Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:15
- Nahlásit

Fajka
tak dyk to bude hezký, pomuchlat si ščenátečko.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:17
- Nahlásit

vlk
tak dyk to bude hezký, pomuchlat si ščenátečko.....

ne nééé to bude strááášně náááročná oběť :-

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:18
- Nahlásit

Fajka myslím, že to tetičce zas tak problém činit nebude - vždyť se bude malá muset učit kámošit i s Jelííítkem a postupně i tetou Fajkou

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:21
- Nahlásit

Fajka
tož prostě tetičce nezbude nic jinýho než tam občas zajet a pofotit noooo
Noooo. Nebo to pridat Crazy do vybavicky predem, coby predcasnej darek.
vlk
pomuchlat si ščenátečko..
To je fakt, proto az na vanoce vlastne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 21:29
- Nahlásit

Fifi
Noooo. Nebo to pridat Crazy do vybavicky predem, coby predcasnej darek.
jooo kohouti jsou malý pání ..jitřenka řídí kokrhánííí...
bejt to moje děcko tak bych to tak asi udělala ale to víš no...jako přimluvim se to určitě, ale todle už na mě nezáleží no ...

Xerxová
myslím, že to tetičce zas tak problém činit nebude - vždyť se bude malá muset učit kámošit i s Jelííítkem a postupně i tetou Fajkou

jo jo s jelítkem to nebé problém...ale ta Fája bude trošku oříšek...no ale ona to časem dá..jen se to nesmí uspěchat

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 22:14
- Nahlásit

Fajka
jooo kohouti jsou malý pání ..jitřenka řídí kokrhánííí...
Njn.
Faja si malou chlupatici postupne vychova, jak je to v rodine, bude se jiste ke stenatku chovat shovivave. A takova prisna psi teticka je vyborna. Ted zrovna prudil Troldas Kremyla asi 20 minut, ruzny ozdobavani, zduchani, pod si hrat - ma s nim svatou trpelivost. Teda mela, protoze pak uz ji to prestalo bavit a po x vyhruzkach a varovanich mu dala do huby. Stylem rtw, buch s vopruzem na zada a huu do hlavy, 2vterinova akce a stene pulrocni se smrsklo nahle na stene asi trimesicni. Je to zase uctivej pruh.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 22:33
- Nahlásit

Fifi
varovanich mu dala do huby. Stylem rtw, buch s vopruzem na zada a huu do hlavy, 2vterinova akce a stene pulrocni se smrsklo nahle na stene asi trimesicni. Je to zase uctivej pruh.

[i] A takova prisna psi teticka je vyborna[i]

no to teda jo... ta zvládne za vteřinu postavit jelito do latě tak jak to ani číf nedokáže.

Když se vracíme z večerního venčení tak jediná myšlenka Fajfky je ...deme domůůůůů bude véééča ..a jelito míček míííček, hod mi míček...a nejdu domu já chci míííček...tak Fája chvíli držííí stojí u dveří mává vocasem a dělá vrtulníka..pak dvakrát třikrát doběhne ke mě drcne do mě čumákem, že už jako deme domu jííídloooo... a jelito furt neci domu neci ci házet míííček míííček... tak Fajfka de veme jeho hlavu do svý držky udělá hůůůůůůůů až jelitu vypadne míč z huby
co já sem to vlastně chtěl...jo jít domu přece !!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 22:46
- Nahlásit

Fajka
pak dvakrát třikrát doběhne ke mě drcne do mě čumákem,
Ji vidim. Neco podobnyho praktikoval Troldas po ranu, kdyz musel brat atb na plnej zaludek v urcitou dobu. Vstaveej, musim curat. Otevru - vlastne ja curat nemusiim, ja potrebuju to zradlo, davej. Ne, bez se vycurat. Ale dyz ja mam velky hladyy, uplne me hladomor sezere...
a jelito furt neci domu neci ci házet míííček míííček... tak Fajfka de veme jeho hlavu do svý držky udělá hůůůůůůůů až jelitu vypadne míč z huby
Ona moudra, on ehm... To pro nej je micek vic nez vecere? Pekne ho vychovava, babofka moudra. Souziti psu je krasny pozorovat, kdyz to klape.
Takze Crazy tam k vam vpluje a priuci se postupne od jednoho ci druhyho jen to nej.

Klidnou noc Ferince aj Pindikovi, pacosi, srustejte a neblemcejte si to!

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 22:54
- Nahlásit

Tak koukám, že marodi se krásně hojej, to je paráda.
Za kontroly a stehy a tak já teda už nic navíc neplatila, to bylo v ceně, dokonce i kontrolní rtg.
Na fotečky zrznouna se taky těším, foťák bych teda taky asi dala předem, pod stromeček ceduličky dáreček už byl. Asi by to udělalo větší radost, když by si mohla fotky dělat sama. A nebo koupit načas něco za pětikilo na aukru.

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2015 23:01
- Nahlásit

Fifi
Ale dyz ja mam velky hladyy, uplne me hladomor sezere...
zběsilý hladový pruh

Ona moudra, on ehm...
on ehm fakt jelito...jako neexistuje pro něj výstižnější jméno...fakt ne

To pro nej je micek vic nez vecere
jo
a když mu chci dát pamlsek a on má v hubě mičudu tak vidíš prostě to dylema..vytřeští voči a jééééé piškoot to si dám..no jo to budu ale muset vyflusnout tu mičudu? no jako ale... no dobře teda no..flus, dej to sem...hlt polk....kde je ten míííčééééék no pako
Ale Ešuska by zněj měla radost páč... dostal od páníčka krásněj růžovej talíř...ten utopil v rybníku bahňáku..já mu koupila krásnou růžovou housenku .. druhej den ji rozebral na molekuly..asi má taky něco proti růžový barvě
ale ted dostal ragbič...žlutej ..a ten teda oblibuje uplně nejvíc páč jak to skáče pokaždý jináč tak to je prostě to NEJ !

vpluje a priuci se postupne od jednoho ci druhyho jen to nej.
jasný Fajfky tvrdohlavost a jelitovu uřvanost... to je jejich NEJ..a Aduš klepne

noc Ferince aj Pindikovi, pacosi, srustejte a neblemcejte si to!
taky přejem !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 06:40
- Nahlásit

Fajka a nemáte doma nějaký "starý" foťák zatím na půjčení? Aby měla něco na fotodokumentaci prvních krůčků (i když si myslím, že nebude stíhat fotit )
No a nebo bude muset zkusit "tahat" strýčka na procházky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:17
- Nahlásit

Fifi
kremyl ale vydrzel teda dlouho odolavat

Fajka
až jelitu vypadne míč z huby

Xerxová
taky me to napadlo, na neco na pujceni? kdyby bylo v rodine neco. Navic jestli maji treba rodice, tak by ji taky asi pujcili?

ferinci srustani:
jinak teda v noci byl 2x rev, prvne muz sel ale podruhe nazanal, ze ven nepotrebuje tak sem msela to piskani a knuceni vydrzet asi 10 minut a pak az do rana klid.

Ted v pastice zezrala zas leky a chrape. Je to polstarovej povalec, tak dostala do klece neprevlecenej polstar z postele a jak se na nej dycky naaranzuje tak, aby spala na polstarku vokoun si ji celkem nevsima, chrape pod voknem, na posteli nebo me pod zidli.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:27
- Nahlásit

cernej caj
tak máte koukám zatím celkem klid, tak snad vám to vydrží

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

A nepršííí! a mohnuli jsme si s BuboRumíčkama užíti krásnou ranní procházku. Bubišku někdo přetočil jak budik budu muset vznést dotaza, jestli se s tím někdo u feny po hárání potkal. Je úplně pošahaná, zpovykaná, prostě blásen. Větší než jindy. A včera mě dohnala Fajfko kletba. Kráásně jsem se řízla přes kloub na palci. Brtnik přitáhnul krásný kosti a bylo na nich hodně šlach a tak, tak jsem to odřezávala. A odřezávala, a odřežávala. Až sem to odřízla! No ale nechte to tak! Balík za devět korun, máte z toho čtyři balíčky na vývar a jeden balíček tak kilo a půl šlachosměsi pro pséky. A o kloub míň . Po sto letech jsem koukla systematicky na domky. No a nejni nic, co by nám sedělo. Jak to má birma s tím domkem? A hlavně co naši operativní pacienti? Jak na tom jsou?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:38
- Nahlásit

PetraK
takže ke šlachám jsi přihodila psékům svůj kloub? ty jsi hodná
domečky asi nutno sledovat pravidelně, si myslím, že když se objeví něco pěknýho, je to hned pryč
sleduješ taky domy v exekuci? je na to nějaká stránka přímo, obvykle jsou levnější než normální prodej

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
ferinci srustani:

tak to vypadá docela dobře, jak to probíhá!! Gratuluju, šikovní jste.

Fifi

, 2vterinova akce a stene pulrocni se smrsklo nahle na stene asi trimesicni. Je to zase uctivej pruh.

naprosto živě vidim jeho gezicht a vyšpulený očička jemen je to
Fajka
co já sem to vlastně chtěl...jo jít domu přece !!!

taky jemen

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:44
- Nahlásit

Maya

takže ke šlachám jsi přihodila psékům svůj kloub? ty jsi hodná

viď?
když to jsem fakt ale musela, zpravidla ty kosti bývají dost oholený, ale tohle bylo škoda tam nechat a nedat jim to.

sledovat pravidelně, si myslím, že když se objeví něco pěknýho, je to hned pryč

jojo, to máš pravdu, v tom je ten kámen úrazu, že se to moc nedá teď. Buď je toho moc a nebo si nevzpomenu pro ty ostatní věci na který musím myslet

no exekuce se mi moc nechce. toho se kapek bojím.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:47
- Nahlásit

PetraK
nemyslím barák na kterým je exekuce, ale barák zabavený v exekukci a prodávaný zpravidla pod cenou

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:50
- Nahlásit

PetraK
a nebo pak jsou dražby, takhle přišli známí k baráku za skoro vyvolávací cenu, to pak záleží jakej je zájem
http://www.portaldrazeb.cz/

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 08:51
- Nahlásit

PetraK
A včera mě dohnala Fajfko kletba. Kráásně jsem se řízla přes kloub na palci. Brtnik přitáhnul krásný kosti a bylo na nich hodně šlach a tak, tak jsem to odřezávala. A odřezávala, a odřežávala. Až sem to odřízla

by ses těm psům prostě celá rozdala..ty by ses krz ně i rozkrájela!!! si hodná panička !

Xerxová
cernej caj
taky me to napadlo, na neco na pujceni? kdyby bylo v rodine neco. Navic jestli maji treba rodice, tak by ji taky asi pujcili?

no to já bych aj klidně jo... ale musím se voptat bo abych zas "nekazila výchovu a nepůsobila nevýchovně" ..páč u švagrový čék nikdá neví....páč Xerxová promine, ale ona je páníúúčitelka....
a já zas do moc věcí kecat nemůůůžu, pááč nemám ty dětí..žááááno

cernej caj
Je to polstarovej povalec, tak dostala do klece neprevlecenej polstar z postele a jak se na nej dycky naaranzuje tak, aby spala na polstarku
dyž už tak aby si to povalování užila esteticky

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:06
- Nahlásit

zdravím!

PetraK
Je úplně pošahaná, zpovykaná, prostě blásen
to má po paničce
Jak to má birma s tím domkem?
Jak jinak, než blbě to, že jsem toho chlapa doteď nezabila, byla evidetně velká chyba...
ještě jsem měla naplánovanej výletící víkend v Táboře a teď nevim, jestli jet, protože jsem prostě načtvaná...

Fajka
huž se těšim na report!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:06
- Nahlásit

PetraK
u exekuci je problem ten, ze je to formou aukce, takze nejvyssi nabidka vyhrava ale musis mit hotovost...

jinak teda to je supr, ze brtnik mel takovej kauf, az na ten kloub

Fajka
aha, aby pujceni fotaku nebylo kazeni vychovy me teda tatinek nas prvni fotak pujcoval, vsak sme ho vybirali spolu a snad me nekazil, ale pravda, me bylo 20

jj, uziva si moc, uz i noruje, takze deka a rucniky sou na hromade jeste, ze tam je ten kus karimatky na dne, co vynornikovat nejde

tak aspon pro stene jedete taky nebo az o vikendu navsteva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:08
- Nahlásit

birma
jo diky moc za poukazku tam pisou i o dornovce, tak to premyslim, ze by bylo supr taky vyzkoset jen nevim, jak moc to vyzaduje poslusnyho psa

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:11
- Nahlásit

cernej caj
jen nevim, jak moc to vyzaduje poslusnyho psa
nijak, ale řekla bych, že a pooperační léčení to nebude mít žádnej vliv...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:20
- Nahlásit

birma
myslis? sem si rikala, ze kdyz to psa narovna, jestli by to taky nepomohlo kdyz prakticky nepouziva nohu a zatezuje vic tu druhou, jestli se taky nekrivi?

jedna znama psala, ze chodi na magnetoterapii taky, ale jeste to budu muset prozkoumat

birma
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:33
- Nahlásit

cernej caj
dornovku bych asi nechala na dobu až bude mít koleno úplně zhojený, třeba na jaro před začátek sezóny. Pak to asi bude mít ten smysl, co chceš.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:35
- Nahlásit

birma
hm, to mas asi pravdu, ze to by vlastne bylo dobry spis az uplne na konci celyho procesu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:36
- Nahlásit

birma
to má po paničce

jako moment. Dala jsem si dneska velkou snídani, ale neběhám bytem nedejchám jak šilená z toho, jestli náhodou nedostanu něco k jídlu. Chová se jako bláásen.

ak jinak, než blb

to je mi líto birmidlo teda. Kdybys ho zabila, tak seženu koberec. A je to už fuč, nebo se "jen" ještě nerozhoupal?

Maya
nemyslím barák na kterým je exekuce, ale barák zabavený v exekukci a prodávaný zpravidla pod cenou

no jo ale tam jsou kolikrát ještě lidi v tom domě, když se to draží a vím já, jestli pak vypadnou? Jestli tam nebude něco váznout?? Se bojim..

a nebo pak jsou dražby, takhle přišli známí k baráku za skoro vyvolávací cenu, to pak záleží jakej je zájem

dík za odkaz kouknu se!

cernej caj
ale musis mit hotovost...

aha, no tak to smolikof, to pro nás nejni asi.

z i noruje, takze deka a rucniky sou na hromade

jééé! už se jí ulevuje!

Fajka

no tentokrát doslova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:42
- Nahlásit

birma
a on tam nejel nebo se nerozhodl? nedalo by se tam proste jeste zavolat a zajet proste ted nekdy nebo je to uz uplne pase?

PetraK
nojo, zacina uz se docela nudit, a vystekava kolemjdouci.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2015 09:44
- Nahlásit

birma
že tys tomu chlapovi nestanovila fixní termín? si za to můžeš sama
ale jinak lity lity jestli jste fakt o to přišli

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání