| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 15:30
- Nahlásit
vlk
To je dobře, že už mu takhle otrnulo teď už to bude určitě čim dál lepší
kachna_
Nenééééé
cernej caj
Ta se má, že si může tu slušivost ještě nechat
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 15:32
- Nahlásit
Maya
pri svych vikendovych toulkach po netu ) jsem si na tebe vzpomnel...tenhle YTchannel by te mohl zajimat
https://www.youtube.com/channel/UCCtxWq6RSZNFxz_d4 hCKxgA
pan tam ukazuje hodne o praci s ruznymu pluginy mmj coz znamena, ze pokud by se ti libily nektere, cajik ti je urcite koupi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 16:23
- Nahlásit
birma
Co ale prej fakt nejde, je jít slusně na vodítku podél vody. kdo by to byl rekl do adamka, kterej vubec nemel rad vodu
prochazku ti zaaavidim, ale zitra si snad dam s timickem do poli. By nam esuska zavidela, ve ctvrtek vybehl z krovi zajic a prebehl silnici a valil dal do poli a vokoun se ani neobtezoval zvednout hlavu, ze prej zajic 3 metry nezajem, ted si cucham
jojo, su rada, bych se na to koukat asi nezvladla a asi by me to i vic stresovalo, ze ji muzu nejak ublizit
zbrnd
jasny, secko koupim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 16:56
- Nahlásit
cernej caj
kdo by to byl rekl do adamka, kterej vubec nemel rad vodu
v tý době bych byla vděčná za budoucnost, ve který bude chodit slušně na vodítku aspoň někde
zitra si snad dam s timickem do poli.
Timíček určitě bude rád
vokoun se ani neobtezoval zvednout hlavu, ze prej zajic 3 metry nezajem
je to borec!
bych se na to koukat asi nezvladla
ale zvládla, já ti věřim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 17:14
- Nahlásit
Adam ještě nespí, prudí, že chce něco dělat. Asi ho svážu do kozelce
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 18:05 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Fifi
Kterou tys jemne zmenila, ale zmenila se tim celkova nalada, vjem, pocit z ty fotky, nebo jak to rict...
Tim nerikam, ze si to zmenila spatne, jen coby fotolama ty vase diskuse sleduju uz par dni a nerozumim jim (moje chyba).
Tak nechci rozporovat, ze se ti libi ta puvodni ani ti to vymlouvat.
Ale z tho, co pises, mi prijde jako bys to myslela ve smyslu, ze ta puvodni se ti libi protoze je to proste zachyceni reality bez dodatecnych uprav ... jenze to nejni pravda...protoze proste ackoliv nicmene a vubec, ve chvili, kdy neco nafotis vytvaris jakousi dokumentaci toho, cos nafotila ovsem se spoustou odchylek....tim chci vyjadrit myslenku, ze je v podstate v principu docela fuk, jestli ty zmeny vuci realite provedes az doma na PC nebo ve fotaku, kdyz to fotis .. a jestli je vytvaris umyslne proto, ze treba ti to prijde hezci vic do cervena nebo jestli je vytvori fotak at uz diky tvemu nastaveni nebo dikytomu, jak je vyroben.
samozrejme nemam na mysli extremy, kdy nekdo treba vydava za fotku dila jako toto:
https://500px.com/photo/8698289/go-home-by-sarawut -intarob
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 18:25
- Nahlásit
birma
asi musis byt venku 4hodky vic
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 18:31
- Nahlásit
cernej caj
po dvou a půl hodinách doma konečně usnul předtim vysobroval nějaký dobroty do hraček, pak prudil, pak jsme bojovali o (čistej) toaleťák, pak prudil a pak konečně vytuhnul...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 18:58
- Nahlásit
birma
su stastna, ze mam svoje psy ferina chrape pekne i kdyz je videt, ze by rada ven ale kdyz ji nic jinyho nezbude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:02
- Nahlásit
koukám marodi zdárně maroděj, tak jen tak dál
u těch fotek je to podle mě o vkusu, ta od birmy je taky celkem pěkná, ale chybí mi tam ta zrz tráva, asi ideální fotka pro mě by byla moje spojední půlka a horní půlka od birmy
zbrnd
jako díky že mě tak zásobuješ, ale kde vzít čas na to to všechno sledovat??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:13
- Nahlásit
a fotečka tolerátka nikde
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:14
- Nahlásit
Maya
nedelej zbytecnosti=zamestnani atd ..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:16
- Nahlásit
zbrnd
nabízíš se jako sponzor? beru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:17
- Nahlásit
kopíruju se, aby se pobavili i ti, co nemaj fb a taky je to koláčem sem tématický
Někteří lidi fakt uměj psát
Pekl jsem koláč. Předpekl jsem základ, vytáhl z trouby, namazal náplní a vrátil dopéct. Šel jsem něco dělat, za deset minut jsem se vrátil, otevřu troubu… a koláč tam nebyl. Kromě mě nebyl nikdo doma!
Pomalu a opatrně jsem troubu zavřel. Pak jsem ji znovu otevřel. Koláč tam stále nebyl. Opakuju si v duchu všechny známé příznaky schizofrenie. Pak se mi vybavila dětská říkanka: „Čert to vzal, ochutnal a zpátky dal“. Pro každý případ odcházím z kuchyně, abych nepřekážel… Vracím se, otevírám troubu. Koláč tam není.
Nevím už proč, šel jsem k zrcadlu… Zdá se, že zevní příznaky žádné nemám…
Vyťukal jsem na Google „z trouby zmizel koláč“. Je mi jasné, že to k ničemu nebude. Štípl jsem se do ruky. Reakce normální. Říkám si: „Marťas, jsi dospělý, chytrý muž! Kam se ten koláč mohl propadnout?“
Pomyslel jsem na sousedy. Třeba je zlákala vůně koláče. Na balkon je otevřeno… Vyšel jsem na balkon. Ne. Tam se nikdo nedostane.
Jdu zpátky do kuchyně. Jsem úplně mimo. Bůhvíproč se mi vybavila „Akta X“… mimozemšťani dychtící dostat můj koláč do svého talíře … Začal jsem se hystericky smát. Vypil jsem sklenici vody. Otevřel jsem myčku, abych tam sklenici postavil. Z myčky se na mě vytřeštěně díval koláč. Dvířka od trouby jsou hned vedle… Asi bych si měl vzít dovolenou…
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:27
- Nahlásit
včera šla dítka spát pozdě (opravdu u té Boleslavi stáli hodinu - kousek před nimi šest aut v sobě...) a tak jsme se ráno vyplížili ven s psiskem hned po sedmé a jeli do lesa. Konečně něco málo roste... Psík v jednom místě byl dopředný a hodně čenichal - myslela jsem, že před námi šli nějací houbaři - a když začal být znatelně napružený, tak jsem mu jen přehodila kolem krku smyčku z vodítka - neb se mi nechtělo přepínat karabiny. A najednou děsný rachot - a my zvedli z příkopu vedle lesní cesty asi 15 kusů laní... Udržela jsem ho, neb i on byl vykulen... Jinak byl vzorný, krásně se vylítal a vyřádil.
No a pak měl těžký život - neb nesmí krást kostky z LEGA, nesmí krást mašinku z kolejí (LEGO DUPLO nemá chybu - a on ty vláčky tak rád loví), piškoty z dětské ručičky musí odebírat opatrně... prostě trpěl jak zvíře
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:33
- Nahlásit
Xerxová
chudák Najtík, nesmí si hrát s legem a přitom je to ještě taky děťátko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:44
- Nahlásit
birma se byla projít říkala?
http://www.novinky.cz/krimi/383067-policiste-v-pra ze-honili-muflony-hrozilo-ze-zvirata-utecou-na-dal nici.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 19:55
- Nahlásit
Maya
birma se byla projít říkala?
za to jsme nemohli! byli jsme jinde (Adamovi to neříkej, zlobil by se na mě, že jsem ho připravila o zábavu )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:14
- Nahlásit
Xerxová
tak aspon mas houby a psik je vybehan, i kdyz jestli si to zaslouzil, za to jak kradl
Maya
ja to rikam furt, nechci doma mycku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:25
- Nahlásit
čaj no on právě trpěl, neb nekradl. To náhodou už ví - a stejně jako nelovení dětí to respektuje. Ale je vidět, jaké úsilí ho to stojí...
V lese si to užíval - měl určitě i radost, že byl v lese bez Trpajzlíků, bere je jako jistou konkurenci (a oni jsou konkurence, neb se musí dělit o pozornost)
A zítra to bude mít chudák taky těžké - ráno ho sice vylítám, ale v osm odjedeme bez něj do Prahy a vrátíme se tak ve čtyři. Sice ho po poledni pustí na zahradu neteřka, ale stejně bude macho negro dělat ublíženého - neb o víkendu se prý psisko zásadně neodkládá...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:33
- Nahlásit
Adamovi se zdá, že něco honí a že žere je vtipnej
a panička zatím objevila tohodle fešáka <3
Xerxová
on právě trpěl
všichni trpěj. Buď sou marodný, nebo jim páníčci nevěrný odjížděj na návštěvu štěňat, nebo jsou paničky zavalený cvakánim... snad aspoň Ešusce je dobře a pižly maj hezkej víkend
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:35
- Nahlásit
Xerxová
ahaaa to bylo mysleno jako ze si to nemohl uzit, ja myslela, ze si to chtel uzit a bylo muto zatrhnuto.
holt ale nekdy se taky stane, no, ze vikend nepatri jen najtikovi
birma
mas malo zvirat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:39
- Nahlásit
Maya
Asi bych si měl vzít dovolenou…
sem se fakt pobavila dík! to sem celej já !!!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:41
- Nahlásit
cernej caj
mas malo zvirat
to mám dlouhodobě bohužel na další neni prostor
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:50
- Nahlásit
v lese mlha a skoro ještě tma - tudíž fotky nekvalitní. Přesto alespoň pár dementních...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:54
- Nahlásit
Xerxová
tak dementnostni nikdy nezklame
venku fuci jak svina a teplo uz tam teda neni... navic feri uz nechce kadit u popelnice ale vybrala si pruh travy mezi chodnikem a silnici, kam nesviti ani svetlo z ulice ani svetlo ze dveri tak budu muset zitra na vypravu pac je tam cernocerna tma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 20:55
- Nahlásit
čaj - choď s čelovkou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 21:07
- Nahlásit
Aduš: A budeš se mnou chodit ty treky?
Mimino: Jo jo budu!
A todle budu papat?
Co jste to proboha dotáhli ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 21:09
- Nahlásit
Fajka
super fotky!!! Malá je sladká
ehm a ta kočka je birma nebo ragdoll?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2015 21:13
- Nahlásit
birma
ehm a ta kočka je birma nebo ragdoll?
ty vogo...jako já myslím že ragdoll...ale nevim to jistě..já nějak ty šlechtěný kočky míjim... ještě maj jednu ta má spláclejší čumák a jinou barvu a ta se mě nelíbí...ta druhá se fotit nedala bo přišla jen jednou a to sem neměla foták poruce a hned utekla
|