| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 14:59
- Nahlásit
cernej caj
ale kdybys mela doma treba smecku haskounu tak to mas na mesic
no ale takovejch lidí, kterejm tohle prožerou psi za měsíc, asi moc není
tak tady máte s vlkem úkol na zítra
čti nahlas
Which rhymes with enough – though, through, plough, or dough, or cough?”
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:00
- Nahlásit
cernej caj
no na zhubnutí můžeš vzít klidně tu lightku a pak udržovat těma ostatníma, stejně to asi budeš chtít střídat ne?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:04
- Nahlásit
Maya
v čem se chcete topit
tady chcandilo o 106 2 dny i noci. Na poli je blátivá srajda.
Přeju úspěšný želví lov
PetraK
Moc se na zahradě nerozdováděj, ať nevykurvácíš
Pěkně si to užijte
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:07
- Nahlásit
cernej caj
a co pinda, jeste dospava nebo uz by rad bezny aktivity?
určitě by rád řádil s tenisákem...jenže ho to asi boí takže polehává, chvílema spí, chvílema smutně kouká....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:10
- Nahlásit
my máme právě douklízeno (Pepa stíhá vysavač a prachovku, já sociálky a podlahy - takže to jde vlmi rychle). Teď on jde ještě pracovat a já jdu píct a vařit - neb před osmou večer čekám nájezdníky Už se těším.
Psisko se motalo a "pomáhalo" - takže právě spokojeně ulehl, že je znaven prací. Zmetek jeden. Však oni mu to otravování Trpajzlíci vrátěj
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:10
- Nahlásit
Maya
tak tady máte s vlkem úkol na zítra
čti nahlas
Which rhymes with enough – though, through, plough, or dough, or cough?”
vůbec nemám ponětí jak se to čte...angličtina je cosik, co jde mimo mně....já jsem generace co nám bušili do hlav ruštinu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:13
- Nahlásit
Maya
no feri nepotrebuje zhubnout, se svyma aktualnima 14.5kg je tak na ty spodni hrane "akorat" spis kvuli tem jatrum, ze se ptal vet jak tucny sou granule, tak proste neplasit jeste s veterinarni dietou ale vzit nejaky min tucny a otazka je, co to je "min", jestli proti aktualnim 17% je min 14% nebo to je furt moc?
Darenka
tady sem teda dest jako dest nevidela minimalne tyden, neli uz 14dni co sem sla rano s destnikem
Moc se na zahradě nerozdováděj, ať nevykurvácíš
vlk
tak dobry, ze aspon jeste pochrupava, za par dni to asi bude horsi. Vokoun tu na me smutne kouka, ze chce ven, tak nic nebude.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:17
- Nahlásit
krásnej víkend. utykalááá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:19
- Nahlásit
vlk
co mas z toho, ja taky netusim jak se to cte (hlavne ty posledni) (a hlavne vyslovuje spravne )
Xerxová
uzij si najezdniky
PetraK
krasnej vikend
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:28
- Nahlásit
cernej caj
jo aha, játra, mě už to nemyslí při pátku
no když si vezmu jaterní hillsky třeba, tak těch tuků tam zas až tak málo není http://www.veterinarnipece.cz/hills-canine-l-d-187 5.html
fakt nevím
ale možná bych zkusila spíš něco kolem těch 14% a pak by se vidělo podle výsledků, aby kdyby bylo potřeba, byla možnost to ještě snížit, protože pak pod těch 10% už nic moc neseženeš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 15:38
- Nahlásit
Maya
tak ja vemu neco kolem tech 14ti a uvidime, no. ale kdyz vidim slozeni tech hilsek, nechapu, proc se ani vyrobci lepsich granuli o ty diety nesnazi...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 19:05
- Nahlásit
Bry vecir. Krasnej vikend vsem, uspesne zahradniceni, dobry zelvi lov a tak vubec.
Koukam, ze jizvaci nezlobi a poslusne se hoji, super.
cernej caj
Mrkni na phytovet mobility, jestli by to pro Feri nebylo vhodny. Vlastne i pro Pidalku by to slo. Samoze po konzultaci s vetem.
Xerxová
Najezdniky si uzijte, at jim Najt moc nekrade z taliru.
Birma
Achjo, pani. To me fakt mrzi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 19:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
mrknu a pisu si na zitra poznamku a- zjistila sem, ze sme meli na kontrolu dneska... nevim proc sem mela zafixovany ze rikal v sobotu ale ve zprave je 9. ja nezjistovala den a jak pisu poznaku, tak sem zjistila, ze zitra je uz 10... tak snad to bude v pohode, fakt si jasne vybavuju tu sobotu ale je mozny, ze se ptal predtim na patek, tak snad ten den nic nezapricini...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 19:34
- Nahlásit
cernej caj
zjistila sem, ze sme meli na kontrolu dneska..
Ty jsi rourka. Tak snad to bude v pohode, vezmou vas zitra?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 19:45
- Nahlásit
cernej caj
řekneš že si skleróza no, o jeden den se nic určitě neděje
ty diety skoro nikdo nevyrábí, protože je to asi dost náročný na testování, bez toho jde sestavit účinnou recepturu těžko
to složení je děsný, ale když nic jiného nezbejvá, co naděláš, mě to kocour žere celej život, je mu 15 a furt žije
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:35
- Nahlásit
Fifi
fakt su si jista, ze rikal sobota (a v sobotu ordinuji), az kdyz sem se divala do zpravy tak tam je 9. ale muz je taky presvedcenej ze sobota, takze kdo vi, no...
Maya
no me prave prekvapuje, jakej je to echt hnus
du vpravit prasky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:47
- Nahlásit
mládežníci už hodinu stojí v koloně za havárkou u Boleslavi... Dítka nespí... to přijedou všichni nadšení
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:48
- Nahlásit
Xerxová
mládežníci už hodinu stojí v koloně za havárkou u Boleslavi... Dítka nespí... to přijedou všichni nadšení
ježíš chudáci no jo tma mokro a lidi jezdí jako prasata....pak je všude samá nehoda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:53
- Nahlásit
Xerxová
tak to teda nic moc, ale doufam, ze brzo se uz rozjedou a budou u vas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 20:58
- Nahlásit
Fajka
A co prvni dojmy??? Uz je zrzka blazniva doma?
Xerxová
Ale fuj, hlavne, ze se jim nic nestalo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:01
- Nahlásit
Fifi
A co prvni dojmy??? Uz je zrzka blazniva doma?
no poslední zpráva, že jedou domu a pak už se asi zbláznila štěstím a už se neozvala..ale kdyby byl problém tak se vozve to je mě jasný..nemá prostě čas .
Zejtra je holky přepadnu pochovat si zrzavý miminkoooo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:09
- Nahlásit
Fajka
a pak už se asi zbláznila štěstím
Stesti ma mnoho podob.. Prepadni, pochovej si a vyfot, bude-li nalada a cas. Mutututuuu, takovyhle stene sem si vlastne este nikdy nemuchtlala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:22
- Nahlásit
Fajka
tak to se tesim na fotkyyy a zazitky
vlku
klidnou noc preju
Fifi
myslis stene tolera nebo jako tak maly stene?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:25
- Nahlásit
cernej caj
Tollera. Tolleratko?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:43
- Nahlásit
Fifi
Prepadni, pochovej si a vyfot, bude-li nalada a cas. Mutututuuu, takovyhle stene sem si vlastne este nikdy nemuchtlala.
jo joo určitě... fšak musím něco vyfotit taky
takovyhle stene sem si vlastne este nikdy nemuchtlala
no jako měsíční byli roztomilý kuličky ted ma snad 4 kila...
jo a info je že cestou domu půl cesty prospala, no a doma to rozbalila na pavlači a lítala po obýváku jak černá ruka a skončilo to tak že se všici válej v obýváku na zemi pod stolem tedy až na mého bratra který dobrovolně vyklidil pole a na víkend utekl za kamarádem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 21:54
- Nahlásit
Fajka
a skončilo to tak že se všici válej v obýváku na zemi pod stolem
Tak to ma byt! Zejtra se budes valet taky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 22:01
- Nahlásit
Fifi
tak to ja bych zas mohla stenata co sem nuchnala pocitat na jedny ruce
Fajka
tvuj bracha si to dobre vymyslel
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 22:05
- Nahlásit
Fifi
Tak to ma byt! Zejtra se budes valet taky
jasný hlavně se tešim až uvidím ty kyselý xichty jejich dvou koček
cernej caj
tvuj bracha si to dobre vymyslel
jo dopadla na něj tíha reality... psa nikdá nechtěl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 22:46
- Nahlásit
Fajka
sak si zbvykne
jo a hrala sem si s objednavkou tricek na vanoce a zkusmo sem si pohrala i s necim pro nas, ale nakonec kvuli velikosti hrnku zavrhnuto
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2015 22:50
- Nahlásit
hledám nějakou alespoň trochu slušnou fotku, kterou bych si mohla vrazit k životopisu. Zjistila jsem, že jediný fotky, co mám, jsou z čundrů a dogtreků - na všech jsem špinavá, rudá, zpocená, oteklá a s vyvalenym pupkem To ze mě budou potenciální zaměstnavatelé dozajista nadšení
|