Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:12 - Změnil/a: Darenka
- Nahlásit

PetraK
Aj ak jde výchovocvičení a přivolávání?Stihlas tuhle zachytit, jak s těmi humusy dál (snažit se odměňovat nezájem a ne výměnu?)
Řekla bych, že s hnusama jsme pokročily. Manžel to tolik nedává - píšu o sobě a o Adéle. Je vyčůraná jako mraky a za pamlsek by se rozkrájela - to je dobře. Celkem dostkrát se povedlo, že ještě než stačila něco sebrat dostala pochoutku a pak už se k hnusu nevracela. Více než polovinu hnusů, které nezachytím včas je ochotná za pamlsek vyplivnout a už se k němu nevracet. Ad přivolání - pilujeme, ale je to stále že někdy se zadaří a někdy ne. Včera jsme měli lítací vycházku s bost,teriérem- vošoustem. Adéla si nenechá nic líbit a když už jí ten sexista fakt štval, věšela se mu zoubkama za pysky. Občas zakvičel jak prasátko, ale naskakoval pořád. Adéla z toho nebyla vystresovaná, brala to jako prdču a navíc se pořádně vyřádila. Z největšího mumraje se mi povedlo 2x jí přivolat, což jsem nečekala. Víckrát jsem to raděj nezkoušela,abych si nekazila radost. Večer jsem našla videa (je jich od jednoho dodavatele spoustu navazujících hned na sebe), kde je pěkně ukázáno všechno co člověk potřebuje - pozitivní cestou - přes pamlsky. Od základních sedni,lehni,vstaň,k noze,přivolání ....a spoustu dalších. Budu to pouštět pořád dokola a učit se a manžel to dostane za úkol taky Myslím, že na něco už máme dobře našlápnuto a to co se nedaří určitě taky zvládneme. Tak nějak tomu začínám i trošičku věřit

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:16
- Nahlásit

čajík
Už?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:18
- Nahlásit

Darenka
to teda zvládáte super, však s tím přivolání to bejvá takový všeliaký minimálně do roka

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:19
- Nahlásit

Maya
jako chci říct, mě se líběj takovýhle fotky a to si myslím, že fakt se asi dělá různýma expozicema, světlama atd. a ty vrstvy budou spíš až v druhý řadě
Tak kdyz se na tu fotku podivas, tak ti musi byt jasny, ze takhle to asi nikdy nevyfotis.
Navic konkretne tenhle obrazek bych tipoval na nejakou spise nez fotku tak uz fotomanipulaci, ale nejsem zase az tak odbornik, ale par veci mi tam tak trochu brani uverit, ze je to majoritne fotografie

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:22
- Nahlásit

Mayateď jsem to našla Corel PhotoPaint se to jmenuje, asi mám nějakou starší verzi, pár let už to má
jo tak ten by mohl byt snad i na upravu fotek, kdysi davno to bylo konkurencni vuci photoshopu, casem to zaostavalo vice a vice, moc jsem v tom nikdy neudelal, takze to ani neporadim ani nezhodnotim
Draw jak jsem pochopila je na vektorový kreslení
šiškofná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:23
- Nahlásit

Darenka
este nee...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:30
- Nahlásit

zbrnd
ta fotka je odtud a má tam detaily těch fotek
ale podle mě nemůžou bejt neupravený, to je mě jasný, že vyfocený to takhle bejt nemůže
https://500px.com/photo/14440489/pristine-morning- by-jeff-clow

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:31
- Nahlásit

Maya
snažíme se, ale je před námi ještě dlouhá cesta
Ale když jí miluješ, není co řešit - Fofola

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:35
- Nahlásit

Maya
na video se kouknu doma, ale to je pro fotošop
my lamy prostě holt potřebujeme návod stylu Sem klikni když chceš zprůhlednit fotku

ano pro photoshop, ale je tam vysvetleni to, co to jsou vrstvy

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:36
- Nahlásit

zbrnd

treba ten pan fotograf, co jste tu s nim kecali onehda by to zvladl urcite rychle...ale nevim jaky mate spolu vztahy ci co, jestli je to realny

no nejni, páč bydlí dosti daleko a když se fšicí vidíme, byla byl to v podstatě ztráta času. I vzhledemk tomu, že jsem fakt technickej matla, kterémuž je třeba věci mnooohokráte zopakovati. Pokud si nenapšíe svou vlastní kuchařku, což ale zas při vysvětlování zabéře spoustu času.... a jsme tam zas
y nějaký ponění o něčem máš. jáá ne
ztráta času se mnou. A tak radši přesně jak říkáš-využuju ten čas jinak a cárám s čoklema venku.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:37
- Nahlásit

Mayaale podle mě nemůžou bejt neupravený, to je mě jasný, že vyfocený to takhle bejt nemůže
no vidis a takovyhle upravy v zoneru udelas teda tezko, to si fakt neumi predstavit jak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:39
- Nahlásit

PetraK
a taky pan fotograf dluzi pecko fotky 2013

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:43
- Nahlásit

Darenka

Tak nějak tomu začínám i trošičku věřit

No hurááá! nezapomeň, že je to mimino, nemůžeš čekat zázraky, učí se, učí se a dlouho se ještě učit bude.

ad ty humusy - maximalizovala bych momenty, kdy se nad tím pamlskem zarazí, ještě než ho vezme do kušny. Musíš si to ale správně načasovat, odměnit opravdu její zaváhání, ne to, že si humusu nevšimla. A trénovat tohle doma, trénovat ovládání se na něčím co leží na zemi /zopakuju - začínat s něčím neatraktivní, a postupně atraktivitu zvětšovat, stejně tak pak následně zmenšovat vzálenost mezi Adél a "návnadou" . Tak má ona šanci zažít si pod kožíšek o co Ti jde, co je podstatou té hry. A to pak přenést ven.

ad přivolání- super, že dokonce 2x takhle přilítla, vždycky megapochválit a hned zas vrátit s nějakým povelem do hry.

Mám takový trik - hned od ščenátka jsem učila /nejdřív na vodítku/, že vidím-li jinýho psa, mám poslechnout na sedni a to pak ale znamená, že mě s popleskáním na hrudníčku (je to taková pojistka, že ten pes vyběhne opravdu až na ten dotyk, ne na nějaký slovo, posunek) pošlou nadšeně za kámošem s tím, že Utíkej, koukej, kdo tam je, kámoš! MŮŽEŠ! Kdy to můžeš je ve stejným momentě, jako to "popleskání". TEdy pesana nejdřív v klidu zastavím, příjemným hlasem ho upozorním, že tam má toho kámoše /tedy pes má spojeno, že nezakazuju/ a pak ho vesele za ním sama pošlu.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:45
- Nahlásit

držte mi prosím palce. V pátek bychom se měli jet podívat na nemovitost k pronájmu. Já teda vím, že to místo chci a ani bych se tam nemusela trmácet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:47
- Nahlásit

birma
tak skvely! drzim

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:50
- Nahlásit

Maya
ono dneska ma kazdy jeden fotograf svuj osobni nazor na to, co jeste je fotografie a co uz ne
Kdyz bys poslouchala tohodle polaka https://iso.500px.com/meet-milk-splash-photography -master-jaroslav-wieczorkiewicz-nsfw/ vypravet o tom, jak ty jeho mlikovy fotky jsou fotky a zadny photoshop, coz tam nekde rika doslova, tak bys mu i uverila...pritom je zretelny ze ten photoshop je tam minimalne pulka prace spis vice ..

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:50
- Nahlásit

birma
jakože je to někde blízko?
tak držím palce!!
zbrnd
no vidis a takovyhle upravy v zoneru udelas teda tezko, to si fakt neumi predstavit jak
tak to je mi taky jasný

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:51
- Nahlásit

birmanemovitost k pronájmu nová hračka pro Adámka?

Darenka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:51
- Nahlásit

PetraK
Díky, díky. Zkusíme

birma
Držím palce. Ale není to škoda brát něco do pronájmu? Pronájem jistě nebude oupa levný. Nechcete spíš zkusit něco koupit?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:52
- Nahlásit

operace probehla v poradku a po 15h si ji muzeme vyzvednout

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:56
- Nahlásit

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! !

VIVAT FERRIIIIIIIIIIIIII!!! žiškovná holčina.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:57
- Nahlásit

birma

držte mi prosím palce

už!

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 13:58
- Nahlásit

Maya
jakože je to někde blízko?
blízko to zas tolik nejni (teda ode mě ne), ale je to velký a má to uzavřenej dvůůůr!

zbrnd
nová hračka pro Adámka?
jasně! U nás je totiž všechno pro Adámka

Darenka
Nechcete spíš zkusit něco koupit?
jo, to bychom rádi. Možná bychom si mohli dovolit i celou kadibudku

cernej caj
operace probehla v poradku a po 15h si ji muzeme vyzvednout
skvělý!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:01
- Nahlásit

birma
to by bylo skvely ten dvur, i zahradu?

tak hlavne kdyz uz jeden dum mate, ze tak je samo lepsi mit dva a nevedet, kterej resit driv

zbrnd
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:03
- Nahlásit

Maya
tak to je mi taky jasný
a tezko je udelas bez vrstev

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:07
- Nahlásit

birma
dovolit i celou kadibudku

no nevim, jeli jsme tůdle kolem Hrombachu a ty dardy za ty dřevěný výtvory ve velikosti kadibudky tam, no sem čuměla.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:10
- Nahlásit

cernej caj
to by bylo skvely ten dvur, i zahradu?
jj obojí i když zahrada bude asi prťavá.
tady se můžete pokochat, ale ne, že nás vyšachujete
tak hlavne kdyz uz jeden dum mate, ze
máme půlku (zatim)

PetraK
no nevim, jeli jsme tůdle kolem Hrombachu a ty dardy
tak samože recyklovanou a vlastnoručně postavenou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:12
- Nahlásit

birma
ale takhle je to dobry, bych taky uzavrenej dvur nemenila, i kvuli bezpeci psa

to vypada moc pekne, a pes v pohode?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:16
- Nahlásit

cernej caj
no já bych ho neměnila hlavně kvůli Adamovi, u kterýho by se normální zahrada musela podezdívat a oplocovat do bůhvíjaký vejšky...
pes v pohode?
nezjišťovala jsem, ale předpokládám, že na vsi by to problém bejt neměl. S makléřkou to řeší Honza, protože je teď celý dny v práci a já netušim, jak má nebo nemá čas...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:18
- Nahlásit

birma
ja vim, proste uzavrenej dvur je lepsi, protoze to uz mas bez prace.

tak drzim palce

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání