| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:03
- Nahlásit
cernej caj
i takze vlastne mi ted doslo, ze rozliseni mame
hurá, to je myslím, docela fajn si uvědomit,
vim jak u feri, nabere desne rcyhle kdyz se to nehlida a pritom u tima sou rozdily zanedbatelny kdyz parkrat presne nenavazim granuli
no jo, ženská! ASi takhle, když teď taky napíšu, že Brtnik může sníst vagon až dva vagony čekuládky a nic na něm nebude vidět, tak už v průběhu toho psaní jsem přibrala kilo až dvě tak asi tak je to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:09
- Nahlásit
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:15
- Nahlásit
pár fotek :
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:17
- Nahlásit
vlk
chudák, taky má pěkně velkou ránu, to holt asi artroskopicky operovat nejde
tak ať se rychle zahojí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:24
- Nahlásit
vlk
fotek
chuuudák pacientek malej!! Bože to je obrovský!
stejně jako maya - ať se brzo a dobře zahojí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:25
- Nahlásit
vlk
týývole to je jizva jak hrom!!!
výhoda u těch psů je, že to poroste srstí a není vidět nikde ničehoš nic
tak at se pupík rychle hojí a srůstá! A Ferinka o stejný !
A prší konečně trochu i u nás !!hurá!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:37
- Nahlásit
cernej caj
si říkala, že neumíš kreslit stromy, ten normální s větvema je tam kolem 3. minuty
https://www.youtube.com/watch?v=T-t4PZLToqI&list=P Lo5d8w2eQhP-pi2Mr3F9CuSI-o42IOb1G&index=1
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:38
- Nahlásit
Fajka
prší konečně trochu i u nás !!hurá!
Trochu?? Tady leje od včera furt
ale říkali před chvílíi v rádiu, že déšť má ustávat a na víkend sluníčko a kosa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:40
- Nahlásit
PetraK
ano, ano, ja to pribrala v prubehu cteni a bude hur, jak se uz tyden valim doma a jeste par tydnu me ceka
Maya
vlk
to je vyraz nestastnej teda. A jinak asi ocenuju, ze feri to ma zavazany, tohle bych asi nedala a svihlo by to se mnou jeste v ordinaci... Jinak teda peknou jizvu ma pinda, tak hlavne aby se rychle hojil a nemel zadny neprijemnosti s tim spojeny!
Fajka
u nas furt nic
co tvuj ufiklej prst? jak se hoji?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:46
- Nahlásit
Maya
Trochu?? Tady leje od včera furt
včera nic..až večer pár.. doslova pár kapiček...
dneska jen poprchává ale na zakropení trávníku to stačí..aspoň to páč voda ve studni nejni a z nádrží vypotřebovalo zednictvo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:49
- Nahlásit
Maya
a na víkend sluníčko a kosa
fakt? já bych si tak ráda vynahradila ten minulej, kdy jsem ležela, že z toho mám až cukání
cernej caj
ja to pribrala v prubehu cteni
voe!!
bude hur, jak se uz tyden valim doma a jeste par tydnu me ceka
ale tak ty lítáš u tyče, ne? zrovna včera vyprávěla kolegyně co za vychytávky se učej. Strhnutou kůži na nártu bere jako běžnou věc. TOhle je sport pro sadomasochisticky orientovaný teda!
A jinak asi ocenuju, ze feri to ma zavazany,
to teda je supr ovázání!! to jsem oceňovala i já na dálku. Někdo hodně přemýšlí, když něco dělá.
Fajka
u vás neprší?? říkali že to je na celým uzemí, jsem myslela?
jak píše Maya tady je vody dosti velké množství.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:50
- Nahlásit
cernej caj
u nas furt nic
u nás prší po strašně dlouhý době..snad měsí i víc ani kapka..a ráno ani moc rosa nebyla..jak to bývá napodzim... tak ani nejsou houby krom těch pár co nám vyrostlo v našem jakobylesíku..
co tvuj ufiklej prst? jak se hoji?
dobrý skoba je na kůži i přes nehet ale to časem odroste..hlavně že neupad celej
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:52
- Nahlásit
PetraK
u vás neprší?? říkali že to je na celým uzemí, jsem myslela?
jak píše Maya tady je vody dosti velké množství.
no fakt včera nic a dneska poprchává sem tam kapka... ale nádrže to učo nedoplní ...tak sem pošlete nějakej větší slejvák plííís
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:56
- Nahlásit
Fajka
..hlavně že neupad celej
až tak to bylo? cos dělala?
.tak sem pošlete nějakej větší slejvák plííís
táák jio, zkusím
máš emila.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:57
- Nahlásit
cernej caj
A jinak asi ocenuju, ze feri to ma zavazany, tohle bych asi nedala a svihlo by to se mnou jeste v ordinaci.
Taky jsem doufala....ale vet říkal, že ten kyčel se ovazuje špatně, muselo by se to přes břicho a vzhledem k tomu, že se při probuzení mocně počůral, tak už by to měl pročůraný....doma zatím taky nečůral a jestli se počůrá vleže tak by byl imrvére promočen....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:58
- Nahlásit
PetraK
lekce skoncili v pulce zari, studio se stehuje. takze mesic abstak a navic ted se na ne ani nedostanu tak do vanoc. a doma to zas je nuda i kdyz chci aspon 1x tydne se protahnout.
ja teda strhnutou kuzi na nartu jeste nikdy nemela, ona bude asi dost pokrocila, ne? ale je pravda, ze monclaky, podlity a bolestivost na vyeltech ve vysokych botach tam je jako furt, ale to si zvyknes
to vis, za 22 tacu to musi byt servis;)
Fajka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 11:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
ach ne!
PEJSEK 10 LET
Páníček mu zemřel ! Potřebuje domov !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:08
- Nahlásit
PetraK
až tak to bylo? cos dělala?
no..ale tak docela nic zvláštního..jen děda nabrousil nůž já si toho nevšimla a při moí šikovnosti bylo hned vo zábavu postaráno..
máš emila.
mrrknu!
zatíím nic... ale jestli je to krz sraženinu, tak jsem včera pokecala s Bruut a počítáme s tím i když by se mohlo stát, že nám do toho zasáhnou zámečníci s plotem, ale to zatím prostě nevím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:13
- Nahlásit
cernej caj
ale to si zvyknes
ne, tedy pokud nejsem megaúhyl
to vis, za 22 tacu to musi byt servis;)
no tak to jsme na tom ještě dobře, trumfli jste nás.
NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ PO MĚSÍCI A PŮL SE MI PODAŘILO DOVOLAT SE NA REHABILITACE!!!
vlk
že se při probuzení mocně počůral, tak už by to měl pročůraný....doma zatím taky nečůral a jestli se počůrá vleže tak by byl imrvére promočen....
áha! no tak to by bylo kontraproduktivní, to je fakt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:15
- Nahlásit
vlk
to je fakt, to mi nedoslo ze v tom miste se to musi blbe prekryvat... chude maly, tak at srusta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:17
- Nahlásit
Fajka
nůž já si toho nevšimla a při moí šikovnosti bylo hned vo zábavu postaráno..
ble, ble, tak aspoň že teda zůstal.
sraženinu
jojo, bylo to krz to. Je to enem nápad.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:23
- Nahlásit
PetraK
ze bych stala o takovyhle prvenstvi se rict neda
tak to je dobre, ne? ze ses dovolala a vetsi megauchylove dobrovolne snaseji ty podlityna na zebrech, pac to je naprd pri oblikani i pri spani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:26
- Nahlásit
PetraK
celá Bubice ten pes, tak už si ho stěhuje domů?
cernej caj
Kim měl přišitej obvaz, takže to se mnou neseklo hned, ale až když jsem mu to musela odstříhávat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:28
- Nahlásit
cernej caj
no ten Ukrajinec v Talentu byl jen v trenkách a žádný modřiniy neměl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:30
- Nahlásit
používáte někdo tu apku t-mobile? ukazuje čerpání dat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:33
- Nahlásit
Maya
no muz rikal, ze cekal ze sebou svihnu kdyz ferinku privedli a teda tohle by me teda odrovnalo, na tohle su cita...
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:34
- Nahlásit
Vlk
Pinďa malej chuďátkovej. Ta jizva je hrozná, musí ho ten zásah hrozně bolet. Ale je srdnatej, snaží se. Opatrujte se.
U nás od včera taky leje. Země je vyprahlá, tak snad přes tu tvrdou krustu propustí taky nějakou vodu do hloubky. Letos mi ani zahrádka nedělala radost. Spousta rostlin dorotla jen do poloviční výšky a květů bylo taky pomálu.
Adélka mi udělala radost. Ani nekňourla až do půl 12, což je právě ten potřebný čas. Kdybych neměla v lednici oběd na který jsem se těšila a kdybych už neměla takový hlad, tak bych dovnitř nevlezla a otestovala bych, kolik by vydržela ještě v klidu. A taky byla močikovná venku. Zvládla přivolání od Jozefčíka okolo kterého obíhala okruhy jak a olympiádě. A taky nesbírala a když už, tak vyměňovala fujtajxly a taky šla pěkně u nohy. To všechno asi proto, že ví, že panička má starosti a od rána jí třeští kebule ač na to normálně netrpí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:43
- Nahlásit
cernej caj
no jo, ale co můžeš dělat, naštěstí ono to brzy zaroste
tohle je po vytažení stehů, tak je pravděpodobný, že u Feriny uvidíš až tohle
Darenka
no vidíš jak máš šikovnou Adélku
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:48
- Nahlásit
Mayacernej caj
si říkala, že neumíš kreslit stromy, ten normální s větvema je tam kolem 3. minuty
Takovy prehistoricky metody
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
moderní člověk stromy nekreslí, ale renderuje ve photoshopu během několika sekund
https://www.youtube.com/watch?v=7FrYW19EaVc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 12:49
- Nahlásit
Maya
ja nevim co myslis ale podle me pokud mas tarif, tak muzes ve svym uzivatelskym profilu najit co mas odcerpano a v telefonu muzes najit zbeznej prehled
to uz je v poho, no
Darenka
vidis, tak to vam spolu fakt krasne jde
|