Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:33
- Nahlásit

Maya
pozdě
kryste!
no rika se, ze nikdy neni pozde...ale pokud te zajima uprava fotek a bavi jakoze vic nez ze jsi rada, ze se ti nahodne povede vylepsit to ci ono, fakt to vyhod

birma
No jenže vony kdsž už ty koroptve jsou, tak se většinou ani stopovačka nenapne, to bych se moc nenasmála
Jakoze jsou tak blizko?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:34
- Nahlásit

by mě zajímalo, jestli by něco naučili i takového kreslícího negramota jako jsem já
http://www.babylonie.cz/kurz-kresby-zvirat-pro-zac atecniky-i

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:37
- Nahlásit

zbrnd
ale pokud te zajima uprava fotek a bavi jakoze vic nez ze jsi rada, ze se ti nahodne povede vylepsit to ci ono, fakt to vyhod
ani omylem, lepší něco než nic, asi Corel co mám by to uměl líp, ale co mě smrtelně nebaví, je zkoumat možnosti takovýho složitýho programu metodou pokus omyl nebo pomocí nápovědy, tudíž zlatej zoner

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:40
- Nahlásit

Maya
třeba tam ani žádný koroptve mít nebudete jako nás
třeba

PetraK
no musíš jít s ním, být u něj
o to nestojim ani já, ani on
jen, že s každým tím pokusem upevňuje
řekla bych, že on to má už toliko upevněný, že je to dost šumák on prostě neni ohař a ohař z něj nikdy ani nebude
koroptev a bažant jsou právě dost dobrej matroš na trénovaní
ti nevim, Adam tvrdí, že ftáci sou zajímavý jen když je naprostá nuda a nevybitej hormoun. Se zvěří čtyřnohou se to prej nedá vůbec srovnávat

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:43
- Nahlásit

zbrnd
Jakoze jsou tak blizko?
jasně na pláních už nijak závratně stopku nenapíná - taky je teda víc než z půli sekli, takže už tam je naprostý minimum zajíců a srnu jsem nepotkala pěkně dlouho. Teď jsou tam nejzajímavější myše a pak když se zakopne o koroptev, tak se holt vezme zavděk koroptví

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:44
- Nahlásit

birma

o to nestojim ani já, ani on

že on ne to chápu , proč ne ty?

už toliko upevněný, že je to dost šumák

já nevím, no.ale tak jasně, že každej to vnímá jinak.

on prostě neni ohař a ohař z něj nikdy ani nebude

tož to jsem ani nemysleláá, děfčicoo, jen je to jako návod na kterým stavět, ne to dotáhnout k ohařům.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:49
- Nahlásit

PetraK
ono pro spoustu psů nejsou ptáci až tak zajímavý, protože jaksi neprchají v dál po zemi

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:49
- Nahlásit

birma
tak to jsem asi minul, co dela spatne, bo kdyz je ta korist tak blizko, to se mu nedivim ... ty jo?

Maya
ani omylem, lepší něco než nic, asi Corel co mám by to uměl líp, ale co mě smrtelně nebaví, je zkoumat možnosti takovýho složitýho programu metodou pokus omyl nebo pomocí nápovědy, tudíž zlatej zoner
a ten zoner se teda nemusi zkoumat jo? to mame inprintnuty jo?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:54
- Nahlásit

zbrnd
stačí že je jednodušší a pro blbce, jinak by ho nemohli prodávat širokejm masám, žejo

buldoček no
http://www.novinky.cz/koktejl/382464-maly-buldocek -vyhnal-z-domu-tri-medvedy.html

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 15:59
- Nahlásit

PetraK
proč ne ty?
protože se mi líp chodí po cestě, než tvrdou travou s bůhvíčím nad pás
každej to vnímá jinak
asi tak já prostě nemám zásadní problém s tim, že Adam nemá a pravděpodobně nikdy mít nebude přivolání od zvěře a nijak zásadně mi nevadí, že tedy bude v zazvěřených oblastech na stopovačce nebo tahat v postroji
zvlášť když vím, jak on se chová a jaký má problémy s učením se některých věcí, tak představa, že budu dalších 7 let cíleně denně hledat zvěř a vysvětlovat mu, co se od něj chce, aby pak vzhledem k jeho současnému věku mohl šourat dva tři roky svoje důchodcovské nohy na volno, tak jsem nějak došla k tomu, že bilance nákladů a zisků je silně v neprospěch mému snažení

zbrnd
to jsem asi minul, co dela spatne, bo kdyz je ta korist tak blizko, to se mu nedivim ...
já se mu nedivím, jen tím prostě dostatečně nenacvičuje klid před zvěří, takže ho pak samozřejmě nemůže ukázat, když letí okolo statný zajíček

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:01
- Nahlásit

Maya chicht - testík na Zvířetníku je pro ty, kteří se v práci (či důchodu) nudí - což se třeba o mně při pondělku říct nedalo. I kafe, co mi ráno v sedm připravily holky na studijním... jsem studené pila v poledne. Ale přednášku jsem odpřednesla, domů dorazila... a půjdu (přes plot - to je kratší) k sousedce, neb mi volala sos - že její dcerka dostala kouli z matiky. Takže jdu počítat pro ZŠ...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:14
- Nahlásit

Maya
on ale neni jednodussi v podstate...proste pokud se nekdo nauci nebo zna "teorii" (barvy, svetlo) tak bude asi schopen ovladat skoro kazdej program, jen ten zoner mu bude pripadat takovej divnej ...je to proste reseni pro povrchni lidi nebo pro nekoho, kdo teda potrebuje mit doklad na svuj bitmapovej editor a ma malo penez

Jako ja ti nechci nic nutit, ale kdyz jsem tu tak listoval par poslednima strankama tak jsem videl dost odkazu od tebe na foto tematiku apod. Tak jsem mel pocit, ze te to treba zajima a ze bys tomu chtela rozumet...ale tak treba ti staci proste obcas tu fotku zmenit podle navodu. Navic ono ty navody k zoneru jsou primo typicky tim, ze se vztahuji k nejaky konkretni situaci, kdy musi byt splneno x faktoru na tech fotkach a vetsinou se ani nedozvis, ktery ty faktory to jsou. Takze pak mas dve trochu jine fotky a ten efekt/vysledek dopadne dot jinak. Proto si ja myslim, ze je lepsi jit cestou pochopeni principůůů neb ty pak dokážeš aplikovat na mnohem více reálných situací. A pokud je pochopíš aspoň třeba z tak malinkaté části jako já, tak ti pak asi samo dojde, že ten zoner je strašně "nemocnej".
Ale jak jsem psal samo ej to na každým, co chce....pokud ti to vyhovuje...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:20
- Nahlásit

birma
protože se mi líp chodí po cestě, než tvrdou travou s bůhvíčím nad pás

áha. naja, ale na cestě těch křepelek mnoho nebývá.

ivolání od zvěře a nijak zásadně mi nevadí, že tedy bude v zazvěřených oblastech na stopovačce nebo tahat v postroji

jo jo, jasný, jááá jen, žeeee, žeee, kdyby vám to šlo, měla bys z toho myslím radost (soudě podle toho, jak jsi vždy nadšená, když u zvěře reaguje dobře)

e nákladů a zisků je silně v neprospěch mému snažení
jasný, jasný, huž mlčím dědku

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:28
- Nahlásit

PetraK
soudě podle toho, jak jsi vždy nadšená, když u zvěře reaguje dobře
já jsem nadšená, když kdekoliv kdykoliv reaguje dobře
jako obecně si myslim, že u psa, co zatim nezvládnul přijmout myšlenku, že lov na cyklisty neni ta nejžádanější zábava, je celkem zbytečný se pokoušet mu nacpat do hlavy cokoliv o zvěři

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:33
- Nahlásit

to je síla, ale nedá se nesmát

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:42
- Nahlásit

birma
to je síla, ale nedá se nesmát
tak asi by to chtelo videt jak to vypadalo, pokud to mel treba uplne hladky, pochopit policajty jde

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 16:53
- Nahlásit

zbrnd
ale jo, jde pochopit, že to u některého jednoho případu z xy jde poznat na jisto zrakem a pohmatem, ale oni ten přístroj snad vůbec nemají a evidentně to i na jejich vedení považují za standartní postup.
Mně tedy hlavně pobavily vyjadřovací schopnosti pana policisty, protože ..."podíval jsem se na to zrakem, tak jsem zjistil, že těch 1,6 tam není. Tím pádem jsem mozkovým myšlením zjistil, že ta hranice tam není" je prostě stylistická perla. Velmi mě třeba překvapilo, že se na to pan nepodíval sluchem

zbrnd
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 17:01
- Nahlásit

birma
Ja ti rozumim, jenze nezapomen, ze bulvar je bulvar ...aneb buhvi jak to vlastne bylo, buhvi, co a jak kdy kdo vlastne rekl apod. Proste nezapominej, ze zijeme ve spolecnosti, kde lez ci podvod je zcela standardnim projevem a zvyklosti v realu.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 17:23
- Nahlásit

zbrnd
jenze nezapomen, ze bulvar je bulvar ...aneb buhvi jak to vlastne bylo
Možný je úplně cokoliv, ale nijak mi to nebrání se tím pobavit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 17:43
- Nahlásit

zbrnd
taky pozde, taky pouzuvam zoner (na orezy a zmenu krivky to staci) i kdyz ted cim, co se da s photosopem a oto vic je skoda, ze je tak drahej. mam ted tu 30.denni verzi zdarma a odted miluju vrstvy

birma
tak to zni jako skvely pocouranicko venku. ty holene bydou asi z toho asfaltu taky
...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 17:50
- Nahlásit

cernej caj
odted miluju vrstvy
tak vrstvy máš i v Gimpu a ten je zadara
to zni jako skvely pocouranicko venku
to bylo, je nádherně
ty holene bydou asi z toho asfaltu taky
to určitě, ale třeba Fryšták byl co se týče terénu asi 1000x horší a nebolelo mě pak krom toho kolena nic a teď už je to po dvou dnech pauzy a fakt mě prvních pár kilometrů bolel každej krok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 18:03
- Nahlásit

birma
jj, o gimpu vim. chystam se ho po letech zas vyzkouset

tak snad brzo prestanou bolet

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 18:08
- Nahlásit

cernej caj
chystam se ho po letech zas vyzkouset
jen zkoušej, já už pár let s ničim jinym skoro nedělám a mám ho moc ráda
snad brzo prestanou bolet
taky doufám, přeci jen osoblaha je prakticky za dveřma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 18:14
- Nahlásit

birma
ono de taky o to, ze tem mym fotkam vetsinou ten zoner i staci, protoze kdyby to byl nejakej zazrak, davno zjistim, ze potrebuju neco lepsiho a na neco lepsiho ani nemam ten vicefotkovej matros

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 18:54
- Nahlásit

Chcipstajn. Koukam, ze chcipovitej virus se uspesne siri dal - esusko, at je ti lip!
Fajka
Pekna akce, kolik akit se seslo?

cernej caj
- pogumovanej limec
- kloubni vyziva (alavis, aptoflex)
- kdy dat napit (po operaci? tam se i piti nejak resi a nemuze kdy chce?)
- jaky prvni jidlo (a pripadne kdy), kdy bude vhodny vratit granulovaci rezim
- co dostane na bolest, davkovani

Nezapomen na teplo po operaci, nez se probere poradne z narkozy - i kdyz vam ji asi daji uz probuzenou. My jsme dostali Dorotu v Brne az druhej den, nechavali si ji tam pro jistotu pres noc.
Kdyby vam ji davali jeste oblblou, je dobry vzit nejakou deku, ve ktery ji treba prenesete do auta.
Nebylo by od veci treba uvarit nejakej vyvar netucnej, kdyby se po narkoze nechtela rozpit. A kureci kozu bez kuze pak pouzit po troskach na pripadny rozjedeni.
Taky at se opta na nejaky cviceni, nam hned po operaci ukazoval pan Necas cviky, jak operovany koleno rehabilitovat, zatezovat. Jestli to je i u tyhle metody, nevim.

Budu na vas moc myslet a drzim palce, snadny prubeh bez komplikaci a at uz ji mate doma.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:16
- Nahlásit

Fifi
na to myslim, ma v kleci deku a rucniky, dva veliky prehozeny i z jedny strany a casti zadku. vcera zkouska topeni, doma 19stupencu, ale muzem pritopit.

cviky jeste pripisu do seznamu.

A kureci kozu ale todle nevim co je? zkusim cestou z prace neco koupit, skoda, ze me to nenapadlo dneska. Dekujem

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
ale todle nevim co je?
Kureci prsa.
edit - 19 stupnu je nic moc teda, ale fajn, kdyz pritopite. Prsa kureci muze koupit muz zitra, az preda Ferinku k operaci.

vlk
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:25
- Nahlásit

brej večír.....

cernej caj
no jo vy jdete už zítra, tak to na vás budu myslet a držet palčáky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:26
- Nahlásit

Fifi
jezis

myslis, ze to je malo? v zime si topime na 18, tak sem si rikala, ze kdyz ted ve vyssi nebyla, ze by to mohlo byt OK. Tak ji trochu pritopime

zaukoluju, uvidime, jestli nepojede do prace jeste a na vyzvedavani uz to i stihnu z prace.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2015 19:30
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze to je malo?
Zalezi na tom, v jakym stavu vam ji predaj. Pes po narkoze ma narusenou termoregulaci a rychlejs prochladne. Takze teplo, teplo, klidne ji i prikryt a dat ji pod deku PET lahev s primerene horkou vodou, kterou budes menit. Ona je sice chlupata, ale ty prvni dny to chce hlidat.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání