Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:34
- Nahlásit

cernej caj
tak super, že už to má Ferina za sebou, teď už se bude jen uzdravovat
birma
baráček zvenku pěknej, vevnitř nic moc, ale na nějakou dočasnou dobu to obyvatelný je a peněz moc nechtějí
uzavřenej dvůr nemám,tak to nemůžu posoudit
zbrnd
a tezko je udelas bez vrstev
třeba různejma expozicema a převodem do hdr?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:38
- Nahlásit

Maya
baráček zvenku pěknej, vevnitř nic moc, ale na nějakou dočasnou dobu to obyvatelný je a peněz moc nechtějí
jj na tu velikost je fakt levnej a vevnitř - píšou, že to vymalovali a po kamnech na dřevo toužím už roky horší vnitřní stav mi nevadí, půjdu do toho se smečkou radši než do nějakýho nablejskanýho luksusu, kde bych se pořád bála, co tam napácháme za nenapravitelný škody

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:40
- Nahlásit

birma

tak samože recyklovanou a vlastnoručně postavenou

ááá ano, jedině tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:41
- Nahlásit

birma
tady se můžete pokochat,

TÝ VOLE, DRŽÍM MOCNĚ!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:48
- Nahlásit

Maya
me to teda vevnitr prijde uplne v pohode, jako u babicky na vesnici, co bydlela... jako neni to moderni byt, ale je to hezky a kez bych bydlela aspon takhle

birma
hlavne ten stav neni TAK hroznej, podle me to bude v pohode obyvatelny bez nejakych omezeni

a ted budem zitra myslet na pindu

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:49
- Nahlásit

PetraK
kuju!!!

cernej caj
ten stav neni TAK hroznej, podle me to bude v pohode obyvatelny bez nejakych omezeni
no je to tam asi tisíckrát obyvatelnější než u Honzy

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:55
- Nahlásit

cernej caj
tak je to dost zašlý, umyvadlo v obýváku nebo co to je, zdi voprejskaný, ale jak jsem psala, obyvatelný to je a za ty prachy dobrý, na trvalý bydlení je to fakt k celkový rekonstrukci

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 14:55
- Nahlásit

fakt že jo
https://external-vie1-1.xx.fbcdn.net/safe_image.ph p?d=AQB6Aj94WvY69fc_&url=http%3A%2F%2Fmedia.giphy. com%2Fmedia%2F3o85xr79kFmM4ybguQ%2Fgiphy.gif&ext=g if

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:00
- Nahlásit

Maya
tak zasly to je, ja umyvam nadobi v koupelne a tolik mista doma ani nemam

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:04
- Nahlásit

Maya
na trvalý bydlení je to fakt k celkový rekonstrukci
jsi příliš náročná

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:05
- Nahlásit

cernej caj
tak místa je tam hodně, však to má dost metrů, ale tipuju to bude taková ta průchozí nudle jak tyhle starý baráky bejvaj

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:06
- Nahlásit

birma
jsi příliš náročná
to já už jsem, ale fakt je že v tvým věku by mi to taky asi bylo jedno

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:07
- Nahlásit

jo a včera vylezu z práce a kolem zrovna jela mazací tramvaj, takže viděla jsem heč

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:20
- Nahlásit

Maya
zrovna jela mazací tramvaj, takže viděla jsem heč
co to je? To jede a gumuje to za sebou koleje?

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:24
- Nahlásit

birma

co to je? To jede a gumuje to za sebou koleje?

taky přemejšlím co to je,nebo je to tramvaj pro namazaný?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:27
- Nahlásit

birma
PetraK
negramotky pražský
http://byznys.lidovky.cz/mazaci-tramvaj-jede-na-fa cebooku-lide-si-s-ni-foti-selfie-pih-/doprava.aspx ?c=A150727_143441_ln-doprava_jzl

a má kameru, takže možno z ní sledovat ulice
http://slowtv.playtvak.cz/projizdka-s-mazaci-tramv aji-dpu-/mazaci-tramvaj.aspx?c=A150908_111659_maza ci-tramvaj_plap

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:27
- Nahlásit

cernej caj

me to teda vevnitr prijde uplne v pohode, jako u babicky na vesnici, co bydlela... jako neni to moderni byt

a taky je tam topení!! viděla jsem tam v rychlosti tuším někde radiátory, což je lůůůkcus!

birma
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:28
- Nahlásit

Maya
tak tu jsem potkala včera na Libeňáku

PetraK
taky je tam topení!!
Je tam všechno, co bych si přála! Až na studnu a kořenovku, ale tak to holt asi ještě oželim, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:31
- Nahlásit

birma

kuju!!!

moc bych Ti to přála, přijde mi to jako ideál toho cos hledala. Jedinej nedostatek - že to je pronájem, že to člověk nemůže koupit.

Maya
negramotky pra

áha, no škoda, že u nás to teda rozhodně nejezdí.
A lidi už jsou fakt to... dementní. Selfýýýýýýý, seflýýý s trambají!
Nic odvelím se do lesů, týdle společnosti už nemám šanci porozumět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:33
- Nahlásit

birma
Je tam všechno, co bych si přála! Až na studnu a kořenovku, ale tak to holt asi ještě oželim, no

jojo, přesně, myslím, si, že to je to cos hledala, hlavně teda aby honza nezaváhal. Já tuhle po sto letech v momentě kdy jsem potřebovala tupě čumět ale ne nic nedělat, našla něco co by se nám mohlo líbit. Než jsme se rozhoupali k čemukoliv, bylo to fuč. Ale tak to by fakt teď byla náhoda, aby se něco našlo, když jednou za sto let vběhnu na to, na něco se podívat. A stejně není pak čas projít všechno. Je to bohužel teď jen spíš teorie.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 15:38
- Nahlásit

birma
kdoví, jestli tam nějaká nepoužívaná studna v zahradě nebude, kořenovka nevím co je

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:03
- Nahlásit

Maya

kdoví, jestli tam nějaká nepoužívaná studna v zahradě nebude, kořenovka nevím co je

taky si myslím, že by se tam studna dala spíš očekávat. Kořenovka bude kořenová čistička vody.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:03
- Nahlásit

dle rentgenu dkk 2, pocinajici artroza. zvyaeni jaterni hodnoty. za 8tydnu z krve uvidime jestli se jatra zlepsili. chrape a chvilama breci. v sobotu kontrola. limec mame zapujcen. cviceni zatim ne.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:12
- Nahlásit

cernej caj
tak budeš potom dávat lichořeřišnici a chondra, ale jinak nic tragickýho
no jo, tak den bude přešlá, pak už teda Kim byl fit a jakože se žádná operace nekonala
tak přeju brzké zahojení, ať je Ferina zase čtyřnožka

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:14
- Nahlásit

cernej caj
Tak hura, je to za vama!
chrape a chvilama breci.
Chudatko maly. Atb a protibolestivy leky urcite dostala, at ji to brzo preboli.
zvyaeni jaterni hodnoty
To nemusi byt zadna hruza, po zkusenostech se starou josefcici vim, ze se to da lekama krasne vyresit. Dali vam na to neco?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:17
- Nahlásit

atb a jeste cosi mame, ted se k tomu nedostanu. ty jayta nam reknou za 8tydnu na kontrolnim odberu a kdyz furt spatny, tak resit. acana pry v poho, asi spis hlidat tuky (v sobotu na KO rict, kolik ma tuku)

maya
jj, taky myslim, ze nic tragickyho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:22
- Nahlásit

cernej caj

chrape a chvilama breci. v sobotu kontrola.

pipíí malinká!! chjo tohle kdyby jim člověk mohl vysvětlit. Musíš bejt statečnej čaj a vydržet to i za ní.
Na druhou stranu lepší, než kdyby si připadala, že je všechno cajk.

ad ty játra - Fifijová má pravdu. Játra se umí regenerovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:29
- Nahlásit

PROSÍM VÁS, UVAŽTE MĚ NĚKDO NA ŘETĚZ. Vypadá to, že rýma se dala zničehož nic na tragický ústup, tělo pociťuje nebývalou úlevu a příval veselých endorfinových a bůhvíjakých hormonů. Mozek ví, že bych se měla chovat aspoň dneska rozumně, abych si to neposlala do kšá, a nerozum velí, že teda nutno chytit příležitost za pačesy a vyrazit ven. nevim, kdo slavnostně zvítězí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:29
- Nahlásit

http://m.facebook.com/photo.php?fbid=4837576117952 51&id=100004830491425&set=p.483757611795251&source =47&refid=52

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2015 16:33
- Nahlásit

doporucuju to mozku

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání