Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:33
- Nahlásit

cernej caj
já myslím, že 19 stupňůj je pro špice až až, když tak jí přikreješ
kdyby vám jí dali uspanou, tak podložku pod děti, protože se obvykle počůrá
ale u inhalačky to asi nehrozí, to dávaj už probuzený psy

já svěrač zápisníků už vím co budu chcít od ježíška, chci ten s liškou
http://languo.cz/index.php?route=product/category& path=88_89

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:36 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

zbrnd
jo mě to zajímá a samo vím, že zoner je nic proti corelu nebo fotošopu, fotošop jsem nikdy neviděla, ale ten corel je prostě na mě moc složitej a nedovedu tam skoro nic najít jak co udělat, maj tam jako tutoriály, ale tím by člověk strávil měsíce a když jsem to zkoušela, kolikrát mi to ani nešlo s tím, to by prostě člověk musel na nějakej kurz, kde to někdo přímo ukáže
v zoneru s tímhle problém nemám, takže pro mě je to varianta lepší zoner než nic.

edit: a mě to prostě nebaví zdlouhavě zkoumat jak co funguje a když to nutně nepotřebuju, tak se k tomu nedokopu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:40
- Nahlásit

Maya
jj, muz rikal, ze dostanem psa co odejde po svych, podlozku uz ted asi nesezenem, ale tak nejakej velkej rucnik nachystam a jak rikam, topit muzem, takze neni problem.

vlk
diky

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:47
- Nahlásit

cernej caj
tak když bude probuzená, tak to nepotřebuješ, my dostali Kima uspanýho při první operaci, ale to měl normální narkozu, při druhý s inhalačkou nám ho večer dali už taky probuzeného a po kastraci taky, to normálka pak odešel po svých
sem jim tam nechávala košík, aby mu ho dali až se bude probouzet, že cizí lidi neposlechne a ještě v takový situaci, samo mu ten košík nedali a pak se sestřička ještě smála že jí chtěl sežrat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
takze pribalit kosik...

chozeni do klece ale zkuseni klikaci nejsme, takze to mozna neni uplne dobry

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:56
- Nahlásit

cernej caj
koukám jak jste vybavený, já klec nemám, ale vet říkal, že ho to stejně ze začátku bude bolet a nebude mít chut skákat....

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:58
- Nahlásit

cernej caj
tak tfuj tfuj! Budu zítra držet palce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:03
- Nahlásit

vlk
my mame klec pujcenou od kamaradky, nevim jak pinda, ale feri je hopskulka a skace z postele na okno a mohla by si to velmi rychle urvat jak dlouho byste ho meli hlidat, aby neskakal?

diky moc vsem za podporu

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:04
- Nahlásit

cernej caj
hezky chodí do klece a jak hned kouká, co bude za mlsku

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:05
- Nahlásit

cernej caj
chozeni do klece
Sikovna!

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:05
- Nahlásit

cernej caj
takze pribalit kosik...
no to záleží spíš jaká je Ferina, Kim prostě od cizích si nenechá nic poroučet, takže mě bylo jasný, když s ním budou chtít nějak manipulovat, že to košík chce, akorát oni to nepochopili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:07
- Nahlásit

Maya
ja myslim, ze by mohla byt v pohode (na lidi), ale kdyby tam byli psi, co se ji nelibi, mohla by byt nespolecenska

Fifi
ale prej postel je lepsejsi

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:07
- Nahlásit

cernej caj
no my ho hlavně máme hlídat aby si nevytahal stehy ze začátku, skákat pry že rozhodně nebude sám od sebe...ale on Pinda naštěstí ani žádný velký skokan není...občas hupne na gauč nebo do postele, ale zadělám obývák a ložnici deskama, na zem mu dám nějaký matrace a tak si snad udělá pohodlí na nich

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:17
- Nahlásit

vlk
tak kdyz pinda neni skokan, tak to je fajn, prave feri je desnej skokan, tak to bude pro ni urcite bezpecnejsi.

urcite udela a bude to hodnej rekonvalescent, budem na vas ve stredu odpoledne taky myslet

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:22
- Nahlásit

cernej caj
jsem jen zvědavá jak dlouho ta operce může trvat....máme tam být na půl šestou, než usne, než to udělají... nerada bych pro něho jela o půlnoci....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:23 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

vlk
a nedaji ti ho treba az rano?

muz tam jde na 9h s tim, ze v 16 vyzvednout... (a to jeste asi udelaj vysetreni, rentgen, asi nebudou operovat okamzite...)

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:25
- Nahlásit

vlk
hlídat aby si nevytahal stehy ze začátku
Tak to urcite dostanete limec. Nejakej bungalov mu vytvor, matracovy kralovstvi. V kolik vy jdete ve stredu na radu?

A jako, az to budou mit Feri s Pindou zoperovany, vyhlasuju stop stav podobnejm psim trapenim tady, nikdo dalsi, prosim!

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:27
- Nahlásit

vlk
máme tam být na půl šestou, než usne, než to udělají... nerada bych pro něho jela o půlnoci....
Treba si ho tam na noc nechaji, kdyz to je takhle pozde?

Kazdopadne pevnej nerv, hlavne zejtra cajde, nejhorsi je to cekani.

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:29
- Nahlásit

cernej caj
tak my už rentgeny a krev máme .... takže počítám, že začnou hned jak usne... to mě nenapadlo, že by si ho tam nechali přes noc....

Fifi
jo límec určitě dostane, ale čupkám se to nebude líbit...jdem na půl šestou večer...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:33
- Nahlásit

Fifi
vyhlasuju taky stop stav

vlk
tak s feri rentgen nedelal, ze budou zitra. Tak su zvedava, jak to bude u vas, ale si myslim, ze nez by si jezdila o pulnoci tak bude pod dohledem na veterine do rana.

Janiii
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:36
- Nahlásit

Jo, možná je to tak. Možná si to ani neuvědomuju. Musím se víc kontrolovat. Díky
Darenka
i já občas oslovuju víc než je záhodno

Anglán už je v novém doma, už máme i fotky ... miláček. už jsme to ořvali jen trochu

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:37
- Nahlásit

cernej caj
nechám se překvapit.....tak se tu mějte, pádím do práce....a at vám to zítr dopadne co možná nejlíp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 20:38
- Nahlásit

Janiii
tak to je supeeer ze uz je doma

vlk
jj diky a taky budu cekat na zpravy jak vas taky drzim palce, kdybys zitra uz nestihala

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 21:32
- Nahlásit

Bože tam je krásně!
teplo jak v létě, čistý nebe plný hvězd... ani se nám nechtělo z proťápky domu!

černej čaj
Feri jde už zítra! tak držíme všecky tlapky co jich tu máme! at to dobře dopadne!!

Birma
jak si vlastně dopadla s tím odvozem na treku? stihla si ten poslední spoj nebo ne?

Fifi
Pekna akce, kolik akit se seslo
akit bylo nakonec 15 kousků z toho jedno mimi pruhaté a mohlo bejt o tři akity víc kdyby jim nevybouchl odvoz na poslední chvíli... + 4 neakití vemena , 1 mimino lidské, dvě dorostenky a asi 20 dospělců... no bylo nás prostě dost

a stím stopstavem na nemoci a psí úrazy teda souhlasím na 1000%!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 21:43
- Nahlásit

Fajka
jak si vlastně dopadla s tím odvozem na treku? stihla si ten poslední spoj nebo ne?
Nakonec jsem brala auto - večer před tím jsem zjistila, že bych měla ráno v Pardubicích na přestup 4 minuty a to mi na neznámym nádraží a se psem přišlo jako dost vražedný... Ale stihla bych ho cca o hodinu
vidělas fotky, s kym jsem nakonec šla? Jestli ne, tak tady můžeš hádat dle tobě znýho psího zadku

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 21:45
- Nahlásit

Fajka
no bylo nás prostě dost
To teda, krasnej pocet. A urcite byla pohoda.
teplo jak v létě, čistý nebe plný hvězd...
Vyhrozujou nakou uz ryze podzimni zmenou, kez by to radsi vydrzelo takhle.
Janiii
i já občas oslovuju víc než je záhodno
V tomhle jsem asi ja divna, ja moc neoslovuju. Teda naopak to je u stenete, toho si hlidam v nejakym primerenym akcnim radiu a privolavam klidne casto, s velkym divadlem zprvu. A kdyz privolavam, tak prave jmenem jen.
Kdyz nechci, aby dobytek neco zral na dalku, jmeno zazni vyhruzne a jakmile se od toho odtrhne, tak pochvala. Ja si vlastne vystacim na vychazce s piskanim, oslovenim a pochvalou, kdyz o tom dumam. Nejaky K noze ci ke mne zazni jednou za uherak, v pripade fakt vysokyho nebezpeci ci nouze u Kremyla, u Bazusaka to je zase TADY pod. Protoze naky povely zkouskovy Skritek moncici nezna.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 22:02
- Nahlásit

birma
Nakonec jsem brala auto - večer
ahá tak to jo, jí si říkala jestlis nemusela bivakovat někde pod smrkem

vidělas fotky, s kym jsem nakonec šla? Jestli ne, tak tady můžeš hádat dle tobě znýho psího zadku
jo jo s Kazikem.. a co trek dobrý?

Fifi
To teda, krasnej pocet. A urcite byla pohoda
jo jo byla, hlavně proto že se scházíme fakt takový ty skalní jedinci pohodáři co se rádi vidí
akurát jsme měli i jeden lidskej ouraz, tak jsme museli improvizovat.. čekám furt na zprávu jak to dopadlo, tak se tak nějak modlím aby to nebyl průšvih..

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 22:35
- Nahlásit

Fajka
říkala jestlis nemusela bivakovat někde pod smrkem
naštěstí ne, ale málem jsem jim vytuhla v klubovně měli tam teplo a měkký gauče
a co trek dobrý?
nádherný místa ale musela jsem to brát fakt na sílu, nějak mi to nešlapalo. Jana teda říkala to samý, tak nevim, čim to bylo. Taky jsme byly o hodinu pomalejší než ty poslední holky před náma...
jsme měli i jeden lidskej ouraz
to je nepříjemný a něco se psama, nebo cestovní úraz?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 22:44 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

birma
ale málem jsem jim vytuhla v klubovně měli tam teplo a měkký gauče

nádherný místa ale musela jsem to brát fakt na sílu, nějak mi to nešlapalo
tak hlavně když sis to s Adámkem užila

něco se psama, nebo cestovní úraz?
néé se psama néé...jeden pán špatně šlápl, uklouzla mu noha
a sedl si na ni...mysleli jsme, že je to zlomený a budem volat rychlou no nakonec dopajdal do nejbližšího místa na asfaltku a svezli jsme ho k autu s tím, že je to možná jen vymknutý a zhmožděný....tak pořád doufám, že to nemá naštípnutý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 05:54
- Nahlásit

fajka
tak drzim palce, aby pan byl brzo csjk a nic vaznyho yo nebylo.

dneska je teplo i ted rano celkem, mozna inverze, trochu to tu smrdi. posledni postelovy povalenicko a jeste se vali s muzem.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání