| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:51
- Nahlásit
PetraK
dyz ono se mu ji ani nepovedlo duveryhodne zahrabat, i kdyz ne ze me by to slo lip
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:52
- Nahlásit
ale kdyz nevi kudy kam, ke znamym rodine to nejde a je pro ne bezvychodna situace a pocitac maji k mailum a youtube, tak se nediv, ze je vetsinou napadne prave tohle - a navic fakt i vetsina veri, ze touhle cestou najdou novej domov.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:52
- Nahlásit
cernej caj
dyz ono se mu ji ani nepovedlo duveryhodne zahrabat, i kdyz ne ze me by to slo lip
viď? No to jsem mu už ale psát jako nechtěla, už takhle bude raněnej
zahluší nás obě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:55
- Nahlásit
cernej caj
ale kdyz nevi kudy kam, ke znamym rodine to nejde a je pro ne bezvychodna situace a pocitac maji k mailum a youtube, tak se nediv, ze je vetsinou napadne prave tohle - a navic fakt i vetsina veri, ze touhle cestou najdou novej domov.
ty jo já nevím, proč to aspoň v dnešní době FB,kdy každý plemeno má svou stránku v nouzi, nezkusí tam. Proč když už ten inzerát dávají, nevypíšou víc, jak by si představovali, co by chtěli. Tjo darujou zadarmo. Prvnímu na pekáč.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:55
- Nahlásit
Maya
kam se chce prokousat?
vyleze ven, dojde ke vratům a tam čeká, až jí pustíme domů
cernej caj
PetraK
nakrmit. nakrmit
nebyly by v tom případě chutnější hrušky ze zahrádky?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:57
- Nahlásit
PetraK
ja myslel, ze to jsi ty beztak ze jo, jen kecas bo se bojis ))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:58
- Nahlásit
PetraK
uvedom si, ze pulka lidi, hlavne od veku 35+ a vyrazne to stoupa kolem 50tky fb ani nemaj a "vi" ze fb je prece pro pubertaky, takze co by tam meli hledat? a mam mezi znamyma i lidi, co fb vubec nemaj, ani tam nechodi a ani zdaleka netusi, co tam nakonec muzou najit.
kachna_
asi byli
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 14:59
- Nahlásit
PetraK
viď? No to jsem mu už ale psát jako nechtěla, už takhle bude raněnej
zahluší nás obě
navic jsem se i urazil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:00
- Nahlásit
zbrnd
ja myslel, ze to jsi ty
a zde máš důkaz toho, že nevíš fšécko
beztak ze jo, jen kecas bo se bojis ))
není petra s ohařem, jako petra s ohařem . Se podívej s kým se to na těch fotkách objímá, to je fenečka. a rozhodně to není Bubina,je to mládě. To že se to jmenuje Peťa na chalupě ešče neznamená, že to su já, navíc já nejsem Peťa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:03
- Nahlásit
kachna_
nebyly by v tom případě chutnější hrušky ze zahrádky?
když po těch se po... poto. tak asi ne
cernej caj
mam mezi znamyma i lidi, co fb vubec nemaj,
třebas já
ani zdaleka netusi, co tam nakonec muzou najit.
no jo jávím, jen prostě mě štve,jak lidi ke psům přistupujou. Když si půjde koupit dražší věc, bude koumat co joo a co nee. A u psa? a tak to pak podle toho vypadá.
zbrnd
navic jsem se i urazil
nojo, hošíček, co čekat
co upadlo?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:06 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
a zde máš důkaz toho, že nevíš fšécko
to neukecáš, i kdyby tomu tak nebylo, tak tím, že jsem to napsal, to tak je
není petra s ohařem, jako petra s ohařem . Se podívej s kým se to na těch fotkách objímá, to je fenečka. a rozhodně to není Bubina,je to mládě. To že se to jmenuje Peťa na chalupě ešče neznamená, že to su já, navíc já nejsem Peťa
opakuji, pleteš se, já se totiž plést nemohu..
Pioritou ale pro mne zůstavá, žes pochopila ten zbytek nejni podstatnej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:07
- Nahlásit
kachna_
tak jí tam udělejte průchody tam a zpátky a ona si tam bude chodit sama
cernej caj
ano ano, třeba můj brácha, ač mladší, o fb nemá ani páru, už jsem u říkala že kvůli tomu s dětma jednou spláče na výdělkem, protože takovej mladší synovec bez kontroly na fb, to bude přímo tornádo
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:11
- Nahlásit
PetraK
nojo, hošíček, co čekat
co upadlo? hoco? nečekej nic, nebudeš zklamané, znáš to, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:16
- Nahlásit
Maya
tak jí tam udělejte průchody tam a zpátky
když ta krafka hlídá plot (jsme na žlutý turistický stezce)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:17
- Nahlásit
kachna_
tak se dobejvá na turisty? tak to se ani nedivím
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:37
- Nahlásit
PetraK
a vubec!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 15:46
- Nahlásit
zbrnd
neukecáš
Já??? D jeheheéé, von si plete petru a petru a já prej to neukecám
já se totiž plést nemohu..
no tak je to hezké, setrvávat v nevědomosti
nečekej nic,
očekávám vždy max.
kachna_
vyleze ven, dojde ke vratům a tam čeká, až jí pustíme domů
ne- nene, že ne? to je joudina!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 16:03
- Nahlásit
Maya
tak se dobejvá na turisty? tak to se ani nedivím
kdyby aspoň. Ne. Jí podle mě baví ta cesta - přijít na to, jak se dostane ven. Zbytek je pouze důsledek (je pravej špic, tak hlídá, že).
Uteče třeba v deset večer nebo v pět ráno, když jede Michal do práce
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 16:50
- Nahlásit
PetraK
eheheéé, von si plete petru a petru a já prej to neukecám
ty popleto, furt to nechápeš, já se plást nemohu, když něco zkonstatuji, je to tak, chuš to pochop chříšná pozemšťanko
no tak je to hezké, setrvávat v nevědomosti
no je to pohodlné, ale dyš si přečteš to předchozí souvětí, budeš chnedle znáti praudičku
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 16:56 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Mayapěkný video, ale to j kreslený v pc, to už není ono
já na něco takovýho taky nemám, ale to mi nebrání se naučit alespoň nakreslit jabko, že ostatní poznaj, že to je jabko
https://www.youtube.com/watch?v=DcRO3_zpYo4
tady se muzes naucit kreslit nahou petu ve vode
(sry ted tu chvili nebudu stehuji se pro jistotu do hor)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 17:36
- Nahlásit
kachna_
Jí podle mě baví ta cesta - přijít na to, jak se dostane ven.
Celej Adam on to naštěstí už dělat přestal, resp. přestal to dělat v tý míře jako zpočátku, kdy do dvou minut po příchodu na oplocenej pozemek, začal hledat únikovou cestu a nic jinýho ho nezajímalo (a pak se spokojeně zastavil metr za plotem a dál se nehnal)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 17:54
- Nahlásit
kachna_
drbací problémy pomáhal phytovet detox
Ten presne mam v planu poridit.
vlk
Jezusku, pidalka pindata uboha, to je mega jizva! Snad prestane s tim pochodovanim, nekterej pes se takhle snazi bolest "vychodit". Posilam mu pohlazeni veliky, preju, at se v noci trochu vic vyspite, vsichni.
Fajka
Zejtra se uz neterinka docka zrzatyho nadeleni, coz? Vybavicka pripravena, chveje se nedockavosti?
PetraK
končí s háráním včera zmlátila Rumíčka a pak ho teda milostivě nechala o sebe pečovat, ale už jsme na konci mně teď začíná období s názvem "Bojíme se pyometry!
Ty jdes z jednoho stresu do druhyho. Bubitka si jiste tenhle nesmysl odpusti.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:02
- Nahlásit
Fifi
tak dneska už polehává a pospává. snědl trochu kuřecího z mrkví a vývrem... na půl osmou jdem na injekci tak mu pak ještě zkusím dát druhou večeři....kolem poledne vyhopsal ven čůrnout tak snad už to bude jen lepčí a lepčí...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:07
- Nahlásit
vlk
tak to sou dobry zpravy snad uz bude dneska noc klidnejsi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:08 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
vlk
kolem poledne vyhopsal ven čůrnout tak snad už to bude jen lepčí a lepčí...
Bude, urcite! A je ho kusanec, poradnej teda, na sibaka. Aspon bude mit odkud brat sily na rychly hojeni.
cernej caj
Co Ferinka, uz se ji leze z klece lip?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:18
- Nahlásit
cernej caj
snad uz bude dneska noc klidnejsi
taky doufám, ale bojím se aby si nevytahal ty stehy kdybych náhodou usla nějak tvrdě...i když zatím si jich nějak nevšímá...no jo..chybí hlásání jak se má Feri....
Fifi
A je ho kusanec, poradnej teda, na sibaka.
no dyk se jmenuje pravým jménem tučnák... ....nakynuk nějk, ale už má něco dole počítám že ted by taky mohl něcco zhubnout a jak se mu spraví ta noha tak zas najedem na procházky a žrádýlka necháme samozřejmě míŇ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:29
- Nahlásit
vlk
bojím se aby si nevytahal ty stehy kdybych náhodou usla nějak tvrdě.
To bych se taky hodne bala. Limec furt nezvlada psychicky? Tak mu aspon navliknout pres obe zadni nejaky stary tricko s dlouhym rukavem nebo mikinu, neco ala:
Jen obracene. A okraje mu na bokach tkalounem nebo necim pruznym chytnout k sirokymu obojku, aby se mu to nerolovalo ze zadku dolu. Nebo tak neco vymyslet. Protoze jak do toho hrabne, bude ouvej.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:34
- Nahlásit
Fifi
právě že zatím si nevšímá...bojím se že si začne všímat jakmile mu něco obleču...ale kdyby bylo nejhůř tak mu to něčím zamaskuju...nebo holt bude trpět v satelitu...aspon chvíli pro výstrahu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 18:50
- Nahlásit
vlk
právě že zatím si nevšímá..
Tak at to tak panackovi vydrzi!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2015 19:03
- Nahlásit
vlk
fakt je tucnak, jo a na noc limec? preventivne kdyz ho nemas pod dozorem?
navic jak bude behat jako lanka, bude ho to min bolet a vybeha to, jestli ted se nejak pohybove omezoval, kdyz mu to nedelalo dobre. a je fajn, ze zatim stehy neresi
Fifi
tak nejak to mela i maya na kimovi, stary nejaky triko, podle me by se to na pindu dalo taky vyzkouset.
jojo, uz by z klece skakala, dneska uz vypada uplne pri sile. Musim vam rict dva vtipny postrehy. Kdyz byl muz s ferinkou u veta, tak ji dal injekci a muz tam s nima byl, dokud neusnula a pry nechtela nezvykle dlouho usnout, tak se veterinar ptal, jestli neni zvykla vecer zrat nejaky kolacky pred spanim
no a ted, prisla sem s timem z venku a muz rikal, ze ferinka desne chtela taky, tak ze prej ji rikal, ze "sme investovali hodne penez, abys nemusela chodit, tak bud rada, ze nikam nemusis"
jinak teda rikal, ze uz dneska pila i normalni vodu, takze zbytek vyvaru si asi uzije i timik.
|