| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:13
- Nahlásit
Myslim na vlky a držim palce!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:14
- Nahlásit
cernej caj
no když koukám na tu Acanu seniorku, tak to složení mi připadá dobrý, v porovnání s adultkou se zdá, že míň olejů a tuků akorát
http://www.spokojenypes.cz/krmiva-pro-seniory-acan a/acana-dog-senior-13kg?id=25609
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:15
- Nahlásit
taky myslím na vlkovic a držím palce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:17
- Nahlásit
cernej caj
Ja se ti optam, to ALT je pry zvyseny dost, jakou hodnotu ma AST? To je pry takyy dulezity.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:18
- Nahlásit
Maya
tak zkusim, jeste sem vyhodila dotaz na granularich, ale uvidime, no, chci to brat spis orientacne jen.
se v tom slozeni zas tak nevyznam. I kdyz by to byl zas dalsi kousek jak presvedcit muze do krmeni masem, coz teda bez kuchyne je spis opruz, ze by se to dalo treba lip pohlidat ale je otazka, jestli by stejne vic neveril granulim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:21
- Nahlásit
Fifi
alp tam nema, poslu:
urea 7,4 mmol/l
glukosa 5.4 mmol/l
alkalicka fosfataza 0.1 ukat/l
celkova bilkovina 57 g/l
alt (gpt) 7,04 ukat/l
kreatin 72 umol/l
a ted jak to opisuju, tak to je asi to treti zvrchu? by to tak jako ty zkratce mohlo v anglictine odpovidat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:25
- Nahlásit
cernej caj
cituju veterinarku: To vypadá, že z jater nic než ALT nedělali, tak těžko říct. Ale opakovat odběr za nějakou dobu (a udělat ho cíleně na játra) by byl podle mě správný postup.
Takze tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:29 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
takze myslis, ze v kazdym pripade udelat cilenej odber na jatra, az bude ferinka relativne v kondici? nebo jen pokud by za tech 8tydnu ta hodnota porad byla vyssi?
a ze dekuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:30
- Nahlásit
cernej caj
Udelat ho za tech 8 tydnu.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:35 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
rumštajn ve spolek.....
tak čtu, že Ferinka už to má zdárně z sebou, my se pomalu chystáme, vyprala jsem všechny psí deky, vařím vývar pro jistotu, kdyby šel Pinda dnes domů, oprášila jsem satelit na krk, kdyby do toho chtěl Pinda vrtat, za chvíli ho ještě trochu protáhnu kolem pole a pofičíme, díky všem co na nás myslí a drží palečky nebo prstíky....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:39
- Nahlásit
cernej caj
ja si udelala zmrzku a varim jeste cerstvy kure. vodu furt nechce, tu z kurete si ale s radosti da
dobře, však si zaslouží býti rozmazlována, pacientka malá.
Fifi
Zive to vidim!
no. A pak chytne Brtnik psotnik, prohlásí nesérte desérte a jedete na místa všichni! (vč. Koláče )
kapek mi nabourává plány to počasí teda, v tomhle se nic moc podnikat nedá.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:41
- Nahlásit
Fifi
no ale to mi asi neudelaj na ortopedii cilenej odber na jatra, ne?
vlk
MYSLIME NA VAS!
PetraK
tak pocasi je blby, chteli ste jit ven?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 15:44
- Nahlásit
cernej caj
Podle myho jo, odeberou krev a jen pak zaskrtaj vic policek, co se ma zkoumat. Stejne to posilaj do laborky. U nas to tak teda je - se v so optej.
PetraK
v tomhle se nic moc podnikat nedá.
Ryma bude rada, ze nemusi nic podnikat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 16:09
- Nahlásit
Fifi
Ryma bude rada, ze nemusi nic podnikat.
rýmě už to může být pomalu jedno , dutina odléhají, leč jako vždy, nadchází nám fáze s názvem Lijeme vitriol do průdušek. to je ta nejázbavnější část celého cyklu. Ble.
cernej caj
tak pocasi je blby, chteli ste jit ven?
nevím jak ostatní co se měli zúčastnit, ale já jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 16:10
- Nahlásit
MIMOCHODEM, CO SI ZOPAKOVAT LOŇSKEJ KACHNO VÝLET?
Blíží se nám sedmáctýho listospádu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 16:10
- Nahlásit
Fifi
ok, tak to se optam, dekuju.
sme venku z curani. dneska po 4x a to rano byl jeste muz. Su zvedava, kdy pude na bobky a jak to pujde.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 16:15
- Nahlásit
PetraK
dutina odléhají, leč jako vždy, nadchází nám fáze s názvem Lijeme vitriol do průdušek. to je ta nejázbavnější část celého cyklu. Ble.
fázi jak chtěj průdušky na vandr, hlavně v noci, tak tu mám teď po skoro dvou tejdnech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 16:16
- Nahlásit
cernej caj
no jo, chudák s tou zadní bude bobkovat asi trochu blbě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:06
- Nahlásit
vlkovi se to uz blizi kazdou minutou, snad jim pak to cekani rychle utece
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:18
- Nahlásit
Xerxová
tak to se musi merit expozice na najtíčkovi ne? a ne kdesik na snehu
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:19
- Nahlásit
Maya
no když koukám na tu Acanu seniorku, tak to složení mi připadá dobrý, v porovnání s adultkou se zdá, že míň olejů a tuků akorát
mu tam dolej jetej z auta, kvalitu celkovou to dolu nepošle, tomu neverim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:39
- Nahlásit
Maya
tematickej ebook
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:45
- Nahlásit
cernej caj
I kdyz by to byl zas dalsi kousek jak presvedcit muze do krmeni masem, coz teda bez kuchyne je spis opruz, ze by se to dalo treba lip pohlidat ale je otazka, jestli by stejne vic neveril granulim
Kdybyste se pro tuhle variantu rozhodli, mam od veterinarky sepsanou detailni dietu prirozenou stravou pro psa s nemocnyma jatrama. Masa tam moc neni.
Koukam, jak vsude prsi a tu prd. Vlastne vidis, cajdo, kdyby u vas bylo mokro, davej ji pres tapacek igelitak a pak fusku, at ma bandaz v suchu a neklouzne ji to - packa se jinak rada zaparuje.
Maya
fázi jak chtěj průdušky na vandr, hlavně v noci, tak tu mám teď po skoro dvou tejdnech
To sme na tom dost podobne, dneska prvne ovsem se necejtim jak prejeta parnim valcem.
PINDO, pindiku, sibaku sibalskej, zvladni to!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:49
- Nahlásit
Fifi
jojo, davam psi boticku na ten spodek uz se v noci muz dival, ze je to nejaky vlhky, sice neprselo ale rosa asi padla.
Akorat teda zapareni me nenapadlo, jen at si to zbytecne neracha, tak snad pacinka bude dobra.
ja teda doufam, ze se brzo vykuryrujete, i kdyz birma to jela vyhnat midem a esuska meeega dlouhou prochazkou, tak snad i vas by se to uz melo pustit.
pindiku, sibaku sibalskej jee, to je hezky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 17:55
- Nahlásit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:21
- Nahlásit
cernej caj
Bobika voholena, stehynko jak od zabicky. Kdyz uz ti furt cpu nevyzadany rady - az ji tu bandaz sundaji, nejvic psiska nesvedi ani tak jizva, jako prave oholeny plochy. Tak je pro ne prijemny, kdyz jim oholeniny (samoze mimo jizvu) namazes nejakym kremem - ja pouzivala mesickovou indulonu, krasne zklidnuje a rychle se vstrebava, pes neni ulepenej. Tak a tim koncim s radama, vim, jak to muze bejt doterny.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:22
- Nahlásit
čaj elegantní punčošku má Ferinka. Tka ať se dobře hojí. A myslím na Pinďu šibího...
zbrnd občas i na tom sněhu vyjde... Ale když on objekt focení moc nepostojí - tady na sebe děláme baf...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:33
- Nahlásit
tak Pinda je na sále....budou volat až skončí, pojedeme pro něj ještě dneska
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:40
- Nahlásit
cernej caj
jé ona má takovouhle kalhotu!! A pěkně už u pití/krmení!!
šikovný
vlk
tak Pinda je na sále....budou volat až skončí, pojedeme pro něj ještě dneska
DRRRRŽIM!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2015 18:42
- Nahlásit
a hezky jsme to vymysleli , já vzala zrzouny na vyvenčení a pohrání za domem, stihli jsme i maaaličko pocvičiti a Brtnik to s nima vzal na krátkej okruh do polí, tetkon jsou po koupeli na pelechu. Načtvaný
|