Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:08
- Nahlásit

cernej caj
"sme investovali hodne penez, abys nemusela chodit, tak bud rada, ze nikam nemusis"
To jo. Tohle bude dobry si dycky pripomenout, az bude chtit delat vylomeniny.
uz dneska pila i normalni vodu, takze zbytek vyvaru si asi uzije i timik.
Vokoun si mlaskne. Ja vyvarovala vyvary dlouho, pacient ma narok na rozmazlovani.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:24
- Nahlásit

Fifi
to je pravda, ale nam uz doslo zas to maso (muz koupil takovy krasny prsni rizky akcni, ze jim koncila spotreba, tak sme ji je trochu ujedli

teda jeste by tam mela tak k veceri masicka, tak to jeste dostane napul se snidani ke granulim a jeste tam toho je tak litr

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:28
- Nahlásit

cernej caj
a jeste tam toho je tak litr
Jen dobre. Ja si pak i zamrazovala do zasoby, kdyz sem vytvorila vyvaru moc. Aby mi to nezkyslo.

A dneska tu nesmele mrholilo. Dest se tomu rikat neda, protoze pod stromama je sucho furt. Prekvapuje me, ze i pri tom suchu je fura orechu (nemyslim Troldoidnich ) - a jsou krasny, stavnaty, zadny seschliny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:31
- Nahlásit

Fifi
za jak dlouho to asi zkysne? kdyz to mam od vcera v lednici? (vcera uvareny?)

tak to je supr, ze mas dost orechu (a troldu nechces x 3 treba? my letos nemame skoro. A nesmele tu mrholilo taky, mela sem mokry brejle, jinak bych si toho ani nevsimla a taky tikicek by do takovyho necasu odmitl jit

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:36
- Nahlásit

Fifi
taky máme fůru vlašáků, že to ani nemáme kde sušit, tak se obávám, že dost toho zplesniví
u nás teda pršelo docela dost, naštěstí nejvíc začalo, když jsem došla domů, takže jsem ani neprolila cestou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:54
- Nahlásit

Vlašáky fasuju od sousedky (za doučování ) Moc dobrý jsou - čerstvý...
Psisko se hezky rozežralo (asi kombinace nástupu zimy a klídku semestrového), ovšem začal mi najednou strkat hubu i do mého talíře !! a to chlapec nedělával. Nějak se oprásknul...

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:09
- Nahlásit

cernej caj
za jak dlouho to asi zkysne? kdyz to mam od vcera v lednici? (vcera uvareny?)
V lednici? tak za tri, 4 dny. Nekdy driv. Zalezi asi na teplote, tlaku a rosnym bodu. Mne to bylo coby sveracovi lito riskovat, tak jsem nechala mnozstvi na dva dny a zbytek rozlila do pytliku spesl, sup s nima do mrazaku a pak jen vyndat predem. Litr ti urcite vydrzi, to by zkysnout nemelo.
a troldu nechces x 3 treba?
NE! Staci jedny pruhy.
Xerxová
Psisko se hezky rozežralo (
No slava, vsak to neni pes pitomy, aby na zimu zustal radiatorem.
Nějak se oprásknul...
To bych ho hodne rychle odprasknula, jestli neco nesnasim, tak je to somrovani u lidskyho jidla. S Najti velikosti to je asi fakt hned strk do talire.
Maya
u nás teda pršelo docela dost,
Tady prvni mzeni az vcera, dneska zaclo pozde odpoledne a ted se da rict, ze "prsi". Je to treba.

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:12
- Nahlásit

Jsme zpátky, Pinda dostal pochvalu že je šikovnej, že se o u nohu opírá, že někteří psi ji nepoužívají i čtrnáct dnů, akorát se nemáme leknout, že to prý asi nateče, ale že je to normální....Pinda jim tam pak. asi na důkaz co si o nich myslí, načůral kaluž jak od slona...zatím nekadil, tak se jen bojím, co jim tam nechá zítra.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:18
- Nahlásit

vlk
Pinda dostal pochvalu že je šikovnej, že se o u nohu opírá,

načůral kaluž jak od slona...zatím nekadil, tak se jen bojím, co jim tam nechá zítra.....
hlavne, kdyz vsechny trubky budou fungat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:19
- Nahlásit

Xerxová
no vidis

vlk
tak to je skvely o to driv mozna zacne plne fungovat.
tak se jen bojím, co jim tam nechá zítra..... feri poprve kadila taky az vcera vecer.

ja mam zitra zas hlidani, mame to s muzem +/- na stridacku

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:22
- Nahlásit

Fifi

jo jo
krejzi lijáána huž záftra bude hýkat v novým pelechu
No jasný Aduš má připravenou výbavu už od léta

Fifivlk
načůral kaluž jak od slona...zatím nekadil, tak se jen bojím, co jim tam nechá zítra.....
hlavne, kdyz vsechny trubky budou fungat.

přesně!!ještě bude za boobika pochválenej!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:23
- Nahlásit

Fajka
Aduš má připravenou výbavu už od léta

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:26
- Nahlásit

cernej caj
tak to je skvely o to driv mozna zacne plne fungovat.
tak vet říkal neuspěchat...že to ty tři měsíce trvat bude...ale tak před náma je zima, to se dá Pinďoslav dokupy a na jaře bude fááááájn....

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:29
- Nahlásit

Fajka
přesně!!ještě bude za boobika pochválenej!
jen aby si ho pak panička nemusela odnést v kapse....nebo mi uklid nepřipsali na účtenku....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:30
- Nahlásit

vlk
nebo mi uklid nepřipsali na účtenku....

no i tak i kdyby..tak se obávám že by to byla ta nejmenší položka na celým tom účtu

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:35
- Nahlásit

Fajka
krejzi lijáána huž záftra bude hýkat v novým pelechu
Takze pes domaci z ni bude? Zadnej venkovni odchov?
vlk
jen aby si ho pak panička nemusela odnést v kapse...
Na to tam jsou jiste zvykly, ne?

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:37
- Nahlásit

Fajka
tak tu operaci už mám naštěstí zaplacenou....ještě ty injekce, nevim esli se platí za vytažení stehů...ted při těch kontrolách neplatíme "návštěvné" takže to zas takový položky nejsou....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:37
- Nahlásit

Fifi
Takze pes domaci z ni bude? Zadnej venkovni odchov
jj budou sdílet s Aduš jednu cimru

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:38
- Nahlásit

Fifi no to já ho odprásknu - to se neboj... Jen jsem nějak odvykla a nejsem ve střehu. Jsem zvědavá, jak se bude tvářit na dětské talíře - trpajzlíci dorazí zítra večer. Zatím si všichni tři navzájem záviděli (a kradli) pouze piškoty. Děti je jinde nejedí - ale u nás je snídají a kradou je z Najtí krabice i v průběhu dne.

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:38
- Nahlásit

Fifi
Na to tam jsou jiste zvykly, ne?

u nás určitě...nebožka Arčí jim tam hovňouse nechala pokaždé...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:41
- Nahlásit

Fajka těším se na bohatou fotodokumentaci prvních krůčků chlupatice retrívří

vlk, čaj ťuk, ťuk, ťuk... zatím vše vypadá poměrně hladce. Tak ať to vydrží

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:43
- Nahlásit

Xerxová
těším se na bohatou fotodokumentac
no to nevím jestli klapne....už u toho bylo o víkendu slzavý údolí...že nemá foťááááák a že ho nutně potřebujeeeee.....

ale o víkendu se tam určo stavím tak nějaká fotečka asi bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:47
- Nahlásit

vlk
jj, to urcite neuspechat. jen sem tim myslela, ze kdyz uz ji zacal pouzivat driv, nez je bezny, tak urcite bude rekonvalescence ok bez vyraznyho pretezovani te druhe

pak panička nemusela odnést v kapse

ja teda tajne doufam, ze ty prachy za operaci byli uz i s kontrolama a vytazenim... ale jestli ne, tak snad uz to moc nenaskace.

Fajka
tak to je zas dobrej namet na darek k vanocum, ze jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:54
- Nahlásit

vlk
tak tu operaci už mám naštěstí zaplacenou....ještě ty injekce
tak to už snad tak hrozný nebude

cernej caj
tak to je zas dobrej namet na darek k vanocum, ze jo
jo jo už s tím tak nějak rodiče počítaj s tím že my + babičky dědečkové nebudou nic kupovat a přidaj nějakou kačku spíš na foťák..

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 20:59
- Nahlásit

vlk
nevim esli se platí za vytažení stehů...ted při těch kontrolách neplatíme "návštěvné" takže to zas takový položky nejsou....
Ja platila jen leky na kontrolach, jinak nic. A stehy jsem mela povoleno vypreparovat sama doma, po prubeznych kontrolach, kdyz se cuby dobre hojily.
Fajka
budou sdílet s Aduš jednu cimru
Tak to ma byt!
přidaj nějakou kačku spíš na foťák..
Ale do vanoc dalekoo, to uz budou Crazy 4mesicni, to utece ten nej fotici puppy vek.

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:03
- Nahlásit

Fifi
A stehy jsem mela povoleno vypreparovat sama doma
šiš...tak stehy preparovat rozhodně nebudu....bych mu rozpárala celou nohu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:05
- Nahlásit

vlk
to bys nezvladla si myslim

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:08
- Nahlásit

vlk
Neparala jsem stehy u ortopedickych operaci, ale u tech brisnich ano, po dohode s vetem pri kontrole v 10 dnech - jeste to nechat den, dva radsi a prijedete si nebo si to samodomo? Mne tohle nevadi a cuby krasne drzely. Nicmene chapu, ze tohle neni pro kazdyho.

vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:10
- Nahlásit

Fifi
tak já to neumím, nikdy jsem to nedělala....Arčí si vytahovala stehy odorně sama a jinýho psa jsem zaštupovanýho neměla....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:11
- Nahlásit

Fifi
Ale do vanoc dalekoo, to uz budou Crazy 4mesicni, to utece ten nej fotici puppy vek.

no přesně proto bylo to slzavý údolí
tož prostě tetičce nezbude nic jinýho než tam občas zajet a pofotit noooo

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání