Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 11:21
- Nahlásit

cernej caj
výstavní klec má kolečka?
no jo, pokud musíte mít tu postel až skoro u zdi, tak to asi nic jiného než dát tam ten koberec a občas to zkontrolovat, nevymyslíš

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 11:21
- Nahlásit

birma
maminka se bude procházet v Krnově a ty na longu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 11:33
- Nahlásit

birma
skvely tak si to tam moc uzij

kachna_
slo mi spis o pevnost na zadrzeni psa

Maya
myslim tu konkretni co sem postovala (je bez kolecek) a obecne spis pevnost. protoze normalni klece sou vetsinou 90x60, pripadne treba 108x70 az 108+x70+. ale nam by se hodila vic ctvercova, protoze ted mam 90x60, libilo by se mi treba 90x70 nebo 90x90 protoze su omezena tou delsi stranou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 11:51
- Nahlásit

a jeste co latkova "kruhova" klec velikostne by to asi bylo fajn, ale teda ta pevnost bude asi mizerna?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 11:57
- Nahlásit

Maya
maminka se bude procházet v Krnově a ty na longu?
Tak nějak mamka dřív do Krnova jezdívala na služebky, tak se tam ráda podívá

cernej caj
Látkovou boudičku chci já pro Adama, jenže já vím, že on je neničí. Na delší pobyt psa v léčení bych se nespoléhala, že to vydrží.[u][/u]

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:00
- Nahlásit

birma
a kdy vubec k bilusce jedete?

no prave, ja myslim, ze feri by ji taky urcite nenicila, ale nevim co to leceni, no, jestli by nemela tendence... (spis myslim, ze ne, ale proste...) ale rozmerem by se mi to libilo, ze je to kruhovy, ja tam dost mista i s limcem...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:00
- Nahlásit

jen tak pro zajímavost
profi fotka

totéž fotka běžného turisty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:01
- Nahlásit

Maya
holt udel nas mackacu spouste jenze ono taky kdyz ten fotograf si misto vyhlidne, dojde tam, hodinu postoji se stativem a pak de pryc a turista toho musi hafo stihnout a pofoti si to, co videl

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:03
- Nahlásit

cernej caj
myslim tu konkretni co sem postovala
aha, tak to nevím
látkovou bych asi neriskovala, ono taky nuda udělá svoje, ono jí za pár dní otrne a bude dělat, že už je zdravá a bude muset furt bejt v klidu, tak bude kravit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:07
- Nahlásit

Maya
ale pisou, ze to ma nejaky kovovy draty v tech stranach zasity, myslis, ze by se z toho pes dostal ven?

birma
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:24
- Nahlásit

cernej caj
Třetí víkend v říjnu myslím. Ještě musím poslat přihlášku
myslis, ze by se z toho pes dostal ven?
Jako nic, když se bude snažit.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:29
- Nahlásit

cernej caj
pisou, ze to ma nejaky kovovy draty v tech stranach zasity, myslis, ze by se z toho pes dostal ven
jak píše birma, rozebere ti tu látky v pohodě, už jsem takový storky slyšela
dojde tam, hodinu postoji se stativem a pak de pryc a turista toho musi hafo stihnout a pofoti si to, co videl
tak to jo, ale zrovna tohle podle těch kamenů a oblohy a tak myslím, že je to hodně fotošopovaná fotka a bůhví, jeslti původně nevypadala jako ta druhá
že je focená z lepšího úhlu, tak to je jasný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 12:47
- Nahlásit

birma
ajo si vzpominam, mala fatra u me

Maya
kdyz ferina zas takhle veci vubec nenici, ani nema tendence, tak proste nevim, no...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 13:45
- Nahlásit

cernej caj
Vzpomeň si, jak na Toulovci probrala kufr u auta, když tam byla přes noc. Látkovku bych brala jen kdybys ji tam mohla mít pořád pod kontrolou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 13:50
- Nahlásit

birma
ona je dost nornik, takze fakt,ze by prenorovala deku a vveci vevnitr, to beru jako fakt, ale nemyslim, ze by cilene sla borit prepravku (kdyz ma ty kovovy pruty, tak sem si rikala,ze by to mohlo byt stabilejsi prave), kdyz maya strasi, ze do pujcene se nevejde a vetsi se nam nevejde domu... (ty vetsi co sou bezne k sehnani a k tem 22 tisicim mame urcite jeste 8 na klec na miru...

birma
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 13:55
- Nahlásit

A ještě pár fotek ze skokovky

cernej caj
Jenže právě tim hrabánim snadno prohrabe látku, rozepne zip... Tu prutovou konstrukci má podle mě většina látkovek, ale to jsou pruty v hranách, aby to drželo tvar. Co vím, jak agiliťáci vozej přepravky na tréninky a závody, tak to ti psi fakt rozebrat uměj...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 13:57
- Nahlásit

birma
hm, tak to mame asi pruser pac nic, co by bylo vetsi teda asi neni dost bezpecny na ponechani psa o samote... a dat vypoved v praci uplne neplanuju...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 13:58
- Nahlásit

birma
fotky supr teda a ten jorksir tam je taky hustej je to srandovni jak je malinkej

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 14:30
- Nahlásit

jo a napíšu sem dnešní skvělou zkušenost z Alza, protože jsem ještě pořád nadšená. Asi před šesti týdny jsem kupovala PC a dva wifi přijímače. Vyzvedával to Michal a že jseou dva si vůbec nevšiml. Já na to přišla až po dvou dnech a vůbec mě ani nenapadlo to už reklamovat. A dneska - telefon, jestli nám nechybí přijímač. Tak to mě potěšilo moc.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 14:46
- Nahlásit

cernej caj
no ona Ferina se ti podle mě do tý klece vejde, ale jen tak tak, jestli bude mít límec 40 cm a klec má 60 cm, tak bude mít na každý straně 10 cm, což se tam nejspíš ani neotočí, ale popravdě já bych to moc neřešila, však čím míň se bude hejbat, tím líp ne? a pak už ten límec mít nebude a bude to v pohodě
nebo nemůžeš jí když nebudeš doma někde uvázat na krátko? že někam nebud moct, ale bude mít volno kolem toho límce
kachna_
Alza až tak? já tam teda taky nakupuju, ale zatím bez problému
co je wifi přijímač?
mě asi blbne od těch veder ten wifi zesilovač, ale za ty prachy a ještě si to neumím nastavit, tak si na to asi budu muset zvyknout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 14:47
- Nahlásit

kachna_
myslis jako ze michal prinesl domu jen jeden? tak to je supr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 14:51
- Nahlásit

Maya
jako k tyci? (to je vtip, bych nevedela jestli to nemuze podrhnout). Jinak leda mozna ovazat kolem skrine a ale to by mohla podle me dost skakat po zadnich (je fakt jak pytel blech), coz je asi dost nezadouci?

myslim, ze kachna mysli jako wifi kartu do pc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 14:57
- Nahlásit

jo a moje nova obluda kdo mate maly ruce, tak si fakt nekupujte 5ti palec, nejde to ovladat jednou rukou, navic jak je to velky tak je to do jedny ruky i docela tezky a obourucni telefon je teda taky kdyz uz vymysl na entou, pac v buse a vsude, kde mam jen jednu ruku je mi k nicemu

kachna_
Člen
- Nahlásit

cernej caj
myslis jako ze michal prinesl domu jen jeden?
jo. Skvělý, co? Já si právě říkala, že to ani nedohledají a že to vlastně byla naše vina.
tohle - https://www.alza.cz/hyundai-usb-wifi1-d441295.htm? o=2

Maya
Člen
- Nahlásit

cernej caj
kolem skrine a ale to by mohla podle me dost skakat po zadnich
hm, tak to nevím, Kim mi takhle uvázanej nikdy neskákal
fakt to nehroť, těch pár dní to přežijete i Ferina v tý kleci
ono pár dní jí do skoku moc nebude a pak už to dáte

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 14:59
- Nahlásit

cernej caj
jako mobil pěkněj, ale taky kvůli tomu já si brala tu řadu mini, že je jen 4 a to je do ruky akorát, já teda extra malý ruce nemám, ale ta 5 je mi do ruky nešikovná taky a to už neberu, že by se mi ani nevešla do kapsičky v tašce
to vám dali v práci?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 15:02
- Nahlásit

koukla na mě reklama pěkný bundy, tak se kouknu a ten popisek??????

http://www.bezvasport.cz/produkt/bunda-softshellov a-damska-woox-beauty-ladies-softshell-WO8595564749 882/WO8595564749882/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 15:06
- Nahlásit

kachna nakouknu a koukám, že mám "domácí úkol"

Tak v Métách (česky to vypadá podivně) jsem nebyla - ale jako všechna města německofrancouzského pomezí to bude směs německé a francouzské architektury. Katedrála bude obří, myslím, že tam mají i ZOO (nějaká největší tygří vystoupení... ale určitě si tyto atrakce nechají dobře zaplatit...)

V Lucembursku jsme trávili část dovolené v roce 2001. Lída byla už na gymplu, Xerxes měl něco přes rok. Luxembourg je krásné město. A hezká je i příroda (mimochodem se tenkrát chlubili, že mají nejhustší síť turistických cest v Evropě). Líbilo se nám městečko Echternach (blízko hranic s Německem), jejich nejstarší město s kláštěrem, románskou bazilikou... a krásným okolím. Jo a ve velkoknížectví mají nejlevnější benzín široko daleko - a my měli zrovna plnou nádrž a vyjezdit se na těch pár kilometrech nedala

Hned za hranicema Německa je Trevír (úžasné památky římské, gotické, barokní.... i rokoko by se našlo. A rodný dům Marxe ) a pak údolí Mosely plné vinic... Ale chápu, že na cestování s dítky je nejlepší noční rychlý přesun než kochání se krajinou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 15:13
- Nahlásit

Maya
jj, dali. dostanem nejakou bezpecnostni apku a lotrebuje vykonny telefony

jinak bunda teda pekna, ale ja bych nevyhrala, pac s prodysnosti 3t by prisla na rande tak zapocena a smradlava ze by me proklinala a o ten meloun chtela oskubat me

xerxova
teda. ty to znas fakt vsude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2015 15:14 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

ještě jí přihodím jeden typ na bydlení na tři noci... i s baby výbavou
http://www.interhome.cz/lucembursko/mosellle/greiv eldange/rekreacni-apartman-greiweldenger-leit-as-l u5426.100.1/?duration=7
umožní to ubytování i na tři noci... takže cena se upraví...

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání