Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 06:09
- Nahlásit

cernej caj
Moc, moc, moc držím palčáky. Jste v rukou dobrého veta, tak bude všechno v pohodě. Myslím a vás.

Janiii
to je fanj, že se noví páníci hned ozvali a víte, že prcek tam bude spokojenej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 07:19
- Nahlásit

Darenka
diky, verim, ze to dobre dopadne i kdyz teda dneska doufam, ze mi prace utece rychle.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 07:49
- Nahlásit

Maya
o mě to zajímá a samo vím, že zoner je nic proti corelu nebo fotošopu, fotošop jsem nikdy neviděla, ale ten corel je prostě na mě moc složitej a nedovedu tam skoro nic najít jak co udělat, maj tam jako tutoriály, ale tím by člověk strávil měsíce a když jsem to zkoušela, kolikrát mi to ani nešlo s tím, to by prostě člověk musel na nějakej kurz, kde to někdo přímo ukáže
v zoneru s tímhle problém nemám, takže pro mě je to varianta lepší zoner než nic.

edit: a mě to prostě nebaví zdlouhavě zkoumat jak co funguje a když to nutně nepotřebuju, tak se k tomu nedokopu

Tak píšeš, že tě to baví a pak že to nutně nepotřebuješ ... to teda jako když mě něco baví tak to potřebuji hodně nutně.
Produkty Corelu bych nepoužíval, když tak rozhodně Adobe tedy ten photoshop - hlavní důvod asi právě ty návody, popisy atd, kterých je všude plno.
Tak já myslím, že pokud tě to bude bavit i nadále, tak časem sama zjistíš, že ten zoner raději ne, no šááák uvidíš.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 08:38
- Nahlásit

cernej caj
tak držím palce, doufám, že si poslední pováleníčko na nějakou dobu Ferinka užila, ale když tak jí pak můžete na postel vysazovat až bude mít třeba vytažený stehy a zahojenou ránu
zbrnd
asi to blbě popisuju, mě baví upravovat ty fotky, ale nebaví mě zkoumat jak na to, pokud jedna úprava fotky znamená, že musím napřed dvě hodiny zkoumat program a zjišťovat, jak to mám udělat, tak to je pak už vopruz a ne zábava
když jsem ten corel měla novej, tak jsem se v tom hrabala dost a stejně výsledky neuspokojivý díky mýmu neumětelství pracovat s tím programem
fotoshop je určitě lepší, ale jaksi finančně taky jinde, ke corelu jsem přišla zdarma stejně jako k zoneru

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 08:45
- Nahlásit

dneska pobavil řidič v metru, jsme zastavili v tunelu a hlášení Vážení cestující, kolega přede mnou se courá, tak musíme počkat v tunelu. A za chvíli další Kolega před námi pořád stojí ve stanici, ale nebojte, do cíle vás dovezu.
obvykle teda stojí metro v tunelu bez slova

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 08:47
- Nahlásit

Maya
já ti to nenutím, pouze jsem psal, že když si člověk osvojí aspoň základy teorie, bude umět skoro s každým programem z toho oboru a taky pochopí, proč zoner ne, to je vše, klidně si používej zoner, nezbiju tě za to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 08:59
- Nahlásit

Maya
jj, to urcite pujde taky casem

tak to je taky ridic vtipalek

zbrnd
ono je to asi tezky, protoze bych rekla, ze s tim, jak s mayou fotime nam ten zoner i bohate staci a i kdyz treba ma nejaky nedostatky, ale pro takovy lidi jako sme my to proste dostatecny je. Jak vzhledem k tomu co do nej strkame, tak vzhledem k tomu jak sme spokojeny co z nej leze v tom vztahu co tam slo...

co se mi hodne libi na PS je ten camera raw, kdy sem proste v zoneru neprisla poradne na to jak snadno vyvolat raw s tim, aby to potlacilo sum atd, atd. Camera raw je mnohonasobne lepsi a co me prekvapuje, taky vyrazne rychlejsi ve zpracovani. Kdyz porovnam snahu na 4jadru s 4.3ghz se zonerem a na workshopu na starym ntb s dvoujadrem na 2ghz tak nerada to rikam, ale na tom ntb zpracovani v camera raw asi 20x rychlejsi...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 09:03
- Nahlásit

zbrnd
když si člověk osvojí aspoň základy teorie, bude umět skoro s každým programem z toho oboru
no tohle je právě tvůj mylnej předpoklad, díky kterému asi to nepochopení, možná že ty to tak máš, ale já teda rozhodně ne

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 09:07
- Nahlásit

cernej caj
to ale musíš už fotit v raw ne?
mě třeba vadilo, že ten corel pracuje v nějaký svým formátu nebo co a když to pak člověk uloží do jpg, tak je to viditelně horší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 09:10
- Nahlásit

Maya
jj, ja teda v rawu moc nefotim, ale kdyz se mi v dolomitech stalo, ze sem mela prepnuto celej den na zarovku a nevsimla sem si toho, tak ten raw bych ocenila, protoze snadno zmenis vyvazeni bile.

tak ono jpg je komprimovany a pokud corel pouziva nekomprimovany tak to muze byt ten rozdil (ale prekvapuje me, ze prevod do jpg ma takovy ztraty kvality podle me by si toho beznej clovek nemel moc vyrazne vsimnout)

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 09:48
- Nahlásit

cernej caj
no já si toho všimla hlavně tam, kde se do fotky přidal text, tak po převodu do jpg byl ten text fakt příšerně rozoostřenej a musela jsem to doostřovat v jiným programu, aby to bylo koukatelný, když se to nechalo v tom corel formátu, tak to bylo dobrý, jenže to zase nedáš na net

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 10:01
- Nahlásit

Maya
tak text pridavej jinde, ale to je asi tim, ze ten corel format proste zobrazi vic barev...

jinak kolega rikal, ze by dvacku za operaci nedal a ze lepsi psa do klobasek... tak sem dneska prinesla klobasky a nabiizm kolegum a jeden se fakt asi 3x zmatene zeptam, jestli si robim srandu nebo je to fakt pes

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 10:22
- Nahlásit

Problém bych viděla spíš v tom, že corel dělá primárně v křivkách, ne?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 10:55
- Nahlásit

Maya
no tohle je právě tvůj mylnej předpoklad, díky kterému asi to nepochopení, možná že ty to tak máš, ale já teda rozhodně ne
ne to je proste obecny fakt, abys to tak nemela , musela bys byt mentalne retardovana ci jinak postizena

spis teda jsme se opet nepochopili
ja psal o principu jako treba tento: kdyz uz umis mluvit, je lepsi se naucit abecedu nez se ucit kreslit kazdy slovo bez znalosti abecedy .....a kdyz se tu abecedu naucis tak pak uz napises "kazdy" slovo pokud nejsi mongolek ....uz se chapeme?

cernej caj
no je to asi tezky, protoze bych rekla, ze s tim, jak s mayou fotime nam ten zoner i bohate staci a i kdyz treba ma nejaky nedostatky, ale pro takovy lidi jako sme my to proste dostatecny je. Jak vzhledem k tomu co do nej strkame, tak vzhledem k tomu jak sme spokojeny co z nej leze v tom vztahu co tam slo.
prd, tak proste napisu, jsem lenivej, nechci se nic novyho ucit a nevymyslim vymluvy ne? ))))))))
jasne, ze staci, fotit mobilem taky "staci" to je zas jen otazka vyznamu slov...ale ja to fakt nikomu nenutim .... jen proste treba ten Photoshop je ponekud komplexnejsi, da se v nem taky kreslit, provadet manipulace atd
Opakuji, nic vám tu nenutím, okrádáte sebe o obrovskou zábavu a hru

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 10:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

ač chcíplá, tak musím říct, že TO BYL FČERA KRÁSNEJ DEN ALBERTI. Doplouhala jsem se cíplá dom, kde mě přepadlo stádou zrzavejch hovádů. Naplánovala jsem si samostatnou akci s Rumajzlíkem. Takže Brtnik vyfasoval Bubridlinku, pamlsky, míček a instrukce. Já popadla šalinkartu, pamlsky, míček, košik a Rumajzla a vyrazila. Nejdřív jsme si poházeli míčkem u ječících holčiček (bože já se tomu psovi fakt nedivím, že mu ten jekot vadí- teda když má míček, nevadí, ale jinak mu to rve uši a mě taky ). Pak jsme se projeli trambají a šli do zveráče, kam mě Rumíček zatáhnul jak pedofil dítě do průjezdu. Koupil si dobrůtku a skorem jí i ke kase položil . Byl veleodměněn paní prodavačkou i paní další nakupující a byl veledružnej. Pak jsme šli ke hřišti, kde jsme se zase potkali s otylým chlapečkem kynologem, který se s Rumíčkem uvítal, jak námořnik se ženou po plavbě kolem světa. Přidaly se k nám ještě další dvě děti, vč. malé holčičky,což bylo supr. Holčička měla s sebou babičku a dokonalou feňuli. Křižovatku JRT a jozefpšíka. Boží psice.Babička se chichotala Rumíčkovým gulím (TICHO!!! BUDE!!Varuju každýho!!! ) feňule byla načtvatá, že nejni středem pozornosti, tak jsem jí to vynahradila a házela jí balonek. Malej, oslizlej. Tím pádem dost nebezpečnej na to, aby zapadnul do krku. Babička se chytla za hlavu, že tohle jí nenapadlo. Taky by mě taková věc nenapadla nebýt pana Herriotta a povídky o veterináři se zavázaným prstem. I proto mají moji psi bodlinkatý míčky. Aby nezapadly
KDyž to vypadalo, že toho je na Rumajzla moc, rozloučili jsme se. Jenže Rumajzl potřeboval jen hodit bobek a následně vzal za dětma zas kramle . Pak jsme ještě popojeli trambají a šli do lesoparku Filajka, je nad ním to "agicviště". Rumíček potkal JRT a byli kámoši, pak přišel ještě Bostoňák a s tím se Rumíček kámošit nechtěl, když prej na něj bostoňák krčí nos. Stejně jako Ešus prostě placatý čumáčky moc nechce. Ač teda v útlém mládí kámošil s buldočkem. No a pak jsme šli obhlídnout agi překážky. Je vidět, že to stavěl nepsíčlověk. Áčko je super, to je fakt hodně mírný, pjoumatika fajn, kladina taky dobrý, ale houpačka je skrytej vrah. Krátký a moc kolmý, to podle mě není ani pro lehký malý čibabky. Rumíček si tam zas našel publikum, kluka a holčinu, co měli s sebou pesinu. Byli z něj úplně vyrvaní a házeli by mu míček ještě teď. Tak jsem jim naoplátku socializovala plachou pesinu, která se k jejich údivu kamarádila. A to i s Rumíčkem, kterejžto jí nabídnul svůj poklad největší. Balonek! Ovšem pesina je dáma, hnusnou oslintanou koudel tudíž neocenila . Cestou na trambaj jsme potkali boží stvoření. Bílou švýcarkou ovčandu. VArianta brod!! tatík byl baset z něj má jen konstrukci těla, jinak klasickej BŠO . Páníček byl unešen, že jsem odhalila původ, feňiule byla skvělá a tak řádili s Rumíčkem asi půl hodiny. DOmů jsme se doplantali oba mrtví. Což Bubrdle odmítla vzít na vědomí a seřvala mě na tři doby musela jsem se vyplatit mnoha úplatky a megadrbáním. Aby se mi pomstila, tak se zas začla válet na zádech. Sviň jedna zrzavá!! A dneska ráno se po naší separé mudlací chvilce tak rozradostnila, že nakráčela k Rumíčkovi, který spořádaně ležel na pelíšku, stoupla si nad něj, začla vrtět párečkem a zadnici a pravila: "Sem jen tvá!" málem jsem vdechla kartáček naštěstí Rumíček je moc hodnej hošíček a tak poslechnul. Zato Bubi musela být potupně odtažena zpátky do kůchně a bylo jí sděleno obvinění z pedofilie, prostituce a navádění mladistvých. Což jí bylo úplně u zadele a venku příííšerně řádila, ale fakt hrozně. Já se musím vždycky děsně smát, když jí vidím, takhle spokojenou a rozjetou jak lokomotivu. Naprosto se zamilovala do pískací prasničky a děsně s ní blbla. Byla děsně roztomilá, takže když Rumíček pásl žužlobalonek, dřepla jsem si na kolena a děsně jsme se mudlaly. Voči jí svítily, jak když si šlehne. Asi má přístup k dobrýmu zboží a má super dýlera

cernej caj

DRŽÍME PALCE FERINCE, AŤ JE BRZO ZPÁTKY DOMA V PEŘINCE

Hásky chodí dífčina do klece, hásky, pěkně jste to zvládly.

vlk

.ale on Pinda naštěstí ani žádný velký skokan není...občas hupne na gauč nebo do postele, ale zadělám obývák a ložnici deskama, na zem mu dám nějaký matrace a tak si snad udělá pohodlí na nich

tohle byly taky výhod u Bubi, že je sice aktivistka, ale ne vyloženě hopík, takže tím, že se pohybovala v prostoru, kde nebylo kam skákat, bylo pořešeno.

to mě nenapadlo, že by si ho tam nechali přes noc....

upřímně - já si myslím, že to je i lepší, když je ten pes nějakou dobu pod dozorem. Byla jsem ráda, že si tam Bubrdlinu chvilku nechali, sami ji rozkrmili a hlídali, jak jí ten pupek reaguje, teoreticky mohla jít domů třeba už ve čtyři, chtěli mít jistotu a dali nám jí až v půl sedmý. Pro Bubi to bylo asi blbý, protože se bála, že jsem ji pustila k vodě, ale já byla klidnější, že jde domů už nastartovaná /a pak taky o něco chudší v peněžence ,a le to mi za ten klid stálo/

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:00
- Nahlásit

Maya

dneska pobavil řidič v metru, jsme zastavili v tunelu a hlášení Vážení cestující, kolega přede mnou se courá, tak musíme počkat v tunelu. A za chvíli další Kolega před námi pořád stojí ve stanici, ale nebojte, do cíle vás dovezu

bomba! pan řidič krom toho, že je ftipnej, tak je evidentně taky empatickej, protože mu dojde, že to lidem nemusí být zrovna příjemný stát tam a nevědět, co se děje.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:13
- Nahlásit

PetraK
to jste měli prima večer, basetí BŠO musí bejt boží
cernej caj
tak text pridavej jinde
no voni jiný programy nemaj tak krásný písma
birma
Problém bych viděla spíš v tom, že corel dělá primárně v křivkách, ne?
to bude asi spíš ten kreslicí, ono jsou dva, kreslicí a na fotky
zbrnd
....uz se chapeme?
ale asi jo, akorát já jsem v situaci, kdy tu abecedu znám, ale neumím jí napsat
holt teorie je pěkná věc, ale uvést jí do praxe, to už je jinej kalibr

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:21
- Nahlásit

Maya

jo, krásně se to vybarvilo, sice jsem za to dneska ráno dost pykala, neb mě bolí celý tělo, bylo byl bývalo lepší ležet , ale stálo to za to, byly to nadupaný dvě a čtvrt hodiny. A ta feňule byla fakt boží, ty obří plachty!! se jí opíraly jedno o druhou, když běžela, doběhly asi tak pět minut za ní masili se tam s Rumíčkem, dělali na sebe klokany. Ona když si stoupla na zadní, tak byla tím dlouhým tělem skorem tak velká jako on. OBčas mu dala přes držku a pak byli jak Romeo a Jůlinka, páč se nemohli rozloučit enem ten balgón jim chyběl. A chůva

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:22
- Nahlásit

naskenovaná kočka
http://thecatscan.tumblr.com/

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:22
- Nahlásit

PetraK
si myslím, že to je i lepší, když je ten pes nějakou dobu pod dozorem.
Já teda po zkušenosti jedný netový známý bych psa přes noc na veterině nenechala, pokud bych vety už dlouho osobně neznala nebo mi nedrželi pistoli u hlavy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:23
- Nahlásit

cernej caj

ad ta kuřecí kozenka - možnááá bych ji zpočátku servírovala hodně pokrájenou (případně rozmixovanou), aby tělo nemělo moc práce s trávením,když je po takovým zásahu a mohlo si jen brát živiny.

ASi je brzo, co? Ečše nic nevíš? Sem napnutá jak guma u spoďárů.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:23
- Nahlásit

PetraK
no jo a teď se ti vrátí moribundus opět
cernej caj
nějaký zprávy nebo kdy jdete přesně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:30
- Nahlásit

birma
Já teda po zkušenosti jedný netový známý bych psa přes noc na veterině nenechala, pokud bych vety už dlouho osobně neznala nebo mi nedrželi pistoli u hlavy.

aha. No je pravda, že u nás to nebylo přes noc jako takovou - to jí operovali, ale prostě nechali si ji tam další půl den po zákroku. Ve čtyři ráno mi volala doktorka, že je nejen po operaci, ale už i vzhůru, v devět jsem se dozvěděla, že dobrý, už jí rozkrmujou, ve čtyři odpoledne - tedy za dvanáct hodin, už si byli jistí, že jí pustí domů a do půl sedmý si nechala Lucka rezervu, aby viděla, jak reaguje (nezvrací a tak) a v půl sedmý mi přicapala úplně normální Bubi (odbočka - dodneška prostě nemůžu pochopit, jak to hladce všechno proběhlo, Bubi krom toho, že jí přibyla jedna jizva a má vyholenej pupík, prostě tvrdí, že "Po dobu mojej služby sa nič zvláštného nestalo, pán major!" Nic , nic prostě, chápete to někdo?). Je pravda, že jsem byla ráda, že je pod dozorem někoho, koho znám, kdo zná ji a pro koho nebude kusovka. Ale i tak z přístupu i ostatních, mi nepřišlo, že by hospitalizovaný pacienty brali jinak.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:31
- Nahlásit

Maya

no jo a teď se ti vrátí moribundus opět

NEE! Ne, ne, nemluv jako Brtnik!! Sem pak spořádaně od 8:15 ležela v posteli. Jen jsem teda pro ucpaný nosotrubky nemohla spát, takže se mi stýská po peřinkách.

nějaký zprávy nebo kdy jdete přesně?

zmiňovala devátou . Otázka je, jak dlouho bude předoperační příprava a jak dlouho trvá operace samotná. Chjo to je nerf.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:33
- Nahlásit

zbrnd
pokud myslis, ze je vymluva, ze nemam 60 tacu na photoshop, tak si to klidne mysli, ale ja to beru tak, ze pro me je vetsi priorita splacet hypo nez kupovat photoshop. Jinak si s tim ted hraju a libi se mi to. Neni to o lenosti se neco ucit, kdyz je cas (opet priority), tak nekdo ten cas radsi vyuzije jinak. A neni to ani o lenosti chodit do druhe prace abych si ho mohla koupit, ale proste mi to za to nestoji, protoze to je neprimerena odmena za vynalozeny usili a radsi si to oriznu v zoneru s tim, ze mam furu casu chodit na vylety nez orezavat v PS a vsechny vykendy travit v druhy praci a nakonec treba nevyfotit nic.

PetraK
tak supr, ze sis to vcera uzila

ste teda meli hodne socialni vychazku vcera i kdyz ten baseto ovcak

doufam, ze bude lip a zas se neodrovnas do vikendu, kdyz takhle radis v tydnu...

Maya PetraK
nevim nic, akorat kolem 10h psal muz, ze ji uz uspali a sel pryc (na nejaky vysetreni tam jeste zrejme byl) a ve 13 ma volat, v kolik si ji vyzvednout. Tak ja myslim, ze je mozna uz dooperovano nebo ted operujou...

birma
jo, jakto? (a jakej je rozdil pres noc nebo kdyz operuji treba v 10 a psa si mas vyzvednout odpoledne... porad nakonec toho psa maj x hodin na starosti oni a jestli 6 nebo 8 uz neni rozdil...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:33
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/380316 -kdyz-architekti-a-designeri-tvori-pro-psy.html

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:36
- Nahlásit

cernej caj
co se mi hodne libi na PS je ten camera raw, kdy sem proste v zoneru neprisla poradne na to jak snadno vyvolat raw s tim, aby to potlacilo sum atd, atd. Camera raw je mnohonasobne lepsi a co me prekvapuje, taky vyrazne rychlejsi ve zpracovani. Kdyz porovnam snahu na 4jadru s 4.3ghz se zonerem a na workshopu na starym ntb s dvoujadrem na 2ghz tak nerada to rikam, ale na tom ntb zpracovani v camera raw asi 20x rychlejsi...
Tak zoner je povestny svou nemohoucnosti pri zpracovani RAW.
Tak ono je velky rozdil v rychlosti i podle verzi photoshopu.
No a navic, kdyz si s fotkami clovek rad hraje, tak v zoneru proste chybi vrstvy a to je treba pro me neprekonatelny problem, to by me to hrani si vubec nebavilo
To už i https://pixlr.com/editor/ mi prijde zabavnejsi nez zoner.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:36
- Nahlásit

cernej caj
aha, takže další zprávy v jednu, to už asi budou mít dooperovánno¨
Kima taky operovali dopoledne a šel domů tak někdy kolem 8 večer

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:41
- Nahlásit

cernej caj

a ve 13 ma volat,

gůt! takže ve 13:10 tady bude report!!

ježiš to sou nervy!

doufam, ze bude lip a zas se neodrovnas do vikendu, kdyz takhle radis v tydnu...

ty vole další Brtnik! Ešče že jsem se o tom nezmínila mámě, když jsme spolu telefonovaly (nechci tam s tím xindlem za ní radši chodit), to by bylo kecůůch!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 11:47
- Nahlásit

zbrnd
jj, ty vrstvy asi castecne sou neco, co mi v zoneru ted chybi ale zas mam hrozne malo fotek nafocenych tak, abych ty vrstvy vyuzila. Uvidime. Mozna bych to mohla delat tak si treba pul roku schovat fotky z vyletu, 1-2x za rok zaplatit tech 600 za cloudovej PS a zpracovat to vsechno naraz...

Maya
jj, uvidime. Zatim su klidna, ale to jeste asi prejde

PetraK
no ale vis jak, my misto tebe doma o vikendu nebudem polomrtvy lezet v posteli

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání