| Autor |
Zpráva |
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 09:47
- Nahlásit
cernej caj
Zatím přišla o 3 mléčné zuby a už vykukují místo nich nové.
Ty soukromé lekce - no na ceně jsme se nedomluvili, on se tváří že nic nechce. Navíc mi ukázal jen chůzi u nohy způsobem, který se mi moc nelíbil. U ostatních věcí, který bych chtěla naučit - hlavně přivolání říká, že je Adéla ještě moc malá. Nědy je vzorná, jindy se jí nechce...Takže já to neberu (a on asi taky ne) že nás něco učí, ale jako společnou vycházku se psy. On má staršího psa velikosti mamuta, který je k Adéle tolerantní, umí si zjednat její respekt když je to třeba. Takže asi tak, no.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 09:47
- Nahlásit
Fifi
Ja bohuzel vim, ze Troldas ma bubaka zrejme na celej zivot.
sakra, tohle je naprosto pitomý!!!!Je mi to moc líto, snad se to aspoň trooošku časem usadí a hlavně nepřenese do dalšího.
Rumajzl je po tom ohradníku hrozně lekavej A to to byl takovej nebojsa.
Nesnáším tyhle nepřirozený věci. Budu držet palce.
Prave. Bejt s nim venku, tak v panice poleti po poli klidne do silnice
aha. do háje.
Co rýmička?? Já měla díky ní víkend na pikaču.
Je to o neco lepsi, ale ze by vykusovani ustalo uplne, to prozatim bohuzel ne.
eh, tak já myslela, že už je větší posun
birma
ale "rvačka" to byla fakt krásná. Nejradši bych si ji vylisovala a někam vystavila na horší časy
čkej, hoď nějaký detaily.
a nakonec zalehl na chodbě, abych ho nezapomněla doma
ad ty petardy.- já vůbec nechápu, že to fakt lidem obecně nevadí - odhlédnuto do psů.
ale vůbec by mi nevadilo, kdyby jim to hnáty zpřelámalo...
asi tak!
Pruhy na nás plivly nějakej kožní problém - Adam se vykusuje a našla jsem zarudlý místo s řídkou srstí a lupama...
nejsou to nějaký ty mrchy podzimní kousací, sací?
Darenka
Adélce se hýbou dva horní miniřezáčky. Jsem jak pitomá - pořád jí čučím do huby, jestli už náhodou nevypadl
ty jejich minizuby jsou hrozně ftipný, co?
a zkoušela packou, kolik je tam vody, že by to taky zkusila. Nakonec dostala odvahu jen smočit nohy ke "kolenům"
ááá šikovnáá, šikovná!! Bude z ní dobrý vodní péf! Hele, když se ti zdá na procházce unavená, dej jí pauzu /vezmi ji chvilku do náruče
Xerxová
A po kafi vyrážíme na zahradní práce..
cernej caj
ja mam vyprany dve pracky, uklizenou klec, napul vyndany skrine a vsude hromady veci, ktery cekaj na posun skrini a nacpani zpet...
tjo všicí tu pilný a já se flákala v peřinách.
Xerxová
, tak chvíli uraženě žužlal jabka a pak kazil dětem od sousedů schovávačku, protože jakmile byl někdo ukryt blízko plotu, tak ho prozrazoval
jehehééé, to je pako!!
cernej caj
jj, celkem tam leze sama, tak snad to zvladnem.
tak ale to zní gůtově!! Držím palce už tetkon
a víc jsem zatím nestihla dočíst!
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 09:52
- Nahlásit
Maya
to za chvíli začne i hárat, abyste měli taky veselo
NESTRAŠ!!! zítra jí budou 4 měsíce
S topenářem držím palce, ať se to opraví co nejdřív!
Fajka
ňuňu, to je krásnej plyšáček ♥
PetraK
Mladá paní, dnes Vám to velmi sluší
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 09:57
- Nahlásit
Maya
koukám taky moribundus, je toho teď nějak moc, mě se furt drží kašllík, tudíž nevyspáno mám hodně
mám fakt vzteka, páč to byl tak krásnej víkend, já se těšila, jak budu courat lesem, polema, začnu uklízet zarhadu a místo toho, jsem se válela v peřinách
Rumíčka za kočičku na stromě bych chtěla vidět
já myslím, že jsem to někdy už i cvakla??? A ešivá ne, tak cvaknu, tuhle v lese překvapil, vyběhnul po stromě, kde jsem s tím moc nepočítala. Je obratnej hodně. Jak je menší, než Ešus, tak dokáte víc věcí.
cernej caj
tak to me mrzi, zes nakonec o vikendu lehla.
no jo, ono se nic jinýho čekat nedalo. mrcha bacilovatá!
A co bubi, hlidala dobre poblifku?
jojo, masíčko se prej dobře uvařilo.
ale aby si s tim pytlem nedopadla tak, ze se bude s rumickem za mrkev kamosit
: aaa to by se mi velmi líbilo ale!! To je moc pěkná představa.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
u nohy způsobem, který se mi moc nelíbil.
tak pryč od tama!! Holky od ohařů nepomůžou??
který bych chtěla naučit - hlavně přivolání říká, že je Adéla ještě moc malá.
co??? Cože?? To je první, první co učím. Nácvik na jméno a přivolání- základy doma, ostatní venku. Ach jo, jo, jo. Tak tenhle pán fakt ne. Zkust ty holky ohaří, fakt by nemohly?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:04
- Nahlásit
Darenka
tak to je zas fajn, ze to mate formou spolecny vychazky. Ja myslim, ze adelka neni mala aspon na nejaky schovavacky a tak, at si te uci hlidat. Jak ti doporucoval tu chuzi u nohy?
me segra pujcila knizku 101 psich triku a teda su z ty knizky taky trochu rozcarovana i kdyz pred 10ti lety bych bez premysleni verila kazdymu slovu... jakoze kdyz hned na poprve nezareaguje na pamlsek nad/za hlavu tak pritlacit rukou zadek k zemi a voditkem vytahnout za krk nahoru... (temhle metodam sem verila kdyz mi bylo 12 a rodice rikali, ze aby si sedl, musim na zadek). Co si budem povidat, kdyz jednou mirne tuknu do zadku selmii, do konce zivota si bude krasne sedat. znazit se to delat s vokounem, tak ho nikdy k zemi nepretlacim
PetraK
jojo, masíčko se prej dobře uvařilo.
kostovala, kostovala?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:11
- Nahlásit
Darenka
Mladá paní, dnes Vám to velmi sluší
tak! Majne líbe Kindr, uděláme Darence, co? Uděláme jí pápáá, páč jí za drzost stihne trest převelikej, bude sežehnuta!
Kolega právě prohlásil, že sem Matka všeho zla!
Proč? No páč mám na rrramštajní mikině nápis Mutter (pro negermánsky hovořící, Mutter = Matka) no a já ho chtěla jen propíchnout nůžkama. Proč? Páč byl drzej!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:12
- Nahlásit
Zdravím
Darenka
To je krásná krajina - jak z pohádky
Jj bylo to tam nádherný
Fajka
Supééér! To už Adélka asi ani nespí, jak je natěšená, co?
PetraK
Zajíc má štěstí, že potkává vás a ne nás, protože já bych ho určitě přehlídla
Stála za ní kolegyně, pravila, že mi to moc sluší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:18
- Nahlásit
birma
ses tu? muz vzkazuje, ze 20.10 pojede do prahy, pokud bys mela nejakej volnejsi rezim, nemusela bys resit postu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:18
- Nahlásit
PetraK
čkej, hoď nějaký detaily
Detaily? prostě to bylo jako když se potkaj dva NORMÁLNÍ psi, co se sobě nelíběj - vrčáli, bublali, napružený se obcházeli a oňuchávali, cenili žuby a sem tam na sebe hópli a pak Adam odešel. Žádný zákusy, žádná hysterie... moc se mi to líbilo
nejsou to nějaký ty mrchy podzimní kousací, sací?
Nevim, má to na jednom místě, nelepší se to ani nehorší, tak to budu zatim asi jenom sledovat.
by se mi velmi líbilo ale!! To je moc pěkná představa.
A pak by zajíc přišel na to, co je Rumíček zač, zadupal by na něj, že je to jeho mrkvička a Rumajz by se začal vyhejbat zajícům a ty bys měla po hehe
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:20
- Nahlásit
PetraK
co??? Cože?? To je první, první co učím.
Jestli učí blbě chůzi u nohy, bůhví jak učí přivolání. A na něco holt musí pes dozrát, aby byla aspoň šance, že to pes ustojí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Darenka
ad ty chovatelé - já mám super chovatelku paradoxně od Ešusa, kterej neměl papíry. Jsme s Evou dodneška v kontaktu, jezdí k nám občas na návštěvu,občas berem Macešku Frydrychu na výlet. když jsem s Ešusem něco potřebovala probrat, nebyl problém
Chovatelé od Štajna - jsou dva, protože fenka je ve spoluvlastnictví. Lucka dobrý, občas se ozve. Druhý majitel fenky, reagoval zpočátku, pak už ne. ALe myslím, že kdyby byl problém, tak bych to asi i měla jak řešit. Nicméně takový zájem jako byl po celej život o Ešusa, to není. Na Evu se můžu spolehnout i dneska, když už Ešus není a řešila jsem zdravotní problém zcela jiného ohaře, pomohla (pracuje na klinicie)
birma
máme fotky
já mám prt, páč rajče nemáme
že ty longy asi budou pro mě lepší, protože mid skončí chvíli po tom, co se rozejdu
ty seš kretén!! ona ta bolest spíš souvisela ale s moribundusem, ne? Vychodilas ho?? To sucho je příšerný, koukala jselm cestou na chalupu, jak se práší, pak jak lítal Rumiště v polích,t ak to za ním normálně kouřilo! A nebylo to od rychlosti
edno videjo z domácí kočkopsí interakce
hele, von ho žere zaživa!! Máš to dobrý, ušetříš za kleštičky na drápky
Teď už nám tu zbejvá z těch abnormálně vzornejch jenom Rumidlo
A BUBINA!! Bubina je nejvzornější ze vzornejch totiž!
Fifi
Panicka je zlata, prijede za nama, kdyz sem chciplon a setkani na pul cesty nezvladnu. Tesim se, pejsek tu zustal tenkrat coby posledni do skoro pul roku, jsem zvedava, jestli Bazusak brasku pozna a Kremyl se "svym" stenatkem bude nejak blbnout.
jak dopadlo setkání?
aha -už vim:
Bazusak se braskovi vrhnul skutecne zapasnickym chvatem ve zlym po krku, musela sem ji odervat za slabiny. Blbka
chránila si miminečko?
Agata
to je krásná fotka.
Xerxová
Vyrazil za srnčím - a byl mimo dosah možná i dvě minuty...
a jejda! tak máte o zábavu na nějakou dobu postaráno, což?
cernej caj
ad to klikání - než ho naklikáš, tak to jedno je, ale pak si myslím, že ne. Jakmile bude i on znát princip klikru, tak bych na cvičení oddělovala
Ferince to v budce velesluší. určo víc než mě dneska za počítadlem
kachna_
za mě, dokud to ferinka neumí pořádně, strašně to ruší. Já bych nácvik až do fáze !ooo božský klikře, ty jehož pomocí přivolám pamlsek" klikala ooděleně
no pokud se jim k tomu Vokoun nemotá, tak je to myslím jedno. I když já sama za sebe bych to taky dělala odděleně. Protože by to rušilo mne,
víc sem zas nestihla dočíst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 10:47
- Nahlásit
PetraK
tak zitra si to vymenite, tobe to bude sluset vic nez ferince zrejme
prave ja musim oddelovat castecne i proto, ze vokoun chce taky (vidi, ze se rozdavaj pamlsky tak proste chce taky), ale kdyz neni muz doma, tak je snazsi to nechat byt, ale kdyz doma je a treba se spolu mazlej, tak bych nemusela ho vyhazovat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:10
- Nahlásit
PetraK
Protože by to rušilo mne,
no já taky myslela sebe
Jakmile bude i on znát princip klikru, tak bych na cvičení oddělovala
jojojojojo. Prostě klikr je cvičení pro jednoho, do klidu.
já mám super chovatelku paradoxně od Ešusa,
no ale já třeba nejsem typ na častý psaní o psovi. Popřát k narozkám, vánocům, super, ale jinak tohle je pro mě velký plus facebooku. Protože můžu mrknout, co dělá, jak se má chovatelka od Besinky i Batyny, sem tam popřát k veleúspěchu, prostě o sobě víme. Nepotřebuju být s těma lidma v přímém kontaktu, ale mám velkou radost, že mám o nich povědomí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:11
- Nahlásit
cernej caj
kdyz doma je a treba se spolu mazlej, tak bych nemusela ho vyhazovat.
Když to nebude řešit vokoun, tak myslím taky nemusíš.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:40
- Nahlásit
cernej caj
kostovala, kostovala?
naja! A že si narvala pupek páč zatímco já, spoustu masa oberu do poblifky a část narkájím pro ně na odměny, tak Brtnik, kterej polívku dodělával to vzal šmahem všechno pro ně (když vařím polívku, moc nesolím, nekořením, to až pak, takže maso se dá v pohodě přávě použit jako odměny)
birma
Zajíc má štěstí, že potkává vás a ne nás, protože já bych ho určitě přehlídla
no já jdu do polí s jedním cílem, najít aspoň jeeeednohojedinýýýhooo spolupracujícího zajícééé!!! Hlavně teda do těch míst, kde jsme byli, mají tam za zády remízek, mají kam vzít kramle, takže tam bývají často, jenže než se k nim dostanu, zpravidla ten vzácnej vzorek prchne. Tuten ne, doufám, že mu to vydrží
moc se mi to líbilo
sadistko , ne ale tak když je to takhle vykomunkovaný, tak to člověk béře jinak, což?
to ani nehorší, tak to budu zatim asi jenom sledovat.
tyhle kožní věci jsou děs. nemůže to být reakce alergická na něco - myslím, třeba na rostlinu na výletě, nebo tak....?
A pak by zajíc přišel na to, co je Rumíček zač, zadupal by na něj, že je to jeho mrkvička a Rumajz by se začal vyhejbat zajícům a ty bys měla po hehe
tuten na to i vypadá, že bude ranař a moc práce by mu to asi nedalo- viz ty bojový myše ve zveráči
bůhví jak učí přivolání. A na něco holt musí pes dozrát, aby byla aspoň šance, že to pes ustojí
chjo,lidi jsou fakt hovádi.
Probůh co je tak složitýho na tom, štěndu dát základy přivolání -jasně,beru v potaz, že to pak nezkušený člověk může pokazit, ale základy? Naučit pořádně na jméno, spojit přivolání s příjemnýma věcma ( s mističkou se žrádlem, s odchodem ven, s hrou doma/venku, pamlskama) . Pán musí bejt extra trotl, když tohle tvrdí.
Mám teď zážitek z víkendu- jeden televizní, kdy jsem coby lazar přepínala, přepínala, přepínala a pak zahlídla jak v nějaký rodině magor maník startil na psa, kterej něco sebral, pes- labík - dával jasně najevo (kousnutí do prázdna), že ne, že tohle ne, že se bojí, no zprasil ho. Pak jsem dodatečně zjistila, že šlo o tu debilitu s názvem výměna manželek. Z toho psa vyrobí akorát časovanou bombu, protože až takhle zareaguje některé z jeho asi tak padesáti dětí, co tam v tom bordelu bylo, je jasný, jak to časem skončí. A jak skončí ten chudák pes. A možná že ten pes je takový zlatíčko, že to ustojí. A dneska ráno v tramvaji, další debil. Na vodítku mini drsnosrstej jezevčík. Evidentně mu to v tramvají nedělalo dobře (se je asi tak čemu divit), vydal se pryč. Škub, drapnutí, připlesknutí. A ze psa se stala placatá žížala. Nějaký vcítění do toho psa? nač? to by člověk blil. Pardon.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:43
- Nahlásit
cernej caj
tak zitra si to vymenite, tobe to bude sluset vic nez ferince zrejme
to ne, ferince to bude slušet vždycky líp, než člověkovi, DRŽÍM VŠECKO CO JDE. JEN S TOU MYŠLENKOU TO BUDE TROCHU BLBÝ
ale kdyz neni muz doma, tak je snazsi to nechat byt, ale kdyz doma je a treba se spolu mazlej, tak bych nemusela ho vyhazovat.
Neber to jako vyhazování, vezmi to jako úkol - dostane třeba čekej na místečku, ty párkrát zaklikáš, zajdeš za ním, moooc ho pochválíš, odměníš, takže on vlastně taky cvičí, víš? A nebo mu můžeš dát nějaký kousáníčko. Nebo třeba později, až bude víc umět, nechat mu hlídat si nějakou dobrotu. Tím pádem má taky úkol a může za něj být odměněn. A tím pádem, ty cvičíš rovnou oba- Dva v jednom se vyplatí Bobe, ne?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:46
- Nahlásit
taky bych si zvykla a měla problém ho poslat do světa aaaach jooooo...
a co Cácorka?
Fajka
Cácorka je tůůůze smuten, najednou není parťák na hovadiny ale předpokládám, že za dva tři dny se oklepe a začne využívat priviléégií jedináčka v rodině
my se neožrali, já nebyla schopná si ani nic nalejt, prořvala jsem půl noci i celý ráno, netušila jsem, že mě to takhle vezme. je fakt, že naši byli celý září pryč a já tu s nima byla sama (občas i s rrreepalem no). každopádně doufáme, že až budem mít zprávy, že je v pořádku a šťasten v novém doma, že se srovnáme všichni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:46
- Nahlásit
kachna_
no já taky myslela sebe
ááha.
no ale já třeba nejsem typ na častý psaní o psovi.
ne to já taky, ne, vůbec. Jen jsem věděla, že se na ni můžu fakt obrátit (když byl Ešusův brácha v potížich, řešila to, nevykašlala se na to, všechny ščenátka brala jako svoje pořád. A ty co tu ještě jsou bere i dál). Holčičky tehdy byly malý, takže články o Ešíčkovi měly vždycky jako pohádku na dobrou noc, sledovaly ho jako celebritu, občas jsme si s Evou napsaly/napíšeme,občas se vidíme, někdy přijedou na chalupu, někdy si vezmu Macešku, když má Eva službu a je tady v Praze. prostě jak se komu z nás chce. Jasně, že to tak nejde se všema novýma majitelama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:48
- Nahlásit
Janiii
Cácorka je tůůůze smuten, najednou není parťák na hovadiny
a jéje,už je z ní jedináček?
t, prořvala jsem půl noci i
nedivím se Ti! No tak to holky zvládněte, Obě
Ps. omlouvám se, že jsem se na tvou SMS neozvala, nestíhala jsem, furt jsem si říkala, musím, musím a pak už bylo jaksi debilní na ní odpovídat . ale díky moc.
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:53
- Nahlásit
PetraK
Doufám, že kašlík brzy poleví a půjde do kšá jako teta darenka, která lehne popelem
Holky ohaří radí v podstatě to, co mám načtený. V klidu ani není problém, ale v rušném prostředí a když je rozkravená, prostě nepřijde a nebo přiběhne, když zavolám pamlsek. Tomu slovu rozumí perfektně. Stejně jako když vyměňuju za hnusy
Já to přivolání taky považuju za zásadní. Budeme pilovat a pilovat a pilovat.
Jo a holky mi vyčítají, že moc používám její jméno a že na něj za chvíli nebude reagovat. Snažím se na to myslet. Potřebovala bych s nima chodit častěji a ne jen třeba 1x za měsíc. Lenka začala dělat školu, má brigádu a připravuje Abby na lovecké zkoušky. Zdeňka je zamilovaná a jezdí s přítelem a psicema hodně pryč,..... Vypadá to, že si budeme muset vystačit sami s manželem, ale ten ve všem ohledně Adély spoléhá na mě. Teorii vím, ale v té praxi se nějak extra nedaří.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 11:53
- Nahlásit
PetraK
tak ste byli bez masa, jo
DRŽÍM VŠECKO CO JDE. JEN S TOU MYŠLENKOU TO BUDE TROCHU BLBÝ
tak doufam, ze udrzis aspon moc kdyz ne myslenku
jinak jo, taky sem si rikala, ze kdyby treba mel to cekej nebo tak, ale to nema a je videt, ze hrozne taky chce neco. Jinak vite, jak pes rozklika klikr? tim, ze si ho bude chtit zmacknout sam
kachna_
taky mi to tak vyhovuje, ze tak narozky, vanoce a jinak treba obcas se podivat na web. byla sem rada, ze mi napsala chovatelka ze umrela feri maminka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 12:01
- Nahlásit
Janiii
ja bych to taky asi tahle orvala, ale tak aspon budou zpravy z nove rodiny a bude se mit urcite dobre
Darenka
neresilo by ti to, ze bys mela na privolani neco konkretniho, co jinak nepouzivas? treba "ado, ado" a normalne ji rikat adel? aby to mela rozdeleny. Na druhou stranu nemusi byt asi na skodu, ze kdyz bude mit zafixovano ze kdyz se o ni mluvi (pouziva to privolavaci slovo) bude mit tendence chodit vic k tobe?
ja teda privolani nemam dobry (cyklisti, psi), ale nemyslim, ze by to bylo proto, ze ji volam "feri" a mluvim o ni o feri, a mluvim s ni "feri". Reknu jmeno a mam ji na hlave.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 12:21
- Nahlásit
kachna_
edit. a Trolda mi strašně připomíná (nevim proč) "štěně Solo" z obálky tý knížky
AJO!!! TÝÝ VOLE!!! vona má psa, co sem dycky chtěla!! Moc.
Xerxová
jak to mají psiska s pamětí na rodiče a sourozence. Kdysi jsem četla, že pokud se
já nevím..... pamatuju, si, když jsme s Ešusem přijeli prvně po dvou letech za jeho mámou...ač tehdy hárala a on byl schopen u jiných fen si nechat vyrvat srdce za živat z těla, jen aby je přemluvil a NE! pro něj nikdy nebylo NE!, tak u Babetky stačilo, aby jednou udělala krokadýlka a už to bylo ve stylu "Jasně mami, jak řikáš mami, už sem hodnej mami!" což za další dva roky už pak tak moc neplatilo. To z ní měl dost srandu (asi jako když vás máma honi kolem stolu, že vám jednu flákne a nemá šanci vás chytit )
a
Když jsme se kdysi v čekárně ordinace, kde jsme byli s MUrphym , po hodně dlouhé době setkali s Pupinou, jeho kamarádkou, kterou jako štěně vychovávala.Neviděli se X let, Pupině tehdy umřel páníček, náš kamarád, ona se stěhovala k jeho bratranci, byly to fakt roky, co jsme se neviděli. Oba už byli hodně hodně starý............ no a i po těch mnoha letech se poznali.
Vím, že je to jiný, než vztah rodič/sourozenec, ale .... když se ti psi poznají i po tak dlouhý době, tak zas na druhou stranu, přece není možný, aby se nepoznali se svou původní smečkou? co myslíte? Nad tímhle hodně často uvažuju. Jak to mají....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 12:23
- Nahlásit
Fifi
Agata si svy "deti" pamatovala. Nevim jak, ale pamatovala.
A rtw si zase pamatuji chovatele svyho, teda nektery. Kremyl ma vzdycky zachvat, kdyz vidi ty svoje. A stejne tak to bylo s Bonuskou, kterou jsme odchovali my.
ááá díky! Já si právě myslím, že nezapomenou, že vědí.
Jak se pak chovají, je už jiná věc, ale tu informaci mají.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 12:24
- Nahlásit
Maya
šáhni mi na ten lísteček a zabiju tě!!
dost výmluvný
zátiší s kýblem a růží taky dost dobrý
Xerxová
na poslední nese tašku na houby
no však, doga byla dycky pracovní vemeno, tak ať pracuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 12:37
- Nahlásit
PetraK
Já si právě myslím, že nezapomenou, že vědí
já myslím taky že nezapomenou na známý, ale dost pochybuju, že rozlišuou mezi známým a rodinným příslušníkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 12:57
- Nahlásit
Koukám, Xerxový kvíz neluští nikdo, jak jsem koukala, to by byla práce na celej den, musej jezdit na kratší výlety
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 13:00
- Nahlásit
Darenka
když je rozkravená, prostě nepřijd
to jí ani nevolej, jdi pro ni. Je malinká. Můžeš to zkoušet na vodítku, kousek od hrajících si kámošů, aby se na tebe soustředila, ty odměnila a pak hurááá vypustit ji do chumlu.
Jo a holky mi vyčítají, že moc používám její jméno a že na něj za chvíli nebude reagova
hm. to nevím. My velmi často oslovujeme jménem, všechny a nejeví se to jako kontraproduktivní. Ten pes prostě pak spíš ví, že je na něj mluveno, že se to týká jeho a ne toho druhýho.
Teorii vím, ale v té praxi se nějak extra nedaří.
neboj se, dej na selskej rozum.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2015 13:03
- Nahlásit
Jo a holky mi vyčítají, že moc používám její jméno a že na něj za chvíli nebude reagovat
hm. to nevím. My velmi často oslovujeme jménem, všechny a nejeví se to jako kontraproduktivní
a nebylo to myšleno tak, že když bude Darenka dokola volat "adél, ke mně, Adél, Adél ..." a milá Adelka nic, tak že si zvykne na to, že prostě "Adél" je nějaký zbytečný slovo, ze kterýho není potřeba si nic dělat, není potřeba reagovat?
|