrátit zpátky
cernej caj
koukám pohoda zatím ale fakt se připravte na to, že za pár dní, za tejden jí otrne a bude dost kravit
co jí prosim tě objednala za hračku????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:31
- Nahlásit
Maya
co jí prosim tě objednala za hračku????
viď? Bůhví, kde a co objednávala!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:31
- Nahlásit
Adámek by se měl jet odpoledne fotit, abych se mohla kochat zas nějakejma profi fotkama, tak doufám, že to klapne
cernej caj
Máš to na počtě, tak snad zejtra ve schránce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:32
- Nahlásit
PetraK
viď? Bůhví, kde a co objednávala
a říká tomu hračka pro Ferinku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:33
- Nahlásit
Maya
a říká tomu hračka pro Ferinku
: no jo, to víš, novomanželka, je ešče cudná, se teprv votrkává
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:34
- Nahlásit
birma
Adámek by se měl jet odpoledne fotit, abych se mohla kochat zas nějakejma profi fotkama, tak doufám, že to klapne
hele, je z něj modelína, jo?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:49
- Nahlásit
Maya
jak na foťáku kvůlivá těmhle debatám furt něco přecvakávám, tak mi teď na ruční režim dělá mrňavý fotky, to jsem zvědavá kolik času mě zase bude stát to nějak vrátit zpátky
to nemuze byt slozity
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 11:54
- Nahlásit
zbrnd
to nemuze byt slozity
jak pro koho
birma
nemáš těch profi fotek už nějak hodně?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 12:07
- Nahlásit
Maya
nemas u rucniho rezimu taky neco jako kvalitu fotek a rozliseni k nastaveni?
PetraK
vetrnej mlynaby s nim mohla bojovat
birma
diky moc
jee, na co se jedete fotit tentokrat? my se budem kochat taky
ja uz mam dneska padla, prisla mi knizka az na hranici moznosti tak se na ni tesim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 12:11
- Nahlásit
Maya
zkus doma v tom rezimu zmacknout tlacitko "menu" (a nepamatju si model, oly tzneco?) a jestli ti na displeji najede nejaky menu kde se muzes sipkama pohybovat a bude se ti zdat, ze tam je neco s kvalitou fotek (fine, supr fine, low..., pripadne rozliseni..) tak to by mohlo byt ono
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 13:28
- Nahlásit
Maya
To budou teprvá druhý!
cernej caj
Na nic kamarád fotí a leta jsme se neviděli, tak mi Ádu nacvaká
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 13:33
- Nahlásit
birma
tak to je super, to je o to lepsi, ze ti to tak nafoti pro zabavu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:00
- Nahlásit
když jste u těch fotek - Pepa dodnes nerozdýchal Najta - prý nic se tak blbě nemůže fotit, jak tahle potvora... Zlatá Betka
najt je často modrý... nebo blbě prokreslený - ale jako momentka to dávno stačí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:07
- Nahlásit
Xerxová
nepomohl by nejakej rychlejsi fotak? i kdyz pravda, ze cernej pes se obecne blbe foti a rychlej jeste hur, no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:08
- Nahlásit
Xerxová
prý nic se tak blbě nemůže fotit,
ááále může, ááálemůže. Rychlej černej CHLUPATEJ pes Vyfotit Murphyho, aby to k něčemu bylo?? Hm. Plus analog k tomu. Ale i tak mám jednu jeho krásnou fotku. Sedí na Letný, na rozkvetlým trávníku plným sedmikrásek, která s ním krásně kontrastovaly a sluníčko bylo tak, že mu dokonce bylo vidět i do gezichtu. V pohybu se to nedá vůbec, jak jsou tam ty chlupy, můžeš se jít bodnout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:29
- Nahlásit
PetraK
tak jak sou na psu chlupy a na fotce taky, tak je to spravne, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:31 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
nemas u rucniho rezimu taky neco jako kvalitu fotek a rozliseni k nastaveni?
to nevím, vím že jsou tam je ty poměry stran, se budu muset doma podívat
menu tam nějaký je
každopádně já tam nic takového nikdy neměnila, to samo!!
to dej teda vědět, jestli a jak dlouho si s tím hraje
Xerxová
no jo, černej pes fotografova černá můra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:46
- Nahlásit
Maya
tak se doma mrknes.
ja si udelala zmrzku a varim jeste cerstvy kure. vodu furt nechce, tu z kurete si ale s radosti da
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 14:59
- Nahlásit
Maya
tak za 14dni mozna budem muset objednat granule, tak si rikam, ze vzhledem k tem vyssim jaternim hodnotam by meli byt min tucny?. Adultka co kupujem ma 17% tuku a ted nevim, jestli vzit nutra gold neco se 14%, nebo tu holistic s 12%... wolfsblut wild duck ma 9% ale zas bych rada krmila oba jednema granulema krz misto, coz je pro me ted jednodussi ale zas by to trochu stouplo na cene... se divam, ze anameat adult maj taky 10% tku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:00
- Nahlásit
cernej caj
Samy dobry zpravy, jak tak ctu, az na vychody z klece - ale to se taky srovna. Na podavani prasku je fakt nejlepsi nejaka matlanina, at muz koupi obycejnou jatrovou pastiku, majku nebo tak neco, z toho ti to nevypreparuje.
Prihodna hracka pro pacientku.
PetraK
mučení prvního stupně, páč jejich představa krásně strávenýho večera je, že Rumíček se mi usadí na klíně a bude dělat čápa a Bubrdle do mě bude dělat berany-berany duc a hrát si na přetlačovanou.
Zive to vidim!
PINDÍKU, DRŽÍME TI PALCE, MILEJ PINDÍKU,
AŤ JSI ZASE BRZO ZPÁTKY VE SVÝM BYDLÍKU!
K tomuhle se pripojuju, na vecer drzim palce!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:00
- Nahlásit
cernej caj
teda koukám jsem měla štěstí, Kim ten hned druhej den pil, žral, takže extra vyvářečky mě minuly
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:02
- Nahlásit
cernej caj
za 14dni mozna budem muset objednat granule
Domluv se v sobotu s vetem. Ja bych ji klidne vzala veterinarni jaterni dietu, treba jeden pytel, po dobu srustani. Je to drahej spas, ale opravdu funguje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:03
- Nahlásit
cernej caj
nebo jestli jsou zvyklí na Acanu, tak koukni na řadu Senior, Acana jí tuším má, tam určitě bude taky míň tuků
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:04
- Nahlásit
cernej caj
a nebo rybí, že by jako rybí tuk tolik nevadil? nebo na játry taky ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:08
- Nahlásit
Fifi
vet rikal, ze by to jen sledoval a za tech 8 tydnu kdyby to porad bylo stejny, tak spis poresit s odbornikem.
Zatim se snazim googlit ale nedari se, jaky ty ALT so uz mooooc vysoky, co jen tak trochu, nejakou tabulku k tomu najit...
Ohledne veterinarnich diet se trochu bojim toho, ze sou to vesmes extra srajdy jeste proti tomu cim krmim, takze bych se tomu spis radsi vyhla.
Maya
a nejsou ty seniorky jeste v necem jakoze horsi? nebo je jedno vzit jehne s 12% nebo seniorku? seniorky sou proste min tucny? Bych to chtela proste jen zkusit zatim tou zmenou granuli za jinaci (nutra gold taky obcas kupuju) nez rovnou resit tu dietu
u vlku se asi uz budou pomalu chystat, tak na ne myslime!!
|