Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 22:51
- Nahlásit

birma
ses mela nechat vyfotit od kamarada

jinak popros mamcu at te treba vyfoti nekde pred stenou doma. Ja bych jinak dala "pasovku"

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 22:54
- Nahlásit

cernej caj
ses mela nechat vyfotit od kamarada
to mě nenapadlo a pochybuju, že bych na té fotce neměla výše zmiňované "kvality"
Ja bych jinak dala "pasovku"
nevlastnim
ale usoudila jsem, že někde by to možná mohlo být i plus. Tak jdu vybrat aspoň nějakou, kde jsem nejmíň špinavá, rudá a oteklá

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 23:00
- Nahlásit

birma
se vyfot v koupelce před zrcadlem ne? to teď letí
cernej caj
pokusy s fotkou, to sem zkusím dát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 23:01
- Nahlásit

birma
hm, je fskt ze ja mam krz salckartu, takze nic. se da trochu vyretusovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 23:05
- Nahlásit

cernej caj
sem zkusila měnit ty expozice v zoneru, výsledek stejnej, jako když to nafotíš, akorát míň práce s focením
původní foto

pak jsem stáhla a vytáhla expozici co nejvíc
hdr foto, obloha blbá, kdyby byla na původní fotce modrá, asi by to bylo lepší, ale ta dolní půlka se mi líbí

taky tam jde měnit třeba jen jedna barva

pak hdr z normální fotky a tý hdr

pak jsem teda zkusila ještě udělat hdr fotku z dvou hdr fotek, ale to už je totální psycho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 23:12
- Nahlásit

maya
hm, je fakt ze ten modrej vrsek to trochu kazi, to je yluz moc, ale asi by s tim slo neco delat (pres vyberovej stetec zesvetlit nebo nahradit odstin svetlejsim, ale pekny, i ta puvodni se mi libi

a ja du spat. tak dobrou noc

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 23:49
- Nahlásit

Maya
mně se nejvíc líbí ta původní fotka
já jsem jí zkusila upravit jenom křivkama + trochu systostí žluté a červené a vypadá pak takhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:12
- Nahlásit

Maya
Mne se libi nejvic puvodni.
birma
Kterou tys jemne zmenila, ale zmenila se tim celkova nalada, vjem, pocit z ty fotky, nebo jak to rict...
Tim nerikam, ze si to zmenila spatne, jen coby fotolama ty vase diskuse sleduju uz par dni a nerozumim jim (moje chyba).
A vzpominam na doby, kdy jsem chodila s fotakem Lajka ci jak se to jmenovalo, rusky vyrobek, a jak sem si kazdej cb snimek setrila na filmu.

Pro me bude asi i ted dulezity si proste vyfotit neco, co chci a bude mi jedno, co tomu rekne nekdo jinej. Coby vzpominku pro sebe, ostatni, co predmet foceni znaji... Koho bavi uprava fotek na pc, proc ne, konicek jako kazdej jinej - jen z myho lamiho pohledu se pak opravdu meni to vnimani a naladu fotky puvodni, ale vsak i to asi muze byt kolikrat zamer.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:17
- Nahlásit

Fifi
já u úprav většinou nadávám jak špaček, protože pro mě to je většinou práce, kdy koukám na fotku náušnic, vedle na náušnice a snažím se co nejvěrnějc chytit odstín, což je dost vopruz, když jich člověk dělá xy najednou a zároveň je to nezbytný, protože původním fotkám málokdy sedí barevnost
zmenila se tim celkova nalada, vjem, pocit z ty fotky, nebo jak to rict...
to se ti změní vždycky, otázka je, co víc odpovídá skutečnosti - ne vždycky (nebo spíš málokdy) je původní fotka taková, jak to místo/náladu vnímalo oko ve chvíli focení a to tam můžeš tou úpravou dodat/vrátit

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:23 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Fifi
ani taková úprava se ti nelíbí?

edit: to je ten první?

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:33
- Nahlásit

birma
kdy koukám na fotku náušnic, vedle na náušnice a snažím se co nejvěrnějc chytit odstín
Tak jasny, u tohodle to pochopim.
Jinak jj, to ten prvni. A uprava nejaka zaostrujici asi, jak rikam, nerozumim tomu. Vynikne trochu lip, to naladu fotky nezmeni, jako treba u ty krajinky od mayi - tak jsem to myslela. A kazda fotka je halt subjektivni, jak si ji kdo vnimne a jen autor vi, co tam citil.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:35
- Nahlásit

ježíš vy taky ještě nespíte ?

mě zrovna srdce zaplesalo...zjistila jsem že některý věci jdou přece jen k lepšímu ...

stav před dvěma lety:

a dnes:

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:40
- Nahlásit

Fajka
tohle jsou jenom potahaný křivky. Ta fotka nepotřebuje doostřit, ale spíš trochu eliminovat šum a vyhladit.

Fajka
jsi jak Adam, ten mě už hodinu upozorňuje, že je čas na VNS (vyvenčit, nakrmit, spát)
mě zrovna srdce zaplesalo...zjistila jsem že některý věci jdou přece jen k lepšímu ...
to je skvělý, vidět, že se lidi o svý okolí staraj!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:42
- Nahlásit

Fajka
Jezis, taky este pracujes?
A to je krasa, srdce jasa!
birma
Ta fotka nepotřebuje doostřit, ale spíš trochu eliminovat šum a vyhladit.
Ta fotka puvodni nepotrebuje vubec nic, z myho hlediska, chnapes?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:43
- Nahlásit

birma
ten mě už hodinu upozorňuje, že je čas na VNS (vyvenčit, nakrmit, spát
no já už taky musím, mám hranatý voči

je skvělý, vidět, že se lidi o svý okolí staraj!

musím si jí nutně dojít znovu vyfotit bo ta druhá fotka není moje...hmmm je krásnááá

brou!

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:44
- Nahlásit

Fifi
chnapes?
ne protože když si chci něco cvaknout jako reportážní/vzpomínkovou fotku, tak chci co nejlíp vidět, co a tý fotce je
ale každej to má jinak no

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 00:44
- Nahlásit

Fifi
Jezis, taky este pracujes
no joo , musela jsem a celej víkend budu je toho fakt moc !

A to je krasa, srdce jasa
uplně! aaach

Brou všem a marodům klidné noci obzvlášť!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 08:23
- Nahlásit

Fifi
Coby vzpominku pro sebe, ostatni, co predmet foceni znaji...
se pak opravdu meni to vnimani a naladu fotky puvodni, ale vsak i to asi muze byt kolikrat zamer.

to je prave to, taky fotim jako vzpominku pro sebe castecne a castecne - proste je to o tom, co se libi me, jak tu fotku zpracuju a jak pusobi na me. Je to napul uz umeni proste, nekdo je nadsen z mony lisy, nekomu to prijde jako remeslne dobre udelanej obraz, ze kteryho ale do kolen nejde a treti nechape, proc visi v louvru nebo kde.... tohle je uz pak hodne prave o vnimani jednotlivce.

taky v podstate vnimam, ze ta puvodni fotka se mi libi nejvic, ale ta birmy uprava ji jakoby "rozzarila", proste mas mirne sedej zavoj a po uprave to vic prokoukne. To je nedokonalost fotaku proste, mereni expozice, automaticky vyvazeni bile atd atd. Proste takovahle drobna oprava je na par sekund, fotka vypada skoro stejne ale i pro me, stejne jako pro birmu "prokoukne"

Fajka
tak to je skvely to je nekde u vas pobliz nebo to je na delsi psi vylet ?

jinak s praci lity lity!

ferinci hlasani
Spala celou noc! uz neknucela, ze chce ven ani jednou, i kdyz sem teda s ni sla kolem 9h a myslela sem, ze pred tou pulnoci jeste bude chtit jak ve ctvrtek tak nic az do rana

Darenka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 08:47
- Nahlásit

Zdravíčko všem a marodům obzvlášť
Doufám, že noc byla klidná a jste v pohodě.

Fajka
užij si mimi a hodně foť ať z toho taky něco máme

Maya
mě se taky nejvíc líbí ta původní fotka

Fifi
co Trolda - je to lepší?

My od příštího týdne najíždíme naostro na samotu. Dovolená po dnech se dočerpala a tak bude příští týden 3 dopoledne sama. Myslím, že to půjde. No, maximálně zničí nějaké vybavení, ale jsou to JEN věci a tak trochu s tím počítáme. Sice kuch.linka by dost zamrzela, ale co se dá dělat. Zatím až na ten okousaný růžek police u linky a pelech nic nezničila, ale asi správně předpokládám, že to všechno ještě přijde V posledních dnech byla Adéla moc fajn, ale opět konstatuju, že zcela jistě si "všechno co nestihla" ještě vybere. Hodně se zlepšila s chůzí na vodítku, když tedy zrovna nevidí někoho známého či jiného psa . To za ní vlajeme jak červené trenky na hradě Na tom ještě musíme pracovat. Přivolání je taky ještě dost na prd v rušném prostředí - je to tak 50:50. Zlepšit tohle je priorita č. 1

Tady je dnes od rána pošmourno, snad se to trochu vytáhne. Přeju všem krásnou a pohodovou sobotu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 09:00
- Nahlásit

Darenka
tak treba te prekvapi a nic uz neznici ,ale urcite mate dobre naslapnuto, aby to adela doma zvladla sama

tak je to jeste stenatko, tak super, ze na tom pracujete a dopilujete casem.

I tobe fajn vikend

sem tu narychlo vytahla par fotek (a dve doupravila) na ten rozdil, co muze uprava udelat. Prvni jsou jak vypadly z fotaku.
sada c.1 (fotka ztratila ten nasedlej nadech/zavoj)

sada c.2 vpodstate podobne jak 1

sada c.3 hodne vyrazna uprava, kdy se mi sice zakladni fotka celkem libi, ale co sem z ni dostala je proste neco uplne jinyho. A tim nerikam, ze puvodni je horsi, jen je ta nova jina a pro me hezci, i kdyz vim, ze tak sem ji proste nevyfotila

- musela sem teda zabrousit do minulosti, kdy mam jeste fotky tak jak sem je vyfotila, protoze posledni tak 2-3roky mam skoro vsechny fotky uz treba aspon potahany krivky, nebo neco drobnyho a nenasla bych asi na prvni pohled nejakou, ktera tak sama vypadla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 09:44
- Nahlásit

tak si nejsu jista, jestli nezacina harat. casove to odpovida lonsku a navic se dost umyva a rano oznackovala pred domem nekolik mist. a pochopila, ze do klece se zavira na vetsinu dne, kdyz ji nemam na viditku v posteli, ze tam prestava chtit chodit.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 10:17
- Nahlásit

Darenka
hodně foť ať z toho taky něco máme
Zrovna od tebe to tedy sedí
My od příštího týdne najíždíme naostro na samotu.
To dáte

cernej caj
Je fajn, že jste měli klidnou noc.
pochopila, ze do klece se zavira na vetsinu dne, kdyz ji nemam na viditku v posteli, ze tam prestava chtit chodit.
Vždycky, když tam vleze, tak jí tam něco hoď dobrýho (potom, ne předtim) - pár granulí, ať si je musí vyčuchat, ruličku od toaleťáku, ve který budou dvě tři granule ucpaný toaleťákem, nějakou plnící hračku nebo něco podobnýho. A když tam bude hezky ležet už nějakou dobu, tak nášup, aby ty dobroty nebyly jen za příchod, ale i za to, že tam vydrží. Ferinka je žravá, věřím, že jí to s klecí smíří.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 11:04
- Nahlásit

jojo, dostava tam kong, dobroty, ale v jistym ohledu pro ji ty dobroty nejsou tak dulezity

prej ma krasnej ten obvaZ, tak se jeste sundavat nemusi, dostala dalsi atb a ve ctvrtek na sundani obvazu a mozna vyndani stehu.

ten phytovet mobility proc ne, ale zatim nedavat, dokud bere leky

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 11:40
- Nahlásit

rumštajn ve spolek....

U nás taky klidná noc, Pindovi sice otekla noha, ale to Vet říkal, že se stane, takže mě to nevyděsilo, celkově se mi zdá že už má veselejší pohled a dneska jsem myslela že mě klepne páč vylezu z hajzlíku a Pinda vylepenej v křesle....ale měl tak spokojený výraz, že jsem ho ani nezprdla....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 12:00
- Nahlásit

vlk
tak to je super, ze noc klidna... oteklo to moc? a myslis,ze to brzo zas splaskne? my dostali nejaky podpurny leky na otoky.

ale měl tak spokojený výraz, že jsem ho ani nezprdla no to se ti nedivim ale, aby se mu to dobre zahojilo

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 12:12
- Nahlásit

cernej caj
oteklo to moc? a myslis,ze to brzo zas splaskne?
moc zas ne, ale dost...vet říkal že do tří dnů to pmalu splaskne, před tím měl oteklou tu kejtu, taď to jakoby spadlo dplů...ale to je prý normální...dneska jdem zas na injekci tak to vet zkoukne...

aby se mu to dobre zahojilo
tak on se o tu nohu zatím vůbec neopírá, takže se musel odrazit jen na té jedné, zdravé....navíc to křeslo psí zas není tak vysoký...před chvílí sfáral dolů a šel si už i počuchat po zahradě...fakt dneska vypadá o hodně líp...jen prostě zatím hopká po třech....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 12:24
- Nahlásit

vlk
tak to je fajn, ze i kdyz je to vlastne normalni a pocitate s tim, ze to okoukne.

no nam rikal, ze nesmi skakat proto, ze by si mohla pretezovat tu zdravou a mohl by se u te zdrave diky tomu stat neco blbyho, takze se vic bojim, aby nemuseli kuchat i tu druhou

ale je to supr, ze si hopka pekne podle potreby a je mu uz lip

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 12:38
- Nahlásit

učíme se číst made by kachna_
Ema má mísu. Ema mlela myši. Emo! Mel maso.
Taková řeznická etuda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 14:51
- Nahlásit

kachna_
tak to by pak meli holky ovladat, ne?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2015 15:28
- Nahlásit

Hufff. 4 hodiny venku podél Vltavy. Učili jsme se nežrat cyklisty, míjet se se psama a s některejmase i seznamovat. To by mu všechno až na pár výpadků u cyklistů i šlo. Co ale prej fakt nejde, je jít slusně na vodítku podél vody. To prej je fyzicky nemožný a zvlášť, když tam jsou cejtit žvížátka ze žolo Tak se aspoň několikrát vykoupal, dal si i plavání v protiproudu (to bůhvíproč miluje a já si říkám, kolik tak ušetřím za hydroterapie ) a pak už jenom cesta Stromovkou a tramvají domů Teď jenom aby už konečně usnul a chrněl až do večera

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání