Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:14
- Nahlásit

Fajka
ale to je skvela blondynka

dobry ste!

Xerxová
stopku pro jistotu nebo jako nutnost? aby se nesel kamaradit?

jinak par fotek z kompaktu vyfocenych cestou na "foceni", fotici fotky z kurzu budou mozna zitra, pokud nekdy, protoze fakt kvli pocasi nebylo vubec co fotit, takze sme fotili "co slo" at mame testovaci matros na upravy v pc...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:15 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fajka turistické cesty úžasné. Nejen ten Torcal (je to maličké pohoří - upravené cesty (jak Maya píše k přeražení) mají dvě. Parkoviště zdarma i se sociálkama a hospodou. Měli jsme to za humny - takže máme fotky i ze svítání na Torcalu. Paráda.

Pak jsme v Kastilii šli kus cesty kolem dvoutisíc metrů nad mořem. protože celý kus mesety (obří kus centrálního Španělska) má kolem kiláku nadmořské výšky, tak to zase není až takové převýšení. Zase upraveno a čisto a s parkovišti.

ta poslední fotka je zásobování chaty u jezera - neuvěřitelně šikovní koníci - většinu šli po kamenech skalama...
... časem dopíšu - jedou mi na noc příbuzní

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:17
- Nahlásit

Maya
já teda k zařazování k noze učím obcházením, to je nějaká novinka toto zacouvání?
přiřazování je původní, obcházení se začalo dělat až s rozmachem IPA. Mně přijde zařazování srozumitelnější pro psa (točí se stejně při přiřazení, pohybu vlevo i čelem vzad)

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:19
- Nahlásit

Fajka
parádní fotky! úplně závidím
a mám pocit, že jsem ještě neviděla na žádných tvých fotkách neteřinku tolik usměvavou, moc jí to sluší
a jste fakt borky!

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:20
- Nahlásit

cernej caj
ááááááááá to jsou krásný náladovky. Se mi líběj víc, než ta upravovaná, cos dávala předtím

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:22
- Nahlásit

birma
tvých fotkách neteřinku tolik usměvavou
páč ona jen vtáhnu foťák tak se furt mračí a dělá kabanos..sem jí už říkala at si na to dá bacha nebo, že mě zavřou za tejrání

no a nejvíc s jí snažilo rozesmát jelito.. kdyby mohl tak jí to jídlo i z pusy ukradne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:26
- Nahlásit

Xerxová
to mate teda divocinu, takhle jeste pribuzny...

birma
taky sem se divala, ze se krasne usmiva

za ty fotky by me ale pan vedouci nepochvalil

jinak ty darenciny fotky co o nich mluvila ze je z fb neumi sem na jejim fb nenasla??

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:35
- Nahlásit

Xerxová
tyyyjo nádherný fotky a příroda!!

a jaký tam bylo teplo??? neměl Najtíčekk problém s pacičkama když tam bylo tolik šutrů???

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:36
- Nahlásit

Darenčiny fotky

Fajka
páč ona jen vtáhnu foťák tak se furt mračí
tak tentokrát se fakt krásně a často smála

cernej caj
za ty fotky by me ale pan vedouci nepochvalil
tak tě chválim já, no

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:39
- Nahlásit

čaj zítra mají děda s babčou (co bydlí u nás) diamantovou svatbu. Nic jsme jim neřekli, ale zítra se (až na neteřku co má tento týden porodit) tu "čistě náhodou" potkají všechna pravnoučata, vnoučata a děti... V ledničce mám "svatební dort" i koláčky (stihli jsme dnes vyzvednout) a naše Lída doveze zítra babičce kytku. Akce v utajení nemá chybu...
Zatím si myslí, že jejich dcerka s manželem a vnučkou dojeli mně popřát k narozeninám (měla jsem je ve Španělích)... Zítra dorazí synovec a naše Lída s dětmi a manželem...

Příbuzní jsou u babičky, takže mám zatím volno...

Stopovačku Night nosil ze dvou důvodů. Jednak tam v NP není povolen pohyb psů na volno, vodítko je povinné. A taky bych nerada, aby mi za nějakou kozou sletěl ze skály - terény byly opravdu strmé a "děravé" a "koz" je tam moc moc. Taky je tam neuvěřitelné množství orlů a supů. Mít malého psa, tak se snad bojím Prostě mi pětimetrová šňůra (kterou zná) přišla jako dobrý kompromis

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 20:45
- Nahlásit

Fajka počasí jsem se bála hodně. Přeci jen v září umí na jihu být vedro. Bylo dobře. Sluníčko, teplo - ale vždy pod třicet (většinou do 25). Navíc tam pozdě vychází sluníčko (až po osmé ráno) a v noci byla zima. Takže se teplo udělalo až dlouho po poledni a už je i brzy večer.
I v dvoutisících bylo před týdnem na tričko - sluníčko hřálo. Tlapky Nighta mě mile překvapily. Ani jedna potíž - a to chodníků, starých dlažek, a kamení si užil den co den moc. A na Jihu (celý první týden) není trávník - jen pichlavé a trnité potvory. Ani jedna oděrka, otlak, zapařenina. Ani jeden ošlapaný či naprasklý dráp. Klika.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 21:25
- Nahlásit

kdo by se snad chtěl přehrabávat tou tisícovkou fotek (byť trochu srovnanou), tak tady je odkaz

hlavně historie, katedrály, hrady... pak trocha toho moře, trocha výšlapů přírodních a něco antiky či keltské minulosti... Bylo nás pět a pes... Na dlouhé přesuny dva vozy, jinak jsme po výletech jezdili všichni naší "tramvají" (hybrid). Jeli jsme na tři ubytování - šest nocí v Andalusii, čtyři v Kastilii a dvě poslední v Galicii. Ubytování dobrá - ale první a poslední opravdu na konci světa - než jsme se propracovali na něco, čemu by se v Čechách dalo říkat silnice, trvalo to dlouho. Zato krásná příroda, ticho, dokonalá tma (hvězdičky úžasné). Všechna ubytování měla povolené dva psy. Nikde (ani cestou ve Francii) nebyl s čoklíkem na cestách problém. Jo a dostali jsme slevu (50% !!!) na 3 kafe a dva džusy v kavárně na náměstí v Segovii. Za to, že se pan majitel vyfotil s mamutem

birma
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2015 22:23
- Nahlásit

ááááááá poprvé od tábora pojedem zítra na agi trénink už se nemůžu dočkat

Xerxová
tak na fotky se těším, ale dneska už nemám sílu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 07:57
- Nahlásit

birma
uzij si trenink!

ta upravovana je z fotaku, kde sme meli nakazano fotit do rawu at s ni muzem dal pracovat dle pokynu, tak tu sem si vybrala, ze se mi taky libila. tohle sem nacvakala kompaktem behem tech dni, ono dost chcalo a fotak sem vyndavala jen na to cileny foceni pro kurz z baglu.

xerxova
za ten zapad te budu nenavidet ale dokonaly, fakt. fotky si asi necham do domaciho vezeni (I kdyz z pc par prolitnu)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 09:20
- Nahlásit

čaj to je východ Sluníčko tam na západě časového pásma vstávalo hodně pozdě. Takže jsme fotili i takováto svítání...

západ je třeba tady:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 09:31
- Nahlásit

Xerxová
ja si rikala, ale z telefonu se mi to nechtelo prepisovat

fakt pukam

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 11:56
- Nahlásit

birma
Díky za vytažení fotek, ale já tam mám čerstvé - ohaří a je tam jedna opravdu skvělá, jak všechny čtyři (dokonce se tam povedlo usalašit i Adélu) pěkně leží a pózují pro fotografku
To video jak trénuješ je super, ale na mě zatím hodně náročný.
cernej caj
Ty fotky jsou boží!!!!

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 12:24
- Nahlásit

Darenka
Tak je máš asi neveřejně, ohaří nevidím.
Chůze bokem a couvání už je trochu vyšsí dívčí, na to mate moře času

Darenka
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 12:37
- Nahlásit

Xerxová
Jé, to je super, že jste zorganizovali takovou krásnou sešlost. Babi s dědou budou mít radost. Jste skvělí Přeju ji další léta prožitá ve zdraví a radosti z blízkých.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:15
- Nahlásit

a mame domeceeeek

vic to otevrit nejde, tak to snad bude v pohode... jinak teda fuj, kus toho univerzalu vyklizen, do ostatnich skrinich, ve kterych se ted uz definitivne nepohnu a je to dobry puzzle, ale ty dvirka me trochu desi, ze to nebude dostatecny...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:17
- Nahlásit

cernej caj
já myslim, že by stačit měly, kdyžtak jí s trychtýřem trochu pomůžeš, aby prošla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:24
- Nahlásit

a nemate napad, jak udelat, at to neklouze? i kdyz tam dam rucnik, tak to je videt, ze jim to tam trochu klouze...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:27
- Nahlásit

cernej caj
dala bych nějakou protiskluzovou podložku pod deku, něco takovýho třeba

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:29
- Nahlásit

Xerxová
Fotky nemaji chybu. At se dnesni prekvapko v kruhu rodinnem vydari.
cernej caj
Pekna klicka.
jak udelat, at to neklouze?
Ideal treba kus koberce nebo nejakou rohoz na podlazku a az na to perinku/rucnik...

Achjo, venku krasne a na me sednul nakej chcip moribundusovitej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:30
- Nahlásit

Xerxová
to sem vlastne zapomela poprat, at sou rodice mile prekvapeni a uzijete si to moc

Fifi
aha, fajn napad, treba tu koupelnovou podlozku? koberec nemam, ani rohoz, nic.

at je brzo lip!

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:36
- Nahlásit

cernej caj
treba tu koupelnovou podlozku
Zkus, ale ta by se taky mohla smekat - mozna ji prilepit kobercovkou.
koberec nemam, ani rohoz, nic.
Vsak to stihnes dokoupit, kdyby se ta kouplenova neosvedcila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:39
- Nahlásit

Fifi
koupelnovou bych taky musela koupit, tak prave teda otazka, co koupit a poridit.

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:39
- Nahlásit

Fifi
venku krasne a na me sednul nakej chcip moribundusovitej
tak ať je ti brzo dobře! Na mě sedla rýmička, doufám, že se ta mrcha pustí cestou na trénink nebo nejpozdějc na tréninku

birma
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:40
- Nahlásit

cernej caj
jo já vlastně do klece dávávám dospod tu rohožku, co brávám Adamovi na čundry na spaní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2015 13:45
- Nahlásit

tak mam kus ufikle stare karimatky, co mel muz jako podlozku pod bednama, zda se to lepsi a kdyztak jeste poresime

a premyslim, jestli nechtit k vanocum tu vlastni klec

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání